fb

Μπρυζ - Ταξίδι σαν παραμύθι | Χριστούγεννα 2018-Πρωτοχρονιά 2019

Διάρκεια: 5,6 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 765€

Περιγραφή

Ταξίδι στη χώρα που γεννήθηκαν τα αγαπημένα σε όλους «Στρουμφάκια», ο πασίγνωστος Τεν Τεν (Tin Tin για τους ντόπιους) αλλά και ο θρυλικός Ηρακλής Πουαρό, ο ήρωας των ιστοριών της Αγκάθα Κρίστι!

Ταξίδι που συνδυάζει σπάνια διαμονή στη μεσαιωνική Μπρυζ με τα μεθυστικά κανάλια της και τις παραμυθένιες εικόνες της.

Διασκέδαση στο πάρκο Έφτελινγκ και επίσκεψη στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη αγορά  στη γαλλική Λιλ (ανοιχτή έως 30/12) που θα σας μαγέψουν.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΜΠΡΥΖ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες, μία από τις πιο όμορφες πόλεις του Βελγίου και έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Με την άφιξή μας ξεκινάμε μια περιεκτική ξενάγηση στην όμορφη και ειδυλλιακή πρωτεύουσα.
Θα δούμε την κεντρική πλατεία Grand Place, μία από τις εντυπωσιακότερες πλατείες της Ευρώπης, το πασίγνωστο αγαλματάκι Manneken Pis, το οποίο απεικονίζει ένα μικρό παιδάκι που ουρεί και λέγεται ότι πρόκειται για τον γιο ενός δούκα που ουρεί πάνω από τα στρατεύματα των εχθρών πριν από μια μάχη.
Άλλα αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε είναι το Ατόμιουμ, το  Heysel Stadium, τη Mini Europe με τα κυριότερα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα σε κλίμακα 1/12, τα βασιλικά παλάτια του Laken και τον ομώνυμο βασιλικό ναό, τον γιαπωνέζικο πύργο, την κινέζικη παγόδα, το χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο γοτθικού ρυθμού ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου.
Μεταφορά στην Μπρυζ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ (ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΠΡΥΖ)

Πρωινή βόλτα για να γνωρίσουμε τη μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, μία από τις ομορφότερες της Κεντρικής Ευρώπης.
Περιήγηση πεζή στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα κυριότερα αξιοθέατά της, όπως το πάρκο  με τη Λίμνη της Αγάπης, το νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη που είναι το παλαιότερο στην Ευρώπη, τον ναό της Παναγίας, το μέγαρο των αρχόντων, τη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, τους κήπους του Arends, το κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο χρηματιστήριο του κόσμου και το ιστορικό κέντρο, ένα μοναδικό στολίδι της πόλης.
Στη συνέχεια αναχωρούμε με πούλμαν για τη Γάνδη, όπου θα δούμε το Διοικητήριο, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Saint Bavo με έργα του Ρούμπενς, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Άικ. Θα δούμε, επίσης, το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη, που κατά τον Μεσαίωνα υπήρξε ένα σπουδαίο εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΠΑΡΚΟ ΕΦΤΕΛΙΝΓΚ – ΜΠΡΥΖ (ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΠΡΥΖ)

Πρωινή αναχώρηση, όπου θα μεταφερθούμε στη δεύτερη χώρα της Μπενελούξ, την Ολλανδία, για μια ολοήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Έφτελινγκ! Κατά την διαδρομή μας θα περάσουμε από το παγκοσμίου φήμης λιμάνι της Αμβέρσας. Νιώστε την ξεγνοιασιά και ξυπνήστε το παιδί (ή τον έφηβο) που κρύβεται μέσα σας κι απολαύστε ένα υπερ-θέαμα που μόνο το Έφτελινγκ μπορεί να προσφέρει! Χαθείτε μέσα στα κρυφά περάσματα του κάστρου Symbolica, δοκιμάστε τις αντοχές σας στον καταπληκτικό καταδυτικό πύργο Baron 1898, νιώστε την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη στα διαφορετικά roller coasters (The Flying Dutchman, George and the Dragon, Bab Truck), απολαύστε ένα θέαμα εποχής με ιππότες,  βασίλισσες και δράκους στο Raveleijn, ταξιδέψτε με το ονειρικό Dreamflight σε χώρους και μέρη όπου μόνο η φαντασία μπορεί να σας οδηγήσει, ή αφεθείτε στη μαγεία της Aquanura, ενός φαντασμαγορικού συνδυασμού μουσικής και νερού, με σιντριβάνια που φτάνουν τα 45 μέτρα ύψος(!) Και δεν είναι μόνον αυτά!!!!
Τα αξιοθέατα του πάρκου είναι βασισμένα σε στοιχεία από αρχαίους μύθους και θρύλους, παραμύθια, μύθους και λαογραφία.
Είναι το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ολλανδία και ένα από τα παλαιότερα θεματικά πάρκα στον κόσμο. Είναι διπλάσιο από το αρχικό πάρκο Disneyland στην Καλιφόρνια. Κάθε χρόνο το πάρκο δέχεται περίπου 5 εκατομμύρια επισκέπτες. Το 2016 ήταν το τρίτο πιο δημοφιλές θεματικό  πάρκο στην Ευρώπη, πίσω από το Disneyland Paris και το Europapark.
Το Έφτελινγκ χτίστηκε σε ένα υπαρκτό πευκοδάσος που βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή, δίνοντάς του τον χαρακτήρα ενός «φυσικού πάρκου». Μαζί με τις μεγάλες λίμνες και τους κήπους ο άφθονος πράσινος χώρος είναι μάλλον ασυνήθιστος μεταξύ των κορυφαίων θεματικών πάρκων του κόσμου.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΛΙΛ (Γαλλία) – ΜΠΡΥΖ (ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΠΡΥΖ)

