Ατομικά ταξίδια Κούβα με εξασφαλισμένες θέσεις | Καλοκαίρι 2018

Διάρκεια: 9, 10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 670€

Περιγραφή

Ο χρόνος καταργείται, η ζέστη χαλαρώνει τις αισθήσεις, η μουσική τις ξεσηκώνει και ο ταξιδιώτης δεν έχει άλλη επιλογή: αφήνεται να παρασυρθεί στο ρυθμό της. Άλλωστε, όπως λένε και οι άνθρωποί της "εδώ είναι Κούβα και όλα συμβαίνουν με πάθος!". 

Η Κούβα, "Το Μαργαριτάρι της Καραϊβικής", δεν είναι ένα ακόμη νησί. Μια μοναδική γοητεία αναβλύζει από κάθε γωνιά της. Ο ερωτισμός ξεχειλίζει. Η ζωντάνια της εκφράζεται στην εξωτική μουσική και τους χορούς της. 

Η Κούβα δεν είναι μόνο Κομμουνισμός και πούρα. Οι εικόνες είναι ποικίλες και αλλόκοτες: αποικιακή αρχιτεκτονική, αμερικάνικα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1950, εκπληκτικές παραλίες, δάση με φοίνικες, κοραλλιογενή νησάκια και ο νοσταλγικός τρόπος ζωής που αναφέρεται στα έργα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και του Γκράχαμ Γκρην. 

Εδώ έζησαν και ζουν άνθρωποι που έγιναν αιώνια σύμβολα, με εξέχοντες πρωταγωνιστές τον γοητευτικό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα και τον Φιντέλ Κάστρο. Εδώ παραμένει υψωμένο το τελευταίο λάβαρο αντίστασης στις σαρωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης. 

Ένα εξωτικό νησί που παραμένει στο προσκήνιο της ιστορίας για σχεδόν μισό αιώνα και εμφανίζει μεγάλες αντιθέσεις και ιδιαιτερότητες.

Η Κούβα μπορεί μέσα από τον πλούτο και την ποικιλία της να ευχαριστήσει, να σαγηνεύσει και να προσφέρει τις εκπλήξεις της στον επισκέπτη. 

Καμιά περιγραφή πάντως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πραγματικότητα, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτή τη μοναδική χώρα!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Aεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή όπως αναφέρεται.
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο - ξενοδοχεία σε S.I.C.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίου και καυσίμων, βίζα Κούβας, υποχρεωτική ασφάλεια με πρόσθετες παροχές: €670.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Η διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23.07, 01.08*, 04.08, 07.08*, 08.08*, 12.08, 14.08, 21.08, 29.08         

 

Αβάνα – 9, 10 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΥΠΟΣ

ΠΑΚΕΤΟ 7 ΝΥΧΤΕΣ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

Memories Jibacoa 4*

All inclusive

670 €

Hotel Panorama 4*

με πρωινό

670 €

Tryp Habana Libre 4*S

με πρωινό

805 €

Parque Central 5*

με πρωινό

975 €

Βαραδέρο – 9, 10 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΥΠΟΣ

ΠΑΚΕΤΟ 7 ΝΥΧΤΕΣ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

Hotel Be Live Experience 4*

All inclusive

705 €

Hotel Iberostar Tainos 4*

All inclusive

775 €

Hotel Iberostar Laguna Azul 4*S

All inclusive

875 €

Hotel Melia Varadero 5*

All inclusive

950 €

 

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 05.08
Αβάνα–Βαραδέρο – 10 ημέρες / 8 διανυκτερεύσεις

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΥΠΟΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

Hotel Panorama 4*

με πρωινό

795 €

Hotel Be Live Experience 4*

με πρωινό

795 €

Tryp Habana Libre 4*S

με πρωινό

955 €

Hotel Iberostar Laguna Azul 4*S

All inclusive

955 €

Parque Central 5*

All inclusive

1.080 €

Hotel Melia Varadero 5*

All inclusive

1.080 €

Αβάνα: 3 νύχτες με πρωινό – Βαραδέρο: 5 νύχτες all inclusive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑβάναΚάγιο Σάντα Μαρία

