fb

Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας Νησί Μαλ (Εσωτερικές Εβρίδες), Χάιλαντς | Ιούλιος 2021

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1199€

Περιγραφή

Μια εκδρομή αφιερωμένη στην Σκωτία, με έμφαση στα σπουδαιότερα αξιοθέατά της, χωρίς παραπλανητικές προσθήκες του τύπου "Αγγλία - Σκωτία", με ένα πούλμαν να "τρέχει" από το Λονδίνο μέχρι τον βορρά και πίσω πάλι μέσα σε 8 Ημέρες!

Ένα γεμάτο πρόγραμμα, χωρίς "πασαλείμματα" και περιττά τρεχάματα από πόλη σε πόλη, όπου φαινομενικά προβάλλονται τα πάντα και τελικά σου μένει "ένα τίποτα", με πολύ κούραση και πολλά χιλιόμετρα.

Στο πρόγραμμα αυτό, εκτός από επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, θα έχετε και τον χρόνο να χαρείτε το Εδιμβούργο - μια από τις πέντε ωραιότερες πόλεις του κόσμου - την αναγεννημένη Γλασκώβη και φυσικά να γνωρίσετε την Σκωτσέζικη ύπαιθρο, τα περίφημα Χάιλαντς και Λόουλαντς με τα κάστρα και τις θρυλικές της λίμνες, με διαμονή σε ξενοδοχεία προ-κρατημένα εδώ και μήνες.

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Εδιμβούργο (πτήση) – Γλασκώβη

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Εδιμβούργο. Άφιξη και άμεση αναχώρηση οδικώς για τη Γλασκώβη

Γλασκώβη. Μια παλαιότερα άσχημη και βιομηχανική πόλη, έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε ένα ακόμη κόσμημα της Σκωτίας, που φέρει μάλιστα τον τίτλο της «Πόλης της αρχιτεκτονικής και του design». Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως την Πλατεία του Γεωργίου με τα επιβλητικά Bικτωριανά κτίρια, το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, τον ναό του St Mungo, καθώς και την παλιά Γεωργιανή συνοικία. Βόλτα στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γλασκώβη – Λοχ Λόμοντ – Εθνικό Πάρκο Τρόσσακς – Όμπαν

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο με τελικό μας προορισμό το Όμπαν.

Διασχίζουμε το Εθνικό Πάρκο Τρόσσακς, το σημείο όπου τα Λόουλαντς συναντούν τα Χάιλαντς: σπάνιας ομορφιάς τοπία με καταπράσινους λόφους και διάσπαρτες λίμνες που ενέπνευσαν τον εθνικό συγγραφέα της Σκωτίας, σερ Ουώλτερ Σκοτ σε πολλά μυθιστορήματά του! Κάνουμε στάση στο Λας (Luss), ένα από τα ωραιότερα ψαροχώρια της κεντρικής Σκωτίας, πάνω στη δυτική όχθη της λίμνης Λόμοντ, που είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Βρετανία.

Ακολουθούμε τη διαδρομή μας δίπλα στις όχθες της λίμνης Όα (Awe), όπου βλέπουμε τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου Κίλχερν, ενώ περνάμε και από τις όχθες της λίμνης Ετίβε, όπου στις εκβολές της (στον Ατλαντικό ωκεανό) βρίσκεται το τρίτο κάστρο που θα δούμε σήμερα, το κάστρο Ντάνσταφνέιγκ (Dunstaffnage, 13ος αι.).

Άφιξη στο πολύβουο λιμάνι του Όμπαν, γνωστό ως «πύλη των νησιών», χτισμένο στον ομώνυμο όρμο του Ατλαντικού, από όπου πήρε και το όνομά του. Αποκαλείται επίσης και «πρωτεύουσα της ψαροφαγίας στη Σκωτία», λόγω των πλούσιων αλιευμάτων που σερβίρονται στις ταβέρνες του! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Όμπαν – Νησί Μαλ – Όμπαν

Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull), το μεγαλύτερο νησί των Εσωτερικών Εβρίδων, εδώ όπου έφτασαν τον 6ο αι. οι γαελόφωνοι Κέλτες από την Ιρλανδία και έφεραν τον Χριστιανισμό! Το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου ακολουθεί την ακτογραμμή, με πολύ όμορφη θέα στη θάλασσα. Η γραφική πρωτεύουσα του νησιού είναι το Τόμπερμορυ, που φημίζεται για τα πολύχρωμα σπιτάκια της προκυμαίας του καθώς και για το ομώνυμο αποστακτήριο, το οποίο και θα επισκεφθούμε, για να μάθουμε τη διαδικασία παραγωγής του αυθεντικού σκωτσέζικου ουίσκι! Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Όμπαν και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Όμπαν – Φορτ Ουίλλιαμ – Φορτ Ογκάστας – Λοχ Νες – Ινβερνές – Άβιεμορ

Η σημερινή θαυμάσια διαδρομή μας περνά από την καρδιά των περίφημων Χάιλαντς!

