fb

Ανατολικές ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Καναδάς, Τορόντο( ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2019

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1639€

Περιγραφή

Ένα πρόγραμμα στις Ανατολικές ΗΠΑ, σε ένα μεγάλο κομμάτι της East Coast όπως αποκαλούν οι Αμερικανοί τις ακτές της χώρας τους στον Ατλαντικό Ωκεανό. Επιλέγουμε φυσικά ως βάση μας τη Νέα Υόρκη, μία από τις πόλεις που καθορίζουν εν πολλοίς το παγκόσμιο γίγνεσθαι, εξασφαλίζοντας τη διαμονή μας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, πάνω στην Times Square. Δεν παραλείπουμε να επισκεφθούμε τους Καταρράκτες του Νιαγάρα, με δύο διανυκτερεύσεις στην καναδική μάλιστα πλευρά, που επιτρέπει και καλύτερη θέαση στο εντυπωσιακό αυτό θέαμα. Πραγματοποιούμε εκδρομή στο Τορόντο, ενώ επιστρέφοντας στην αμερικανική ενδοχώρα ερχόμαστε στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, όπου και διανυκτερεύουμε. Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε τη Βαλτιμόρη και την ιστορική Φιλαδέλφεια. Καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας είναι μαζί μας εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός, και όχι τοπικός Ελληνόφωνος· ένα ταξίδι που μόνο σε ένα Γραφείο με τη πληθωρικότητα του Versus ταιριάζει.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη-ίνδαλμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νέα Υόρκη. Τo "Big Apple" όπως ονομάζεται από τους Αμερικανούς, είναι το οικονομικό, ασφαλιστικό, εμπορικό, πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο της χώρας. Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Αμερικής, η πόλη που έχει τους περισσότερους ουρανοξύστες, η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, η πόλη με το μεγαλύτερο μουσείο του δυτικού ημισφαιρίου, η πόλη με τη μεγαλύτερη αίθουσα Θεάτρου στον κόσμο, η πόλη με τη μεγαλύτερη νεογοτθικού ρυθμού εκκλησία στον κόσμο, η πόλη με το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα στον κόσμο, η πόλη με την πιο μοντέρνα λυρική Σκηνή στον κόσμο. Η μητρόπολη του κόσμου. Μέσα της χωράνε όλοι οι λαοί και όλες οι φυλές. Γιάπηδες και φρικιά, γυαλιστερές λιμουζίνες και άστεγοι, χρώματα σ΄ όλες τις παραλλαγές, συνεχής κίνηση. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Μια ζούγκλα που σε προκαλεί να την εξερευνήσεις. Άφιξη, υποδοχή από τους συνεργάτες μας, μεταφορά και τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μανχάταν, το νησί όπου κτυπάει η καρδιά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Νέα Υόρκη (1η ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για την πλούσια  περιήγησή μας στο Lower Manhattan. Θα περάσουμε από το κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, το Gramercy Park, την αψίδα Ουάσιγκτον, την Union Square, το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το Empire State Building, το κτήριο της Flatiron, το Village, το Soho, τη "Μικρή Ιταλία", την Chinatown, τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, το κτήριο του Woolworth. Μετά θα κινηθούμε πεζοί για να δούμε από κοντά την εκκλησία του Αγίου Παύλου, το "Σημείο Μηδέν" - "Ground zero" & Freedom Tower, την Αγία Τριάδα, τη Wall Street, το Federal Building όπου ορίστηκε ο George Washington, τον Ταύρο της Wall Street, το Clinton Castle και τέλος την αποβάθρα στο Battery Park για τις απαραίτητες φωτογραφίες με φόντο το Άγαλμα της Ελευθερίας. Το βράδυ για όσους θέλουν ο αρχηγός μας θα σας πάει μια μεγάλη βόλτα για να δείτε την ΝΥ από κοντά μαζί του αλλά και να γνωρίσετε τα μυστικά του Grand Central Terminal αλλά και το Rockfeller Center. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Νέα Υόρκη (2η ξενάγηση + κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον)

