fb

Ατομικό ταξίδι στο Μπαλί

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 869€

Περιγραφή

Ατέλειωτες παραλίες με φοίνικες και χρυσή αμμουδιά, ψηλά βουνά, ενεργά ηφαίστεια, πυκνή ζούγκλα, μαγευτικοί ορυζώνες, μικρά παραδοσιακά χωριά, πανταχού παρόντες ναοί, πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ζεστά χαμόγελα, είναι οι εικόνες που συνθέτουν το πάζλ ενός τροπικού παραδείσου. Αυτό είναι το Μπαλί. Ένας αρχαίος μύθος στην αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης, ένας απόλυτα μυστηριακός τόπος.
Ακόμη και η ιστορία αυτού του νησιού μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του: όταν στο τέλος του 16ου αιώνα κατέφθασαν για πρώτη φορά εκεί οι Δυτικοί δημιουργώντας την Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει όλο το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής.
Με το 95% των κατοίκων του Ινδουιστές, το Mπαλί, το λαμπερό στολίδι του Ινδονησιακού Αρχιπελάγους, το “νησί των θεών”, αποτελεί εξαίρεση στη Μουσουλμανική Ινδονησία. Διάσπαρτοι στο νησί βρίσκονται περισσότεροι από 100.000 ναοί. Οι Ινδουιστικές παραδόσεις, ο Βουδισμός, οι αρχαίες πρακτικές της Ιάβας, οι γηγενείς ανιμιστικές τελετές, όλες αυτές οι διαφορετικές πεποιθήσεις συνυπάρχουν σε ένα υπέροχο ανακάτεμα
στην καθημερινότητα του Μπαλινέζικου λαού και είναι αυτά ακριβώς που κάνουν τον τόπο αυτό ξεχωριστό. Η πρωινή προσευχή στους ναούς,ο καθημερινός ανθοστολισμός των ναών και των σπιτιών με ολόφρεσκα λουλούδια, οι τοπικοί ήχοι και οι Μπαλινέζικοι χοροί είναι στοιχεία που καθιστούν το Μπαλί κάτι παραπάνω από έναν τροπικό παράδεισο αναψυχής.
Ζήστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του νησιού, απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή της Κούτα και της Σεμινιάκ, γευθείτε με το κιλό νοστιμότατα θαλασσινά - αστακούς και καραβίδες - στις υπαίθριες ψαροταβέρνες της περιοχής Jimbaran, ψωνίστε σε μοναδικές τιμές από ρούχα μέχρι έπιπλα, κάντε μασάζ και αφεθείτε στον παράδεισο να σας παρασύρει στους ρυθμούς του.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης 
  • Διαμονή στο Μπαλί σε ξενοδοχείο επιλογής σας
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή, γεύματα στη διάρκεια της πτήσης και πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα 290€.
  • Φιλοδωρήματα, Αχθοφορικά

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να επεκτείνετε την διαμονή σας στην Αθήνα με την προσφορά StopOver Athens.

Δείτε το StopΟver Athens ΕΔΩ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

  • Συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίου. Για όλες τις περιόδους + 230€ εκτός 11-22.07 + 345€ & 13-23.07 + 295€
  • Σε περίπτωση διαμονής στην Αθήνα λόγω ανταποκρίσεων των πτήσεων ζητήστε μας το VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να επεκτείνετε την διαμονή σας στην Αθήνα με την προσφορά VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με διατροφή όπως περιγράφεται
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ζήστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του νησιού, απολαύστε την έντονη νυχτερινή ζωή
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικό ταξίδι στο Μπαλί

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info