Διασχίζουμε το Γκρέιτ Γκλεν (Μεγάλη Κοιλάδα) μαζί με την Καληδονιακή διώρυγα με επόμενη στάση μας στο Φορτ Γουίλιαμ, στους πρόποδες του ψηλότερου βουνού της Βρετανίας, του Μπεν Νίβις (1.343 μ.). Επόμενη στάση μας στο Φορτ Ογκάστας για να δούμε τους υδατοφράκτες της Σκάλας του Ποσειδώνα και στο Κάστρο Έρκαρτ (Urquhart), στις όχθες της διασημότερης λίμνης της Σκωτίας, την Λοχ Νες, την οποία και θα διασχίσουμε με πλοίο (προαιρετικά), «αναζητώντας» τη μυθική Νέσι!

Φτάνουμε στη συνέχεια στην πρωτεύουσα των Χάιλαντς, το Ινβερνές, με τον ομώνυμο ποταμό Νες να διασχίζει το κέντρο της πόλης. Κτισμένο πάνω σε λόφο, ξεχωρίζει το βικτωριανό κάστρο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για το Άβιεμορ στην καρδιά των βουνών Κέρνγκορμς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

5η ημέρα: Άβιεμορ – Κάστρο Μπλαιρ – Πιτλόχρι – Σαιντ Άντριους – Εδιμβούργο

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό το Εδιμβούργο. Πρώτη στάση και επίσκεψη γίνεται στο κάστρο Μπλερ, κατοικία των δουκών του Άθολλ, το οποίο είναι το μοναδικό της Βρετανίας που διατηρεί μέχρι και σήμερα ιδιωτικό στρατό!

Δεύτερη στάση στο Πίτλοχρι, ένα γραφικό χωριό των κεντρικών Χάιλαντς, κτισμένο με τις παραδοσιακές πέτρινες κατοικίες της περιοχής.κάνουμε στάση στον «ναό» του γκολφ και παλαιότερη πανεπιστημιούπολη της Σκωτίας, το Σαιντ Άντριους, με κυριότερα αξιοθέατα τον ομώνυμο ερειπωμένο καθεδρικό ναό του 17ου αι. και το κάστρο της πόλης και στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε την παλαιότερη κρεμαστή γέφυρα της Σκωτίας, την περίφημη γέφυρα του ποταμού Φορθ (Forth Road Bridge), φτάνουμε στο Εδιμβούργο. την «Αθήνα του Βορρά», μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Εδιμβούργο

Η πρωινή μας βόλτα θα ξεκινήσει από το Γεωργιανό τμήμα της πόλης, που άρχισε να κτίζεται στα μέσα του 18ου αιώνα. Θα δούμε υπέροχες πλατείες, μεγάλους δρόμους και ιστορικά κτίρια, που διατηρούν μέχρι σήμερα τη μεγαλοπρέπειά τους. Συνεχίζοντας, θα ανεβούμε στον λόφο Calton, όπου βρίσκεται το μνημείο του Νέλσωνα και ο ημιτελής Παρθενώνας. Από την κορυφή του λόφου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το ιστορικό παλάτι του Χόλιρουντ - την επίσημη κατοικία της Βασιλικής οικογένειας, που το χρησιμοποιεί ως κατοικία όταν επισκέπτεται την Σκωτία. Δια μέσου του Royal Mile - του Βασιλικού Μιλίου - θα διασχίσουμε την παλιά πόλη του Εδιμβούργου, βλέποντας το Τόλμπουθ (Tolbooth), το σπίτι του Τζον Νοξ και την παλιά αγορά Grass Μarket στους πρόποδες του πύργου. Στο τέλος της ξενάγησής μας θα σταματήσουμε για επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο του Εδιμβούργου (προαιρετική είσοδος). Εδώ εκτίθενται "τα κοσμήματα του στέμματος" δηλαδή, το Στέμμα, το Σπαθί, το Βασιλικό Σκήπτρο, όπως και η θρυλική Λίθος του Scone ή Λίθος του πεπρωμένου. Θα δούμε επίσης το μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Μαργαρίτας (900 ετών) και το Μαυσωλείο των Σκωτσέζων πεσόντων στρατιωτών. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες στην υπέροχη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε (προαιρετικά) σε μία Σκωτσέζικη βραδιά με παραδοσιακούς χορούς. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Εδιμβούργο – Μπάνοκμπερν – Στέρλινγκ – Εδιμβούργο (Ολοήμερη εκδρομή)

Πρωινή αναχώρηση για μια εκδρομή στην κεντρική Σκωτία, μια περιοχή ιστορικής σημασίας για την ανεξαρτησία της χώρας και το παλαιό μεγαλείο της. Πρώτη μας στάση θα είναι στο Μπάνοκμπερν, όπου δόθηκε το 1314 η περίφημη μάχη, στην προσπάθεια ανεξαρτησίας των Σκωτσέζων με τους Χαιλάντερς του Ροβέρτου Μπρους, απέναντι στον Αγγλικό στρατό του Εδουάρδου Β΄. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Κάστρο του Στέρλινγκ, ένα από τα πιο διάσημα της Σκωτίας. Εδώ έζησαν πολλοί Σκωτσέζοι βασιλείς, όπως οι Στιούαρτ, ο Ιάκωβος Δ' και Ε', ο πατέρας της Μαρίας Στιούαρτ. Εδώ στέφθηκε βασίλισσα της Σκωτίας η Μαρία  Στιούαρτ σε ηλικία 6 ημερών.

