fb

Καραϊβική | Ιούνιος - Νοέμβριος 2018

Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 5010€

Περιγραφή

Σε όλες τις γλώσσες η φράση "διακοπές στην Καραϊβική" παραπέμπει σε τοπία ασύγκριτης ομορφιάς. Ακόμη και η παραμικρή αναφορά στο όνομά της μπορεί να κάνει τον καθένα να ονειροπολήσει και να φέρει στο νου του χρυσαφένιες αμμουδιές με φοινικόδεντρα, θάλασσες με κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά, εξωτική χλωρίδα και πανίδα, πολύχρωμα λουλούδια, ζουμερά φρούτα, εκπληκτικά κοκτέιλ, λατινοαμερικάνικη μουσική και ξέφρενους χορούς. Οι εικόνες που αρχίζουν να ξετυλίγονται στο μυαλό είναι γεμάτες από καταδύσεις σε κοραλλιογενείς ύφαλους, περιπάτους σε δάση βροχής, εξερευνήσεις σε ερείπια αποικιών, θαλάσσιες διαδρομές. Όσο απολαυστικό όμως κι αν είναι αυτό το σύντομο όνειρο, δεν συναγωνίζεται την πραγματικότητα: την αίσθηση του να περπατά κανείς στη βελούδινη άμμο, το κρώξιμο και τα λαμπερά χρώματα ενός πολύχρωμου παπαγάλου στο τροπικό δάσος, το ηδονιστικό άρωμα του ταμπάκο και των πούρων, τη γεύση ενός φρεσκοκομμένου μάνγκο ή ενός βελούδινου κοκτέιλ με βάση το ποτό των πειρατών, το ρούμι. Μια χούφτα παραδεισένια νησιά με γαλανό ουρανό, ηλιόλουστες και νωχελικές μέρες, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή, πλημμυρισμένη από τη ζωντάνια της μουσικής και του χορού. Ένα καλειδοσκόπιο φυλών, γλωσσών και δοξασιών μέσα σ’ ένα συγκλονιστικά όμορφο φυσικό περιβάλλον!!!

1η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λονδίνο. Άφιξη,  μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:ΛΟΝΔΙΝΟ - ΜΠΑΡΜΠΕΪΝΤΟΣ (BARBADOS)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το αγαπημένο νησί των σταρ του Hollywood, το Μπαρμπέινος, το ανατολικότερο των Μικρών Αντιλλών. Το νησί ανακαλύφθηκε από τους Ισπανούς το 1518 και κατελήφθη από Άγγλους αποίκους το 1627. Έκτοτε παρέμεινε υπό Βρετανικό έλεγχο μέχρι το 1966, όταν έγινε ανεξάρτητο κράτος στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Η ομορφιά του νησιού είναι μοναδική, με την υπέροχη θάλασσα της Καραϊβικής και τις απέραντες αμμώδεις παραλίες γεμάτες φοίνικες. Το νησί είναι ένα αρχιτεκτονικό στολίδι, αφού συνδυάζει το παλιό με το νέο, την απλότητα με την κομψότητα σε αρμονία με τα κρυστάλλινα νερά, τις λευκές παραλίες και τους καταπράσινους λόφους. Ένα μικρός παράδεισος μας περιμένει να τον απολαύσουμε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΜΠΕΪΝΤΟΣ

Πρωινή ξενάγηση στο υπέροχο νησί της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το σπήλαιο του Harrison, ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο με σταλακτίτες, και σταλαγμίτες, με ρυάκια πεντακάθαρων νερών να περνούν ανάμεσά τους και να σχηματίζουν καταρράκτες ύψους έως και 12 μέτρων που καταλήγουν σε βαθυπράσινες πισίνες. Θέαμα που πραγματικά κόβει την ανάσα. Συνεχίζουμε με το Αββαείο του Αγίου Νικολάου που χτίστηκε το 1660. Επόμενη στάση μας ο 250 ετών ζαχαρόμυλος του Morgan Lewis στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Τέλος επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα του νησιού, Μπριτζτάουν, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το κυβερνητικό κτίριο, την Πλατεία των Εθνικών Ηρώων, τον ναό του Αγίου Μιχαήλ, την εκκλησία της Παναγίας, τον ναό του Αγίου Πατρικίου, την αρχαιότερη συναγωγή του Δυτικού κόσμου καθώς και το Ιστορικό μουσείο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΜΠΕΪΝΤΟΣ - ΤΖΑΜΑΪΚΑ (ΜΟΝΤΙΓΚΟ ΜΠΕΪ)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Τζαμάικα, το παραδεισένιο νησί της Καραϊβικής. Μια γλωσσική ποικιλία από γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά και κρεολέζικα αντικατοπτρίζει τις επιρροές που έχει δεχθεί η Τζαμάικα. Μαύροι, μιγάδες και λευκοί σε ένα συνονθύλευμα. Τροπική βλάστηση, καταγάλανες παραλίες, αποικιακά κτίρια και επιβλητικά φρούρια. Όλα αποτελούν μέρος ενός μοναδικού ταξιδιού στην πατρίδα της ρέγκε και του Μπομπ Μάρλεϋ. Η θρυλική Τζαμάικα είναι πολύ περισσότερο από ένα νησί με ήλιο και διασκέδαση. Είναι η πατρίδα της ματωμένης Αφρικής στ’ αστραφτερά νερά της Καραϊβικής, μια έκρηξη χαράς και πόνου, θυμού και ελπίδας. Είναι ο γενέθλιος τόπος ρυθμικών μουσικών και μυστικιστικών θρησκειών και πάνω απ’ όλα είναι το συνώνυμο της ομορφιάς. Γιατί ότι θα δείτε στις φωτογραφίες είναι αληθινό και όχι "μακέτα". Τόσο αληθινό που μοιάζει ….. ψεύτικο. Ένας τεράστιος πλούτος, πολιτισμικός και φυλετικός ανοίγεται μπροστά σας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΟΤΣΟ ΡΙΟΣ - ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ

