fb

Η κοιλάδα του Ροδανού ποταμού και οι ανθισμένες λεβάντες | 01.07.2021

Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Περιγραφή

Το πρόγραμμα-προπύργιο της «άλλης» Ευρώπης του Versus Travel. Ένα υπέροχο ταξίδι, σχεδιασμένο όπως πρέπει να είναι μια ολοκληρωμένη επίσκεψη σε μια περιοχή, με γεμάτες ημέρες, χωρίς προαιρετικές εκδρομές, με διαμονή σε ιστορικές πόλεις και έμφαση στην ιστορία και τον πολιτισμό. Από τους κοσμοπολίτικους προορισμούς Μόντε Κάρλο και Κάννες μέχρι την Αρλ και την Αβινιόν.

Πάντα οπαδός των ιδιαίτερων ταξιδιών, το Versus Travel ταξιδεύει στη νότια Γαλλία και την περιοχή της Προβηγκίας για να δούμε από κοντά τις περίφημες ανθισμένες λεβάντες.

Ακολουθώντας μια διαδρομή από τη Γενεύη μέχρι το δέλτα του Ροδανού στη Μεσόγειο, γινόμαστε μάρτυρες αμέτρητων θρύλων και ιστοριών που από τα χρόνια των Ρωμαίων κατακτητών μέχρι σήμερα έχτισαν τον μύθο του Ροδανού, του πιο σημαντικού ποταμού της Ευρώπης που χύνεται στη Μεσόγειο. Μεσαιωνικές πολιτείες, τοπία λαξευμένα από τον χρόνο και την Ιστορία, γέφυρες που συνδέουν όχι μόνον τις όχθες του Ροδανού αλλά μαζί το χτες και το σήμερα, όλα αυτά σε ένα μοναδικό ταξίδι που δεν θέλετε να χάσετε!

Ένα ταξίδι στον δρόμο των ιμπρεσιονιστών του 19ου αιώνα, που έζησαν εδώ και εμπνεύστηκαν από τα χρώματα της Μεσογείου.

 

1η ημέρα: : Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Γενεύη – Περούζ – Λυών (πανοραμική ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας για Γενεύη της Ελβετίας. Άφιξη, και αναχώρηση οδικώς για τη Γαλλία. Βγαίνοντας από τη Γενεύη, θα δούμε τη συμβολή των ποταμών Ροδανού και Αρβ, στο σημείο όπου ενώνονται τα γαλάζια νερά του Ροδανού με τα λασπώδη νερά του Αρβ, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο όσο και εντυπωσιακό φαινόμενο.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με πρώτο σταθμό μας το μεσαιωνικό χωριό Περούζ (Perouges), ένα γοητευτικό μεσαιωνικό χωριό, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται λόγω της γραφικότητας και της αυθεντικότητας του ως σκηνικό κηνιματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών. Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου από όπου εποπτεύει ολόκληρη την κοιλάδα του ποταμού Ροδανού μας ταξιδεύει στην εποχή του Μεσαίωνα. Η ιστορία του χωριού ξεκινά στα τέλη του 14ου αι. ως μέρος του βασιλείου της Σαβοΐας. Για περίπου τρεις αιώνες, το Περούζ γνώρισε μέρες ακμής, κυρίως χάρη στο γεγονός πως βρισκόταν πάνω στους εμπορικούς δρόμους μεταξύ Λυών και Γενεύης. Ο 19ος αι. έφερε δύσκολες μέρες για το χωριό, στις αρχές μάλιστα του 1900 δεν είχε απομείνει παρά μία μόνο οικογένεια στο Περούζ! Σήμερα σεργιανώντας στα σοκάκια του, έχει κανείς την αίσθηση ότι θα συναντήσει ιππότες, αισθαντικές πριγκίπισσες και πολυτάλαντους καλλιτέχνες. Θα περιηγηθούμε στο χωριό και κατόπιν θα συνεχίσουμε για τη Λυών. Με την άφιξή μας στην πόλη θα κάνουμε μια πανοραμική ξενάγηση στην πόλη, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων την Πλατεία Μπελκούρ με την Όπερα, τη Βασιλική Φουρβιέρ και το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Λυών (ξενάγηση) – Βιέν – Σαιντ Ρομάν εν Γκαλ – Νιμ

