fb

Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Ζούγκλα Τορτουγκέρο | Χριστούγεννα 2017

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2790€

Περιγραφή

Ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα ταξίδι που έχει προταθεί για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά από το Versus Travel και έχει δημιουργηθεί με βάση το μεράκι και την πολύχρονη εμπειρία του. Φτιάξαμε ένα ταξίδι που να περιλαμβάνει τις πιο χαρακτηριστικές ομορφιές της χώρας και επιπλέον τα δυο εντυπωσιακά  εθνικά της πάρκα - αποθέωση της φύσης: το Τορτουγκέρο στην Καραϊβική και το Μανουέλ Αντόνιο στον Ειρηνικό. Επισκεφθήκαμε τον επίγειο αυτό παράδεισο, τον ξεχωρίσαμε και τον προτείνουμε στους ταξιδιώτες του Versus Travel, τους ταξιδιώτες που αναζητούν πάντα το ξεχωριστό, το διαφορετικό. Πλήρες σε εικόνες ταξίδι, ηφαίστεια στο Αρενάλ, εξορμήσεις στη ζούγκλα στο Τορτουγκέρο και στο Μανουέλ Αντόνιο, μικρά ξεχασμένα χωριουδάκια στην Καραϊβική, φυτείες καφέ, κακάο μπανάνας, όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα, δραστηριότητες σε τροπικά δάση, μια ενδιαφέρουσα και ήσυχη πρωτεύουσα. Πάνω από όλα, αυτό το ταξίδι έχει σε υπερθετικό βαθμό παρθένα φύση, που σπάνια θα βρούμε αλλού στον κόσμο.

1η ΗΜΕΡΑ: AΘHNA/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, το Σαν Χοσέ. Η Κόστα Ρίκα θεωρείται η Ελβετία της Κεντρικής Αμερικής. Άφιξη, ξενάγηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΧΟΣΕ ( ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΑΣ)

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε με ξενάγηση στο Σαν Χοσέ. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας σε έναν από τους μεγαλύτερους θερμοπίδακες του κόσμου και εν ενεργεία ηφαίστειο, που βρίσκονται στο το Poas Volcano National Park, το οποίο απέχει περίπου μιάμιση ώρα από το Σαν Χοσέ. Η γραφικότατη διαδρομή μας περνάει από φυτείες καφέ, ζάχαρης και τροπικών φυτών και διασχίζει ένα δάσος από σύννεφα που περικυκλώνουν το Poas Volcano National Park. Με συνοδεία του ξεναγού θα ανεβούμε στην κορυφή του ηφαιστείου και θα παρατηρήσουμε τον τεράστιο κρατήρα του, που εκκρίνει ακόμη ατμούς και αέρια καθώς και τη βαθιά πράσινη λίμνη. Λέγεται ότι ο συγκεκριμένος κρατήρας είναι ο πιο μεγάλος στον κόσμο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το χωριό Sarchi, το ξακουστό κέντρο της χώρας για τα χειροτεχνήματά του και την αυθεντική ξυλογλυπτική του.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΜΑΝΟΥΕΛ ΑΝΤΟΝΙΟ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Πρωινή αναχώρηση με προορισμό το Μανουέλ Αντόνιο, στις ακτές του Ειρηνικού ωκεανού. Μαγευτικές παραλίες με σμαραγδένια νερά και λευκή άμμο, πυκνό τροπικό δάσος που φτάνει ως τις ακτές, συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Το Μανουέλ Αντόνιο ανακαλύφθηκε το 1519 από τον Ισπανό εξερευνητή Πόνσε ντε Λεόν (Ponce de Leon), ο οποίος κατέπλευσε στις ακτές της Κόστα Ρίκα αναζητώντας το ελιξίριο της νεότητας. Και ήταν τόσο σαγηνευτικό το τοπίο, που τον έκανε να εγκαταλείψει τον αρχικό του σκοπό και να ασχοληθεί με την εξερεύνηση αυτού του επίγειου παραδείσου! Επιστροφή στο Σαν Χοσέ. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΝ ΧΟΣΕ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΡΤΟΥΓΚΕΡΟ

