fb

Βιρμανία, ανέγγιχτα τοπία και φυλές | Απρίλιος – Σεπτέμβριος 2019

Διάρκεια: 17 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2659€

Περιγραφή

Εξωτική και απόμακρη, η Βιρμανία προσελκύει εκείνους που θέλουν να βιώσουν αυθεντικές στιγμές της ασιατικής κουλτούρας. Ελάτε, λοιπόν, σε ένα ταξίδι στις πιο ανεξερεύνητες πλευρές της Μιανμάρ, σε τοπία ανέγγιχτα από τον χρόνο, σε επαρχίες όπου φυλές διατηρούν εδώ και αιώνες αναλλοίωτες τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής των προγόνων τους. Γεμίζουμε με εικόνες από τοπία εξωπραγματικής ομορφιάς και ερχόμαστε σε επαφή με φυλές όπως οι Καγιάν, οι Πα Ο, οι Λάχου και άλλες ακόμα, που μας συστήνουν έναν τρόπο ζωής και αντίληψης της πραγματικότητας παρασάγγας μακριά από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Αμόλυντη από τον μαζικό τουρισμό και τις επιρροές του Δυτικού Κόσμου, η Βιρμανία συναρπάζει με την τεράστια βουδιστική παρακαταθήκη, την αμεσότητα των ευγενικών και πάντοτε χαμογελαστών ανθρώπων, τις χρυσοποίκιλτες παγόδες, τις χιλιάδες στούπες και τα τεράστια αγάλματα του Βούδα.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Γιανγκόν

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Γιανγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη της Βιρμανίας.

2η ημέρα: Άφιξη στη Γιανγκόν (Ξενάγηση, δείπνο καλωσορίσματος με φολκλορική παράσταση)

Άφιξη στη Γιανγκόν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για πρωινό. Επίσκεψη στην οκταγωνική παγόδα Sule, στο κέντρο της Γιανγκόν, στην παγόδα Chaukhtatgyi, με το κεκλιμένο άγαλμα του Βούδα, στην αγορά Scott και στη χρυσή παγόδα Shwedagon. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Γιανγκόν – Μανταλέι (Πτήση) – Αμαραπούρα – Μινγκούν (Εκδρομή με βάρκα) – Μανταλέι

Πτήση για το Μανταλέι, άφιξη και άμεση αναχώρηση οδικώς για την Αμαραπούρα. Θα δούμε στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή των 1.000 μοναχών που ζουν στο μοναστήρι Μαχαγκανταγιόν, καθώς και το εργοστάσιο ύφανσης μεταξιού. Θα πλεύσουμε με βάρκα για μία ώρα στον υδάτινο δρόμο του Ιραουάντι για να φτάσουμε στο Μινγκούν. Εκεί θα θαυμάσουμε τις παγόδες Mahamuni, Mya Theindan και Kuthodaw, καθώς και το μοναστήρι Shwenandaw. Στην κορυφή του λόφου του Μανταλέι θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας βλέποντας το ηλιοβασίλεμα στο οροπέδιο Shan, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μανταλέι – Μπαγκάν (Πτήση, ξενάγηση)

Πτήση για το Μπαγκάν, την «πόλη με τις 4.000 παγόδες». Παγόδες, μοναστήρια, ναοί, οβελίσκοι και άλλα επιβλητικά κτίσματα της αρχαίας πολιτείας αφηγούνται το ιστορικο-θρησκευτικό παρελθόν της χώρας, σε ένα απέραντο υπαίθριο μουσείο. Θα επισκεφθούμε τις μνημειώδεις παγόδες Ananda, Dhammayangyi, Thabbinyu, Gawdawpalin, Bu Phaya, Manuha και Shwezigon. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μπαγκάν (Αγορά Nyaung Oo, χωριό Minnanthu, κρουαζιέρα με τη δύση του ηλίου)

