fb

ΗΠΑ – Φλόριντα | Ιανουάριος – Ιούνιος 2019

Διάρκεια: 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Περιγραφή

Ένα ταξίδι στις ηλιόλουστες, χρυσαφένιες νότιες ακτές των ΗΠΑ, στην περίφημη Φλόριντα. Από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι μέχρι το Key West στο νοτιότερο άκρο της Φλόριντας και των ΗΠΑ, στην Καραϊβική. Επισκεπτόμαστε το Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ και στη συνέχεια βόρεια προς το Ορλάντο με τα μεγάλα θεματικά πάρκα.

Εκεί οι επιλογές μας είναι πολλές: τα στούντιο της Κινηματογραφικής εταιρείας Γιουνιβέρσαλ, το "Μαγικό Βασίλειο" του Γουόλτ Ντίσνεϊ, η μηχανή του χρόνου στο Epcot Center θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Ένα πρόγραμμα ιδανικό για άτομα κάθε ηλικίας.

Πάρτε τα παιδιά μαζί σας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές για οικογένειες στα ξενοδοχεία μας!

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΪΑΜΙ (Miami Beach)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι στην πολιτεία της Φλόριντας, της "πολιτείας του ονείρου" για τους περισσότερους Αμερικανούς, καθώς βρίσκεται στις ηλιόλουστες Νότιες Ακτές. Το Μαϊάμι είναι χτισμένο σε μια περιοχή με τροπικό κλίμα και βλάστηση και προικισμένο με μεγάλες αμμουδιές, ακριβώς στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού, στον Κόλπο Μπίσκεϊν του Ατλαντικού ωκεανού. Η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης. Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς λουτροπόλεις του κόσμου και η μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της είναι ο εξαιρετικά αναπτυγμένος τουρισμός. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ (Ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση στο Μαϊάμι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, τις ξακουστές παραλίες και τα Inn Spots της εκπληκτικής αυτής πόλης, όπως την κεντρική αγορά, το Downtown Miami, το South Beach, το Brickell, το Coconut Grove, την Κουβανική συνοικία Little Havana και θα δούμε περιοχές γνωστών αστέρων του Χόλυγουντ, όπως της Madonna και του Stallone, την περιοχή Βισκάγια, το Watson Island, την πλατεία Καρταχένα, το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι κ.ά. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση. 

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ, Ολοήμερη εκδρομή στα Florida Keys/Key West

Σήμερα το Versus σας προσφέρει την εκπληκτική ολοήμερη εκδρομή στα Florida Keys - το Key West, όπως τα ονομάζουν οι Αμερικανοί. Είναι το νοτιότερο άκρο της Χερσονήσου της Φλόριντας και της Βορειοαμερικανικής Ηπείρου. Η εκδρομή ξεκινά νωρίς το πρωί με προορισμό το Key West. Στις 3½ ώρες που διαρκεί η διαδρομή μας από το Μαϊάμι μέχρι το νοτιότερο άκρο, θα μείνετε εκστατικοί από την ομορφιά του τοπίου, τα χρώματα του ωκεανού και τις χρυσαφένιες ακτές που θυμίζουν τροπικά νησιά της Καραϊβικής. Θα διασχίσουμε 42 γέφυρες που συνδέουν 32 νησάκια με τυρκουάζ νερά και τροπική βλάστηση. Θα περάσουμε από το Εθνικό Πάρκο John Pennekamp State Park, το μοναδικό υποθαλάσσιο Πάρκο στις ΗΠΑ με 55 είδη κοραλλιών και χιλιάδες τροπικά ψάρια.  Ένας παράδεισος για όσους ασχολούνται με τις υποβρύχιες δραστηριότητες. Το Key West πρωτοκατοικήθηκε από πειρατές που "έγδυναν" τα πλοία που είχαν πέσει στις ξέρες της περιοχής. Εδώ επίσης έζησε και ο Έρνεστ Χέμινγουέϊ - το σπίτι του είναι ένα από τα αξιοθέατα της περιοχής. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Miami Beach. 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ (Ημέρα ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη για τη θαυμάσια αγορά της πόλης (καταστήματα ΜAYFAIR και BAYSIDE) και για να απολαύσετε τις εκπληκτικές εμπειρίες που σας προσφέρει το ανεπανάληπτο Μαϊάμι και τα περίχωρά του. Εκτός από βόλτες στα γιγαντιαία εμπορικά κέντρα και shopping Malls, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Everglades – τους βάλτους με τη μοναδική πανίδα και χλωρίδα και να περιηγηθείτε με τα ειδικά ελικοφόρα πλοιάρια, που "πλανάρουν" στην επιφάνεια του νερού, να επισκεφθείτε το Florida Aquarium (Ενυδρείο) – από ωραιότερα του κόσμου, να κάνετε κρουαζιέρα στον Κόλπο και άλλα πολλά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή ART DECO. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΪΑΜΙ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ (Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ) – ΟΡΛΑΝΤΟ

