fb

12ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Κανάρια Νησιά-Μαδέρα-Δυτική Μεσόγειος

Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 579€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στην κοσμοπολίτικη Δυτική Μεσόγειο, από τη Μασσαλία και τη Μάλαγα, μέχρι τα Κανάρια Νησιά και τη Μαδέρα, απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας ατενίζοντας τη Μεσόγειο, ή πιο αργά το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί.

1η ΗΜΕΡΑ: Σαβόνα

Αναχώρηση: 16:30

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα όσο και ιστορικά λιμάνια της Λιγουρίας, μαζί με τη Γένοβα και τη Λα Σπέτσια. Η Ιστορία αφηγείται πως στη Σαβόνα διέμεινε για ένα σεβαστό διάστημα ο Χριστόφορος Κολόμβος.

2η ΗΜΕΡΑ: Μασσαλία

Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 17:00

Το ιστορικό λιμάνι που ίδρυσαν στις μεσογειακές ακτές της Γαλλίας Έλληνες άποικοι από τη Φώκαια εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη, κοσμοπολίτικη πόλη. Είναι από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Μεσογείου.

5η ΗΜΕΡΑ: Αρεθίφε (Κανάρια Νησιά)

Άφιξη 13:00 - Αναχώρηση 19:00

Άφιξη στο νησί Λανθαρότε, των Καναρίων Νήσων, και την πρωτεύουσά του Αρεθίφε (ή Αρεσίφε). Η πόλη οφείλει το όνομά της στα κοράλλια που εντοπίζονται στη θαλάσσια έκταση γύρω από το Λανθαρότε. 

6η ΗΜΕΡΑ: Σάντα Κρουθ (Τενερίφη)

Άφιξη: 08:00 - Αναχώρηση 17:00

Η Τενερίφη είναι το πολυπληθέστερο νησί των Καναρίων Νήσων, και η Σάντα Κρουθ είναι η πρωτεύουσα του συμπλέγματος, μαζί με την Λας Πάλμας. Νησί φτιαγμένο από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η Τενερίφη διαθέτει και την υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας, το όρος Τέιδε• για αιώνες μάλιστα οι ναυτικοί που αντίκρυζαν το Τέιδε από μακριά το ταύτιζαν με την κορυφή της χαμένης Ατλαντίδας...

7η ΗΜΕΡΑ: Φουντσάλ

Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 17:00

Το νησί της Μαδέρα είναι ένας αληθινός κήπος στον Ατλαντικό. Στην πρωτεύουσα Φουντσάλ θα δει κανείς τον Τροπικό Κήπο, με εκατοντάδες εξωτικά λουλούδια και άνθη που δεν φύονται πουθενά αλλού στον κόσμο. Μια δημοφιλής δραστηριότητα για τους επισκέπτες της Φουντσάλ είναι η κατάβαση του λόφου Μόντε με τα παραδοσιακά τόμπογκαν, τα ψάθινα καλάθια που κατεβαίνουν τον λόφο καθώς τα σπρώχνουν δύο "οδηγοί" (καρέιρος).

9η ΗΜΕΡΑ: Μάλαγα

Άφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 13:00

Η τουριστική ανάπτυξη της περίφημης πλέον Κόστα ντελ Σολ (Ακτή του Ήλιου) της Ανδαλουσίας ξεκίνησε πριν κάποιες δεκαετίες από την πόλη της Μάλαγα, τη μεγαλύτερη στην ακτογραμμή της Ανδαλουσίας και σπουδαίο θέρετρο αλλά και πολιτιστικό κέντρο.

11η ΗΜΕΡΑ: Τσιβιταβέκια

Άφιξη 09:00 - Αναχώρηση 19:00

Το λιμάνι της Ρώμης βρίσκεται περίπου 60 χλμ. βορειοδυτικά της Αιώνιας Πόλης. 

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
 

 

Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 1.504 καμπίνες, από τις οποίες 91 έχουν απευθείας πρόσβαση στο σπα ενώ 521 εξ αυτών διαθέτουν δικό τους ιδιωτικό μπαλκόνι. Στο πλοίο θα βρείτε επίσης 5 εστιατόρια, 13 μπαρ, σπα 6.000 τ.μ. με γυμναστήριο, λουτρά, πισίνα θαλασσοθεραπείας, σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ, 5 τζακούζι, 4 πισίνες καθώς και πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ
 

Απρίλιος: 12, 23

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Σαβόνα, Μασσαλία, Αρεσίφε (Κανάρια Νησιά), Σάντα Κρουθ (Τενερίφη, Κανάρια Νησιά), Φουντσάλ (Μαδέρα), Μάλαγα, Τσιβιταβέκια, Σαβόνα

Αναχωρήσεις: Απρ 12, 23

Κρουαζιερόπλοιο: Costa Pacifica – COSTA

Χάρτης Ταξιδιού 12ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Κανάρια Νησιά-Μαδέρα-Δυτική Μεσόγειος

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info