Πρωινή αναχώρηση για την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης στη Λιλ της Γαλλίας (η αγορά παραμένει ανοιχτή έως τις 30/12). Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή την πόλη τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς είναι διακοσμημένη με φώτα και χρώμα. Γύρω από την αγορά των Χριστουγέννων ολόκληρη η πόλη καλύπτεται από ένα τεράστιο στεφάνι από γιρλάντες.
Στο Place Rihour υπάρχουν εντυπωσιακά ξυλόγλυπτα σαλέ με ιδέες για δώρα, ειδώλια για τη γέννηση, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γιορτινά φαγητά. Μπορείτε εδώ να δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ και να ανακαλύψετε τεχνικές και χειροτεχνίες από τη Ρωσία, τον Καναδά και την Πολωνία! Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μελόψωμο και άλλες λιχουδιές, τις οποίες μπορείτε να φάτε επί τόπου με συνοδευτικό ένα ποτήρι ζεστό κρασί. Ένας τροχός του Ferris στρέφεται στην κεντρική πλατεία, η οποία μετατρέπεται σε χειμωνιάτικο τοπίο που κυριαρχείται από ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα καταστήματα κάθε χρόνο δίνουν ρεσιτάλ πρωτοτυπίας. Και τα 3.000 καταστήματα στην πόλη προσφέρουν κάτι για κάθε γούστο και κάθε προϋπολογισμό.
Μην παραλείψετε να πιείτε μια ζεστή σοκολάτα σε κάποιο από τα πολλά και πανέμορφα καφέ της πόλης!
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΥΖ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Ημέρα ελεύθερη για τις τελευταίες βόλτες ή και αγορές στην κουκλίστικη αυτή πόλη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα. 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.

Η διαφορετικότητα του Versus

Ένα πρόγραμμα με τα χαρακτηριστικά του Versus, γεμάτο εκδρομές και όχι προαιρετικές δραστηριότητες!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και τα αξιοθέατα των πόλεων που επισκεπτόμαστε, για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έμφαση στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Golden Tulip Hotel De Medici) στη μαγευτική Μπρυζ που λόγω του υψηλού κόστους της συνήθως προσφέρεται μόνο σαν ημερήσια εκδρομή.
  • Επίσκεψη του μοναδικού ψυχαγωγικού πάρκου Έφτελινγκ, ένα παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.
  • Επίσκεψη της πιο όμορφης χριστουγεννιάτικης αγοράς της Ευρώπης στη Λιλ (ανοιχτή έως 30/12).
  • Επίσκεψη στην πόλη της Γάνδης.
  • Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη και απογευματινή επιστροφή.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά της Versus Travel.

* ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαμβάνονται στο τελικό κόστος του προγράμματός μας και δεν πληρώνονται επί τόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράμματα

 

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή σε οικονομική θέση.
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Μπρυζ σε  ξενοδοχείο 4* (Golden Tulip Hotel De Medici).
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Ημερήσια εκδρομή στο πάρκο Έφτελινγκ στην Ολλανδία (είσοδος δεν περιλαμβάνεται).
  • Ημερήσια εκδρομή στη Λιλ στη Γαλλία
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται:                                οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από τις εισόδους στους επισκεπτόμενους χώρους, τα φιλοδωρήματα και τα αχθοφορικά.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την καθεμία κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 210
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
  • Η είσοδος στο Πάρκο Έφτελινγκ: € 38

 

ΠΤΗΣΕΙΣ 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 620

21/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

08:30

10:50

A3 623

26/12/2018

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

18:20

22:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 620

22/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

08:30

10:50

A3 623

26/12/2018

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

18:20

22:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 620

24/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

08:30

10:50

A3 623

28/12/2018

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

18:20

22:20

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 620

29/12/2018

ΑΘΗΝΑ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

08:30

10:50

A3 623

02/01/2019

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ

18:20

22:20

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Golden Tulip Hotel De Medici) στη μαγευτική Μπρυζ που λόγω του υψηλού κόστους της συνήθως προσφέρεται μόνο σαν ημερήσια εκδρομή.
  • Επίσκεψη του μοναδικού ψυχαγωγικού πάρκου Έφτελινγκ, ένα παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.
  • Τέλειες πτήσεις με πρωινή άφιξη και απογευματινή επιστροφή.

Χάρτης Ταξιδιού Μπρυζ - Ταξίδι σαν παραμύθι | Χριστούγεννα 2018-Πρωτοχρονιά 2019

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info