fb

Βόρειο Σέλας - Νορβηγική & Σουηδική Λαπωνία | Χριστούγεννα 2019

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2150€

Περιγραφή

Το Βόρειο Σέλας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα στον πλανήτη. Παρότι πρόκειται ασφαλώς για ένα φυσικό φαινόμενο, πράγμα που σημαίνει πως πρακτικά είναι αδύνατον να προεξοφλήσει κανείς πως θα το δει να συμβαίνει, εμείς σχεδιάζουμε το ταξίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να βρισκόμαστε στην περιοχή την περίοδο όπου σημειώνεται ως πιο πιθανή η θέαση του συναρπαστικού αυτού φαινομένου. Ταξιδεύουμε λοιπόν στη βόρεια Σκανδιναβία, στην περιοχή της σουηδικής και νορβηγικής Λαπωνίας, σε μία από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές της Ευρώπης (πολιτισμικά, κλιματολογικά, ταξιδιωτικά) για να γνωρίσουμε σε βάθος την κουλτούρα των Λαπώνων, κυνηγώντας παράλληλα και το ανυπέρβλητο θέαμα του νυχτερινού ουρανού, το Βόρειο Σέλας!

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Στοκχόλμη. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με τη σουηδική πρωτεύουσα. Η Στοκχόλμη είναι μια πόλη χτισμένη πάνω σε μια συστάδα από νησάκια στον μυχό της λιμνοθάλασσας Μέλαρεν (Mälaren). Το όνομά της μάλιστα σημαίνει «πόλη ανάμεσα σε γέφυρες», ιδιαίτερα εύστοχο βλέποντας την εικόνα της πόλης, με τα κανάλια και τους υδάτινους δρόμους. Η Παλιά Πόλη της Στοκχόλμης, η Γκάμλα Στον (Gamla Stan) είναι ένα μεσαιωνικό κομψοτέχνημα, γεμάτη μεγαλοπρεπείς ναούς, μουσεία και αρχοντικά κτίρια.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ – ΛΟΥΛΕΟ (πτήση)

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Πτήση για την πόλη Λούλεο (Luleå), στον Βορρά της χώρας και συγκεκριμένα στη σουηδική Λαπωνία. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η Λούλεο είναι γνωστή ως η πόλη με το πιο σημαντικό τεχνολογικό πανεπιστήμιο στη Σουηδία, πρωτοπόρος στη βόρεια Ευρώπη σε θέματα τεχνολογίας, έρευνας και καινοτομίας. Ωστόσο έφτασε να φιγουράρει στις πρώτες σελίδες του διεθνούς Τύπου όταν την επέλεξε το Facebook για να στεγάσει εδώ την πρώτη του έδρα επί ευρωπαϊκού εδάφους. Μετά τη βόλτα μας στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΛΕΟ (Βόλτα με έλκηθρο) – ΓΚΕΛΙΒΑΡΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Σήμερα θα απολαύσουμε για δύο ώρες μια υπέροχη βόλτα με έλκηθρο με άλογο (horse sleigh) στις εκτάσεις της σουηδικής Λαπωνίας, που θα ολοκληρωθεί με μπάρμπεκιου στην ύπαιθρο. Στη συνέχεια, υπάρχει η προαιρετική επιλογή για μία κρουαζιέρα με παγοθραυστικό στους πάγους της Λαπωνίας (κόστος: €300), μέχρι την περιοχή του Γκελιβάρε (Gällivare). Άφιξη στο Γκελιβάρε, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΕΛΙΒΑΡΕ (Βόλτα με snowmobile)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση ξανά για τη λαπωνική ύπαιθρο για να κάνουμε μία απολαυστική βόλτα με snowmobile. Βρισκόμαστε άλλωστε στην καρδιά της σουηδικής Λαπωνίας, και ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσουμε τη λαπωνική ύπαιθρο είναι με αυτό τον τρόπο. Η πόλη βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα πάνω από το όριο του Αρκτικού Κύκλου, επομένως αν είμαστε τυχεροί θα μπορέσουμε το βράδυ να δούμε και το εκπληκτικό –όσο και απρόβλεπτο- φαινόμενο των Αρκτικών Φώτων, ή όπως το λέμε «Βόρειο Σέλας». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΕΛΙΒΑΡΕ – ΚΙΡΟΥΝΑ (Ice Hotel Jukkasjärvi) – ΝΑΡΒΙΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την περιοχή της Κίρουνα. Εδώ θα μπούμε στο διάσημο Ice Hotel Jukkasjärvi, ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά φτιαγμένο από πάγο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο, που μάλιστα ξαναφτιάχνεται κάθε χρόνο σχεδόν από την αρχή, καθώς ο πάγος είναι ευμετάβλητος με τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Θα συναντήσουμε επίσης και τον «Πατέρα των Χριστουγέννων» στο χαρακτηριστικό lávvu, την παραδοσιακή σκηνή που χρησιμοποιούν οι Λάπωνες και θυμίζει πολύ τις ινδιάνικες σκηνές στη βόρεια Αμερική. Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν, θα πάρουν από ένα μικρό δώρο από τον Πατέρα των Χριστουγέννων, ενώ στο εορταστικό δείπνο μας θα δοκιμάσουμε smorgasbord, ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο με πολλές παραλλαγές ρέγγας και σολομού, χοιρομέρι, καπνιστό κρέας ταράνδου, αρνί, ελάφι, χοιρινό και πολλά άλλα!

