fb

Βόρεια Ολλανδία – Γερμανία & Πολωνία | Μάιος - Ιούνιος 2021

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1899€

Περιγραφή

Βόρεια Ολλανδία – Γερμανία – Πολωνία

Από το Άμστερνταμ στο Γκντανσκ

Ένα πλούσιο 13ήμερο πρόγραμμα για να γνωρίσουμε σε βάθος το μεγαλύτερο και πιο εμβληματικό κομμάτι της θρυλικής Χανσεατικής Ένωσης, ξεκινώντας από το Άμστερνταμ και την Ολλανδία, περνώντας διεξοδικά από τη Βόρεια Γερμανία και καταλήγοντας στην Πολωνία και στο λιμάνι του Γκντανσκ. Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις στις πόλεις όπου διαμένουμε (και όχι μόνο!), με εξασφαλισμένες εισόδους σε μουσεία, κάστρα και άλλα σημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος, καθώς και βαρκάδες/κρουαζιέρες στο Αμβούργο (στον ποταμό Άλστερ) και στα κανάλια του Γκίτχορν, θα μείνουμε ενθουσιασμένοι με αυτό το ιστορικό κομμάτι της Χανσεατικής Ένωσης, τον προάγγελο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ (Ξενάγηση) - Γκίτχορν - Γκρόνινγκεν

Πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και βόλτα πεζή στην ολλανδική πρωτεύουσα, πριν αναχωρήσουμε για το χωριό του Γκίτχορν, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του χωριού. Τελευταίος σταθμός το Γκρόνινγκεν. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γκρόνινγκεν - Ντε Μπουλτ - Φλεβολάνδη - Χόουτριμπντεϊκ - Άλκμααρ - Άφσλουσντεϊκ – Βρέμη

Aναχώρηση και ξεκίνημα της ημέρας μας με μια επίσκεψη στο χωριό Ντε Μπουλτ. Θα συνεχίσουμε στην επαρχία της Φλεβολάνδης, θα περάσουμε από το φράγμα Χόουτριμπντεϊκ (27 χλμ.) και θα φτάσουμε για το Άλκμααρ. Θα περάσουμε, επίσης, και από το μεγαλύτερο φράγμα/γέφυρα της Ολλανδίας, το Άφσλουσντεϊκ, πριν περάσουμε στη Γερμανία και φτάσουμε στη Βρέμη, την τρίτη πόλη της χανσεατικής τριάδας, τη Βρέμη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βρέμη - Όλντενμπουργκ – Κούξχαφεν

Ξενάγηση πεζή στο ιστορικό κέντρο της πόλης και επίσκεψη του πασίγνωστου δημαρχείου, που μαζί με την κεντρική πλατεία και το τεράστιο μεσαιωνικό άγαλμα του Ρολάνδου βρίσκονται επίσης στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Συνεχίζουμε για το γραφικό Όλντενμπουργκ, πατρίδα της πρώτης βασίλισσας της Ελλάδος, Αμαλίας. Ξενάγηση στην παλιά πόλη και ελεύθερος χρόνος. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για την περιοχή του Κούξχαφεν, όπου και θα διανυκτερεύσουμε (ή σε διπλανή πόλη).

4η ημέρα: Κούξχαφεν - Νήσος Νόιβερκ – Πάνω στον βυθό της θάλασσας με άμαξες (Watt) – Αμβούργο

Καιρού επιτρέποντος και με ωράριο ανάλογο της παλίρροιας θα διασχίσουμε την ώρα της άμπωτης με ειδικές άμαξες τον βυθό της θάλασσας, αφού θα έχουν αποτραβηχτεί τα ύδατα. Οι άμαξες θα μας φέρουν μέχρι το νησάκι Νόιβερκ, από το οποίο θα επιστρέψουμε πάλι με άμαξες ή, αν δεν το επιτρέπει η πλημμυρίδα, εν πλω. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Αμβούργο, το μεγάλο λιμάνι της Γερμανίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Αμβούργο - Ελιγολάνδη – Στάντε – Αμβούργο

