fb

Ομάν - (Επέκτ. Σαλάλα) | Φεβρουάριος - Μάρτιος 2018

Διάρκεια: 5,10 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 799€

Περιγραφή

Το παραμυθένιο σουλτανάτο του Ομάν αποτελεί την παραδοσιακή Αραβία και μια από τις πιο αυθεντικές χώρες στην περιοχή, αφού μέχρι και τη δεκαετία του ‘70 ήταν μια από τις απομονωμένες. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο αυτόν τον αραβικό προορισμό είναι η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τα παλαιά κάστρα της ερήμου στο χρώμα της άμμου, οι ατελείωτες αμμώδεις εκτάσεις που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι καταπράσινες οάσεις που εμφανίζονται σαν πράσινες βούλες στο καφέ της άμμου, αλλά και οι αραβικές πόλεις που διατηρούν μέχρι σήμερα το παραδοσιακό τους χρώμα με τις υπαίθριες αγορές, τις ιδιαίτερες οσμές μπαχαρικών και τις ενδυμασίες των ντόπιων.

Ένα ταξίδι που θα σας μεταφέρει σε παλαιές βεδουίνικες νύχτες.

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΣΚΑΤ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Σουλτανάτου τη Μάσκατ. Άφιξη,μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑΤ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το μεγάλο τζαμί, ένα θαύμα αραβικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε με μια βόλτα στις αγορές ψαρικών και λαχανικών της Μούτρα. Θα περπατήσουμε μαζί με τον ντόπιο πληθυσμό στα σουκ με τα μαγαζάκια χρυσαφικών, ασημικών, χαλιών, μπαχαρικών, για μια αυθεντική γεύση της απλής καθημερινής ζωής των κατοίκων του σουλτανάτου. Περνώντας την Cornice, την παραλιακή λεωφόρο της πόλης, φτάνουμε στο παραμυθένιο παλάτι Αλ Αλάμ του σουλτάνου του Ομάν, όπου θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Στη συνέχεια θα δούμε τα πορτογαλικά φρούρια του 16ου αιώνα Τζαλάλι και Μιράνι και θα επισκεφτούμε το εθνολογικό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΚΑΤ - ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΜΑΝ (ΝΙΖΟΥΑ, ΜΠΑΧΛΑ, ΤΖΑΜΠΡΙΝ) - ΜΑΣΚΑΤ

Σειρά έχουν σήμερα η ενδοχώρα και τα περίφημα Κάστρα του Ομάν. Θα αναχωρήσουμε, λοιπόν, το πρωί για μία διαδρομή 175 χιλιομέτρων με προορισμό την ορεινή πόλη Νίζουα και το επιβλητικό της φρούριο. Επίσκεψη και χρόνος ελεύθερος για την περίφημη αγορά της πόλης, που είναι ένα παραδοσιακό κέντρο χειροτεχνίας και κοσμηματοποιΐας. Στη συνέχεια θα διανύσουμε άλλα 45 χιλιόμετρα για να επισκεφτούμε τη μυθική πόλη Μπάχλα, που θεωρείται η πρωτεύουσα των κεραμικών του Ομάν, με τα ψηλά βουνά να προστατεύουν το υπό ανακαίνιση κάστρο της. Η πόλη έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Συνεχίζοντας για άλλα 8 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε στο εκπληκτικό φρούριο της Τζαμπρίν, όπου η πολύπλοκη αρχιτεκτονική του το καθιστά το εντυπωσιακότερο όλων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΚΑΤ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

Για σήμερα έχουμε προγραμματίσει μια κρουαζιέρα στον Κόλπο του Ομάν με παραδοσιακό πλοιάριο «ντόου» (dhow). Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια θαυμάσια κρουαζιέρα στα ήρεμα, γαλαζοπράσινα νερά στον Κόλπο του Ομάν και αν είστε τυχεροί θα δείτε δελφίνια αλλά και τους ψαράδες εν ώρα εργασίας.

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΚΑΤ - AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη αυθημερόν.