Πρωινή αναχώρηση για το Εθνικό Πάρκο Τορτουγκέρο (Tortuguero). Πρόκειται για ένα μαγευτικό περιβάλλον, που δημιουργεί η πυκνή τροπική βλάστηση, ο ήρεμος ποταμός, οι ήχοι της ζούγκλας και τα τιτιβίσματα των πουλιών. Ανάμεσα στον ποταμό Τορτουγκέρο και στην Καραϊβική βρίσκεται ένα πολύ μικρό χωριό, που λέγεται επίσης Τορτουγκέρο. Από ένα μονοπάτι μπορεί κανείς να περπατήσει από τη μία πλευρά του χωριού στην άλλη μέσα σε 5 λεπτά. Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα. Υπάρχουν όμως κανό, ορισμένα με κινητήρα και άλλα μόνο με κουπιά. Στο χωριουδάκι μπορούμε να μεταβούμε με πλοιάριο από το ξενοδοχείο μας και να περπατήσουμε στο γραφικό του δρομάκι ή να δειπνήσουμε σε τυπική ταβέρνα με γεύσεις Καραϊβικής. Το όλο τοπίο θα μας μεταφέρει σε άλλες εποχές, μια και το σημείο αυτό είναι εντελώς απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο και έχει διατηρήσει το έντονο χρώμα της αφροκαραΐβικής κουλτούρας. Ιδιαίτερα για τους λάτρεις της γνήσιας ταυτότητας της Κεντρικής Αμερικής, το μέρος αυτό είναι ιδανικό. Το όνομα του πάρκου σημαίνει "καταφύγιο χελωνών" και ήταν ένα αρχιπέλαγος ηφαιστειακών νησιών, μέχρι που ιζήματα από την ενδοχώρα διαμόρφωσαν ένα σύμπλεγμα ελωδών νησιών. Οι εξαιρετικά υψηλές βροχοπτώσεις και το πλούσιο περιβάλλον στην περιοχή όπου το γλυκό νερό συναντά τη θάλασσα, κάνουν τις παραλίες, τα κανάλια, τις λιμνοθάλασσες και τους υγρότοπους του πάρκου Τορτουγκέρο έναν τόπο εξαιρετικής βιοποικιλότητας. Το Εθνικό Πάρκο ιδρύθηκε το 1970 και η τεράστια σημασία του έγκειται στο ότι αποτελεί το σημαντικότερο καταφύγιο αναπαραγωγής της πράσινης χελώνας σε ολόκληρη την Καραϊβική. Με την άφιξή μας το απόγευμα θα επισκεφθούμε το μικρό, αλλά ενδιαφέρον ερευνητικό κέντρο για την προστασία της πράσινης χελώνας. Εν συνεχεία θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας στο lodge. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΡΤΟΥΓΚΕΡΟ

Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στην εξερεύνηση του Εθνικού Πάρκου του Τορτουγκέρο. Το πάρκο καλύπτει μια έκταση 18.946 εκταρίων ξηράς και 52.265 εκταρίων υδροβιότοπου. Πρόκειται για ένα σύστημα φυσικών αλλά και τεχνητών καναλιών και πλεύσιμων λιμνών, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου εκτείνεται στα πεδινά, με ορεινές κορυφές ηφαιστειακής προέλευσης να οριοθετούν το δυτικό τμήμα του. Στην πλούσια πανίδα του συγκαταλέγονται 309 είδη πτηνών, μεταξύ των οποίων φλώροι, γεράκια, αλκυόνες και ερωδιοί. Στο πάρκο φιλοξενούνται επίσης παπαγάλοι μακάο, πίθηκοι, βραδύποδες, επτά είδη χελωνών του γλυκού νερού, κροκόδειλοι κ.α. Θα περιηγηθούμε στο Εθνικό Πάρκο με πλοιάριο για αναζήτηση αλιγατόρων, πιθήκων πουλιών και άλλων ζώων, αλλά κυρίως για να απολαύσουμε την παραδεισένια αίσθηση μιας μοναδικής, ζούγκλας που είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει στα ταξίδια μας στον κόσμο. Επιστροφή στο lodge. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΡΤΟΥΓΚΕΡΟ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΠΑΝΑΜΑΣ

