fb

Μπενελούξ, ταξίδι σαν παραμύθι – Πάρκο Έφτελινγκ | Μάιος - Νοέμβριος 2021

Διάρκεια: 7,8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Περιγραφή

H Μπενελούξ (Benelux) ήταν μια οικονομική ένωση στη δυτική Ευρώπη που περιελάμβανε τρεις γειτονικές χώρες, το Βέλγιο (België), την Ολλανδία (Nederland) και το Λουξεμβούργο (Luxemburg). Το όνομα διαμορφώθηκε από τα αρχικά του ονόματος της κάθε χώρας-μέλους και δημιουργήθηκε για την τελωνειακή τους ένωση, χρησιμοποιείται όμως και σήμερα με έναν γενικότερο τρόπο.

Με το ταξίδι μας αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις τρεις αυτές χώρες της Ευρώπης, με τις γραφικές πόλεις τους, την πανέμορφη ύπαιθρο και την ανθηρή τους οικονομία.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Άμστερνταμ (ξενάγηση) – Χάγη (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για το Άμστερνταμ. Με την άφιξή μας στην ολλανδική πρωτεύουσα ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα κάνουμε την ξενάγησή μας σ’ αυτή την κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα κανάλια που διασχίζουν την πόλη. Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για τη Χάγη. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Κατόπιν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Χάγη – Ντελφτ – Ρότερνταμ – Πάρκο Έφτελινγκ – Χάγη

Η Χάγη είναι μια πανέμορφη πόλη που αποκτά τους δικούς της φανατικούς φίλους ανάμεσα στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό. Σήμερα το πρωί λοιπόν θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στην Χάγη, εφόσον αυτή δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί κατά την προηγούμενη μέρα, και εν συνεχεία αναχωρούμε για το γειτονικό, γραφικό Ντελφτ, με τα πανέμορφα ιστορικά κτίρια και τα γραφικά σοκάκια, γενέτειρα του διάσημου Ολλανδού ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το θεματικό Πάρκο Έφτελινγκ, ένας ολόκληρος κόσμος γύρω από το θαυμαστό σύμπαν των παραμυθιών, που δεν χρειάζεται να είναι κανείς… παιδί για να τον λατρέψει! (είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Επιστροφή στη Χάγη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Χάγη – Αμβέρσα – Μπρυζ (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση από τη Χάγη με τελικό μας προορισμό την πόλη της Μπρυζ, στο Βέλγιο. Καθοδόν θα κάνουμε μια σύντομη στάση στο παγκοσμίου φήμης λιμάνι της Αμβέρσας (Antwerpen-Anvers) και το ιστορικό κέντρο της πόλης με τα εντυπωσιακά κτίρια των ναυτιλιακών εταιριών του Μεσαίωνα. Κατόπιν συνεχίζουμε για την παραμυθένια Μπρυζ. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το πάρκο  με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη που είναι το παλαιότερο στην Ευρώπη, τον ναό της Παναγίας, το ναό του Ιερού αίματος, το μέγαρο των αρχόντων, τη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, τους κήπους του Arends, το κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο χρηματιστήριο του κόσμου και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στην Μπρυζ

4η ημέρα: Μπρυζ – Γάνδη – Μπρυζ

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για την πόλη της Γάνδης (Gent-Gand) όπου θα δούμε το Διοικητήριο, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Saint Bavo, με έργα του Ρούμπενς, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Άικ. Θα δούμε, επίσης, το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη, που κατά τον Μεσαίωνα υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Μπρυζ και ελεύθερος χρόνος για περισσότερες βόλτες με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπρυζ – Βρυξέλλες (ξενάγηση) – Μάαστριχτ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τις Βρυξέλλες (Ville de Bruxelles/Stad Brussel). Στα περίχωρα της πόλης θα θαυμάσουμε το Ατόμιουμ, τη Mini Europe με τα κυριότερα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα σε κλίμακα 1/12, τα βασιλικά παλάτια του Laken και τον ομώνυμο βασιλικό ναό, τον γιαπωνέζικο πύργο, την κινέζικη παγόδα. Στη συνέχεια θα δούμε την κεντρική πλατεία Grand Place, μία από τις εντυπωσιακότερες πλατείες της Ευρώπης, το πασίγνωστο αγαλματάκι Manneken Pis, το οποίο απεικονίζει ένα μικρό παιδάκι που ουρεί και λέγεται ότι πρόκειται για τον γιο ενός δούκα που ουρεί πάνω από τα στρατεύματα των εχθρών πριν από μια μάχη.- Θα δούμε επίσης την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο γοτθικού ρυθμού ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Θα συνεχίσουμε για την πόλη του Μάαστριχτ (Maastricht), μία από τις παλαιότερες ολλανδικές πόλεις (οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι είναι η παλαιότερη, ενώ οι κάτοικοι της πόλης Ναϊμέγκεν κρατούν αυτό τον τίτλο για τη δική τους πόλη). Σύντομη ξενάγηση στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

Σημείωση: Οι εκδρομές των παρακάτω ημερών πραγματοποιούνται με ορμητήριο το Μάαστριχτ όπου και διαμένουμε. Αναλόγως με την αναχώρηση οι δύο διανυκτερεύσεις του Μάαστριχτ μπορεί να μεταφερθούν στις Βρυξέλλες και να χρησιμοποιήσουμε τις Βρυξέλλες σαν ορμητήριο για τις εκδρομές μας τις δύο ημέρες αυτές. Οι επισκέψεις παραμένουν οι ίδιες.