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο καταμαράν με το οποίο θα διασχίσουμε τη Βόρεια Θάλασσα μέχρι το πιο απομακρυσμένο και εντυπωσιακό νησί της: η Ελιγολάνδη με τα πανύψηλα κόκκινα βράχια και το καταπράσινο τοπίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο γεωφυσικό φαινόμενο και συγχρόνως μία από τις πιο διάσημες και γραφικές λουτροπόλεις τηςπεριοχής. Βόλτα στο νησί και επιστροφή στη στεριά, συνεχίζοντας μέχρι το Αμβούργο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Αμβούργο (Ξενάγηση, κρουαζιέρα στο λιμάνι και στον ποταμό Άλστερ)

Θα κάνουμε ξενάγηση στην πόλη, μία από τις πιο «ζωντανές» πόλεις της Γερμανίας αλλά και μια όμορφη κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Αμβούργο – Λίμπεκ – Αμβούργο

Μια σύντομη διαδρομή μέσα από την καταπράσινη πεδιάδα της Βόρ. Γερμανίας θα μας φέρει στο Λίμπεκ, την παλιά πρωτεύουσα της Χανσεατικής Ένωσης, και σπουδαίο εμπορικό κόμβο της Βαλτικής κατά τον Μεσαίωνα.
Το ιστορικό κέντρο της μικρής πόλης σήμερα είναι ένα από τα πιο γραφικά αρχιτεκτονικά σύνολα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί πλέον μέρος της λίστας πολιτιστικής κληρονομιάς της ανθρωπότητας της UNESCO. Η περιήγηση στα γραφικά σοκάκια με τα μεσαιωνικά κτίρια και η επίσκεψη του σύγχρονου Χανσεατικού Μουσείου θα μας αποκαλύψουν την ιστορική ταυτότητα της πόλης. Το απόγευμα επιστροφή στο Αμβούργο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Αμβούργο – Σβερίν (Σύντομη ξενάγηση) – Βίσμαρ (Ξενάγηση) – Ροστόκ

Αναχώρηση για το Σβερίν. Σύντομη ξενάγηση στην πόλη, με το φαντασμαγορικό ανάκτορο (εξωτερικά) και ελεύθερος χρόνος για βόλτα ή αν θέλετε να επισκεφθείτε το πολύ αξιόλογο Μουσείο Καλών Τεχνών. Συνεχίζουμε για το Βίσμαρ, μια μεσαιωνική χανσεατική πόλη, όπου θα ξεναγηθούμε. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και αναχώρηση για το Ροστόκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Ροστόκ (Ξενάγηση) – Νησί Ρίγκεν (Περιήγηση, πύργος Άντλερχορστ, μονοπάτι Μπάουμβινκελπφαντ) – Στράλσουντ (Περιήγηση)

Ξενάγηση στο Ροστόκ και μετάβαση στο νησί Ρίγκεν, που συνδέεται με μια εντυπωσιακή γέφυρα με την ξηρά, όπου θα περιηγηθούμε και μεταξύ άλλων θα περπατήσουμε στο υπερυψωμένο μονοπάτι Μπάουμβινκελπφαντ. Θα ανέβουμε στο πύργο παρατηρητήριο Άντλερχορστ και επίσης θα κάνουμε και μια στάση στις εγκαταστάσεις Prora, πρωτότυπο κέντρο μαζικού τουρισμού/αναψυχής των ναζί. Θα συνεχίσουμε για το Στράλσουντ. Άφιξη, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

10η ημέρα: Στράλσουντ – Γκράιφσβαλντ (Ξενάγηση) - Πεενεμίντε - Εθνικό Πάρκο Βολίν - Στσέσιν (Στετίνο)