Μια πόλη γεμάτη ζωή, όπως είναι η Λυών, έχει πολλά να μας αποκαλύψει, από τα μουσεία και τις γραφικές της πλατείες, μέχρι τα λιθόστρωτα καλντερίμια της και τα φημισμένα bouchon και wine bars. Σήμερα θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της Λυών, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα δούμε την πανοραμική θέα της πόλης, θα επισκεφθούμε τη συνοικία St. Jean Quartier στο λόφο που εργάζεται, θα δούμε τη βασιλική της Notre Dame de la Fourviere που αποκαλείται το παλάτι της Παναγίας στο λόφο που προσεύχεται και θα κάνουμε βόλτα στα περίφημα traboules της Λυών (τα μυστικά περάσματα με τις στοές και τις αλλεπάλληλες σκάλες). Στη συνέχεια, αναχωρούμε από την πόλη, με πρώτο μας σταθμό τη Βιέν (Vienne), όπου θα δούμε τον ναό του Αυγούστου και το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο στο Saint-Romain en Gal. Στο μουσείο του αρχαιολογικού χώρου θα θαυμάσουμε μερικά από τα καλύτερα σωζόμενα ψηφιδωτά και μωσαϊκά του ρωμαϊκού κόσμου και υπέροχες μακέτες ρωμαϊκών κατοικιών. Μια επίσκεψη που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο κάθε λάτρη της αρχαιότητας. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό σήμερα, την πόλη της Νιμ (Nimes). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Νιμ (ξενάγηση) – Καμάργκ – Μικρό τραίνο Μεζάν – Γευσιγνωσία – Αρλ – Νιμ

Μετά το πρωινό μας θα γνωρίσουμε την πόλη της Νιμ, τη «γαλλική Ρώμη» όπως την έχουν αποκαλέσει, με επίσκεψη στην Αρένα της Νιμ, το καλύτερα διατηρημένο ρωμαϊκό αμφιθέατρο. Μεταξύ άλλων θα δούμε τους υπέροχους κήπους Jardins de la Fontaine, τον ναό της Άρτεμης και τον πύργο Μαγκν.

Αναχωρούμε στη συνέχεια από τη Νιμ και μεταβαίνουμε οδικώς στην Καμάργκ, μία περιοχή που αποτελεί προστατευόμενο βιότοπο και οριοθετείται από το δέλτα του Ροδανού και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Εδώ θα επιβιβαστούμε στο «μικρό τρένο» (Petit train de Méjanes) για να κάνουμε τον γύρο της λίμνης Vaccares: στη επίσκεψη μας αυτή θα γνωρίσουμε την ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, θα αντικρίσουμε κάστορες να φτιάχνουν τις φωλιές τους, ταύρους που μετέχουν στις ταυρομαχίες, πολλά και διαφορετικά είδη πτηνών και τα γοητευτικά φλαμίνγκο. Στο τέλος της διαδρομής μάς περιμένει session γευσιγνωσίας με τοπικές λιχουδιές και κρασί.Κατόπιν συνεχίζουμε για την Αρλ (Arles), πόλη περίφημη για τα μνημεία και την πολιτιστική της κληρονομιά. Στην Αρλ θα δούμε το Αμφιθέατρο και το αρχαίο Ρωμαϊκό θέατρο που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα της εποχής του. Παντού στην πόλη πλανάται η σκιά του Βαν Γκονγκ και ακούγονται οι ψίθυροι για το τι πραγματικά συνέβη στο περιστατικό με το κομμένο του αφτί. Αφού ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας, επιστρέφουμε στη Νιμ εγκαίρως για να επισκεφθούμε τα διάσημα ρωμαϊκά ερείπια της πόλης, όπως την Αρένα, το Αμφιθέατρο, το Maison Carree και άλλα. Θα εντυπωσιαστούμε από τα καλοδιατηρημένα μνημεία του ρωμαϊκού κόσμου, ενώ θα απολαύσουμε μοναδικές βόλτες στα μεσαιωνικά σοκάκια με τις αμέτρητες εκκλησίες και τις μικροσκοπικές πλατείες. Επιστροφή στη Νιμ και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: : Νιμ – Ουζέ – Γέφυρα Ντι Γκαρντ – Αβινιόν (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση από τη Νιμ χαράσσοντας πορεία προς τον βορρά. Ερχόμαστε στην Ουζέ (Uzes), μια γοητευτική μεσαιωνική πόλη στην ύπαιθρο της επαρχίας Γκαρντ.Στο κέντρο δεσπόζει το παλάτι ενώ εκεί κοντά βρίσκεται η δενδροφυτεμένη πλατεία που μας προσκαλεί για μια δροσερή στάση. Η περιήγησή μας στην πανέμορφη κοιλάδα του Ροδανού ποταμού συνεχίζεται με την εμβληματική γέφυρα Pont du Gard (η είσοδος περιλαμβάνεται), ένα εκπληκτικό ρωμαϊκό υδραγωγείο που κάποτε χρησίμευε για την υδροδότηση της Νιμ (η είσοδος περιλαμβάνεται). Η γέφυρα εντυπωσιάζει με τον όγκο της , η περιβάλλουσα φύση μας γαληνεύει ενώ η σκέψη μας  μας ταξιδεύει στην εποχή που λειτουργούσε το μοναδικό αυτό επίτευγμα της μηχανικής. Συνεχίζουμε για την πόλη της Αβινιόν (Avignon), την «πόλη των Παπών». Θα επισκεφθούμε, φυσικά, το Παλάτι των Παπών και την περίφημη γέφυρα της Αβινιόν, όπου θα πραγματοποιήσουμε αναλυτική ξενάγηση με τοπικό ξεναγό (περιλαμβάνεται). Το κέντρο της παπικής εξουσίας τον 14ο αιώνα  απηχεί ακόμα και σήμερα το μεγαλείο αυτής της δύναμης. Πολυτέλεια, χλιδή, τριφηλή ζωή, μυστικά, δολοπλοκίες, το παιχνίδι του θρόνου, όλα αυτά διαδραματίστηκαν μέσα στους αυστηρούς τοίχους του παλατιού και εμείς έχουμε την ευκαιρία να είμαστε θεατές εκ των έσω. Η γέφυρα που θα την περπατήσουμε είναι χιλιοτραγουδισμένη και μια ακόμα ευκαιρία να απολαύσουμε τον ποταμό του ταξιδιού μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