Επιστροφή στο Σαν Χοσέ και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την πόλη του Παναμά. Άφιξη στο Πάναμα Σίτι, τη «γέφυρα ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Αμερική». Το «Χονγκ Κονγκ» της Κεντρικής Αμερικής, όπως χαρακτηριστικά λέγεται, είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή και έχει κάτι για τον καθένα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΜΑ ΣΙΤΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφτούμε το μοντέρνο και το αποικιακό της τμήμα, θα περπατήσουμε ανάμεσα στα σοκάκια με τις γραφικές κατοικίες και τα μπαλκόνια ισπανο-αποικιακής τεχνοτροπίας και θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, τη Γαλλική Πλατεία και άλλα αξιοθέατα, καθώς επίσης και τον Πάναμα Βιέχο, την Παλιά Πόλη του Παναμά, τον πρώτο οικισμό που έχτισαν οι Ισπανοί και που καταστράφηκε ολοκληρωτικά από τον πειρατή Μόργκαν. Διανυκτέρευση

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΜΑΣ (ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΣΧΙΣΧΗ ΔΙΩΡΥΓΑΣ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Σήμερα το πρωί, όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία, με αυτή την προαιρετική εκδρομή, να δουν από κοντά και να διασχίσουν μέρος του 8ου θαύματος του κόσμου, την περίφημη Διώρυγα του Παναμά. Το υγρό μονοπάτι που χώρισε στην μέση μία ήπειρο για να ενώσει τους δύο ωκεανούς, τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό, και το οποίο άλλαξε το τοπίο της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας και του εμπορίου. Ο Ισθμός του Παναμά είναι το στενότερο τμήμα ξηράς ανάμεσα στον Ειρηνικό και στον Ατλαντικό ωκεανό. Η διάνοιξη της Διώρυγας τελείωσε το 1914 και υπολογίζεται ότι εργάσθηκαν πάνω από 80.000 άνθρωποι για την αποπεράτωσή της. Συνδέει τον κόλπο του Παναμά στον Ειρηνικό ωκεανό με τον κόλπο της Λιμόν στον Ατλαντικό ωκεανό και έχει μήκος 81.300 μέτρων. Φθάνοντας εκεί ο αρχηγός σας θα σας εξηγήσει με ποιον τρόπο τη διαπλέουν τα πλοία, από τον Ειρηνικό στον Ατλαντικό και αντίστροφα, ανεβαίνοντας δεξαμενές που γεμίζουν με νερό.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΜΑ ΣΙΤΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΜΠΕΡΑ)

Ελεύθερη ημέρα. Για όσους όμως θέλουν να ζήσουν μία ακόμα ξεχωριστή εμπειρία, η προαιρετική ολοήμεργ εκδρομή στου ινδιάνους Εμπερά, θα μείνει αξέχαστη. Το χωριό των Εμπερά βρίσκεται δύο περίπου ώρες από το Πάναμα Σίτι. Εκεί οι ιθαγενείς της φυλής ζουν σε υπερυψωμένες καλύβες κοντά στον ποταμό Τσάγρες. Εγκαταστάθηκαν στην περιοχή στα 70ς ερχόμενοι από την Κολομβία και ζουν όπως οι πρόγονοι τους, μακριά από τις σύγχρονες ανέσεις, χωρίς καν ηλεκτρικό ρεύμα. Ασχολούνται κυρίως με την χειροτεχνία, την μουσική και τον χορό. Βάφουν τα σώματα τους με σχέδια ενώ όλοι, ακόμα και οι περισσότερες γυναίκες δεν φορούν ρούχα από τη μέση και πάνω. Η μοναδική τους επαφή με τον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι οι τουρίστες που επισκέπτονται τον καταυλισμό τους. Επιστροφή στην Πόλη του Παναμά. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΑΜΑ ΣΙΤΙ – ΜΑΔΡΙΤΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μαδρίτη.