Η περιοχή της Κίρουνα είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες ως η πιο σημαντική μεταλλοπαραγωγική ζώνη της Σκανδιναβίας. Μάλιστα, το ορυχείο σιδηρομεταλλεύματος της Κίρουνα θεωρείται το πιο πλούσιο –και πιο σύγχρονο- σε ολόκληρο τον κόσμο! Καθώς ωστόσο η Σουηδία είχε ξεκινήσει την εκμετάλλευση του μεταλλεύματος της Κίρουνα, έγινε αντιληπτό πως το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ήταν η ίδια η εξόρυξη αλλά η μεταφορά του στα εργοστάσια επεξεργασίας στη Στοκχόλμη. Το λιμάνι της Λούλεο θεωρείτο σχετικά μικρό για τέτοιου είδους μεταφορές, ενώ για κάποιο μέρος του χρόνου παρέμενε αναγκαστικά κλειστό αφού πάγωναν τα νερά. Τη λύση έδωσε η σιδηροδρομική σύνδεση της Κίρουνα με το νορβηγικό λιμάνι του Νάρβικ, όπου θα μεταβούμε στη συνέχεια της ημέρας. Το λιμάνι του Νάρβικ είναι αρκετά μεγαλύτερο ενώ τα ζεστά ρεύματα που φτάνουν από τον Κόλπο του Μεξικού συμβάλλουν στο να παραμένει ανοιχτό καθόλη τη διάρκεια του έτους. Άφιξη στο Νάρβικ (Narvik), μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΡΒΙΚ – ΤΡΟΜΣΟ (γαστρονομική κρουαζιέρα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση οδικώς για το Τρόμσο (Tromsø). Θα απολαύσουμε ακόμα μία κρουαζιέρα γύρω από τη θαλάσσια περιοχή του Τρόμσο, με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα μάλιστα: η σημερινή μας κρουαζιέρα εστιάζει στη γαστρονομική παράδοση της περιοχής, καθώς θα δοκιμάσουμε γεύσεις από την τοπική κουζίνα εμπνευσμένα από το Βόρειο Σέλας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Τρόμσο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΟΜΣΟ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (πτήση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της πόλης. Πτήση για την Κοπεγχάγη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας, και περιήγηση στη δανέζικη πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό, το Παλάτι, το κανάλι Νίχαβν, το Χρηματιστήριο, καθώς και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Στη συνέχεια θα κάνουμε μία μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια, για να απολαύσουμε την πόλη από μία διαφορετική οπτική γωνία (προαιρετικά-κόστος δεν περιλαμβάνεται). Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφή μας. Άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Ισχύουν όροι και υπάρχουν προϋποθέσεις: Δείτε αναλυτικά στο www.versustravel.eu/apolytiprostasia ή στην αρχή του παρόντος προγράμματος