Σήμερα θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά "θεάματα" της Τζαμάικας, το Ότσος Ρίος. Τα νερά του ποταμού Duny πέφτουν σε μικρές φυσικές γούρνες που θυμίζουν τεράστια σκαλοπάτια. Εσείς θα ανεβείτε τον καταρράκτη με τα σκαλοπάτια κατά την αντίστροφη πορεία του: από τη θάλασσα προς τα πάνω. Πάντα με ελαφριά περιβολή ή καλύτερα με μαγιό, γιατί το νόημα είναι αυτό: να περπατήσετε πάνω από τις φυσικές "ντουζιέρες" στον καταρράκτη και φυσικά να βραχείτε. Καλή σας διασκέδαση λοιπόν!!

6η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ - ΠΟΡΤ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ - ΝΕΓΚΡΙΛ - ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ RICK?S CAFÉ

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας σήμερα με ένα διαφορετικό "ράφτινγκ" από αυτά που έχουμε συνηθίσει, αφού βρισκόμαστε πάνω σε σχεδία και ο τοπικός οδηγός μας όρθιος με τη βοήθεια ενός μεγάλου καλαμιού από μπαμπού ρυθμίζει την κίνηση της βάρκας. Μια ονειρεμένη πορεία δίπλα στις κατάφυτες όχθες και στην τροπική βλάστηση του ποταμού Ρίο Γκράντε στο Πόρτ Αντόνιο. Συνεχίζουμε στο δυτικότερο άκρο της Τζαμάικας, στο περίφημο Νεγκρίλ με τη διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα και την υπέροχη παραλία του. Στη συνέχεια,  στο Rick’s Café,  θα θαυμάσουμε ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της ζωής μας, καθώς τα ιστιοφόρα διασχίζουν την Καραϊβική και εμείς απολαμβάνουμε το κοκτέιλ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΓΚΟ ΜΠΕΪ - ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ (SINT MARTEN/ SAINT MARTIN)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για άλλο ένα υπέροχο τουριστικό θέρετρο της Καραϊβικής, το Sint Maarten/ Saint Martin. Το νησί βρίσκεται υπό τον κοινό έλεγχο της Γαλλίας και της Ολλανδίας εδώ και 350 χρόνια. Χωρίζεται με θεωρητικά σύνορα ανάμεσα στις Ολλανδικές και στις Γαλλικές Αντίλλες. Έχει δύο πρωτεύουσες, το Philipsburg μια ζωντανή και ζωηρή πόλη (Ολλανδική) με καζίνο και έντονη νυχτερινή ζωή και τη Marigot, (Γαλλική), μια ήρεμη πόλη με όμορφες καφετέριες στην ύπαιθρο σε στυλ Belle Époque, με την αγορά της και τα πολύχρωμα σπίτια της. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (St Barths) - ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

