fb

Κίνα, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ (ατομικό ταξίδι) | 2019

Διάρκεια: 12,15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1765€

Περιγραφή

Η φημισμένη πρωτεύουσα της Κινέζικης ιστορίας, κατέχει με υπερηφάνεια ένα πλήθος πολιτιστικών μνημείων, δικαιολογώντας απόλυτα τον χαρακτηρισμό “πόλη – ιστορικό μουσείο”. Το σύγχρονο Πεκίνο είναι σήμερα σαν ένα δοχείο τήξης, όπου αναμειγνύονται όλες οι πολιτιστικές τάσεις με την παράδοση. Σε καμιά άλλη πόλη η τοπική παράδοση δεν έχει εισαχθεί στην καθημερινότητα του λαού με τόσο απόλυτο τρόπο, όσο η Κινέζικη παράδοση στο Πεκίνο.

Πεκίνο - Ξιάν - Σαγκάη | 12 ημέρες - 9 διανυκτερεύσεις

Ένα ταξίδι που συνδυάζει την μεγαλοπρεπή πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, με το Ξιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του κινέζικου πολιτισμού, στην οποία βρίσκεται και ο περίφημος Πήλινος Στρατός, και την Σαγκάη, την οικονομική και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας

1η - 2η HMEPA: AΘHNA - ΠΕΚΙΝΟ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Κίνας, την αιώνια πόλη, το Πεκίνο. Άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η HMEPA: ΠΕΚΙΝΟ (Σινικό τείχος)

Ημέρα αφιερωμένη στο θρυλικό και παραμυθένιο Σινικό τείχος, ηρωικό εγχείρημα, κατασκευαστικό επίτευγμα, δόξα των Κινέζων, ένα από τα θαύμα- τα του αρχαίου κόσμου! Σαν ένας μεγάλος κοιμισμένος δράκος, που τεντώνεται και λιάζεται στις κορφές και τα φαράγγια ενός από τα πιο όμορφα ορεινά τοπία στον κόσμο.

4η HMEPA: ΠΕΚΙΝΟ (Απαγορευμένη Πόλη-Θερινά Ανάκτορα)

Ξενάγηση στην «Απαγορευμένη Πόλη». Λέγεται έτσι, γιατί ήταν εκτός των ορίων των κοινών θνητών για περίπου 500 χρόνια. Τότε η είσοδός τους σήμαινε θάνατο. Σήμερα αρκεί ένα εισιτήριο! Εγκαινιάστηκε το 1421 από τον 3ο αυτοκράτορα της δυναστείας των Μινγκ και έκτοτε διέμειναν εκεί όλοι οι επόμενοι, καθώς και η κατοπινή δυναστεία των Τσινγκ (1644-1911), με τους οποίους τερματίστηκε το αυτοκρατορικό καθεστώς στην Κίνα. Υπήρξε το πολιτικο - διοικητικό κέντρο της απέραντης αυτοκρατορίας, μια πραγματική «πόλις εν πόλει». Στη συνέχεια επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα.

5η HMEPA: ΠΕΚΙΝΟ

Ημέρα ελεύθερη.

6η HMEPA: ΠΕΚΙΝΟ - ΞΙΑΝ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ξιάν, μια από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του αρχαίου κόσμου και αφετηρία του περίφημου Δρόμου του Μεταξιού. Εδώ έγινε το 1974 μια εκπληκτική  αρχαιολογική  ανακάλυψη:  ο  περίφημος Πήλινος Στρατός, το μεγαλύτερο ταφικό κτέρισμα της ανθρωπότητας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη.

7η HMEPA: ΞΙΑΝ (Ξενάγηση)

Ολοήμερη εκδρομή στα ανατολικά της πόλης Ξιάν, όπου θα θαυμάσουμε τον ξακουστό πήλινο στρατό - ένα Μουσείο με 60 πήλινους στρατιώτες σε φυσικό μέγεθος, που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ Τι, ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια.

8η HMEPA: ΞΙΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σαγκάη, το «Μαργαριτάρι της Ανατολής», «το Παρίσι της Ανατολής», την πόλη-φάρο στον δρόμο του εκσυγχρονισμού της Κίνας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παγκοσμίως φημισμένα ακροβατικά της Σαγκάης σε μια σούπερ παράσταση!

9η HMEPA: ΣΑΓΚΑΗ (Ξενάγηση)

Ξενάγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τον ναό του Jade Buddha, όπου φυλάσσεται το ομορφότερο ίσως άγαλμα του Βούδα ολόκληρης της Ασίας, τους κήπους του μανδαρίνου Γιού - ένα εντυπωσιακό σύνολο από κήπους, λι- μνούλες και σκιερούς διαδρόμους με περίτεχνα περίπτερα και μικρές γέφυρες - τον περίφημο δρόμο Nanjing, την διάσημη λεωφόρο Bund κ.ά.

10η HMEPA: ΣΑΓΚΑΗ-(εκδρομή στο Σουτσόου)

Εκδρομή στην πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού. Με ιστορία 6.000 ετών αποτελεί σημαντικό κέντρο πολιτισμού. Με τη βαρκάδα που θα έχουμε στα κανάλια θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε τα σπίτια και την παγόδα της λευκής τίγρης. Επιστροφή στη Σαγκάη και διανυκτέρευση.