Πρωινή οδική αναχώρηση για το Ορλάντο, την πόλη των μεγάλων θεαμάτων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πολιτείας Φλόριντα. Κατά τη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ, που βρίσκεται στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το Αμερικανικό Επιτελείο επέλεξε την περιοχή αυτή ως πεδίο πυραυλικών δοκιμών με απόφαση του Προέδρου Τρούμαν το 1949. Έκτοτε στην περιοχή αυτή δημιουργήθηκε το πιο ανεπτυγμένο κέντρο διαστημικών εκτοξεύσεων στον κόσμο. Εδώ κατασκευάζονται τα διαστημικά οχήματα, δοκιμάζονται και μπαίνουν σε τροχιά δορυφόροι κ.ά. Είναι η μεγαλύτερη βάση εκτόξευσης επανδρωμένων και μη διαστημοπλοίων στις ΗΠΑ. Οι εκτοξεύσεις των πυραύλων γίνονται από εδώ όχι μόνο γιατί είναι εύκολος ο έλεγχος της εντελώς πεδινής περιοχής, αλλά και διότι στα ανατολικά της απλώνεται ο Ατλαντικός ωκεανός. Επιπλέον βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, πολύ κοντά στον Ισημερινό. Στο κέντρο θα δούμε και το μουσείο με παρουσιάσεις και εκθέματα του διαστήματος, θα μάθουμε το πώς συναρμολογούνται και εκτοξεύονται τα διαστημικά λεωφορεία, την εκπαίδευση των αστροναυτών και άλλα πολλά. Συνεχίζουμε με προορισμό το Ορλάντο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΟΡΛΑΝΤΟ, Ημέρα ελεύθερη (Disneyworld, Universal Studios)

Το πλεονέκτημα του προγράμματός μας είναι πως διαμένουμε κοντά στα θεματικά πάρκα. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να κινηθείτε ανεξάρτητα, όπως εσείς το επιθυμείτε ή και με τη βοήθεια του συνοδού σας, για να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει τακτικά shuttle services – μεταφορές από και προς τα διάφορά πάρκα της περιοχής. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη σημερινή σας ημέρα με επίσκεψη στα στούντιο της Κινηματογραφικής εταιρείας Γιουνιβέρσαλ, της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βιομηχανίας του κόσμου, όπου με τα ειδικά τρενάκια θα γυρίσετε το χώρο των στούντιο, θα δείτε πως γυρίζονται τα κινηματογραφικά εφέ του ευρηματικού Στίβεν Σπίλμπεργκ και των άλλων μάγων της 7ης Τέχνης, καθώς και τα σκηνικά φημισμένων ταινιών, όπως "Επιστροφή στο Μέλλον", "Ο Εξωγήινος", "Τα σαγόνια του καρχαρία", "ο Εξολοθρευτής" κ.ά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το CHURCH STREET STATION, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάποιο θέαμα, το ROSIE GRADYS (DIXIELAND REVUE) ή να ακούσετε  ROCK & ROLL CLASSICS στο ORCHID GARDEN και να επισκεφθείτε τα SALLOONS, τα  εστιατόρια ή τα καταστήματα. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΟΡΛΑΝΤΟ, Ημέρα ελεύθερη (Προαιρετική εκδρομή στο Σαιντ Αγκουστίν)

Άλλη μια ημέρα ελεύθερη στο Ορλάντο για να απολαύσετε τα υπέροχα θεματικά του πάρκα. Επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μία προαιρετική εκδρομή στο Σαιντ Αγκουστίν.

Περιγραφή Προαιρετικής εκδρομής

Πρωινή αναχώρηση για το Σαιντ Αγκουστίν, μια από τις παλαιότερες πόλεις των ΗΠΑ στις ακτές του Ατλαντικού. Ιδρύθηκε το 1565 από Ευρωπαίους αποίκους και θεωρείται το χαρακτηριστικότερο δείγμα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής της χώρας. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα ιστορικά κτήρια και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για αγορές, καφέ ή γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΟΡΛΑΝΤΟ, Ημέρα ελεύθερη (Magic Kingdom Park, Epcot Center)

