fb

11ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Ιταλία-Γαλλία-Ισπανία-Πορτογαλία

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 649€

Περιγραφή

Ταξιδέψτε στην κοσμοπολίτικη Δυτική Μεσόγειο μέχρι και τον Ατλαντικό Ωκεανό, στη Μασσαλία, τη Μάλαγα και το Κάδιθ στην Ανδαλουσία, την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας Λισαβόνα, τη Βαλένθια και τη Βαρκελώνη, απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας ατενίζοντας τη Μεσόγειο, ή πιο αργά το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στις αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί.

1η ΗΜΕΡΑ: Σαβόνα

Αναχώρηση: 16:30

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα όσο και ιστορικά λιμάνια της Λιγουρίας, μαζί με τη Γένοβα και τη Λα Σπέτσια. Η Ιστορία αφηγείται πως στη Σαβόνα διέμεινε για ένα σεβαστό διάστημα ο Χριστόφορος Κολόμβος.

2η ΗΜΕΡΑ: Μασσαλία

Άφιξη: 09:00 - Αναχώρηση: 17:00

Το ιστορικό λιμάνι που ίδρυσαν στις μεσογειακές ακτές της Γαλλίας Έλληνες άποικοι από τη Φώκαια εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη, κοσμοπολίτικη πόλη. Είναι από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Μεσογείου.

4η ΗΜΕΡΑ: Μάλαγα

Άφιξη: 09:00 - Αναχώρηση: 19:00

Η τουριστική ανάπτυξη της περίφημης πλέον Κόστα ντελ Σολ (Ακτή του Ήλιου) της Ανδαλουσίας ξεκίνησε πριν κάποιες δεκαετίες από την πόλη της Μάλαγα, τη μεγαλύτερη στην ακτογραμμή της Ανδαλουσίας και σπουδαίο θέρετρο αλλά και πολιτιστικό κέντρο.

5η ΗΜΕΡΑ: Κάδιθ

Άφιξη: 08:00 - Αναχώρηση: 18:00

Η ιστορία του Κάδιθ ξεκινά με την ίδρυση της αρχαίας πόλης Γάδειας, από Έλληνες αποίκους. Με το βλέμμα στον Ατλαντικό Ωκεανό, το λιμάνι του Κάδιθ διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο κατά την ανακάλυψη της Αμερικής καθώς πολλές εξερευνητικές αποστολές σάλπαραν από εδώ με προορισμό τον Νέο Κόσμο.

6η-7η ΗΜΕΡΑ: Λισαβόνα

Άφιξη: 09:00
Αναχώρηση: 14:00 (την 7η ημέρα)

Η πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι μια λαμπερή μητρόπολη με ιδιαίτερο χρώμα, ζεστασιά και φιλόξενο πνεύμα. Η πόλη βρίθει από μνημεία και αξιοθέατα καθώς και από επιλογές φαγητού και νυχτερινής διασκέδασης. 

9η ΗΜΕΡΑ: Βαλένθια

Άφιξη: 13:00 - Αναχώρηση: 19:00

Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, η Βαλένθια είναι μια σπουδαία μεσογειακή μεγαλούπολη. Με μεγάλες αμμουδερές παραλίες μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης, με τα καλοδιατηρημένα τείχη της και το μεγάλο πάρκο του ποταμού Τούρια, και φυσικά με τη φουτουριστική Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών (Ciutat de les Arts i les Ciències) που επιμελήθηκε αρχιτεκτονικά ο Σαντιάγο Καλατράβα, η ιστορική Βαλένθια έχει το δικό της τρόπο για να ξελογιάζει τον επισκέπτη.

10η ΗΜΕΡΑ: Βαρκελώνη

Άφιξη 08:00 - Αναχώρηση 13:00

Η κοσμοπολίτικη Βαρκελώνη, η πρωτεύουσα της Καταλωνίας, και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, είναι μια μεγάλη μεσογειακή μητρόπολη, με έντονη πολιτισμική ζωή, δεκάδες αξιοθέατα και προσωπικότητα που κερδίζει τον επισκέπτη με την πρώτη γνωριμία.

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
  • Διανυκτερεύσεις σε καμπίνα.
  • Πλήρης διατροφή στο πλοίο.
  • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο πλοίο.
  • Ασφάλεια ταξιδίου.
  • Ταξιδιωτικό κιτ.
  • Portfolio Versus για τα έγγραφά σας.

 

Δεν περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα, ποτά και εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης.
Ταξιδεύουμε με το κρουαζιερόπλοιο Costa Favolosa. Το πλοίο διαθέτει συνολικά 1.508 καμπίνες, 103 από τις οποίες έχουν απευθείας πρόσβαση στο σπα, ενώ 594 εξ αυτών διαθέτουν δικό τους ιδιωτικό μπαλκόνι. Στο πλοίο θα βρείτε επίσης 5 εστιατόρια, 13 μπαρ, σπα 6.000 τ.μ. με γυμναστήριο, λουτρά, πισίνα θαλασσοθεραπείας, σάουνα, χαμάμ, σολάριουμ, 5 τζακούζι, 4 πισίνες, πολυχώρο για αθλητικές δραστηριότητες, καζίνο, βιβλιοθήκη, ακόμα και 4D κινηματογράφο.

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

Νοέμβριος: 1, 11

Απρίλιος: 15, 25  

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Προορισμοί: Σαβόνα, Μασσαλία, Μάλαγα, Κάδιθ, Λισαβόνα, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Σαβόνα

Αναχωρήσεις: Νοε 1, 11 | Απρ 15, 25  

Κρουαζιερόπλοιο: Costa Favolosa – COSTA

Χάρτης Ταξιδιού 11ήμερη κρουαζιέρα «Δυτική Μεσόγειος» | Ιταλία-Γαλλία-Ισπανία-Πορτογαλία

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info