Κατά τη σημερινή 2η πρωινή ξενάγησή μας στην πόλη θα συνδυάσουμε τις επισκέψεις μας με πούλμαν και με τα πόδια. Ξεκινάμε με το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου, το Lincoln Center και το Conservatory Garden στο Central Park. Συνεχίζουμε με το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το μεγαλύτερο στον κόσμο (εξωτερικά), το κτήριο Ντακότα (John Lennon), τον Άγιο Ιωάννη (St. John the Divine), το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, τον Καθεδρικό στο Riverside, τον τάφο του Στρατηγού Γκραντ, τη λεωφόρο του Dr Martin Luther King, το Apollo Theater και την πλατεία Ellington. Στη συνέχεια, πεζοί, θα δούμε εξωτερικά το  Ωδείο,  το Μουσείο του Γκουγκενχάιμ, το Metropolitan Museum και το ξενοδοχείο Πλάζα. Πάλι στην 5η Λεωφόρο για να δούμε το Grand Central, το κτήριο της Chrysler, το Tudor City και τα Ηνωμένα Έθνη. Στο τέλος της ξενάγησής μας το πούλμαν θα σας μεταφέρει στην αποβάθρα, για να επιβιβαστείτε στο πλοιάριο για μια 2ωρη βόλτα-κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον. Μια όμορφη κρουαζιέρα-εμπειρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το Μανχάταν με τους ουρανοξύστες του από την πλωτή πλευρά. Φανταστικό θέαμα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο με τον αρχηγό σας και με τοπικό μεταφορικό μέσο*. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

*Μετά την κρουαζιέρα, μπορείτε φυσικά όσοι το επιθυμείτε να αποσπαστείτε και να εξειδικεύσετε την επίσκεψη σας σε κάποιο μουσείο ή μνημείο  που σας ενδιαφέρει και να επιστρέψετε μόνοι σας στο ξενοδοχείο όποτε επιθυμείτε. Ο αρχηγός μας θα σας έχει πλήρως κατατοπίσει στο πώς να κυκλοφορείτε στην πόλη και να κάνετε χρήση των ΜΜΜ. Εξ’ άλλου και το ταξί είναι πολύ προσιτό.

 

4η ημέρα: Νέα Υόρκη (Ημέρα ελεύθερη)

Η σημερινή ελεύθερη ημέρα είναι «πολύτιμη» και πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορείτε να ανεβείτε στο Empire State Building ή στο ολοκαίνουργιο One World Trade Center (Freedom Tower). Μπορείτε να πάτε στο Rockefeller Center, να ανεβείτε στο Top of the Rock και απολαύσετε την θέα με τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης από ψηλά. Ακόμη μια βόλτα στο Central Park είναι must! Μπορείτε να το διασχίσετε με άμαξα καθώς επίσης και στα πολυτελή καταστήματα της 5ης Λεωφόρου.

Με την καθοδήγηση του αρχηγού σας μπορείτε να  επισκεφθείτε Μουσεία όπως το MoMa  – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης,  το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (National History Museum) και το ΜουσείοGuggenheim.

Ενδιάμεσα,  στο πανοραμικό μέρος της ξενάγησης μας,  μπορείτε να επισκεφθείτε και την συνοικία του Μπρούκλιν: η θέα της γέφυρας του Μπρούκλιν και ακριβώς απέναντι της Manhattan Bridge με το skyline κόβει πραγματικά την ανάσα. Προτάσεις για το βράδυ είναι να παρακολουθήσετε μία παράσταση στο Μπρόντγουεϊ, καθώς και το δημοφιλές Birdland Jazz Bar της Νέας Υόρκης, βόλτα στην Αγορά στο Grand Central ή μια βόλτα στο φωτισμένο Bryant Park.  Τέλος  η ΝΥ είναι ολόκληρη μια μοναδική αγορά, με καταπληκτικές τιμές και ατέλειωτη ποικιλία στα πάντα, ωστόσο στο εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlet, πάνω από 240 φίρμες προσφέρουν απίστευτες προσφορές που δεν μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο!

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Καταρράκτες Νιαγάρα

Πρωινή αναχώρηση οδικώς με προορισμό τους περίφημους Καταρράκτες του Νιαγάρα, στα σύνορα των ΗΠΑ και του Καναδά. Η διαδρομή μας διασχίζει την πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ, τα όρη Pocono και τα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα στον Νιαγάρα. Στάση στην Αμερικανική πλευρά των Καταρρακτών για να θαυμάσουμε τη θέα και να τραβήξουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα περάσουμε τη γέφυρα που συνδέει τις Η.Π.Α με τον Καναδά και θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Καναδική πλευρά, η οποία είναι και η καλύτερη για να απολαύσει κανείς τους Καταρράκτες και το περίφημο "Πέταλο". Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Τορόντο – Καταρράκτες Νιαγάρα

