Μπόρα Μπόρα, ατομικό ταξίδι | 2020

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2806€

Περιγραφή

Το “ρομαντικό νησί”


Συχνά αποκαλείται το “ομορφότερο νησί στον κόσμο”. Ένα κόσμημα στο λαμπερό γαλάζιο του απέραντου ωκεανού.Αυτό το μικροσκοπικό νησί, 230 χλμ βορειοδυτικά της Ταϊτής, με περίμετρο μόλις 29 χλμ, είναι περικυκλωμένο από ένα προστατευτικό περιδέραιο από κοράλλια.Η ακτογραμμή του είναι δαντελωτή, με γραφικούς κόλπους και αργυρόλευκες παραλίες γεμάτες φοινικιές.Βουνά με πλούσια βλάστηση προσφέρουν ένα συγκλονιστικό σκηνικό για τα απερίγραπτης ομορφιάς νερά της προστατευμένης λιμνοθάλασσας σε χρώματα τυρκουάζ, σμαραγδιού, ακουαμαρίνας και κυανού.
Διασημότητες από όλο τον κόσμο απολαμβάνουν ινκόγκνιτο τις απομονωμένες παραλίες, αγκαλιασμένοι από την ανωνυμία που τους προσφέρουν οι ιδιωτικοί αυτοί παράδεισοι.
Η άφιξη με το αεροπλάνο είναι μια μοναδική Η άφιξη με το αεροπλάνο είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς η προσγείωση γίνεται σε μια λωρίδα γης που κατασκευάστηκε από τα αμερικανικά στρατεύματα στη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Ο αεροδιάδρομος είναι πάνω σε μια μικροσκοπική νησίδα - ένα motu - και οι επισκέπτες πρέπει να φθάσουν στο κυρίως νησί με πλοιάριο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότερες δραστηριότητες επικεντρώνονται γύρω από την πανέμορφη λιμνοθάλασσα. Μία από τις ομορφότερες παραλίες εκτείνεται για περισσότερα από 3 χλμ γύρω από την επίπεδη χερσόνησο Matira, που προεξέχει στο νότιο άκρο του νησιού.

Το ομορφότερο νησί στον κόσμο

Η ομορφιά του μοιάζει να μην έχει σύγκριση, χάρη στον ιδιαίτερο συνδυασμό ενός πράσινου ηφαιστιογενούς σχηματισμού στο κέντρο του νησιού, περιβαλλόμενου από μια εκπληκτική τυρκουάζ λιμνοθάλασσα που το αγκαλιάζει σε όλο του το μήκος και κλεισμένο από μία κοραλλιογενή γραμμή, που διακόπτεται από μικρά νησάκια, τα λεγόμενα μότου, στα οποία μπορείτε να περάσετε ολόκληρες ημέρες πλήρους χαλάρωσης.
Θα θαμπωθείτε από το φως, τα χρώματα, τα πανέμορφα τοπία και από την υπέροχη και ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού αυτού, που θεωρείται το νησί του έρωτα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Air France
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται
 • Ενημερωτικός φάκελος με έντυπο υλικό
 • Ασφάλεια ταξιδίου και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίου: €830 περίπου
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • ΕΣΤΑ εισόδου στην Αμερική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

ΤΥΠΟΣ

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΠΑΚΕΤΟ 5 ΝΥΧΤΕΣ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΥΧΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

 

 

Bora Bora Pearl Resort 4*

 

 

garden pool villa

 

 

πρωινό

 

27.04-31.05.20

 

3.951€

 

346€

 

01.06-31.10.20

 

4.619€

 

479€

 

 

Le Meridien Bora Bora 5*

 

 

beach bungalow

 

 

πρωινό

 

05.01-31.03.20

 

4.746€

 

495€

 

01.06-31.10.20

 

5.330€

 

612€

 

 

Intercontinental Thalasso 5*

 

 

emerald overwater villa

 

 

πρωινό

 

04.01-31.05.20

 

5.634€

 

668€

 

01.06-31.10.20

 

6.138€

 

769€

 

 

Sofitel Bora Bora Marara 3*

 

 

superior garden bungalow

 

 

πρωινό

 

04.01-31.05.20

 

3.353€

 

217€

 

01.06-31.10.20

 

3.530€

 

253€

 

 

Maitai 3*

 

 

garden view room

 

 

πρωινό

 

01.04-31.05.20

 

2.806€

 

126€

 

01.06-31.10.20

 

2.863€

 

138€

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις με διατροφή όπως αναφέρεται
 • Η ακτογραμμή του είναι δαντελωτή, με γραφικούς κόλπους και αργυρόλευκες παραλίες γεμάτες φοινικιές.

Χάρτης Ταξιδιού Μπόρα Μπόρα, ατομικό ταξίδι | 2020

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info