Επέκταση: 10 ημέρες σε Σαλάλα (Νότιο Ομάν, στενά Ορμούζ)

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΚΑΤ - ΣΑΛΑΛΑ (Περιήγηση στο Ανατολικό και Δυτικό τμήμα - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ & όχι Εκδρομή μισής ημέρας)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του σουλτανάτου, τη Σαλάλα.  Φθάνοντας θα κατευθυνθούμε στα ανατολικά της πόλης. Πρώτη μας  στάση θα είναι στο χωριό Τάκα, όπου θα επισκεφθούμε το κάστρο του. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και φθάνουμε στα ερείπια της Σουμχουρούν (Khor Rori), όπου σύμφωνα με τους θρύλους, βρισκόταν το παλάτι της βασίλισσας του Σαβά. Ο τόπος αυτός αποτελούσε επίσης το βασικό λιμάνι διακίνησης λιβανιού. Επόμενος σταθμός μας η παλιά πόλη Μιρμπάτ, το κέντρο διακίνησης των σκλάβων και των αραβικών αλόγων. Εκεί θα επισκεφθούμε το ομώνυμο κάστρο της πόλης και τα παλιά σπίτια των εμπόρων με αρχιτεκτονική παρόμοια με την αντίστοιχη της Υεμένης. Επιστροφή στη Σαλάλα και αλλάζουμε πορεία, κατευθυνόμενοι προς το δυτικό τμήμα, προς τα βουνά Κάρα, προκειμένου να επισκεφθούμε μια βιβλική τοποθεσία, το NAbi Ayoub, όπου λέγεται ότι βρίσκεται ο τάφος του προφήτη Ιώβ. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πεδιάδας Al Garbib. Τελευταίος μας σταθμός η παραλία Μουγκσαΐλ με τα απόκρημνα βράχια να κατεβαίνουν ως την ακτή, δημιουργώντας μια πανέμορφη εικόνα. Επιστροφή στη Σαλάλα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΛΑΛΑ (Σαφάρι με jeep 4Χ4 στην έρημο Rub Al Khali και η Χαμένη Πόλη - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ & όχι Εκδρομή μισής ημέρας)

Σήμερα θα απολαύσουμε τη μοναδική εμπειρία ενός σαφάρι στην έρημο Rub Al Khali. Η έρημος έχει έκταση περίπου 1.000 χιλιόμετρα μήκος και 500 χιλιόμετρα πλάτος. Καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος όλης της Αραβικής Χερσονήσου με αμμόλοφους ύψους έως και 250 μέτρων. Η άμμος έχει χαρακτηριστικό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα. Εδώ λοιπόν θα απολαύσουμε το σαφάρι μας με οχήματα 4x4, φθάνοντας στο σημείο  που πιστεύεται ότι βρίσκεται η Χαμένη Πόλη Ubar. Σύμφωνα με το Κοράνι, ο βασιλιάς της Ουμπάρ, ο Σαντάντ (Saddad), είχε παραβιάσει τις προειδοποιήσεις του προφήτη Χαντ (Hud) και του Αλλάχ, ο οποίος προκάλεσε αμμοθύελλα, με αποτέλεσμα η πόλη και ολόκληρη η περιοχή να "θαφτεί" μέσα στην άμμο. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΛΑΛΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑΤ - ΦΟΥΤΖΑΪΡΑ (ΗΑΕ)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Μασκάτ. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για το παραδοσιακό εμιράτο Φουτζάιρα. Όλες οι πρωτεύουσες των κρατών βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο, εκτός από το Φουτζάιρα, που βρίσκεται στην ακτή του Κόλπου του Ομάν. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΦΟΥΤΖΑΪΡΑ - ΚΑΣΑΜΠ - ΡΑΣ ΑΛ ΚΑΪΜΑ (ΟΜΑΝ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ)