Σήμερα θα πλησιάσουμε τους καταρράκτες και θα  επιβιβαστούμε (όσοι το επιθυμούν και εφ’ όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες) στο καραβάκι Hornblower/Maid of the Mist (Γοργόνα της ομίχλης) για μια βόλτα που θα  μας οδηγήσει στο "φαράγγι του διαβόλου", έχοντας έτσι την ευκαιρία να δούμε απ΄ όσο το δυνατόν πιο κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του Νιαγάρα!!! Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, την Καναδική μεγαλούπολη και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας κατά μήκος της Λίμνης Οντάριο (απ΄ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία αυτή του Καναδά) είναι μαγευτική, με πλούσια βλάστηση, δάση και πολύ χρώμα. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο Τορόντο θα δούμε μεταξύ άλλων, το τοπικό Κοινοβούλιο, το Queens Park, το Στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, το Ήτον Σέντερ και το σήμα κατατεθέν της πόλης, τον Καναδικό Πύργο CN (είσοδος προαιρετική). Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα πολυκαταστήματα Bay & Eatons ή για μια βόλτα με τον αρχηγό σας στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πόλη του Νιαγάρα το απόγευμα, για να χαρείτε και πάλι το μαγευτικό τοπίο και τη θέα των καταρρακτών. Αν έχετε διάθεση, σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ανεβείτε στον πύργο Skylon Tower για δείπνο ή ποτό και θαυμάσετε από ψηλά, "στο πιάτο", την εκπληκτική θέα των καταρρακτών. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Ουάσιγκτον

Νωρίς σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για τις ΗΠΑ με προορισμό την Ομοσπονδιακή πρωτεύουσά τους, την Ουάσιγκτον. Η διαδρομή μας είναι ενδιαφέρουσα και γοητευτική. Περνά από τα Απαλάχια Όρη και την ενδοχώρα της πολιτείας της Πενσυλβάνια και διαρκεί περίπου 8 ώρες (με 1-2 στάσεις). Άφιξη νωρίς απόγευμα στην Ουάσιγκτον, μια πόλη όμορφη, με κανονικό σχέδιο, φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια. Τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Ουάσιγκτον

Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων το Καπιτώλιο, έδρα του Κοινοβουλίου και της Γερουσίας, που θεμελιώθηκε από τον Τζωρτζ Ουάσιγκτον το 1793 και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης. Το ύψους 79 μέτρων επιστέγασμά του είναι ακριβές αντίγραφο του Αγίου Πέτρου της Ρώμης. Ακριβώς απέναντι δεσπόζει το μνημείο του Τζορτζ Ουάσιγκτον, ένας τεράστιος οβελίσκος, ύψους 153 μέτρων. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Οίκο, που χρονολογείται από το 1800 και αποτελεί τη μόνιμη Προεδρική κατοικία. Καθ΄ οδόν θα περάσουμε από την Εθνική Πινακοθήκη, το πολύ όμορφο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Υπουργείο Οικονομικών, το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν του Τόμας Τζέφερσον και το μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν. Θα καταλήξουμε στο κοιμητήριο του Άρλινγκτον, το οποίο φιλοξενεί τους τάφους  213.000 νεκρών, μεταξύ των οποίων και πολλών  διασήμων, όπως τον τάφο του Τζων Κέννεντυ και της Τζάκυ Κέννεντυ-Ωνάση, του στρατηγού Τζωρτζ Μάρσαλ και πολλών άλλων επωνύμων. ‘Επειτα θα επισκεφθούμε εσωτερικά το Καπιτώλιο όπου θα ξεναγηθούμε ενώ θα έχουμε μετάφραση και στα Ελληνικά. Στην συνέχεια με τον ξεναγό μας θα περάσουμε να δούμε εσωτερικά το εκπληκτικό κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Μετά, το λεωφορείο μας θα μας μεταφέρει για το ελεύθερο χρόνο  σας στην μουσείο Air and Space. Θα επιστρέψετε αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο με δικά σας μέσα. Για το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα στην George Town την παλιότερη συνοικία της Ουάσιγκτον που είναι και η Πανεπιστημιούπολη.