Το νησί Άγιος Βαρθολομαίος ή Σεν Μπαρτελεμί  (Γαλλικές Αντίλλες), το "Σεν Τροπέ" της Καραϊβικής" φέρει το όνομα του αδελφού του Κολόμβου, Μπαρτολομέο. Έγινε Γαλλική αποικία το 1648 και πωλήθηκε στη Σουηδία την 1η Ιουλίου του 1784, ως αντάλλαγμα για εμπορικά δικαιώματα στη Βαλτική. Στις 16 Μαρτίου 1878 πωλήθηκε ξανά στη Γαλλία και έγινε αυτόνομη υπερπόντια Γαλλική επικράτεια στις 22 Φεβρουαρίου του 2007.Οι περισσότεροι κάτοικοί του είναι λευκοί, Γαλλικής καταγωγής. Η γαλλική κουλτούρα διακρίνεται παντού στο νησί, που αποτελεί το χειμερινό καταφύγιο της ελίτ των πλουσίων, με καταστήματα πλημμυρισμένα από δημιουργίες κορυφαίων Γάλλων σχεδιαστών. Η πρωτεύουσα Γκουστάβια, την οποία θα επισκεφθούμε, πήρε το όνομά της από το Σουηδό βασιλιά Γουσταύο Γ΄, είναι μια πανέμορφη πόλη με καλοσυντηρημένα κτίρια, παλιές εκκλησίες, σκιερά δρομάκια και ένα μεγάλο λιμάνι με πολυτελή κότερα. Επιστροφή στο Sint Maarten. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

Κατά τη σημερινή μας ημέρα θα περιηγηθούμε και στα δύο τμήματα του Αγίου Μαρτίνου - το Ολλανδικό και το Γαλλικό – θα χαρούμε τις παρθένες τροπικές παραλίες του, τα παραδοσιακά χωριουδάκια και ονειρεμένα τοπία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ - ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αντίγκουα. Η νησιωτική χώρα της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα αποτελείται από δύο κύρια νησιά - τα Αντίγκουα και Μπαρμπούντα - και μερικά μικρότερα (Great Bird, Green, Guinea, Long, Maiden, York Islands και ακόμα νοτιότερα το νησί Ρεντόντα). Υπάγεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Υπήνεμων Νήσων (Leeward Islands) των Μικρών Αντιλλών, στο ανατολικό άκρο της Καραϊβικής θάλασσας. Το 1493 έφτασε εδώ ο Χριστόφορος Κολόμβος και ονόμασε το νησί Σάντα Μαρία ντε λα Αντίγκουα (Santa Maria de la Antigua), από ένα θαυματουργό άγαλμα της Παρθένου στον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης στην Ισπανία. Οι προσπάθειες των Ισπανών και των Γάλλων να το κατακτήσουν δεν απέφεραν καρπούς και τελικά το 1632 επικράτησαν οι Βρετανοί. Το 1674 εγκαταστάθηκε στην Μπαρμπούντα η πρώτη φυτεία ζαχαροκάλαμου, η οποία περιήλθε στον οίκο των Κόδριγκτον. Την 1η Νοεμβρίου του 1981 η χώρα έγινε ανεξάρτητο κράτος στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας. Η Αγγλική επιρροή είναι διάχυτη και φανερή τόσο στα αξιοθέατα όσο και στο αγαπημένο σπορ των κατοίκων, το κρίκετ. Η Αντίγκουα έχει 365 παραλίες ασύγκριτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ - ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΤΑ - ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ

Η Μπαρμπούντα είναι ένα κοραλλιογενές νησί με πανέμορφες παραλίες που βρίσκεται περίπου 50 km βόρεια της Αντίγκουας. Ουσιαστικά επίπεδη (το ψηλότερο σημείο της φτάνει τα 62 m), περιβάλλεται ολόκληρη από κοραλλιογενείς σχηματισμούς. Ο μόνος οικισμός της Μπαρμπούντα είναι το Κόδριγκτον στο δυτικό της τμήμα, όπου βρίσκεται και η ομώνυμη μεγάλη λιμνοθάλασσα, που συγκοινωνεί με την ανοιχτή θάλασσα μόνο από ένα στενό πέρασμα στο βόρειο τμήμα της. Θα επισκεφθούμε τις όμορφες σπηλιές καθώς και τις περιοχές που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση πουλιών της Καραϊβικής. Επιστροφή στην Αντίγκουα. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ - ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για έναν από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς της Καραϊβικής τη Σάντα Λουτσία που φημίζεται για τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Το κεντρικό τμήμα του νησιού καλύπτεται από πυκνή, τροπική βλάστηση, ενώ στα νοτιοανατολικά του ορθώνονται οι δίδυμες κορυφές των ηφαιστείων Petit Piton και Gros Piton. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση

13η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ημέρας θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Castries, μια πολύβουη πόλη στα βορειοδυτικά του νησιού, στην οποία τα κλάξον από τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία και τα ταξί ανακατεύονται με τους ρυθμούς της μουσικής calypso που ακούγεται σε κάθε γωνιά. Το πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του λιμανιού, γύρω από την πολύχρωμη Castries Market, όπου θα βρείτε πληθώρα πάγκων με τοπικά προϊόντα, χειροτεχνήματα και σουβενίρ. Στην κεντρική πλατεία θα θαυμάσουμε μερικά ξύλινα κτίρια του 19ου αιώνα, τη βιβλιοθήκη βικτωριανού στυλ καθώς και τον Καθεδρικό Ναό της Άμωμου Συλλήψεως. Συνεχίζουμε για την πόλη Σουφριέρ στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, για να επισκεφθούμε τα διάσημα ηφαίστεια Πιτόν. Μέσα από φυτείες μπανανιάς και κοκκοφοινίκων, από χωριά ψαράδων και τροπικά δάση φτάνουμε στο ηφαίστειο με τις θειούχες πηγές, τους βοτανικούς κήπους και τις λιμνούλες που δημιουργούν οι καταρράκτες, όπου οι πιο τολμηροί μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσων σταθμών