Η πολύχρωμη αγορά του Nyaung Oo θα είναι ο πρώτος σταθμός της σημερινής μας ημέρας. Στη συνέχεια θα δούμε τους ναούς Shwegugyi, Gubyaukgyi και Htilominlo, θα περιηγηθούμε στον οικισμό Minnanthu και θα απολαύσουμε τη δύση του ηλίου κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά του ποταμού Ιραουάντι. Αφού δειπνήσουμε σε τοπικό εστιατόριο, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μπαγκάν – Καλάου

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Καλάου (Kalaw). Άφιξη στην πόλη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Κατόπιν θα ξεναγηθούμε στην πόλη. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Καλάου – Πινλάουνγκ – Λοϊκάβ

Αναχώρηση για το Λοϊκάβ. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε μια οικογένεια ντόπιων που θα είναι οι συνοδοί μας σε έναν περίπατο στα ερείπια ενός παμπάλαιου ξύλινου ανακτόρου. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κινηθούμε ανάμεσα στους υπέροχους λόφους Σαν (Shan) με τρένο και κατόπιν να συμπληρώσουμε την περιήγησή μας με διαδρομές οδικώς, ακόμα και με ποδήλατο βουνού! Στη συνέχεια θα πάρουμε το τρένο για το Σαούνγκ Μπιάουνγκ, από όπου θα συνεχίσουμε για το Λοϊκάβ. Δείπνο με σπιτικό φαγητό Kayah. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Λοϊκάβ – Χωριά φυλής Καγιάν – Λοϊκάβ

Αφού περιηγηθούμε στην τοπική αγορά στο Λοϊκάβ, θα αναχωρήσουμε για το χωριό Κασάε Κουμ. Εκεί θα μάθουμε τα πάντα για το πώς φτιάχνονται τα δαχτυλίδια που φορούν οι γυναίκες στον μακρύ λαιμό τους. Αμέσως μετά θα συνεχίσουμε για το χωριό Πεμσόνγκ, όπου θα μάθουμε πολλά για τις πατρογονικές παραδόσεις της φυλής Καγιάν και για τις γνώσεις τους σχετικά με τα πλούσια τοπικά βότανα. Θα επιστρέψουμε οδικώς στο Λοϊκάβ, όπου θα επισκεφθούμε ένα παραδοσιακό κέντρο πυγμαχίας των Καγιάν, ενώ το βράδυ θα απολαύσουμε το παραδοσιακό ποτό και το φαγητό των Καγιάν. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Λοϊκάβ – Πεκόν – Σαμκάρ

Αναχώρηση οδικώς για το αγροτικό χωριό Χτα Νι Λα Λεχ, για να μάθουμε για τις ανιμιστικές παραδόσεις της των ντόπιων, ενώ θα κάνουμε και βόλτα με βοϊδάμαξα μέχρι τις επτά λίμνες. Αμέσως μετά θα μεταβούμε στο Πεκόν, από όπου με πλοιάριο θα πλεύσουμε στην ομώνυμη λίμνη με προορισμό μας το Σαμκάρ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Σαμκάρ – Λίμνη Ίνλε

Σήμερα θα αναχωρήσουμε για μια «κρουαζιέρα» στη λίμνη Ίνλε, γνωστή για τους υδρόβιους υακίνθους και τους πλωτούς κήπους. Θα δούμε τον ναό Hmawbi, θα σεργιανίσουμε στην πολύχρωμη αγορά που προτιμούν οι ντόπιοι από τις φυλές Shan και Pa’O, θα επισκεφθούμε ένα τοπικό εργαστήρι όπου παρασκευάζονται τα βιρμανικά πούρα, θα δούμε τους πλωτούς ντοματόκηπους και τη πιο σεβάσμια παγόδα της λίμνης Phaungdaw Oo, καθώς και μια κατοικία Intha. Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Λίμνη Ίνλε - Ιντέιν (Τοπικές φυλές Πα' O) - Λίμνη Ίνλε

