fb

5ήμερη κρουαζιέρα σε Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 239€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στη Νότια Αφρική και τη Μοζαμβίκη, στο πολυσύχναστο λιμάνι του Ντέρμπαν (ή Ντουρμπάν) και στο Πομένε της Μοζαμβίκης.

1η ΗΜΕΡΑ: Ντέρμπαν

Αναχώρηση: 15:00

Η πόλη είναι γνωστή σαν το πιο πολυσύχναστο λιμάνι στην Αφρική αλλά και ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός χάρη στο θερμό, υποτροπικό κλίμα και τις παραλίες της. Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η πόλη έχει πληθυσμό 3,2 εκατομμύρια κατοίκους. Η περιοχή που καλύπτει η πόλη είναι 2.292 km² και είναι σχετικά μεγαλύτερη από την περιοχή που καλύπτουν οι άλλες Αφρικανικές πόλεις, με αποτέλεσμα μια συγκριτικά χαμηλή πυκνότητα πληθυσμού (1.460 κάτοικοι ανά τετρ.χιλιόμετρο). Οι ινδικές και αποικιακές επιρροές είναι έκδηλες σε αυτήν την παραθαλάσσια πόλη της Νότιας Αφρικής. Αυτό το κράμα πολιτισμών και αρχιτεκτονικής κάνει το Ντουρμπάν να ξεχωρίζει σε ολόκληρη την ήπειρο.

3η ΗΜΕΡΑ: Πομένε (Μοζαμβίκη)

Άφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 18:00

Ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς προορισμούς της Αφρικής, η Μοζαμβίκη αρχίζει να πρωταγωνιστεί στις ταξιδιωτικές επιλογές μόλις τα τελευταία χρόνια. Προικισμένη με πλούσια φυσική ομορφιά, εθνικά πάρκα και νησιά με απέραντες αμμουδιές, δεν θα αργήσει να γίνει must μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο MSC Musica. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 1.275 καμπίνες, και δυνατότητα φιλοξενίας έως και 3.223 ατόμων. Στο πλοίο θα βρείτε επίσης εστιατόρια, μπαρ, σπα με γυμναστήριο, λουτρά, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα, καζίνο, θέατρο, βιβλιοθήκη καθώς και πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Φεβρουάριος: 4, 18

Μάρτιος: 4, 18

Απρίλιος: 1, 15

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Ντέρμπαν, Πομένε

Αναχώρηση: Φεβ 4, 18 | Μαρ 4, 18 | Απρ 1, 15 

Κρουαζιερόπλοιο: MSC Musica – MSC

Χάρτης Ταξιδιού 5ήμερη κρουαζιέρα σε Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info