Επόμενη στάση στο χωριό Άμπερφοϊλ (Aberfoyle) και τη λίμνη Κατρίν (Loch Katrine) πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Εδιμβούργο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Εδιμβούργο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Η Σκωτία λόγω του μεγάλου κόστους διαμονής ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, υπήρξε μια ”αδικημένη” περιοχή μια και στα προγράμματά της αφιερωνόταν λίγος χρόνος κι αντιμετωπιζόταν σαν μικρή προσθήκη σε εκδρομές του τύπου "Αγγλία–Σκωτία", με ένα πούλμαν να "τρέχει" από το Λονδίνο μέχρι τον βορρά και πάλι πίσω μέσα σε 8 Ημέρες! Στο Versus, εδώ και χρόνια της δίνουμε την αξία που της αξίζει. Επιπλέον, μετά την περσυνή επιτυχία, προσθέτουμε και φέτος ένα νησί στις εσωτερικές Εβρίδες, με πάρα πολύ ενδιαφέρον. Στο επίκεντρο του προγράμματος λοιπόν κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας που ανακαλύψαμε και σας προσφέρουμε. Πάντα στο επίκεντρο η Σκωτσέζικη ύπαιθρος, τα περίφημα Χάιλαντς και Λόουλαντς, με τα κάστρα και τις θρυλικές της λίμνες!

Η πληθωρική διαμονή σε μια από της ομορφότερες πόλεις στον κόσμο το Εδιμβούργο και μάλιστα στο κέντρο του για ατελείωτες βόλτες, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για το καλοκαίρι, είναι από μόνη της ένα αδιαπραγμάτευτο πλεονέκτημα. Ένα πρόγραμμα λοιπόν όλο αφιερωμένο στη Σκωτία.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Μόνο στο Versus πτήση για Εδιμβούργο. Ιδανικές πτήσεις με KLM που λόγω της γεωγραφικής θέσης του Άμστερνταμ και της Σκωτίας πραγματοποιούν την απόλυτη ευθεία από Αθήνα που φτάνει στην Σκωτία το πρωί και όχι αργά το βράδυ για να έχετε όλο το χρόνο κερδισμένο στο ταξίδι.
  • Με διαμονή 3 διαν/σεων στο Εδιμβούργο και όχι περιορισμός αυτών για μείωση κόστους.
  • Με κεντρικό ξενοδοχείο 4* στο Εδιμβούργο και όχι ξενοδοχείο σε άλλη πόλη.
  • Με 2 διαν/σεις στο Όμπαν, για να αφιερώσουμε χρόνο στην επαρχία της Σκωτίας με την εκπληκτική φύση και να έχουμε χρόνο να δούμε το νησί Μαλ χωρίς να κάνουμε εξαντλητικές ημερήσιες εκδρομές.
  • Με πρωινό καθημερινά, και τρία δείπνα (δύο στο Όμπαν και ένα στο Άβιεμορ).
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull) στο σύμπλεγμα των Εβρίδων, στην δυτική ακτογραμμή, με τα σκωτσέζικα φιόρδ, τις λίμνες και τα εκπληκτικά τοπία (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται).
  • Έμπειρος και καταρτισμένος αρχηγός.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά  εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 3*sup.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Τρία δείπνα (δύο στο Όμπαν και ένα στο Άβιεμορ)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Νησί Μαλ (Isle of Mull) (το κόστος του πλοιαρίου περιλαμβάνεται)
  • Έμπειρος αρχηγός, συνοδός, ξεναγός του Γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις από Κύπρο          

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει), εκτός από Είσοδοι σε μουσεία κι αξιοθέατα, η βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Λοχ Νες, είσοδοι σε κάστρα κι αποστακτήρια Ουίσκι.

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, επιπλέον πακέτο ασφάλειας κλπ., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  350 €
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, η βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Λοχ Νες, είσοδοι σε κάστρα και αποστακτήρια ουίσκυ.

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

KL 1572

01.07.2021

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00

08:30

KL 1473

01.07.2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΓΛΑΣΚΩΒΗ

09:25

10:00

KL 1290

08.07.2021

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:30

20:00

KL 1581

08.07.2021

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 (+1)

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Στη Σκωτία δεν υπάρχουν τρίκλινα δωμάτια!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Ένας πλήρης γύρος της Σκωτίας από το νοτιότερο στο βορειότερο άκρο της και ξανά στον νότο, που θα μας δείξει κρυμμένες ομορφιές της, λίμνες και φιόρδ

Χάρτης Ταξιδιού Οι κρυμμένες ομορφιές της Σκωτίας Νησί Μαλ (Εσωτερικές Εβρίδες), Χάιλαντς | Ιούλιος 2021

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info