Σύντομη περιήγηση της πόλης και αναχώρηση για το Ομάν. Αφού περάσουμε τα σύνορα θα συνεχίσουμε για το Κασάμπ, που βρίσκεται στο άκρο της χερσονήσου Μουσαντάμ - ένας θύλακας του Ομάν μέσα στο έδαφος των ΗΑΕ, γνωστό ως η "Νορβηγία της Αραβίας", λόγω του αναγλύφου της ακτογραμμής του. Το Κασάμπ ιδρύθηκε από τους Πορτογάλους στις αρχές του 17ου αιώνα. Το φυσικό του λιμάνι αποτελούσε ασφαλές καταφύγιο και στάση ανεφοδιασμού για τα εμπορικά πλοία που ταξίδευαν στην περιοχή. Πριν την πρόσφατη κατασκευή της οδικής του σύνδεσης με τα Εμιράτα, η πρόσβαση μέσω ξηράς ήταν αδύνατη. Τώρα το Κασάμπ αποτελεί δημοφιλή σαββατοκυριακάτικο προορισμό για τους κατοίκους των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τα Στενά του Ορμούζ είναι ένας πορθμός ανάμεσα στον κόλπο του Ομάν και τον Περσικό κόλπο - το μόνο θαλάσσιο πέρασμα για τον Περσικό κόλπο και γι' αυτό έχουν μεγάλη στρατηγική σημασία. Στο στενότερο σημείο τους, τα Στενά έχουν πλάτος 39 χιλιόμετρα. Φθάνοντας, θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακό πλοιάριο (dhow) και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά των Στενών του Ορμούζ, αντικρίζοντας τοπία απαράμιλλου κάλους στα φιόρδ της χερσονήσου Μουσαντάμ. Το ντόου θα αγκυροβολήσει στο περίφημο Νησί του Τηλέγραφου (Telegraph Island). Συνεχίζουμε για το Ρας αλ Καϊμά, το βορειότερο και το πιο εύφορο από τα Εμιράτα, χάρη στα υδάτινα αποθέματα της περιοχής, στις οάσεις του οποίου παράγονται χουρμάδες, κηπευτικά και καπνός. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΡΑΣ ΑΛ ΚΑΪΜΑ - ΣΑΡΖΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Μετά την πρωινή περιήγησή μας στην πόλη, συνεχίζουμε για τη Σάρζα, το τρίτο σε έκταση Εμιράτο. Τελικός προορισμός της ημέρας μας θα είναι το Ντουμπάι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 – 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Η διαφορετικότητα του Versus Travel

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  •   Ξενοδοχείο 4* SUP Ramada Muscat
  •   Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ.
  •   Πρωινό καθημερινά και 3 δείπνα σύνολο στο ξενοδοχείο .
  •   Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα της ερήμου (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν).
  •   Κρουαζιέρα με παραδοσιακό πλοιάριο ‘Dhow’ στον κόλπο του Ομάν
  •   Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Η Επέκταση περιλαμβάνει:

  •   Σαφάρι με jeep 4x4 στην έρημο Rub Al Khali
  •   Εκτεταμένη ξενάγηση του Νότιου Ομάν
  •   Διαμονή και ξενάγηση στην γνήσια αραβική και παραθαλάσσια πόλη Σαλάλα, την "πόλη των κήπων"
  •   Επίσκεψη στο Ανατολικό και στο Δυτικό κομμάτι της Σαλάλα (επαρχία Ντορφάν), την "πράσινη πόλη" του Ομάν
  •   Επίσκεψη και ξενάγηση στην "Χαμένη Ατλαντίδα" της Ερήμου, την βυθισμένη στην άμμο πόλη Ουμπάρ
  •   Διαμονή στο Κασάμπ, στο άκρο της χερσονήσου Μουσαντάμ - ένας θύλακας του Ομάν μέσα στο έδαφος των ΗΑΕ
  •   Κρουαζιέρα στα γαλαζοπράσινα νερά των Στενών του Ορμούζ και δυνατότητα για κολύμπι

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  •   Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  •   Ξενοδοχεία 4* και 4*sup.
  •   Πρωινό καθημερινά.
  •   3 Δείπνα στη Μάσκατ
  •   Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναλυτικά αναγράφονται στο πρόγραμμά μας.
  •   Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  •   Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΛΑ

  •  Περιήγηση στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της Σαλάλα - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ & όχι μισής ημέρας.
  •  (Σαφάρι με jeep 4Χ4 στην έρημο Rub Al Khali και η χαμένη πόλη - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ & όχι μισής ημέρας.
  •  Επίσκεψη και διαμονή στα εμιράτα Φουτζάιρα & Ρας αλ Καϊμάχ.
  •  Κρουαζιέρα στα στενά Ορμούζ.
  •  Διανυκτέρευση στο Ντουμπάι. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, βίζες, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 395 €
  • Βίζες Ομάν και Μπαχρέιν περίπου 65 € (Οι βίζες εκδίδονται και πληρώνονται τοπικά, κατά την είσοδο στην χώρα)

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τιμή  ισχύει για συμμετοχή 10 ατόμων
Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται.
Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 59 κατ’ άτομο

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Διαμονή και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του Ομάν, τη Μάσκατ
  • Ολοήμερη εκδρομή στην ενδοχώρα του Ομάν και στα περίφημα κάστρα του (Νίζουα, Μπάχλα, Τζαμπρίν)
  • Κρουαζιέρα με παραδοσιακό πλοιάριο ‘Dhow’ στον κόλπο του Ομάν

Χάρτης Ταξιδιού Ομάν -  (Επέκτ. Σαλάλα) | Φεβρουάριος - Μάρτιος  2018

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info