fb

Αλσατία - Ρήνος | Καλοκαίρι 2017

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 599€

Περιγραφή

Επτά ημέρες σε ένα συνδυαστικό πανόραμα της Αλσατίας με τον Ρομαντικό Δρόμο της Γερμανίας και τον Ρήνο. Μία εναλλακτική πρόταση, που καλύπτει τις πόλεις του Ρομαντικού Δρόμου, το Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ και την Κόμπλεντς με κρουαζιέρα στον Ρήνο, σε συνδυασμό με την Αλσατία, το Στρασβούργο και τα χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ. Ένα πρόγραμμα, όπου συμπλέκονται ονειρικά μεσαιωνικά δουκάτα και δροσερά κελάρια, με προηγμένες πολιτείες και απαστράπτουσα κουλτούρα. Στο Στρασβούργο κτυπά η καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών, στη Χαϊδελβέργη μεσουρανεί το Πανεπιστήμιο ως κιβωτός σοφίας, στο Μπάντεν-Μπάντεν οι θεατρικές σκηνές, τα Spa και τα τυχερά παιχνίδια γεμίζουν από μεγιστάνες. Και, στο τέλος, ο Μέλανας Δρυμός με το Φράιμπουργκ, τη Λίμνη Τιτι και τη Ζυρίχη. Ελάτε με το Versus σε μία νέα δροσερή και προσιτή καλοκαιρινή ταξιδιωτική εμπειρία.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΗ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ. Πτήση και ξενάγηση.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ζυρίχη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με τελικό μας προορισμό το Στρασβούργο. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε για να γνωρίσουμε τον
Μέλανα Δρυμό, καθώς και την αγαπημένη πόλη του Νίκου Καζαντζάκη, το Φράιμπουργκ, κτισμένη στις όχθες του ποταμού Ντράιζαμ, στην οποία θα δούμε μεταξύ άλλων το Πανεπιστήμιο, το Θέατρο, το Δημαρχείο, καθώς και το επιβλητικό Μίνστερ στην καρδιά του ιστορικού της κέντρου και στη συνέχεια στη Λίμνη Τίτιζεε, με τα σαλέ και τις καταπράσινες βουνοκορφές με τα ερυθροέλατα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τη λίμνη ή για μια προαιρετική πλεύση με πλοιάριο. Συνέχεια προς το Στρασβούργο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΡΙΜΠΩΒΙΛ – ΡΙΚΒΙΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ολοήμερης διαδρομής, θα γνωρίσουμε τα γύρω από το Στρασβούργο εκπληκτικά χωριά της Αλσατίας, θα ανεβούμε στις πλαγιές των Βοσγίων Λόφων και θα φθάσουμε στο κουκλίστικο Ριμπωβίλ. Συνεχίζουμε την πορεία μας στον «Δρόμο του Κρασιού», επισκεπτόμενοι διάφορα χωριουδάκια με παραδοσιακά σπίτια, όπως το Ρικβίρ και το «στολίδι της Αλσατίας», το Κολμάρ. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ – ΜΠΑΝΤΕΝ-ΜΠΑΝΤΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Σήμερα θα εξορμήσουμε για να γνωρίσουμε τη γύρω περιοχή. Πρώτος μας σταθμός η γραφική Χαϊδελβέργη, από τις λίγες πόλεις που δεν βομβαρδίστηκαν κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νέκαρ και αποτελεί την πιο αγαπημένη πόλη των νέων και των καλλιτεχνών. Μετάβαση στο επιβλητικό κάστρο, την έδρα των Παλατινών, κτισμένο πάνω από την παλιά πόλη με τα καλντερίμια, τα παλιά σπίτια και τις εκκλησίες, για να απολαύσουμε τη θέα της πόλης με τα κωδωνοστάσια και τις στέγες των σπιτιών. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο με τον καθεδρικό ναό του Άγιου Πνεύματος, το ομορφότερο κτίσμα της πόλης, τον εμπορικό πεζόδρομο Χάουπτ Στράσσε, το Πανεπιστήμιο που χρονολογείται από το 1386 και είναι το αρχαιότερο της Γερμανίας, την Όπερα, κ.ά. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το Μπάντεν-Μπάντεν, τον φημισμένο προορισμό ιαματικών λουτρών, στολισμένο με κρήνες, πινακοθήκες, θέατρα και καζίνο κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ (ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ, ΟΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)