Για τη σημερινή ημέρα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη στο πλανήτη μας, το "Μαγικό Βασίλειο" του Γουόλτ Ντίσνεϊ, μια παραμυθούπολη για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τα θεάματά του θα σας ταξιδέψει στην χαρά της μαγείας και της φαντασίας. Πριν από 30 περίπου χρόνια ο Ντίσνεϊ συνέλαβε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πάρκο που θα φιλοξενούσε όλους τους αγαπημένους ήρωές του. Το Magic Kingdom Park είναι διαμορφωμένο σε 4 ενότητες: τη Γη της Περιπέτειας (Adventure land), τη Γη της Φαντασίας (Fantasy land), τη Γη των Συνόρων (Frontier land) και στη Γη του Αύριο (Tomorrow land). Ο Μίκυ και η παρέα του, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, η Αλίκη, ο Πήτερ Παν, οι Πειρατές της Καραϊβικής σας περιμένουν να περάσετε τη μαγική πύλη που οδηγεί στην χώρα της φαντασίας και του παραμυθιού! Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το Epcot Center (EPCOT: Environmental Prototype Community of Tomorrow), ένα  πειραματικό πρότυπο του κόσμου του μέλλοντος μέσα από τη διαρκή εξέλιξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, που αποτελεί μια από τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Οργανισμού Ντίσνεϊ. Η μαγευτική φωνή του Jeremy Irons σας αφηγείται όλη την ιστορία της ανθρώπινης επικοινωνίας από τα ιερογλυφικά μέχρι το Ίντερνετ, καθώς θα περιφερόσαστε με ένα τραινάκι μέσα στο Διαστημόπλοιο - Γη, μια τεράστια σφαίρα, μια μηχανή του χρόνου που θα σας μεταφέρει από το παρελθόν στο μέλλον. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και πολύ εντυπωσιακά περίπτερα διαφόρων κρατών, (Αμερικής, Καναδά, Κίνας, Μεξικού, Νορβηγίας κλπ.), που παρουσιάζουν την καθημερινή ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό τους. Το βράδυ θα παρακολουθήσετε μια μοναδική παρουσίαση με κλασική μουσική, ακτίνες λέιζερ, χιλιάδες πυροτεχνήματα και φώτα στη λίμνη του EPCOT CENTER.  

9η ΗΜΕΡΑ: ΟΡΛΑΝΤΟ – ΜΑΪΑΜΙ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για το Μαϊάμι, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Η διαφορετικότητα του Versus

  • Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στις καλύτερες περιοχές σε Μαϊάμι και Ορλάντο.
  • Πρωινό στο Ορλάντο.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Μαϊάμι με μία ξενάγηση πόλης και μία ολοήμερη εκδρομή στα μαγευτικά Keys της Φλόριντα.
  • Επίσκεψη στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ (Διαστημικό Κέντρο Κέννεντυ)
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Ορλάντο κοντά στα καταπληκτικά θεματικά πάρκα (Walt Disney World, Epcot Center, Everglades, SeaWorld κ.ά.), για να έχετε χρόνο να τα χαρείτε και να τα απολαύσετε.
  • Shuttle service για μετακινήσεις στο Ορλάντο από τα ξενοδοχεία στα θεματικά πάρκα της περιοχής.
  • Την εκδρομή συνοδεύει έμπειρος και εξειδικευμένος αρχηγός.

 

Ζητήστε τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας δίνουν!

Διαβάστε προσεκτικά το πρόγραμμα, συγκρίνετε και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*.
  • Πρωινό στο Ορλάντο.
  • Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εκδρομών, όπως αναγράφονται στο  πρόγραμμα.
  • Όλες οι μεταφορές, οι οδικές διαδρομές και οι ξεναγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Δωρεάν Shuttle bus για τη μεταφορά σας από το ξενοδοχείο στα θεματικά πάρκα της περιοχής.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο  

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).Εκτός από Οι είσοδοι στα θεματικά πάρκα, τα αξιοθέατα και τα μουσεία, όπου και όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. (780 €)
  • Οι είσοδοι στα θεματικά πάρκα, τα αξιοθέατα και τα μουσεία, όπου και όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011 .

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη-μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των Η.Π.Α.

Ενημερώστε το Versus εάν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας.

Το Versus αναλαμβάνει την έκδοση ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ) για λογαριασμό των πελατών του. Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητη –εκτός από την προσκόμιση του διαβατηρίου σας– και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου μας με τα στοιχεία που απαιτούνται και που ζητά η Αμερικανική Υπηρεσία Μετανάστευσης.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας. Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

   

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτερεύση στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Εξασφαλισμένες τέλειες πτήσεις και εξαιρετικά ξενοδοχεία 4* στις καλύτερες περιοχές σε Μαϊάμι και Ορλάντο.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Μαϊάμι με ξενάγηση στην πόλη και ολοήμερη εκδρομή στα μαγευτικά Keys της Φλόριντα.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Ορλάντο, κοντά στα καταπληκτικά θεματικά πάρκα.

 

Χάρτης Ταξιδιού ΗΠΑ – Φλόριντα | Ιανουάριος – Ιούνιος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info