12η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ

Άφιξη στην Μαδρίτη. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel

Ένα πληρέστατο πρόγραμμα στην ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, την πιο κοσμοπολίτικη χώρα της Κεντρικής Αμερικής, αλλά και τη χώρα με την πιο απίθανη βλάστηση και τις πυκνές τροπικές ζούγκλες
Ένα πρόγραμμα εμπεριστατωμένο, που προέκυψε από επιτόπια έρευνα και περιλαμβάνει:

  • Εξερεύνηση της Κόστα Ρίκα από άκρη σε άκρη - από τις ζούγκλες της Καραϊβικής στις ζούγκλες του Ειρηνικού
  • Διαμονή στο Αρενάλ με το διάσημο ενεργό ηφαίστειό του
  • Διαμονή στο θέρετρο Μανουέλ Αντόνιο στον Ειρηνικό, με το αυθεντικό κεντροαμερικάνικο χρώμα και επίσκεψη στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο
  • 2ήμερη διαμονή στο Εθνικό Πάρκο του ποταμού Τορτουγκέρο στην Καραϊβική, με εξορμήσεις στη ζούγκλα 
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 4* Sup. στο Σαν Χοσέ, Αρενάλ και Μανουέλ Αντόνιο
  • Διαμονή σε lodge στη ζούγκλα Τορτουγκέρο
  • Πρωινό καθημερινά, πλήρης διατροφή στο lodge της ζούγκλας Τορτουγκέρο
  • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).
  • Φόρος εξόδου από τη χώρα, ο οποίος πληρώνεται τοπικά στο αεροδρόμιο (περίπου 26 δολάρια Αμερικής).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 840 €
  • Φόρος εξόδου από τη χώρα, ο οποίος πληρώνεται τοπικά στο αεροδρόμιο (περίπου 26 δολάρια Αμερικής)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ’φιξης

ΒΑ 633

30/06/2017

ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ (Χίθροου)  

20:00

21:50

Διανυκτέρευση στο Λονδίνο

 

       

ΒΑ 2237

26/08/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ (Γκάτγουικ) - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

09:00

13:15

ΒΑ 2236

02/09/2017

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΝΔΙΝΟ (Γκάτγουικ)

14:45

08:15

ΒΑ 634

03/09/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ(Χίθροου) - ΑΘΗΝΑ     

20:50

02:25

 

 

 

 

 

ΒΑ 633

03/11/2017

ΑΘΗΝΑ-ΛΟΝΔΙΝΟ (Χίθροου)  

18:30

20:25

Διανυκτέρευση στο Λονδίνο

ΒΑ 2237

04/11/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ (Γκάτγουικ) - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

08:25

14:00

ΒΑ 2236

11/11/2017

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΛΟΝΔΙΝΟ (Γκάτγουικ)

15:45

07:45

ΒΑ 634

12/11/2017

ΛΟΝΔΙΝΟ(Χίθροου) - ΑΘΗΝΑ     

11:55

17:30

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Εκτός από την αναχώρηση 30/06 όπου απαιτείται 1 διανυκτέρευση. 

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Εκτεταμένη Κόστα Ρίκα και όχι «επιδερμική» επίσκεψη για μείωση κόστους, στην πιο εντυπωσιακή από τις χώρες που επισκεπτόμαστε (Εθνικό Πάρκο Μανουέλ Αντόνιο, Ζούγκλα Τορτουγκέρο, Ηφαίστειο Πόας)
  • Επίσκεψη στο χωριό των Εμπερά που συνεχίζουν να ζουν όπως οι πρόγονοι τους μακριά από κάθε μορφή τεχνολογίας.

Χάρτης Ταξιδιού Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Ζούγκλα Τορτουγκέρο | Χριστούγεννα  2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info