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

 

Η Καραϊβική των πειρατών

Ποιος είπε ότι όλα τα νησιά της Καραϊβικής είναι ίδια; Στο ταξίδι αυτό βαλθήκαμε να σας αποδείξουμε το αντίθετο. Το άκρως αντίθετο. Άλλα είναι ξερονήσια, άλλα έχουν Δάση Βροχής, σε άλλα μιλούν αγγλικά, σε άλλα γαλλικά, σε άλλα ολλανδέζικα, πάντα μαζί με κρεόλικα. Άλλα είναι μικρά και άλλα μεγάλα. Άλλα είναι υπερσύχρονα και άλλα έχουν διατηρήσει πιο γνήσιους τρόπους ζωής. Η βασικότερη διαφορά τους όμως, είναι η πολύχρωμη κουλτούρα τους που βαλθήκαμε να την ανακαλύψουμε πόντο πόντο. Έχουν βέβαια και πολλά κοινά: υπέροχες παραλίες με λευκή άμμο-πούδρα, τιρκουάζ νερά, κοκοφοίνικες, αιώρες, παγωμένο κοκτέιλ  με ρούμι, καυτερή κρεόλικη κουζίνα, πολύχρωμα σπιτάκια,  υπέροχα αρχιτεκτονικά απομεινάρια Ευρωπαίων κατακτητών και πάνω από όλα τη χαρακτηριστική νωχέλεια των κατοίκων τους, που θα έχει πάνω μας  αυτήν την ευεργετική επίδραση που αναζητούμε στα ταξίδια μας στο κόσμο.

Ποια είναι αυτά για να μεταφερθούμε ψύχη τε και σώματι; Μπαρμπέιντος, Αντίγκουα, Σάντα Λουτσία, η θρυλική Τζαμάικα και τα στολίδια των μικρών Αντιλλών Σεντ Μαρτέν και Σεντ Μάρτιν, με το απίθανο νησί που είναι στα σχέδια κάθε ταξιδιώτη, αυτό του Αγίου Βαρθολομαίου, το Σεντ Τροπέ της Καραϊβικής. Αν νομίζετε ότι το κόκκινο χαλί στήνεται στο Χόλυγουντ, είστε γελασμένοι. Στον εξωπραγματικά ακριβό, μικροσκοπικό και παραδεισένιο  Άγιο Βαρθολομαίο συνωστίζεται όλο το Χόλυγουντ. Θα το δούμε με αεροπορική εκδρομή από το Σεντ Μαρτέν. Ο διάδρομος και ο τρόπος προσγείωσης όμως στο μικροσκοπικό αυτό μαγικό νησί, είναι ίσως το σημαντικότερο Highlight του.

Με το πρόγραμμά μας αυτό:

  •     Επισκεπτόμαστε επτά νησιά της Καραϊβικής με περιεκτικές και λεπτομερειακές ξεναγήσεις-περιηγήσεις στα κυριότερα αξιοθέατά τους.  
  •     Η επιλογή των νησιών δεν έγινε τυχαία. Θεωρούμε ότι  τα νησιά που περιλάβαμε στο πρόγραμμά μας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα. Δεν μας αρέσει απλά να πηγαίνουμε σε νησιά και να έχουμε ελεύθερο χρόνο, θέλουμε να εξερευνούμε τους τόπους, τα ιστορικά τους μνημεία ή τα ιδιαίτερα πολιτιστικά τους  χαρακτηριστικά
  •     Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα
  •     Απολαμβάνουμε κολύμπι σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Καραϊβικής

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  •   Ξενοδοχεία 4*
  •   Ημιδιατροφή
  •   Περιεκτικές ξεναγήσεις σε όλα τα νησιά, περιηγήσεις, μεταφορές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  •   Τοπικός ξεναγός
  •   Έλληνας αρχηγός Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •   Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων Σύνολο: 748 €



ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 


ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  •     Επισκεπτόμαστε επτά νησιά της Καραϊβικής με περιεκτικές και λεπτομερειακές ξεναγήσεις-περιηγήσεις στα κυριότερα αξιοθέατά τους.  
  •     Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα

Χάρτης Ταξιδιού Καραϊβική | Ιούνιος - Νοέμβριος 2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info