fb

14/15ήμερη κρουαζιέρα σε Χιλή, Αργεντινή, Ουρουγουάη

Διάρκεια: 14/15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2089€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε σε Χιλή, Αργεντινή και Ουρουγουάη, διασχίζοντας τον Πορθμό του Μαγγελάνου και φτάνοντας μέχρι τη Γη του Πυρός και τα Νησιά Φώκλαντ.

1η ΗΜΕΡΑ: Σαν Αντόνιο (Σαντιάγκο)

Αναχώρηση: 06:00

Φωλιασμένο ανάμεσα στους λόφους και τους παραλιακούς αμμόλοφους, το Σαν Αντόνιο απολαμβάνει τη φήμη του ως η πύλη προς τις πεδιάδες της Χιλής και φυσικά την πρωτεύουσα Σαντιάγκο. Το Σαντιάγκο, με τη σειρά του, με πληθυσμό άνω των 5 εκατομμυρίων, είναι χτισμένο στις παρυφές των χιονοσκέπαστων Ανδεων.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Πουέρτο Μοντ

Αφιξη: 07:00 - Αναχώρηση: 18:00

Αυτό το μικρό σχετικά λιμάνι ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και όσα αυτή προσφέρει. Φανταστείτε πως μέχρι και ο βωμός του τοπικού καθεδρικού ναού είναι στολισμένο με πολύχρωμα ψαρόδιχτα. Δεκάδες καλλιέργεις σολομού απλώνονται γύρω από το λιμάνι, χώρια τα εκατοντάδες αλιευτικά σκάφη που κάθε αυγή σαλπάρουν για τον ωκεανό...

 

6η ΗΜΕΡΑ: Πούντα Αρένας

Αφιξη: 07:00 - Αναχώρηση: 19:00

Ατενίζοντας τα Στενά του Μαγγελάνου, η Πούντα Αρένας είναι σήμερα μια ευημερούσα πόλη χάρη στους φυσικούς της πόρους αλλά και τη στρατηγική της τοποθεσία. Είναι η πύλη προς τη Χιλιανή Παταγονία, μέσα από ένα σωστό λαβύρινθο από φιορδ, ποτάμια, στέπες και βουνά.

 

7η ΗΜΕΡΑ: Ουσουάια

Αφιξη: 12:00 - Αναχώρηση: 20:00

Είναι «η πόλη στο τέλος του κόσμου», η νοτιότερη πολιτεία της υφηλίου, γεγονός που την έχει καταστήσει διάσημη. Από την Ουσουάια μάλιστα ξεκινούν οι (τουριστικές και επιστημονικές) αποστολές στην Ανταρκτική, ενώ ενέπνευσε και τον αργεντινό συνθέτη Γκουστάβο Σανταολάγια να συνθέσει την υπέροχη μελωδία «De Usuhaia a la Quiaca».

 

8η ΗΜΕΡΑ: Ακρωτήρι Χορν

Αφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 09:00

Η Γη του Πυρός είναι το πιο απομακρυσμένο μέρος της αμερικανικής ηπείρου, και το Ακρωτήριο Χορν είναι το νοτιότερο σημείο του. Οφείλει το όνομά του στην ολλανδική αποικία Χουρν που ιδρύθηκε το 1616, τους κοφτερούς βράχους που το περιβάλλουν και τις ανεμοδαρμένες ακτές του, που συνθέτουν ένα δραματικό σκηνικό «σύγκρουσης» των δύο ωκεανών, Ειρηνικού και Ατλαντικού. Το πλούσιο οικοσύστημα που διαβιεί εδώ προστατεύεται από την UNESCO, ενώ το 1940 δημιουργήθηκε και το τοπικό Εθνικό Πάρκο (ανήκει στη Χιλή) που φιλοξενεί σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. 

9η ΗΜΕΡΑ: Νησιά Φώκλαντ

Αφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 18:30

Τα νησιά είναι συχνός σταθμός των πλοίων, κυρίως φαλαινοθηρικών, ενώ η πρωτεύουσα Στάνλεϊ είναι ένας πολύχρωμος οικισμός με ατμόσφαιρα που θυμίζει έντονα το Λονδίνο. Παρότι τα Φώκλαντς έπαιξαν σημαντικό στρατηγικό ρόλο καθόλη τη διάρκεια του προηγούμενου αιώνα, είναι περισσότερο γνωστά λόγω της πολεμικής σύγκρουσης Βρετανίας-Αργεντινής το 1982.

 

11η ΗΜΕΡΑ: Πουέρτο Μαδρύν

Αφιξη στο λιμάνι του Μαδρύν, αγκυροβόλι που ιδρύθηκε το 1865 από Ουαλούς μετανάστες. Μια ανάσα από το Μαδρύν ανοίγεται η χερσόνησος Βαλντές, ένα πολύτιμο καταφύγιο άγριας ζωής όπου μπορεί κανείς να παρατηρήσει μεγάλους πληθυσμούς από θαλάσσιους ελέφαντες, φάλαινες και πιγκουίνους. 

 

13η ΗΜΕΡΑ: Μοντεβιδέο

Αφιξη: 07:00 - Αναχώρηση: 18:00

Πόλη-λιμάνι και πρωτεύουσα της Ουρουγουάης, είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν ένα χαλαρωτικό περίπατο στα κτίρια της αποικιακής εποχής και στις πανέμορφες παραλίες. Η Πύλη Σιουταντέγια, το μοναδικό σωζόμενο τμήμα του τείχους που κάποτε περιέβαλλε ολόκληρη την πόλη, αποτελεί σήμερα την είσοδο στην Παλιά Πόλη (Ciudad Vieja) του Μοντεβιδέο.


.

14η ΗΜΕΡΑ: Μπουένος Αιρες

Αφιξη: 08:00

Το Μπουένος Αϊρες είναι ένα αστικό και πληθυσμιακό «ψηφιδωτό» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Αρχιτεκτονικά θυμίζει ταυτόχρονα το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη και προσφέρει στέγη σε 12.500.000 κατοίκους που διακρίνονται για το έντονο (μεσογειακό) ταμπεραμέντο τους.

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο Star Princess. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 1.297 καμπίνες (25 εκ των οποίων για άτομα περιορισμένης κινητικότητας). Στο πλοίο θα βρείτε επίσης 3 εστιατόρια, μπαρ, 4 πισίνες, 9 πισίνες με υδρομασάζ, γυμναστήριο, λουτρά, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα, καζίνο, θέατρο, βιβλιοθήκη καθώς και πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Δεκέμβριος: 18

Ιανουάριος: 3, 17

Φεβρουάριος: 14, 28

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Σαν Αντόνιο (Σαντιάγκο), Πουέρτο Μοντ, Πούντα Αρένας, Ουσουάια, Ακρωτήριο Χορν, Νησιά Φώκλαντ, Πουέρτο Μαδρύν, Μοντεβιδέο, Μπουένος Αιρες

Αναχώρηση: Δεκ 18 | Ιαν 3, 17 | Φεβ 14, 28

Κρουαζιερόπλοιο: Star Princess – PRINCESS

Χάρτης Ταξιδιού 14/15ήμερη κρουαζιέρα σε Χιλή, Αργεντινή, Ουρουγουάη

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info