fb

Ατομικό ταξίδι Ζούγκλα Βόρνεο – Μαλαισία | 2019

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 995€

Περιγραφή

Αποκλειστική πρόταση του Versus Travel, που έχει στο ενεργητικό του δεκάδες πραγματοποιήσεων και εκατοντάδες ευχαριστημένων ταξιδιωτών. Εναλλακτικό ταξίδι στην αυθεντική Ασία, που διατηρεί γνήσιες εικόνες και μέρη που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, όπως η ζούγκλα του Μπατάνγκ ’ι, οι ήχοι της οποίας μοιάζουν με ναρκωτικό των αισθήσεων που μας τραβούν κοντά της χωρίς αντίσταση και μας υγραίνουν με το ακαθόριστο της έκπληξης. Οι Ουραγκοτάγκοι που βρίσκονται προστατευόμενοι εδώ, αλλά και οι φυλές των Νταγιάκ που ζουν στα μακρόστενα καταλύματά τους (Long houses), θα μας δώσουν σπάνιες εμπειρίες. Όλο αυτό το εξωτικό σκηνικό ντύνεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της Κουάλα Λουμπούρ.

 

1η-2η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την εξωτική Μαλαισία. Άφιξη , μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ - ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ζούγκλα του Βόρνεο και το ξενοδοχείο μας Batang Ai Longhouse. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να τους φωτογραφίσουμε από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών.  Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι, που σχηματίστηκε από το φράγμα της περιοχής για να τιθασεύσει τα νερά του ομώνυμου ποταμού. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρομή, που θα μας οδηγήσει στην απέναντι όχθη της λίμνης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη, που θα μας οδηγήσει στην καρδιά της ζούγκλας και στους ιθαγενείς που την κατοικούν. Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχεται ο αρχηγός της φυλής. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς των ντόπιων με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επισκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse), όπου διαμένουν πολλές οικογένειες μαζί κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε μια παρθένα ζούγκλα. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, σαν να παίρνετε μέρος σε κάποια ταινία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ - ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Αφήνουμε σήμερα τη ζούγκλα και επιστρέφουμε οδικώς στο Κουτσίνγκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή για μια βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΙ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα κάνουμε μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο, θα δούμε τον Πύργο της Πλατείας και θα περάσουμε από το αποικιακό συγκρότημα των Δικαστηρίων. Στην απέναντι όχθη του ποταμού μπορούμε να θαυμάσουμε τη θέα του παλατιού Αστάνα, του τοπικού Κοινοβουλίου και του φρουρίου Μαργαρίτα. Θα περάσουμε από το τζαμί της πόλης (εξωτερική επίσκεψη) και το κεντρικό ταχυδρομείο, που αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του αρχιτεκτονικού πλούτου της πόλης και θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον μουσείο της. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Την πόλη διαρρέει ο ομώνυμος ποταμός, η μία όχθη του οποίου είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης των κατοίκων της. Μεταφορά στη παραλία Νταμάι , εγκατάσταση σε ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΙ

Μέρα ελεύθερη για κολύμπι και χαλάρωση .

 

8η -9Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΤΑΜΑΙ-ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ-ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πτήση επιστροφής.

 

Η διαφορετικότητα του Versus

 

Το Versus Τravel πραγματοποιεί το ταξίδι αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαιρετική επιτυχία!

Πλούσιο πρόγραμμα με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:

  •   Στην Ζούγκλα του Βόρνεο: δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aiman Batang Ai Resort & Retreat 4*
  •   Στο Κουτσίνγκ: ξενοδοχείο HILTON 4*
  •   Στην παραλία Νταμάι: δύο (2) διανυκτερεύεις στο ξενοδοχείο Damai Beach Resort 4*.

Μην ξεχνάτε να ζητάτε τα ξενοδοχεία που σας προσφέρουν

  •  Επίσκεψη στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο.
  •   Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας
  •   Δυνατότητα αντικατάστασης των δύο διανυκτερεύσεων στην παραλία Νταμάι με δύο διανυκτερεύσεις στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι, στο ξενοδοχείο-παλάτι Empire 5* με πρωινό και ξενάγηση
  •   Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Tiger-Scoot
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια - ξενοδοχεία
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, επιπλέον πακέτο ασφάλειας , τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα: 330 €
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Γεύματα –ποτά στο αεροσκάφος
  • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info