Αναχώρηση με πρώτο μας σταθμό το Γκράιφσβαλντ, όπου και θα κάνουμε ξενάγηση. Περνώντας από γέφυρα στο νησί Ούζεντομ θα φτάσουμε στο Πεενεμίντε, το μέρος όπου οι ναζίανέπτυξαν τους πρώτους πυραύλους, όπου θα επισκεφθούμε και το Ιστορικό Τεχνολογικό Μουσείο. Αφού περάσουμε τα σύνορα με την Πολωνία, θα κάνουμε στάση στο Εθνικό Πάρκο Βολίν, όπου μια πεζοπορία 1,5 χλμ. θα μας φέρει «αντιμέτωπους» με λίγους από τους επιζώντες βίσoνες της Ευρώπης. Τέλος, θα φτάσουμε στο Στετίνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Στσέσιν (Στετίνο, ξενάγηση) – Κογουβζέγκ – Γκντανσκ

Ξενάγηση στο Στετίνο με το φημισμένο ανάκτορο (εξωτερική επίσκεψη) και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Θα συνεχίσουμε για το Γκντανσκ, κάνοντας στάση στο Κογουβζέγκ για βόλτα και καφέ. Άφιξη στο Γκντανσκ. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Γκντανσκ (Ξενάγηση)

Ημέρα αφιερωμένη στο Γκντανσκ, το σημαντικότερο λιμάνι της Πολωνίας, πρώην πόλη της Χανσεατικής Ένωσης και μια από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας.

13η ημέρα: Γκντανσκ – Κάστρο Μάλμποργκ – Πτήση επιστροφής

Επίσκεψη στο Μάλμποργκ, κύριο κάστρο και αρχηγείο του Τάγματος των Τευτόνων Ιπποτών και σύμφωνα με εκτιμήσεις το μεγαλύτερο κάστρο του κόσμου! Το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Η διαφορετικότητα του Versus

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Εμπεριστατωμένες επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις της Γερμανικής Χάνσα (Ένωσης).
  • Επίσκεψη της Λίμπεκ, μιας από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις της Βόρειας Ευρώπης.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ στο Αμβούργο (περιλαμβάνεται).
  • Βόλτα με ταχύπλοο φέρι και επίσκεψη του στο νησί Ελιγολάνδη.
  • Επίσκεψη στα μουσεία Ναυτιλίας και Κλίματος στο λιμάνι της Βρέμης (είσοδοι περιλαμβάνονται).
  • Ξενάγηση της όμορφης Βρέμης.
  • Διανυκτέρευση στο κουκλίστικο Γκρόνινγκεν.
  • Ξενάγηση στο παραμυθένιο Γκίτθορν.
  • Μικρή κρουαζιέρα στα κανάλια του Γκίτχορν.
  • Ξενάγηση του Άμστερνταμ.
  • Επίσκεψη στο Ιστορικό Τεχνολογικό Μουσείο στο Πεενεμίντε.
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός
  • Προσοχή! Οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όλες οι εκδρομές, βαρκάδες, δραστηριότητες, φέρι που αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο       

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 310
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

Α

       

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Info

Επιπλέον γνώσεις για τις χώρες

Βιβλία

  • «Forces of the Hanseatic League 13th-15th Cenruries», του Ντέιβιντ Νικόλ, εκδ. Osprey.
  • «Τhe Hansa towns and the Hanseatic League», της Έλεν Τσίμερμαν.
  • «Λαοί της Ευρώπης», του Βασίλη Ραφαηλίδη, εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου.
  • «111 places in Hamburg that you shouldn’t miss», του Ρικ Γουλφ.
  • «Ο μικρός κύριος Φρίντμαν», του Τόμας Μαν (γεννήθηκε στο Λύμπεκ).

Ταινία

  • «Το κορίτσι με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι», του Πίτερ Βέμπερ, με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ιστορία της Γκριτ, μιας υπηρέτριας στο σπίτι του Ολλανδού ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ.

Μέσο κοινωνικής δικτύωσης

  • Instagram: @elbphilharmonie

 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Εμπεριστατωμένες επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις της Γερμανικής Χάνσα (Ένωσης).
  • Επίσκεψη της Λίμπεκ.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Άλστερ στο Αμβούργο (περιλαμβάνεται).

 

Χάρτης Ταξιδιού Βόρεια Ολλανδία – Γερμανία & Πολωνία | Μάιος - Ιούνιος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info