fb

4ήμερη κρουαζιέρα σε Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη

Διάρκεια: 3, 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 209€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στη Νότια Αφρική και τη Μοζαμβίκη, στο πολυσύχναστο λιμάνι του Ντέρμπαν (ή Ντουρμπάν) και στο νησί Ινάκα της Μοζαμβίκης.

1η ΗΜΕΡΑ: Ντέρμπαν

Αναχώρηση: 15:00

Η πόλη είναι γνωστή σαν το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στην Αφρική αλλά και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός χάρη στο θερμό, υποτροπικό κλίμα και στις παραλίες της. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η πόλη έχει πληθυσμό 3,2 εκατομμύρια κατοίκους. Η περιοχή που καλύπτει η πόλη είναι 2.292 km² και είναι σχετικά μεγαλύτερη από την περιοχή που καλύπτουν οι άλλες αφρικανικές πόλεις, με αποτέλεσμα μια συγκριτικά χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού (1.460 κάτοικοι ανά τετρ.χιλιόμετρο). Οι ινδικές και αποικιακές επιρροές είναι έκδηλες σε αυτήν την παραθαλάσσια πόλη της Νότιας Αφρικής. Αυτό το κράμα πολιτισμών και αρχιτεκτονικής κάνει το Ντουρμπάν να ξεχωρίζει σε ολόκληρη την ήπειρο.

2η - 3η ΗΜΕΡΑ: Ινάκα (Μοζαμβίκη)

Αφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 07:00

Είναι στην ουσία το νησάκι του Μαπούτο και είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για όσους θέλουν να απολαύσουν την τροπική ατμόσφαιρα του Ινδικού, όμορφες παραλίες και πλούσιο βυθό, με εύκολη πρόσβαση με ferry boat από το Μαπούτο. Το νησάκι έχει στο εσωτερικό του παρθένο δάσος με πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές από μονοπάτια, καθώς και οργανωμένα θαλάσσια σπορ που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη.

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή.
Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο MSC Orchestra.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Νοέμβριος: 21, 29

Δεκέμβριος: 13, 20

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Ντέρμπαν, Ινάκα

Αναχώρηση: Νοε 21, 29 | Δεκ 13, 20

Κρουαζιερόπλοιο: MSC Orchestra 

Χάρτης Ταξιδιού 4ήμερη κρουαζιέρα σε Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info