Αναχώρηση για την περιοχή Ιντέιν, ένα σπουδαίο κεφάλαιο της βουδιστικής ιστορίας της Βιρμανίας, ένας λαβύρινθος από αμέτρητες στούπες. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας για να παρακολουθήσουμε τον τρόπο ζωής και τις καθημερινές δραστηριότητες των κατοίκων τους, ενώ θα δούμε τους σκληροπυρηνικούς Πα’Ο (Pα-Ο) με τις ιδιαίτερες ενδυμασίες να περιφέρονται στις αγορές της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα: Λίμνη Ίνλε – Τάουνγκι – Κάκου – Τάουνγκι

Πρωινό και αναχώρηση για το Τάουνγκι (Taunggyi). Κατά την άφιξή μας θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά, πριν συνεχίσουμε προς το «χαμένο» Κάκου, στην περιοχή της φυλής Πα’Ο. Εκεί θα μείνουμε έκθαμβοι μπροστά στην παγόδα Κάκου, με τις εκατοντάδες μικρότερες στούπες να περικυκλώνουν τη μεγάλη παγόδα σχηματίζοντας έναν πελώριο κύκλο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε ακόμη ένα χωριό των Πα’Ο, κοντά στο Κάκου, πριν επιστρέψουμε στο Τάουνγκι. Διανυκτέρευση.

13η ημέρα: Τάουνγκι – Xέχο – Κενγκτούνγκ (πτήση, ξενάγηση)

Σήμερα θα μεταβούμε στο Χέχο, απ’ όπου θα πετάξουμε για την Κενγκτούνγκ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξενάγηση στην πόλη όπου θα δούμε την Ορθή Εικόνα του Βούδα, το Long Tree Hill, τη λίμνη Naung Tong και πολλά άλλα. Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: Κενγκτούνγκ – Πιν Τάουκ – Φυλές Λάχου, Άκχα, Ενγκ – Κενγκτούνγκ

Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει εκδρομή σε τρία χωριά στην περιοχή Πιν Τάουκ για να δούμε τις τοπικές φυλές Λάχου, Άκχα και Ενγκ και να γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές τους. Διανυκτέρευση στην Κενγκτούνγκ.

 

15η ημέρα: Κενγκτούνγκ – Γιανγκόν (Πτήση) – Χρυσός Βράχος – Γιανγκόν

Πτήση για τη Γιανγκόν. Φτάνοντας θα αναχωρήσουμε για τον περίφημο Χρυσό Βράχο (Golden Rock): η διάσημη μικρή παγόδα που είναι χτισμένη στην κορυφή ενός γρανιτένιου στρογγυλού βράχου, καλυμμένου με φύλλα χρυσού που τοποθετούν οι πιστοί και που ισορροπεί σχεδόν στον αέρα! Επιστροφή στη Γιανγκόν. Διανυκτέρευση.

16η ημέρα: Γιανγκόν – Τβάντε – Σαν Σου – Γιανγκόν

Πρωινή αναχώρηση για την αρχαία πόλη Τβάντε (Twante). Θα πλεύσουμε στο κανάλι της Τβάντε, θα ξεναγηθούμε στην τοπική αγορά και θα δούμε την παγόδα Shwesandaw. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο κεραμικής, καθώς και το εργαστήριο υφαντών στο χωριό Σαν Σου (Shan Su). Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Τβάντε και από εκεί με πλοιάριο στη Γιανγκόν. Διανυκτέρευση.