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΤΥΠΟΣ

ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

Hotel Panorama 4*

με πρωινό

760 €

Hotel Starfish Tropical 4*

με πρωινό

760 €

Tryp Habana Libre 4*S

με πρωινό

900 €

Hotel Melia Cayo Santa Maria 5*

All inclusive

900 €

Parque Central 5*

All inclusive

1.100 €

Hotel Iberostar Ensenachos 5*

All inclusive

1.100 €

Αβάνα: 3 νύχτες με πρωινό – Κάγιο Σάντα Μαρία: 5 νύχτες all inclusive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι αναχωρήσεις 01.08, 07.08, 08.08 έχουν επιπλέον μία διανυκτέρευση στο Άμστερνταμ.
  • All inclusive: πρωινό – γεύμα – δείπνο – σνακ – ποτά.
  • Όλες οι τιμές είναι το άτομο σε δίκλινο.

****Επιβάρυνση για τις αναχωρήσεις 04.08, 05.08, 12.08, 14.08: + 100 €

 

Επιπλέον γνώσεις

Πόλη εκτεταμένη, εκλεκτική και ανοργάνωτη, η Αβάνα ασκεί έντονη γοητεία. Διαθέτει πολλούς αρχιτεκτονικούς θησαυρούς που την καθιστούν μια από τις γραφικότερες πρωτεύουσες του Νέου Κόσμου. 

Το 1982 η Unesco ανακήρυξε το ιστορικό κέντρο της Αβάνας Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η Αβάνα είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή της διασκέδαση, τη ζωντάνια των κατοίκων της, τη μουσική, τα πούρα και το ποτό των πειρατών, το ρούμι, που ρέει άφθονο! 

Τα διάσημα καμπαρέ Tropicana και Parisien με τους εξωτικούς χορούς, τα λαμπερά κουστούμια και τους απίστευτους φωτισμούς, τα δεκάδες bar & club με μπάντες που παίζουν ζωντανή κουβανέζικη μουσική, bolero, salsa, jazz, όπως

το Casa de la Musica που στεγάζεται σε μια παλιά μασονική στοά

ή το νέο hot spot της πόλης, το Rumba, που είναι στο Centro Habana, την κατεξοχήν γειτονιά των νέγρων όπου όλοι λικνίζονται σε αφρικανικούς ρυθμούς, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που θα κάνουν τον επισκέπτη να αναφωνήσει "Viva la vida, viva Cuba"!

Η μουσική και ο χορός, δίνουν το παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου σε δρόμους και πλατείες. Η ψυχή της διασκέδασης της πόλης ωστόσο, κρύβεται στα στέκια των ντόπιων, όπου παίζουν ζωντανά την ρεγκετόν, τον πιο αισθησιακό από τους μοντέρνους χορούς της Καραϊβικής, καθώς και οι εξαιρετικές ροκ και χιπ χοπ σκηνές, που κάνουν θραύση. 

Τα σαλσάδικα είναι σταθερή αξία ενώ σε διάφορα ξενοδοχεία μπορεί να ακούσει κανείς τοπική σεπτέτο και σον.

Όσον αφορά στο φαγητό, οι γευστικές προκλήσεις της πόλης είναι ατελείωτες. Εμείς σας προτείνουμε το πολυτελές "Café del Oriente" στην καρδιά της παλιάς πόλης, σε μια από τις πιο όμορφες πλατείες της Λατινικής Αμερικής με θέα τον Άγιο Φραγκίσκο.

Η γευστική περιπλάνηση στην Αβάνα ωστόσο, δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ολοκληρωμένη χωρίς την εμπειρία ενός δείπνου σε κάποιο από τα paladares της πόλης. Πρόκειται για μικρά, ιδιωτικά, οικογενειακά εστιατόρια, όπου οι ιδιοκτήτες σερβίρουν τα δείπνα κυριολεκτικά στο σαλόνι του σπιτιού τους!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Σάλσα, Ρούμι και Ερωτισμός!

Ένα ταξίδι ζωής που δεν μπορεί να περιμένει!

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικά ταξίδια Κούβα με εξασφαλισμένες θέσεις | Καλοκαίρι 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info