Πρόγευμα και εκτεταμένη ξενάγηση στην πόλη του Στρασβούργου όπου θα εξερευνήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης απ’ όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον καθεδρικό ναό Cathedrale Notre Dame de Strasbourg (έκτη υψηλότερη εκκλησία στον κόσμο), το φράγμα Βομπάν, το Palais de l’Europe, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ.ά. Στη συνέχεια, (αν ο χρόνος το επιτρέψει) μπορούμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα με σκάφος γυάλινου περιβλήματος (Bateaux mouche) στα εξαίσια κανάλια της «Μικρής Γαλλίας» και βόλτα στην πλατεία του επιβλητικού καθεδρικού ναού. (Η κρουαζιέρα αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε μία από τις άλλες μέρες της διαμονής μας στο Στρασβούργο). Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για Γερμανία και την πόλη της Καρλσρούης. Άφιξη στην Καρλσρούη, μια πόλη κτισμένη στη συμβολή ανάμεσα στον Ρήνο και τον Μέλανα Δρυμό, παλιά πρωτεύουσα της Βυρτεμβέργης, που βρίσκεται σε πολύ καλή γεωγραφική θέση για εξορμήσεις στην οδό των Πύργων στον ποταμό Ρήνο, την Κόμπλεντς, τη Χαϊδελβέργη κ.λπ. Άφιξη και περιήγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΜΠΙΝΓΚΕΝ – ΣΑΙΝΤ ΓΚΟΑΡ – ΜΠΟΠΑΡΝΤ – ΚΟΜΠΛΕΝΖ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ (ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Μπίνκγεν, με τα επιβλητικά κάστρα, τους αμπελώνες και τα παραδοσιακά χωριά με τους πύργους. Στη συνέχεια, άφιξη στην παλιά επισκοπική έδρα του Σαιντ Γκοαρ με τον θρυλικό βράχο της Λορελάι. Επιβίβαση σε ποταμόπλοιο για μία μίνι κρουαζιέρα στον Ρήνο από το Σαιντ Γκόαρ στο Μπόπαρντ και στη συνέχεια οδικώς κατά μήκος του Ρήνου μέχρι το Κόμπλενζ. Άφιξη στην Κόμπλενζ, πόλη κτισμένη επάνω στη συμβολή των ποταμών Μοζέλα και Ρήνου. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε το μνημείο-σύμβολο της γερμανικής ενότητας του Βίλχελμ Κάιζερ, τον καθεδρικό ναό του Άγιου Κάστορα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα μαγαζάκια με τα σουβενίρ και τα εστιατόρια. Επιστροφή στην Καρλσρούη.  Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΡΟΤΤΕΜΠΟΥΡΓΚ Ο/ΤΑΟΥΜΠΕΡ – ΟΥΛΜ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Σήμερα, θα κάνουμε άλλη μία εκπληκτική ολοήμερη εκδρομή, κατά μήκος του διάσημου Γερμανικού Ρομαντικού δρόμου. Στη σημερινή μας διαδρομή, θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό «Ρομαντικό Δρόμο» για το μεσαιωνικό Ρότενμπουρκ του κρατιδίου της Βαυαρίας, στην περιοχή της Φραγκονίας.
Άφιξη στο Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ, μία από τις πιο γραφικές πόλεις της Γερμανίας με χαρακτηριστικές μεσαιωνικές πύλες. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα τείχη, την εκκλησία του Νοσοκομείου, το Δημαρχείο, την αίθουσα που στέγαζε το Δημοτικό συμβούλιο και τον καθεδρικό ναό. Χρόνος ελεύθερος στα γραφικά δρομάκια της πόλης. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, στον «Ρομαντικό Δρόμο» νότια προς την Ουλμ. Η Ουλμ, βρίσκεται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Κτισμένη στη δυτική όχθη του Δούναβη, αριθμεί περί τους 130.000 κατοίκους. Με τη Νέα-Ουλμ (Neu-Ulm), που είναι κτισμένη στην άλλη όχθη του ποταμού και ανήκει στη Βαυαρία, ο αριθμός φτάνει τους περίπου 175.000. Η Ουλμ είναι γνωστή για τον καθεδρικό ναό της (Ulmer Münster), που είναι ο ψηλότερος στον πλανήτη (162 μ.). Είναι επίσης η γενέτειρα του διασημότερου και σημαντικότερου επιστήμονα του 20ου αιώνα, του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Στην Ουλμ υπήρχε από το 1955 ως το 1968 η πρωτοποριακή σχολή σχεδιασμού HfG. Τα κτίρια που σχεδιάστηκαν από τον αρχιτέκτονα Μαξ Μπιλ είναι σήμερα προστατευόμενα μνημεία και στεγάζουν τη Σχολή Ψυχοσωματικής του Πανεπιστημίου της Ουλμ. Διαθέτει πανεπιστήμιο με, κυρίως, σχολές θετικών επιστημών καθώς και σημαντική βιομηχανία. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Καρλσρούη. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ (ΟΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ)