11η - 12η HMEPA: ΣΑΓΚΑΗ - AΘHNA

Ελεύθερη ημέρα - μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη την επομένη.

Πεκίνο - Ξιαν - Γκουιλίν - Σανγκάη – Χονγκ Κονγκ | 15 ημέρες - 12 διανυκτερεύσεις

Το Χονγκ Κονγκ, το «λιμάνι των αρωμάτων», η «Νέα Υόρκη της Ανατολής», το πιο μεθυστικό, πολύβουο, πολύχρωμο μέρος του κόσμου, συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις της γης. Ένα καλειδοσκόπιο, όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός με τη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε Βρεττανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επεστράφη στην Κίνα. Στο Χονγκ Κονγκ βρίσκονται μερι- κά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο, αλλά οι ζωντανές υπαίθριες αγορές δεν παύουν να σφύζουν από ζωή και υπάρχουν σε κάθε σημείο της πόλης. Έτσι, το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει την παράδοση μιας Κινεζικής πόλης, δίχως να χάνει τις «δυτικού τύπου» ανέσεις.
1η - 7η Ημέρα: Όπως περιγράφονται στο βασικό πακέτο

8η HMEPA: ΞΙΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σαγκάη, το «Μαργαριτάρι της Ανατολής», «το Παρίσι της Ανατολής», την πόλη-φάρο στον δρόμο του εκσυγχρονισμού της Κίνας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παγκοσμίως φημισμένα ακροβατικά της Σαγκάης σε μια σούπερ παράσταση!

9η HMEPA: ΣΑΓΚΑΗ (Ξενάγηση)

Ξενάγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τον ναό του Jade Buddha, όπου φυλάσσεται το ομορφότερο ίσως άγαλμα του Βούδα ολόκληρης της Ασίας, τους κήπους του μανδαρίνου Γιού - ένα εντυπωσιακό σύνολο από κήπους, λιμνούλες και σκιερούς διαδρόμους με περί-τεχνα περίπτερα και μικρές γέφυρες - τον περίφημο δρόμο Nanjing, την διάσημη λεωφόρο Bund κ.ά.

10η HMEPA: ΣΑΓΚΑΗ - ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Γκουιλίν! Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη.

11η HMEPA: ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Προαιρετική Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι Ζιανγκ: με ποταμόπλοιο θα διασχίσουμε ένα τμήμα του ποταμού Λι ανάμεσα στα «κομψότερα βουνά κάτω από τον ουρανό». Ένας τεράστιος πίνακας πράσινου αποκαλύπτεται στο βλέμμα μας.

12η HMEPA: ΓΚΟΥΙΛΙΝ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό και ανα- χώρηση για Χονγκ Κονγκ μέσω Καντόνας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Περπατήστε στην εμπορική λεωφόρο Νάθαν, κάντε μια βόλτα στην προκυμαία με τη συναρπαστική θέα των ουρανοξυστών, όπου δεσπόζει ο «Πύργος του Διεθνούς Εμπορίου». Το βράδυ μια επίσκεψη στη νυχτερινή αγορά θα σας ενθουσιάσει.

13η HMEPA: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Προαιρετική ξενάγηση πόλης με γεύμα. Το βράδυ σας προτείνουμε να πάτε για ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου Peninsula.

14η HMEPA: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – AΘHNA

Ελεύθερη ημέρα. Mεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Aεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Qatar Airways.
  • Διαμονή όπως αναφέρεται.
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Ξεναγήσεις.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός από το Χονγκ Κονγκ, όπου προσφέρεται μόνο πρωινό.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρομίου & ασφάλεια με πρόσθετες καλύψεις 320 €
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Βίζα εισόδου στην Κίνα: € 128.

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Πόλη

Ξενοδοχείο

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο

 

ΠΕΚΙΝΟ

 

Presidential  Hotel για  4 νύχτες

Από 1.765 €

 

ΞΙΑΝ

 

Jian Guo Hotel Xi’an για  2 νύχτες

ΣΑΓΚΑΗ

Ocean Hotel Shanghai για 3 νύχτες

 

 

Πόλη

Ξενοδοχείο

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο

 

ΠΕΚΙΝΟ

 

Presidential  Hotel

Από 2.790 €

 

ΞΙΑΝΓΚ

 

Jian Guo Hotel Xi’an

ΣΑΓΚΑΗ

Ocean Hotel Shanghai

ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Park Hotel Guilin

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Best Western

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

  • Αναχώρηση από Λάρνακα + 650€ με τους φόρους αεροδρομίου
  • Σε περίπτωση διαμονής στην Αθήνα λόγω ανταποκρίσεων των πτήσεων ζητήστε μας το VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να επεκτείνετε την διαμονή σας στην Αθήνα με την προσφορά VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Στο σύγχρονο Πεκίνο αναμειγνύονται όλες οι πολιτιστικές τάσεις με την παράδοση. Σε καμιά άλλη πόλη η τοπική παράδοση δεν έχει εισαχθεί στην καθημερινότητα του λαού με τόσο απόλυτο τρόπο, όσο η Κινέζικη παράδοση στο Πεκίνο.

Χάρτης Ταξιδιού Κίνα, Πεκίνο, Χονγκ Κονγκ (ατομικό ταξίδι) | 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info