 

Ένα σπάνιο πρόγραμμα που «χτενίζει» γωνιές της Σουηδικής και Νορβηγικής Λαπωνίας, που λόγω υψηλού κόστους συνήθως παραλείπονται από τα προγράμματα, είναι όμως απαράμιλλου φυσικού κάλλους!

Για τους οπαδούς της περιπέτειας (κι όχι μόνον), αυτό το ταξίδι προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να “χαθεί” μέσα στην απεραντοσύνη αυτής της πανέμορφης και μοναδικής –στον κόσμο– περιοχής!

Κυνηγήστε το πιο όμορφο, πιο φαντασμαγορικό, πιο εξωπραγματικό φαινόμενο της Φύσης!        
 

Ένα σπάνιο πρόγραμμαπου θα βρείτε μόνο στο Versus,

φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά, χωρίς εκπτώσεις!
 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με την Aegean, με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από την Στοκχόλμη & Κοπεγχάγη: πρωινό)
  • Διανυκτέρευση στη Στοκχόλμη και στην Κοπεγχάγη, ώστε να δούμε τις δύο αυτές σκανδιναβικές πρωτεύουσες στη χειμερινή καθημερινότητά τους, και όχι όπως τις έχουμε συνηθίσει το καλοκαίρι.
  • Πολλές δραστηριότητες στην ακριβή Λαπωνία!
  • Βόλτα με έλκηθρο με άλογο (horse sleigh).
  • Βόλτα με snowmobile.
  • Είσοδος στο Ice Hotel Jukkasjärvi στην Κίρουνα, το μεγαλύτερο ξενοδοχείο φτιαγμένο αποκλειστικά από πάγο στον κόσμο, το οποίο «λιώνει» κάθε καλοκαίρι και ουσιαστικά ξαναφτιάχνεται κάθε χρόνο από την αρχή.
  • Εορταστικό γεύμα με τον «Πατέρα των Χριστουγέννων»
  • Γαστρονομική κρουαζιέρα στο Τρόμσο.
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός.
  • Προσοχή! Οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Aegean.
  • Ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από Στοκχόλμη & Κοπεγχάγη: πρωινό)
  • Βόλτα με έλκηθρο (horse sleigh).
  • Βόλτα με snowmobile.
  • Είσοδος στο Ice Hotel στην Κίρουνα, ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο αποκλειστικά από πάγο.
  • Εορταστικό γεύμα με τον «Πατέρα των Χριστουγέννων».
  • Γαστρονομική κρουαζιέρα στο Τρόμσο.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  € 380
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
  • Η προαιρετική κρουαζιέρα με παγοθραυστικό (κόστος: €300)

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 760

22/12/2019

ΑΘΗΝΑ – ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

08:55

11:45

Α3 753

29/12/2019

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΘΗΝΑ

16:55

21:00

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο αριθμός των 3κλινων και 4κλινων δωματίων

είναι εξαιρετικά περιορισμένος!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 ? κατ? άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ? ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με την Aegean, με πρωινή άφιξη και βραδινή επιστροφή.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από την Στοκχόλμη & Κοπεγχάγη: πρωινό)
  • Διανυκτέρευση στη Στοκχόλμη και στην Κοπεγχάγη

Χάρτης Ταξιδιού Βόρειο Σέλας - Νορβηγική & Σουηδική Λαπωνία | Χριστούγεννα 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info