 

9η ημέρα: Ουάσιγκτον – Φιλαδέλφεια – Βαλτιμόρη – Νέα Υόρκη – Πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό μας το αεροδρόμιο  της Νέας Υόρκης. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στην Βαλτιμόρη – στο διάσημο Inner Harbor – το μικρό λιμάνι, με τις ατραξιόν, το Ακουάριουμ, το Maryland Science Center κλπ. Θα σταματήσουμε για μια ώρα περίπου στο λιμάνι της Βαλτιμόρης όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια σύντομη βόλτα ή να επισκεφθείτε τα 2 ηρωικά πλοία και το υποβρύχιο. Στην συνέχεια θα πάμε στην Φιλαδέλφεια όπου θα επισκεφθούμε την Καμπάνα του Έθνους και το  κτίριο του Congress Hall  που στεγάστηκε το  πρώτο κογκρέσο  της Αμερικής πριν την κατασκευή του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Reading Market για να απολαύσετε όσοι θέλετε ένα υπέροχο παραδοσιακό Philly steak σε σάντουιτς ή να διαθέσετε τον ελεύθερο χρόνο σας όπως εσείς θέλετε μέχρι να αναχωρήσουμε το απόγευμα για το αεροδρόμιο ώστε να επιβιβαστούμε στην βραδινή μας απ’ ευθείας πτήση για την Ελλάδα.

 

10η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ:

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ 9η ΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

9η ημέρα: Μετά τη μεταφορά της υπόλοιπης ομάδας ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο, μεταφορά στο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη.

Μετά τη μεταφορά της υπόλοιπης ομάδας ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο, μεταφορά στο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη.

9η – 13η ημέρα: Ημέρες ελεύθερες στη Νέα Υόρκη

Ημέρες ελεύθερες στη Νέα Υόρκη

14η ημέρα: Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο και αφού παραδώσουμε τα δωμάτιά μας μέχρι τις 11:00, θα έχουμε την ευκαιρία να αφιερώσουμε μερικές ακόμη ώρες σε αυτήν την ανεπανάληπτη μεγαλούπολη. Αργότερα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΪΑΜΙ (5) Ή ΟΡΛΑΝΤΟ (5)

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1

1η – 8η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

9η ημέρα: Ουάσιγκτον – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης.

11η – 13η ημέρα: Μαϊάμι (Ημέρες ελεύθερες)

Ελεύθερες ημέρες για να απολαύσετε τη θάλασσα και τις βόλτες σας στο ηλιόλουστο Μαϊάμι.

14η ημέρα: Μαϊάμι – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 2

9η ημέρα: Ουάσιγκτον - Ορλάντο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ορλάντο, την πόλη των μεγάλων θεαμάτων, στο κέντρο της Φλόριντα.

10η – 13η ημέρα: Ορλάντο, ημέρες ελεύθερες (Disneyworld, Universal Studios)

Προτείνουμε προαιρετικά:
Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη σημερινή σας ημέρα με επίσκεψη στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βιομηχανίας του κόσμου. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφτείτε ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη στο πλανήτη μας, το «Μαγικό Βασίλειο» του Γουόλτ Ντίσνεϊ, μια παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τα θεάματά του θα σας ταξιδέψει στη χαρά της μαγείας και της φαντασίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το EPCOT Center, ένα  πειραματικό πρότυπο του κόσμου του μέλλοντος μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που αποτελεί μία από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Οργανισμού Ντίσνεϊ.

14η ημέρα: Ορλάντο – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΪΑΜΙ ΚΑΙ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΪΑΜΙ (2) – ΟΡΛΑΝΤΟ (3)

1η – 8η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

9η ημέρα: Ουάσιγκτον – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης.

11η ημέρα: Μαϊάμι - Ορλάντο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ορλάντο, την πόλη των μεγάλων θεαμάτων, στο κέντρο της Φλόριντα.

12η – 13η ημέρα: Ορλάντο, ημέρες ελεύθερες (Disneyworld, Universal Studios)

Προτείνουμε προαιρετικά:
Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη σημερινή σας ημέρα με επίσκεψη στα στούντιο της κινηματογραφικής εταιρίας Γιουνιβέρσαλ, της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βιομηχανίας του κόσμου. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφτείτε ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη στο πλανήτη μας, το «Μαγικό Βασίλειο» του Γουόλτ Ντίσνεϊ, μια παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τα θεάματά του θα σας ταξιδέψει στη χαρά της μαγείας και της φαντασίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το EPCOT Center, ένα  πειραματικό πρότυπο του κόσμου του μέλλοντος μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, που αποτελεί μία από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Οργανισμού Ντίσνεϊ.