17η ημέρα: Γιανγκόν – Πτήση επιστροφής για Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Πτήση επιστροφής και άφιξη αυθημερόν.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα εντελώς ιδιαίτερο πρόγραμμα στο οποίο γνωρίζουμε από κοντά σπάνια επισκεπτόμενες φυλές της Βιρμανίας.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Γνωριμία με τοπικές φυλές της Μιανμάρ στις περιοχές όπου κατοικούν, με επισκέψεις στα χωριά της φυλής Καγιάν (με τις γυναίκες που φορούν σειρές από δαχτυλίδια στον λαιμό τους), των φυλών Πα’ Ο και τις φυλές Λάχου, Άκχα και Ενγκ. 
  • Περιήγηση σε χωριουδάκια και σε τοπικές αγορές γύρω από το Μπανγκάν, όπως το χωριουδάκι Minnanthu και η αγορά Nyaung Oo, βγαλμένα από το παρελθόν, εκεί όπου ντόπιοι ζουν, πουλούν και αγοράζουν φρούτα και λαχανικά σε μια ατμόσφαιρα όλο ζωντάνια!.
  • 4 εσωτερικές πτήσεις (Γιανγκόν-Μανταλέι, Μανταλέι-Μπαγκάν, Χέχο-Κενγκτούνγκ, Κενγκτούνγκ-Γιανγκόν) για να αποφύγουμε τεράστιες οδικές διαδρομές και να απολαύσουμε περισσότερο τη χώρα.
  • Επίσκεψη στον Golden Rock (Χρυσό Βράχο).
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Μπαγκάν με εκτενή ξενάγηση στον αρχαιολογικό, κρουαζιέρα με την δύση του ήλιου και επίσκεψη στην παραδοσιακή αγορά Nyaung Oo.
  • Κρουαζιέρα στο Μανταλέι.
  • Εξονυχιστική επίσκεψη της Λίμνης Ίνλε και του εντυπωσιακού Indein επίσκεψη σε χωριά και αγορές όπου ζουν οι φυλές Πα Ο.
  • Δείπνο καλωσορίσματος στο Karaweik Royal Barge Restaurant, παρακολουθώντας φολκλορική παράσταση.
  • Ξενοδοχεία 4* sup. εκτός από τις περιοχές με χαμηλή υποδομή, όπου διαθέτουμε ωραία αλλά απλά ξενοδοχεία βασικών ανέσεων, από τα καλύτερα της κάθε περιοχής.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Εμπειρότατος αρχηγός με εξειδίκευση στην περιοχή.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4* sup. εκτός από τις περιοχές με χαμηλή υποδομή, όπου διαθέτουμε ωραία αλλά απλά ξενοδοχεία, από τα καλύτερα της κάθε περιοχής. Τα καταλύματα αυτά έχουν βασικές ανέσεις.  
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός, Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά από τη Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Βίζα Βιρμανίας (το κόστος των 45€ καταβάλλεται στην Αθήνα, θα πρέπει όμως να μας στείλετε 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

(Δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €980
  • Βίζα Βιρμανίας (το κόστος των 45€ καταβάλλεται στην Αθήνα, θα πρέπει όμως να μας στείλετε 2 φωτογραφίες και φωτοτυπία του διαβατηρίου σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από την αναχώρηση της εκδρομής).

ΠΤΗΣΕΙΣ 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

QR 204

30/04/2019

ΑΘΗΝΑ – NTOXA

12:40

18:10

QR 918

30/04/2019

NTOXA – ΓΙΑΝΓΚΟΝ

20:00

05:30 +1

QR 919

16/05/2019

ΓΙΑΝΓΚΟΝ – NTOXA

08:00

11:30

QR 211

16/05/2019

NTOXA – ΑΘΗΝΑ

14:15

19:20

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Στη Βιρμανία θα πρέπει να έχετε μαζί σας Δολάρια Αμερικής, κοπής μετά το 2000 (όχι σειρά CB) και σε πολύ καλή κατάσταση, ή Ευρώ.
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτηση γίνεται μόνο με την αποστολή του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει.
  • Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
  • Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
  • Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας).

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται  διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • 4 εσωτερικές πτήσεις
  • Γνωριμία με τοπικές φυλές της Μιανμάρ
  • Περιήγηση σε χωριουδάκια και σε τοπικές αγορές γύρω από το Μπανγκάν
  • Επίσκεψη στον Χρυσό Βράχο (Golden Rock)

Χάρτης Ταξιδιού Βιρμανία, ανέγγιχτα τοπία και φυλές | Απρίλιος – Σεπτέμβριος 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info