Αναχώρηση με τελικό μας προορισμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Άφιξη στη Ζυρίχη για την ξενάγηση και περιήγησή μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τη διεθνούς φήμης λεωφόρο με τις μεγάλες τράπεζες και τα μοντέρνα καταστήματα, τη Μπανχοφστράσσε, τον Καθεδρικό Ναό, τον ναό Φράουμυνστερ με τα βιτρό του Σαγκάλ, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη (με διάμετρο 8,7 μέτρα), την πλατεία Μυνστερχόφεν, με τα διακοσμημένα σπίτια των συντεχνιών και το Λίντερχοφ, την ιστορική τοποθεσία του ρωμαϊκού και μεσαιωνικού κάστρου με τον περίφημο τάφο, στον οποίο αναγράφεται η λέξη Turicum, που λέγεται ότι μετεξελίχθηκε σε Zurich (Ζυρίχη). Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης και, στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και θα επιβιβαστούμε στη βραδινή πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

Η διαφορετικότητα του Versus 

Ένα αεροπορικό πλούσιο 7ήμερο πρόγραμμα στην περιοχή της Αλσατίας και το Στρασβούργο με πλούσιες παροχές!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Απ΄ ευθείας πτήσεις με την SWISS.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4* ή άλλο αντίστοιχης κατηγορίας. 
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στην Καρλσρούη, ως βάση εξόρμησης για τις επισκέψεις μας στις γύρω περιοχές και τα αξιοθέατα, στο ξενοδοχείο Achat Plaza 4* ή άλλο αντίστοιχης κατηγορίας στην περιοχή.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Επίσκεψη στα μοναδικά χαρακτηριστικά χωριά της Αλσατίας Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ.
  • Κρουαζιέρα στο σημαντικότερο τμήμα του Ρήνου.
  • Επίσκεψη σε χωριά του Ρομαντικού Δρόμου και στο μοναδικό Ρότενμπουρκ Ομπ ντερ Τάουμπερ, και την Ούλμ. 
  • Επίσκεψη στην Καρλσρούη και την Κόμπλενζ.
  • Επίσκεψη στη Χαϊδελβέργη, το Μπάντεν-Μπάντεν και το Στρασβούργο.
  • Εκδρομή στον Μέλανα Δρυμό, το Φράιμπουργκ και τη Λίμνη Τιτι.
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός-συνοδός και ξεναγός.
Προσοχή: οι φόροι των πόλεων των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Δύο Διεθνείς πτήσεις (Αθήνα-Ζυρίχη-Αθήνα).
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, στο ξενοδοχείο Hilton 4* και τρεις  διανυκτερεύσεις στην Καρλσρούη.
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά.
  • Μίνι κρουαζιέρα στον Ρήνο, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός-συνοδός και ξεναγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά.
Αναχωρήσεις από Κύπρο
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση ( ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 221€
  • Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

09/07/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

15/07/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

16/07/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

22/07/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

23/07/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

29/07/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

30/07/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

05/07/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

06/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

12/08/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

    

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

20/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

16/08/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

          

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

27/08/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

02/09/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LX 1843

27/09/2017

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ

06:30

08:20

LX 1842

03/10/2017

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

21:10

00:45

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό κατάθεσής σας στο φάκελό σας.  Fax 210 3232450

Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

  • Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
  • Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: 

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση. 
  • 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.  
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας.  

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται  2 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα με AEGEAN &

2 διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα στο κεντρικό ξενοδοχείο Τιτάνια 4* με πρωινό και ιδιωτικές μεταφορές.

Σας δίδετε η επιλογή άλλων ξενοδοχείων στην Αθήνα με ή χωρίς επιβάρυνση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Απ΄ ευθείας πτήσεις με την SWISS.
  • Από 3 διανυκτερεύσεις 4* σε Στρασβούργο και Καρλσρούη, 
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Κρουαζιέρα στο σημαντικότερο τμήμα του Ρήνου.
  • Εκδρομή στον Μέλανα Δρυμό, το Φράιμπουργκ και τη Λίμνη Τιτι.
 

Χάρτης Ταξιδιού Αλσατία - Ρήνος | Καλοκαίρι 2017

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info