6η ημέρα: Μάαστριχτ – Κοιλάδα Ουρθ (Ντυρμπύ) – Λουξεμβούργο – Μάαστριχτ

Μετά το πρωϊνό μας αναχωρούμε για το Durbuy ένα από τα γραφικά μεσαιωνικά χωριά στις όχθες του ποταμού Ουρθ (Ourthe). Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε μαζί με το Versus τα καλά κρυμμένα μυστικά της κοιλάδας του ποταμού Ουρθ, μία από τις πιο γραφικές επαρχίες του Βελγίου. Ο ποταμός Ουρθ, παραπόταμος του Μεύση, διασχίζει τις βελγικές Αρδέννες και χαρακτηρίζεται από τα πεντακάθαρα νερά του και το καταπράσινο φυσικό τοπίο που τον περιβάλλει καθόλη τη διαδρομή του. Συνεχίζουμε προς το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου και φτάνουμε στην ομώνυμη πρωτεύουσά του, την Πόλη του Λουξεμβούργου, που κατά ένα μεγάλο μέρος είναι κτισμένη μέσα σε μια χαράδρα, ξεκινάμε την περιήγησή μας όπου θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας, την εντυπωσιακή κόκκινη γέφυρα και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Στάση στο μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής, με σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής και ελεύθερος χρόνος για να χαρούμε όπως πρέπει την πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μάαστριχτ. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Μάαστριχτ – Χερτόγκενμπος (ξενάγηση) – Ουτρέχτη (ξενάγηση) – Άμστερνταμ – Πτήση επιστροφής

Πρωινή αναχώρηση από το Μάαστριχτ με τελικό μας προορισμό το Άμστερνταμ. Καθοδόν, θα κάνουμε μία στάση πρώτα στο γραφικό Χερτόγκενμπος ή Ντεν Μπος, όπως επίσης είναι γνωστή η πόλη. Σωστό υπαίθριο μουσείο αρχιτεκτονικής, το Ντεν Μπος γοητεύει με τις όμορφες εκκλησιές και τις πολύχρωμες προσόψεις των σπιτιών του, κερδίζει όμως τον επισκέπτη και με την προσωπικότητά του: όχι τυχαία άλλωστε, το Ντεν Μπος αναδείχθηκε ως «η πιο φιλόξενη πόλη της Ολλανδίας» για 4 συνεχείς χρονιές. Στη συνέχεια η διαδρομή μας μας φέρνει στην Ουτρέχτη, από τις πιο γραφικές πόλεις της Ολλανδίας. Ο Καθεδρικός της Ουτρέχτης, με ύψος 112,5μ. είναι ο μεγαλύτερος στη χώρα, όμως η πόλη φημίζεται επίσης και για τα κανάλια της, τη μεσαιωνική της παλιά πόλη και το παραμυθένιο κάστρο της Ντε Χάαρ. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Άμστερνταμ και το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας. 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απευθείας τέλειες πτήσεις με KLM, με πρωινή αναχώρηση και βραδινή επιστροφή.
  • Διαμονή στην παραμυθένια Μπρυζ, μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης, που συνήθως είναι «καταδικασμένη» να τη γνωρίζουμε μόνο με ημερήσιες εκδρομές.
  • Ένα ξεχωριστό ταξίδι με τέλειες πτήσεις που θα μας γνωρίσει την Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο, με πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα της πόλης που επισκεπτόμαστε, για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο
  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Περιηγήσεις σε Άμστερνταμ και Χάγη.
  • Διαμονή στη Χάγη και στο Μάαστριχτ ή στις Βρυξέλλες.
  • Επίσκεψη στο υπέροχο θεματικό πάρκο Έφτελινγκ.
  • Επίσκεψη και ξενάγηση στην Πόλη του Λουξεμβούργου, την πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου.
  • Ολοήμερη εκδρομή κατά μήκος του ποταμού Ουρθ, με την καταπράσινη κοιλάδα και τα γραφικά χωριά, στο νότιο Βέλγιο.
  • Επίσκεψη και ξενάγηση στην Ουτρέχτη και το Χέρτονγκενμπος.
  • Την εκδρομή συνοδεύει έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά όπως συνήθως.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση.
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Χάγη, 2 στην Μπρυζ και 2 στο Μάαστριχτ ή στις Βρυξέλλες σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Ημερήσια εκδρομή στο πάρκο Έφτελινγκ στην Ολλανδία (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 280
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Η είσοδος στο Πάρκο Έφτελινγκ: € 42

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

16/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

22/06/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

23/06/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

29/06/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

01/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

07/07/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

22/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

28/07/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

08/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

14/08/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

17/08/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1581

23/08/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

16/11/2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

05:45

08:20

KL 1581

23/11/2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Aπαιτούνται  2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • 6 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Διαμονή στην παραμυθένια Μπρυζ
  • Επίσκεψη στο υπέροχο θεματικό πάρκο Έφτελινγκ.

 

Χάρτης Ταξιδιού Μπενελούξ, ταξίδι σαν παραμύθι – Πάρκο Έφτελινγκ | Μάιος - Νοέμβριος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info