 

5η ημέρα: Αβινιόν – Λε Μπω-ντε-Προβάνς – Οροπέδιο Βαλενσόλ (Ανθισμένες λεβάντες) – μεσαιωνικό χωριό Μουστιέρ – Ες αν Προβάνς

Πρωινή αναχώρηση από την Αβινιόν με πρώτο μας σταθμό για σήμερα το Λε Μπω ντε Προβάνς, έναν οικισμό σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός λόφου, με το όμορφο, πέτρινο κάστρο του να στεφανώνει την κορυφογραμμή.

Συνεχίζουμε για την περιοχή της Βαλενσόλ, για να δούμε σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια τις εκτάσεις με τις ανθισμένες λεβάντες, το σήμα-κατατεθέν της Προβηγκίας, που διαχρονικά έχουν εμπνεύσει αμέτρητους καλλιτέχνες. Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να δούμε το φαινόμενο αυτό, με τις αχανείς εκτάσεις που λάμπουν από το έντονο μωβ χρώμα της ανθισμένης λεβάντας, μία εικόνα που θα εντυπωθεί για πολύ καιρό στο ταξιδιωτικό ημερολόγιο της καρδιάς μας.

Θα διασχίσουμε τα λιβάδια με τις λεβάντες και θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό χωριό Μουστιέρ (Moustiers), πασίγνωστο για τα κεραμικά του. Δεν θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας πριν επισκεφθούμε το Μουσείο της Οξιτανίας, για να μάθουμε τα πάντα για τα αιθέρια έλαια και τα φυσικά καλλυντικά.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στην Ες Αν Προβάνς (Aix-en-Provence). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Ες Αν Προβάνς – Νίκαια – Πτήση επιστροφής

Ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της πόλης καθηλώνει τον επισκέπτη. Τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα δρομάκια της Αιξ Αν Προβάνς είναι γεμάτα καφέ, εστιατόρια, μαγαζιά και μπουτίκ μερικών από τους ακριβότερους οίκους μόδας. Τα κτίριά της είναι επιβλητικά, αρχιτεκτονικά ομοιόμορφα και φροντισμένα. Οι μεγάλες πλατείες της σφύζουν από ζωή. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το κεντρικό σιντριβάνι της Ροτόντας με τα τρία αγάλματα που συμβολίζουν τη Δικαιοσύνη, τη Γεωργία και τις Καλές τέχνες. Από το σημείο αυτό ξεκινά ένας από τους ωραιότερους ίσως δρόμους ευρωπαϊκής πόλης, η οδός Μιραμπό, στην οποία θα περπατήσουμε. Είναι ένας πεζόδρομος με δύο σειρές πανύψηλα πλατάνια να διατρέχουν τις άκρες του, διακοσμημένος με σιντριβάνια και περίτεχνα κτίρια, που ακολουθεί τη γραμμή που χάρασσαν τα παλαιά τείχη της πόλης και την χωρίζει στην Νέα και την Παλαιά Πόλη. Στη Μιραμπό υπάρχει η μπιραρία (brasserie) Deux Garcons, που χτίστηκε το 1792 και είναι διάσημη για τους εξέχοντες πελάτες της, όπως ο διάσημος ζωγράφος Πωλ Σεζάν, ο Εμίλ Ζολά και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ. Ο Σεζάν πέρασε εδώ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, μαγεμένος από τις μικρές και μεγάλες ομορφιές της πόλης. Ακόμα και σήμερα μπορείτε να περιπλανηθείτε σ’ αυτές ακολουθώντας τα βήματά του: είναι αποτυπωμένα στα χρυσά πλακάκια που φέρουν το όνομά του, διασκορπισμένα ανάμεσα στις πλάκες των δρόμων. Θα δούμε επίσης το Δημαρχείο του 17ου αιώνα και τον πύργο-ρολόι, που κατασκευάστηκε το 1510.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Νίκαια, όπου μετά τη σύντομη πανοραμική μας ξενάγηση στην πόλη, θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ένα σπάνιο ταξίδι στην περίοδο των ανθισμένων λεβάντων

Ένα σωστά σχεδιασμένο, μελετημένο, πλούσιο και συγχρόνως άνετο ταξίδι, με τίποτα προαιρετικό, για να έχετε εξαρχής προκαθορισμένο κόστος.

  • Διανυκτερεύσεις σε: Λυών (1), Νιμ (2), Αβινιόν (1), Ες αν Προβάνς (1).
  • Επίσκεψη στην πόλη Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά.
  • Εκδρομή στο μεσαιωνικό χωριό Περούζ.
  • Μια διαδρομή με το «μικρό τρένο» (Petit train de Méjanes) γύρω από τη λίμνη Vaccares, με γευσιγνωσία.
  • Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη Ουζέ.
  • Επίσκεψη στη γέφυρα Pont du Gard.
  • Επισκέψεις σε σημαντικές πόλεις, όπως στην Αβινιόν, την «πύλη της Προβηγκίας», και στην Αρλ, το πιο χαρακτηριστικό δείγμα διατηρημένης πόλης με τέλεια ρωμαϊκή υποδομή, βασισμένη στις αρχές της Ελληνικής Ιπποδάμειας Αρχιτεκτονικής.
  • Ειδική ξενάγηση στη γέφυρα της Αβινιόν (περιλαμβάνεται η είσοδος και ο τοπικός ξεναγός επιπλέον του Έλληνα αρχηγού)
  • Επίσκεψη στην περιοχή της Βαλενσόλ για να δούμε και να απολαύσουμε τις ανθισμένες λεβάντες στην καλύτερή τους περίοδο.
  • Επίσκεψη και διαμονή στην Ες Αν Προβάνς με το ιστορικό της κέντρο με τα δαιδαλώδη πλακόστρωτα δρομάκια καθηλώνει τον επισκέπτη.
  • Επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Μουστιέρ.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 3* & 4*.,
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός με εμπειρία στην περιοχή.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κ.λπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 250
  • Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι εκτός από αυτές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

01/07/2021

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 2248

01/07/2021

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΥΩΝ

10:40

12:00

LH 2263

06/07/2021

ΜΑΣΑΛΛΙΑ- ΜΟΝΑΧΟ

13:40

15:15

LH 1756

06/07/2021

ΜΟΝΑΧΟ- ΑΘΗΝΑ

19:05

22:30

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 ? κατ? άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ' ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Μια διαδρομή με το «μικρό τρένο» (Petit train de Méjanes) γύρω από τη λίμνη Vaccares, με γευσιγνωσία.
  • Επίσκεψη στην πόλη Βιέν, με την πλούσια ρωμαϊκή κληρονομιά
  • Επίσκεψη και διαμονή στην Αιξ Αν Προβάνς
  • Επισκέψεις σε Αβινιόν και Άρλ

Χάρτης Ταξιδιού Η κοιλάδα του Ροδανού ποταμού και οι ανθισμένες λεβάντες | 01.07.2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info