fb

12ήμερη κρουαζιέρα «Εμιράτα» | Ντουμπάι-Αμπου Ντάμπι-Σιρ Μπάνι Γιας-Ντόχα-Μπαχρέιν-Μάσκατ-Κασάμπ-Ντουμπάι

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 449€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο σουλτανάτο του Ομάν, στο Μπαχρέιν και στο Κατάρ!

1η ΗΜΕΡΑ: Ντουμπάι

Αναχώρηση: 23:59

Πρώτη ημέρα στο Ντουμπάι, στο εμιράτο-συνώνυμο του πλούτου και της χλιδής, μια από τις μοντέρνες και φουτουριστικές πόλεις του κόσμου. 

 

2η ΗΜΕΡΑ: Ντουμπάι

Άφιξη 00:01 - Αναχώρηση 21:00

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η οποία είναι χτισμένη πάνω σε ένα νησί. Πρόκειται για μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις του κόσμου, με εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, πολυτελή ξενοδοχεία, παλάτια και φαρδιές λεωφόρους.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Αμπου Ντάμπι

Αφιξη 07:00 - Αναχώρηση: 21:00

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Αμπου Ντάμπι, ίσως να υπολείπεται σε φήμη έναντι του γειτονικού Ντουμπάι, ωστόσο δεν υστερεί σε ποιότητα υπηρεσιών και πολυτέλεια. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση το Αμπού Ντάμπι ονομάζεται και «Γη της γαζέλας», καθώς οι πρώτοι κάτοικοι έχτισαν τα σπίτια τους κοντά στην πηγή που έπιναν νερό οι γαζέλες, οι οποίες στην περιοχή ονομάζονται "ντάμπι" (dhabi) στα αραβικά.

 

4η ΗΜΕΡΑ: Σιρ Μπάνι Γιας

Αφιξη 08:00 - Αναχώρηση 17:00

Το νησί Σιρ Μπάνι είναι το μεγαλύτερο φυσικό νησί των Εμιράτων και αποτελεί φυσικό καταφύγιο για δεκάδες είδη πανίδας της περιοχής, πολλά από τα οποία είναι και απειλούμενα, ενώ φιλοξενεί και πολλά ιδιαίτερα όσο και σπάνια είδη χλωρίδας.

5η ΗΜΕΡΑ: Ντόχα

Αφιξη 09:00 - Αναχώρηση: 19:00

Το Κατάρ προσφάτως πέρασε στην πρώτη θέση των χωρών με το υψηλότερο ΑΕΠ στον κόσμο. Και η πρωτεύουσα του, η Ντόχα, έχει τη δυνατότητα αλλά και τις ιδέες για να εξελιχθεί στην πιο πολυτελή και εντυπωσιακή πόλη στον κόσμο!

6η ΗΜΕΡΑ: Μπαχρέιν

Αφιξη 08:00 - Αναχώρηση 18:00

Η τρίτη μικρότερη ασιατική χώρα (μετά τις Μαλδίβες και τη Σιγκαπούρη), το Μπαχρέιν αποτελείται από τρία νησιά (και δεκάδες πολύ μικρότερα) ανάμεσα στη χερσόνησο του Κατάρ και τις ακτές της Σαουδικής Αραβίας. Πλούσιο χάρη στα κοιτάσματα πετρελαίου, κρύβει και μεγάλη Ιστορία.

8η ΗΜΕΡΑ: Μάσκατ

Άφιξη 07:00 - Αναχώρηση 23:59

Το παραμυθένιο σουλτανάτο του Ομάν αποτελεί την παραδοσιακή Αραβία και μία από τις πιο αυθεντικές χώρες στην περιοχή, αφού μέχρι και τη δεκαετία του ’70 ήταν μια από τις πιο απομονωμένες. Η Μάσκατ είναι το μεγάλο λιμάνι και πρωτεύουσα του σουλτανάτου.

 

9η ΗΜΕΡΑ: Μάσκατ

Άφιξη 00:01 - Αναχώρηση 17:00

Η πρωτεύουσα του Ομάν προκαλεί το ενδιάφερον με τα πολλά αξιοθέατα, τα κάστρα της αλλά και την κυριαρχία του λευκού χρώματος, που επικρατεί σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια. 

10η ΗΜΕΡΑ: Κασάμπ

Άφιξη: 09:00 - Αναχώρηση: 18:00

Το Κασάμπ βρίσκεται πάνω ακριβώς στα Στενά του Ορμούζ, ένας απομακρυσμένος θύλακας του Ομάν που χωρίζεται από το υπόλοιπο σουλτανάτο από το έδαφος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Από το Κασάμπ ξεκινούν πολλές κρουαζιέρες στα Στενά του Ορμούζ.

 

11η ΗΜΕΡΑ: Ντουμπάι

Αφιξη 09:00 - Αναχώρηση 23:59

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο MSC Lirica. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 992 καμπίνες, με 224 εξ αυτών να διαθέτουν δικό τους ιδιωτικό μπαλκόνι. Στο πλοίο θα βρείτε επίσης 5 εστιατόρια, 11 μπαρ, σπα με γυμναστήριο, λουτρά, πισίνα θαλασσοθεραπείας, σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ, τζακούζι, πισίνες, καζίνο, πιάνο-μπαρ καθώς και πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Ιανουάριος: 16 

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Ντουμπάι, Αμπου Ντάμπι, Κασάμπ, Μάσκατ, Μπαχρέιν, Ντόχα, Ντουμπάι

Αναχώρηση: Ιαν 16 

Κρουαζιερόπλοιο: MSC LIRICA – MSC

Χάρτης Ταξιδιού 12ήμερη κρουαζιέρα «Εμιράτα» | Ντουμπάι-Αμπου Ντάμπι-Σιρ Μπάνι Γιας-Ντόχα-Μπαχρέιν-Μάσκατ-Κασάμπ-Ντουμπάι

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info