14η ημέρα: Ορλάντο – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΪΑΜΙ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ΜΑΪΑΜΙ (2) – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

1η – 8η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

9η ημέρα: Ουάσιγκτον – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης.

11η ημέρα: Μαϊάμι – Νέα Ορλεάνη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της μουσικής τζαζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης.

12η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (Προαιρετική Ξενάγηση και κρουαζιέρα στον Μισισιπή)

Προαιρετική ξενάγηση: Θα περάσουμε από την πλατεία Τζάκσον, θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά, και πολλά ακόμη ενδιαφέρονται σημεία. Κατόπιν μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή! Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Νέα Ορλεάνη

Ημέρα ελεύθερη στη Νέα Ορλεάνη. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα: Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΙΚΑΓΟ – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ΣΙΚΑΓΟ (2) – ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

1η - 8η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα «Ανατολικές ΗΠΑ»

Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα «Ανατολικές ΗΠΑ»

9η ημέρα: Ουάσιγκτον - Σικάγο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σικάγο, 3η μεγαλύτερη από άποψη πληθυσμού πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ οι προτάσεις είναι πολλές, αφού η «βασίλισσα του Ιλινόις» είναι μια από τις πιο ζωντανές αμερικανικές πόλεις.

10η ημέρα: Σικάγο (Προαιρετική ξενάγηση)

Προαιρετική ξενάγηση της πόλης  με ελληνόφωνο ξεναγό, κατά την διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης.

11η ημέρα: Σικάγο – Νέα Ορλεάνη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Νέα Ορλεάνη, το λίκνο της μουσικής τζαζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στην παγκοσμίως γνωστή Bοurbon Street, τον πιο ζωντανό δρόμο της πόλης.

12η ημέρα: Νέα Ορλεάνη (Προαιρετική Ξενάγηση και κρουαζιέρα στον Μισισιπή)

Προαιρετική ξενάγηση: Θα περάσουμε από την πλατεία Τζάκσον, θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Λουδοβίκου και τα αποικιακού ρυθμού αρχοντικά, και πολλά ακόμη ενδιαφέρονται σημεία. Κατόπιν μας περιμένει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο και θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Μισισιπή! Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Νέα Ορλεάνη

Ημέρα ελεύθερη στη Νέα Ορλεάνη. Διανυκτέρευση.

14η ημέρα: Νέα Ορλεάνη – Νέα Υόρκη – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΑΪΑΜΙ – ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΑΪΑΜΙ (2) – ΜΠΑΧΑΜΕΣ (3)

1η – 8η ημέρα: Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

Όπως αναγράφεται στο Βασικό Πρόγραμμα της εκδρομής «Ανατολικές ΗΠΑ».

9η ημέρα: Ουάσιγκτον – Μαϊάμι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Η μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά ανεπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μαϊάμι (Προαιρετική Ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό)

Πρωινή εξόρμηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης.

11η ημέρα – 13η ημέρα: Μαϊάμι – Μπαχάμες (Νασσάου) (Ημέρες ελεύθερες)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το  Νάσσαου, την πρωτεύουσα της χώρας, στο κέντρο του αρχιπελάγους και μεγαλύτερη πόλη στο συγκρότημα των νησιών που περιλαμβάνει πάνω από 3.000 νησιά. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε εξωτικά νησάκια με κατάλευκη άμμο και κοκκοφοίνικες όπως το νησί γαλάζια λίμνη που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη ταινία. Οι εκδρομές αυτές περιλαμβάνουν συνήθως μπάρμπεκιου μεσημεριανό.

14η ημέρα: Μπαχάμες (Νασσάου) – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω Νέας Υόρκης.

ΤΙΜΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΝ:

  ΗΠΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ με επεκτάσεις

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1η: 5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Περιλαμβάνονται
- 5 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, ή άλλο αντίστοιχο, μία σπάνια διαμονή πάνω στην Times Square, στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ή στο ξενοδοχείο Mela 4*.
 Μεταφορές.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα,  ποτά ή άλλα έξοδα προσωπικής φύσης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φόροι διαμονής σε όλα τα ξενοδοχεία της Ευρώπης και της Αμερικής (City Taxes) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες όπως σε άλλα προγράμματα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €840 (στο Mela 4* + €725)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 670 (στο Mela 4* + €475)


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 2η: ΜΑΪΑΜΙ (5) Ή ΟΡΛΑΝΤΟ (5)

Περιλαμβάνονται
 5 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach, ή 5 διαν/σεις στο Ορλάντο σε ξενοδοχείο 4*.
 2 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Νέα Υόρκη, ή Ουάσιγκτον-Ορλάντο, Ορλάντο-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €1.500 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 500 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3η: ΜΑΪΑΜΙ (2) και ΟΡΛΑΝΤΟ (3)

Περιλαμβάνονται
 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 3 διαν/σεις στο Ορλάντο σε ξενοδοχείο 4*.
 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Ορλάντο, Ορλάντο-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €1.640 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 500 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 4η: ΜΑΪΑΜΙ (2) ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

Περιλαμβάνονται
 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 3 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στη Νέα Ορλεάνη.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €1.630 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 500 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 5η: ΣΙΚΑΓΟ (2) και ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

Περιλαμβάνονται
 2 διαν/σεις στο Σικάγο σε ξενοδοχείο 4*.
 3 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Σικάγο, Σικάγο-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Σικάγο και στη Νέα Ορλεάνη.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €1.700 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 500 

 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ 6η: ΜΑΪΑΜΙ (2) ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΜΕΣ/ΝΑΣΣΑΟΥ (3)

Περιλαμβάνονται
 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
 3 διαν/σεις στο Νασσάου (Μπαχάμες) σε ξενοδοχείο 4*.
 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Μπαχάμες, Μπαχάμες -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
 Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Νασσάου.

Δεν περιλαμβάνονται
 Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 19.07, 27.07, 01.08, 25.08
ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: + €1.780 
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: + € 500

Η διαφορετικότητα του Versus

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates στις αναχωρήσεις για Νέα Υόρκη.
  • Δικαιούστε δωρεάν να έχετε δύο αποσκευές των 23 κιλών έκαστη.
  • Κεντρικό ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, το Marriott Marquis 4* sup., κυριολεκτικά πάνω στην Times Square για ατελείωτες βόλτες στο απόλυτο κέντρο της Νέας Υόρκης, ιδιαίτερα όταν έχουμε 4 διαν/σεις. Μια επιλογή που κοστίζει, αλλά δίνει αξία στο ταξίδι. Ομοίως με τα ίδια κριτήρια έγινε η επιλογή του Capital Hilton στην Ουάσιγκτον. Ρωτήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν και μην αρκεστείτε σε γενικούς χαρακτηρισμούς, όπως «κεντρικό» και no name ξενοδοχεία. Με το Versus μένετε πάντα στα καλύτερα!
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη 
  • Κρουαζιέρα στο Μανχάταν, στον ποταμό Χάντσον!
  • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας και της Βαλτιμόρης
  • Περιλαμβάνεται η βαρκάδα στους καταρράκτες Νιαγάρα με το θρυλικό "Hornblower/Maid of the Mist", το καραβάκι που πλέει στο "λαρύγγι του διαβόλου" στους καταρράκτες
  • Περιλαμβάνεται εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Στο πακέτο φόρων περιλαμβάνονται τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά και τα City Taxes  

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
  • Η πληθώρα των αναχωρήσεων όλο τον χρόνο εγγυάται την πραγματοποίηση του ταξιδιού
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε επιλεγμένα, κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία 4*, Δηλαδή:

     4 Διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη στην καρδιά του Μανχάταν, σε κεντρικά πολυτελή ξενοδοχεία 4*, όπως το: Marriott Marquis 4*sup από τα καλύτερα της πόλης.

      2 Διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες του Νιαγάρα (Καναδική πλευρά), στο ξενοδοχείο Hilton on the Falls 4* δίπλα στους καταρράκτες

     2 Διανυκτερεύσεις στην Ουάσινγκτον στο ξενοδοχείο Capital Hilton 4* ή Hilton Washington DC National Mall 4*

  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Δύο πρωινά στους καταρράκτες Νιαγάρα. 
  • Δύο (2) εκτεταμένες  ξεναγήσεις στη Νέα Υόρκη.
  • Η κρουαζιέρα στον ποταμό Xάντσον στο Μανχάταν.
  • Η βαρκάδα με το θρυλικό Hornblower/Maid of the Mist στους καταρράκτες του Νιαγάρα
  • Η εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά
  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-συνοδός και όχι τοπικός Ελληνόφωνος, που θα είναι συνεχώς μαζί σας στις ΗΠΑ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής(ESTA)

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1η: 5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Περιλαμβάνονται

  • 5 διαν/σεις στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Mariott Marquis 4*, ή άλλο αντίστοιχο, μία σπάνια διαμονή πάνω στην Times Square, στο πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ή στο ξενοδοχείο Mela 4*.
  • Μεταφορές.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα,  ποτά ή άλλα έξοδα προσωπικής φύσης.

