fb

7/8ήμερη κρουαζιέρα Παγετώνας Χούμπαρτ από Σιάτλ με το MS Oosterdam - HOLLAND AMERICA LINE

Διάρκεια: 7/8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1039€

Περιγραφή

Φωτογραφηθείτε στα μαγικά τοπία της Αλάσκα, με φόντο τα Βραχώδη Ορη, θαυμάστε τα απέραντα εξωπραγματικά τοπία με παγετώνες, φιόρδ και άγρια ζώα που καθορίζουν την εμπειρία στην Αλάσκα.. Μια διαδρομή στα ανοικτά της Τζούνο θα σας δώσει τη δυνατότητα να θαυμάσετε φάλαινες, φαλακρούς αετούς, φώκιες και θαλάσσιους λέοντες στο φυσικό τους περιβάλλον. 
 

1η ΗΜΕΡΑ: Σιάτλ

Αναχώρηση: 16:00

Το Σιάτλ θεωρείται από τις πιο hi-tech πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, από τις πλέον φιλελεύθερες αλλά και φιλικές στην καινοτομία, το καινούριο, την εξερεύνηση. Η πρωτεύουσα της πολιτείας Ουάσινγκτον είναι πρόσχαρη και στολισμένη με πολύ ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

3η ΗΜΕΡΑ: Τζούνο

Άφιξη: 13:00

Αναχώρηση: 21:00

Είναι η πρωτεύουσα της Αλάσκα, χωρίς να είναι και η πολυπληθέστερη, με τον «τίτλο» αυτόν να ανήκει στο Άνκορεϊτζ. Η έκταση της ομώνυμης κομητείας είναι σχεδόν όση και η Κρήτη, όμως είναι η τοποθεσία της που καθιστά προνομιακή την πόλη αυτή: το Τζούνο περιβάλλεται από πανύψηλα βουνά που φιλοξενούν περίπου τριάντα (30) παγετώνες!

 

4η ΗΜΕΡΑ: Παγετώνας Χούμπαρτ

Αφιξη: 14:00 - Αναχώρηση: 18:00

 

5η ΗΜΕΡΑ: Σίτκα

Αφιξη: 08:00

Αναχώρηση: 16:00

Η πόλη έγινε αρχικά γνωστή με το όνομα «Νέος Αρχάγγελος», όταν η Αλάσκα αποτελούσε ακόμη ρωσική κτήση. Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία μάλιστα του Ταξιάρχη Μιχαήλ αποτελεί και σήμερα ακόμη ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα της πόλης. Το κύριο χαρακτηριστικό της Σίτκα είναι πως η πόλη δεν είναι προσβάσιμη με χερσαία μέσα, παρά μόνο δια αέρος ή/και θαλάσσης.

 

6η ΗΜΕΡΑ: Κέτσικαν

Άφιξη: 07:00

Αναχώρηση: 13:00

Αν η Αλάσκα είναι «το τελευταίο σύνορο» τότε το Κέτσικαν είναι μάλλον «η αρχή του τέλους». Τοποθετημένο στη νοτιότερη είσοδο στο φημισμένο Εσωτερικό Πέρασμα της Αλάσκα, είναι πολύ γνωστό για τον ντόπιο σολομό, το ειδυλλιακό περιβάλλον και τις απίστευτα πλούσιες πολιτιστικές παραδόσεις της Αλάσκα.

 

7η ΗΜΕΡΑ: Βικτώρια

Αφιξη: 18:00 - Αναχώρηση 23:30

Είναι η πρωτεύουσα της καναδικής επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, χτισμένη στο νότιο άκρο της νήσου Βανκούβερ και στη βόρεια πλευρά των Στενών Χουάν ντε Φούκα. Χάρη στα αμέτρητα παλιά κτίρια και τα εκτενή και φροντισμένα πάρκα της, η Βικτώρια αποτελεί μία από τις ωραιότερες καναδικές πόλεις.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο Oosterdam. Το πλοίο έχει δυνατότητα φιλοξενίας έως και 1.964 ατόμων, και διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, σπα με γυμναστήριο, λουτρά, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα, καζίνο, θέατρο, βιβλιοθήκη καθώς και πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Ιούνιος: 2, 9, 16, 23, 30

Ιούλιος: 7, 14, 21, 28

Αύγουστος: 4, 11, 18, 25  

Σεπτέμβριος: 1, 8, 15, 22 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Σιάτλ, Τζούνο, Παγετώνας Σόγερ, Σίτκα, Βικτώρια, Κέτσικαν

Αναχωρήσεις: Ιουν 2, 9, 16, 23, 30 | Ιουλ 7, 14, 21, 28 | Αυγ 4, 11, 18, 25 | Σεπ 1, 8, 15, 22 

Κρουαζιερόπλοιο: Oosterdam

Χάρτης Ταξιδιού 7/8ήμερη κρουαζιέρα Παγετώνας Χούμπαρτ από Σιάτλ με το MS Oosterdam - HOLLAND AMERICA LINE

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info