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 2η: ΜΑΪΑΜΙ (5) Ή ΟΡΛΑΝΤΟ (5)

 

Περιλαμβάνονται

  • 5 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach, ή 5 διαν/σεις στο Ορλάντο σε ξενοδοχείο 4*.
  • 2 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Νέα Υόρκη, ή Ουάσιγκτον-Ορλάντο, Ορλάντο-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 3η: ΜΑΪΑΜΙ (2) και ΟΡΛΑΝΤΟ (3)

 

Περιλαμβάνονται

  • 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
  • 3 διαν/σεις στο Ορλάντο σε ξενοδοχείο 4*.
  • 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Ορλάντο, Ορλάντο-Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Ορλάντο.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 4η: ΜΑΪΑΜΙ (2) ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

 

Περιλαμβάνονται

  • 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
  • 3 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
  • 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στη Νέα Ορλεάνη.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 5η: ΣΙΚΑΓΟ (2) και ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ (3)

 

Περιλαμβάνονται

  • 2 διαν/σεις στο Σικάγο σε ξενοδοχείο 4*.
  • 3 διαν/σεις στη Νέα Ορλεάνη σε ξενοδοχείο 4*.
  • 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Σικάγο, Σικάγο-Νέα Ορλεάνη, Νέα Ορλεάνη -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Σικάγο και στη Νέα Ορλεάνη.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ 6η: ΜΑΪΑΜΙ (2) ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΜΕΣ/ΝΑΣΣΑΟΥ (3)

 

Περιλαμβάνονται

  • 2 διαν/σεις στο Μαϊάμι σε ξενοδοχείο 4* στο South Beach.
  • 3 διαν/σεις στο Νασσάου (Μπαχάμες) σε ξενοδοχείο 4*.
  • 3 εσωτερικά αεροπορικά εισιτήρια (Ουάσιγκτον-Μαϊάμι, Μαϊάμι-Μπαχάμες, Μπαχάμες -Νέα Υόρκη) με φόρους και 1 αποσκευή (δεν περιλαμβάνονται οι τοπικοί φόροι).
  • Μεταφορές από-προς το αεροδρόμιο στο Μαϊάμι και στο Νασσάου.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Γεύματα και φόροι αποσκευών πληρώνονται τοπικά στα αεροδρόμια.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €650 (αναχ 10/05 & 24/05 670 € )
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

10ήμερα

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

24/05/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

01/06/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

14/06/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

22/06/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

28/06/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

06/07/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

05/07/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

13/07/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

19/07/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

27/07/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

27/07/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

04/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

01/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

09/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

09/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

17/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

10/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

18/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

17/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

25/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

25/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

02/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

20/09/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

28/09/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

25/10/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

02/11/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

15:05 +1

 

 

15ήμερο

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

19/07/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

01/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

27/07/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

09/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

01/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

14/08/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

EK 209

25/08/2019

ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

17:35

21:20

EK 210

07/09/2019

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΑΘΗΝΑ

23:55

16:05 +1

 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011.

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη-μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των ΗΠΑ.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

Το Versus αναλαμβάνει την έκδοση ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ)
για λογαριασμό των πελατών του.
Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητη
– εκτός από την προσκόμιση του διαβατηρίου σας –
και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου μας
με τα στοιχεία που απαιτούνται
και που ζητά η Αμερικάνικη Υπηρεσία Μετανάστευσης.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει. Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας. Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.
 
 
 
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Ταξιδιωτική ασφάλεια
 
Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
 
• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).
 
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ
• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Απευθείας πτήσεις με την Emirates.
  • Το πιο κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, κυριολεκτικά πάνω στην Times Square, το Marriott Marquis 4* sup., για ατελείωτες βόλτες.
  • Εκδρομή στο Τορόντο του Καναδά.

Χάρτης Ταξιδιού Ανατολικές ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Καναδάς, Τορόντο( ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) | Καλοκαίρι - Οκτώβριος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info