fb

Ατομικό ταξίδι στην πιο «πολύχρωμη ήπειρο», την Αυστραλία!

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 850€

Περιγραφή

Το μεγαλύτερο νησί και η μικρότερη ήπειρος. Απομονωμένη στις εσχατιές του Νότιου Ημισφαιρίου, ανάμεσα στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό, εκεί που η Ανατολή συναντά τη Δύση, η Αυστραλία
προσφέρει μοναδικά φυσικά φαινόμενα, ονειρεμένες παραλίες, τοπία απαράμιλλου κάλλους, αποικιακό πολιτισμό, εκσυγχρονισμένη δυτική τεχνολογία και οικονομία. Ολόκληρη η «πολύχρωμη ήπειρος» είναι ένα πάρκο εξαιρετικής ομορφιάς. Η πανίδα της παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία: καγκουρό, κοάλα, μυρμηγκοφάγοι, πλατύποδες είναι μερικά μόνο από τα περίεργα αυστραλιανά ζώα.
Η Νέα Ζηλανδία, η χώρα των Μαορί, βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, νοτιοανατολικά της Αυστραλίας, από την οποία χωρίζεται με τη Θάλασσα του Τάσμαν. Αποτελείται από τα δύο μεγαλύτερα νησιά (το Βόρειο Νησί και το Νότιο Νησί) και από πολυάριθμα μικρότερα. Είναι ένα από τα πιο απομονωμένα μέρη της γης, ένας μικρόκοσμος, που συνοψίζει τη φυσική ιστορία και τα θαύματα του πλανήτη μας.

Σίδνεϋ, η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Νέας Νότιας Ουαλίας! | 7 Ημέρες - 4 Διανυκτερεύσεις

Ψυχή της πόλης είναι το εκπληκτικό λιμάνι της, που την χωρίζει σε δύο μέρη, το Βόρειο και το Νότιο, τα οποία ενώνονται με την περίφημη Γέφυρα του Λιμανιού και την Σήραγγα του Λιμανιού. Το Σίδνεϋ είναι μια κοσμοπολίτικη, πρόσχαρη και ζωντανή πόλη, γεγονός το οποίο θα έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κατά τη διάρκεια της παραμονής μας.

1η - 2η HMEPA: ΑΘΗΝΑ - ΣΙΔΝΕΫ

Πτήση για το Σίδνεϋ μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Με το εκπληκτικό λιμάνι του που βασιλεύει στον Ειρηνικό ωκεανό, τις πανέμορφες παραλίες του και το ηλιόλουστο μεσογειακό του κλίμα, το Σίδνεϋ θεωρείται η πιο  όμορφη πόλη της Αυστραλίας και μια από τις ομορφότερες του κόσμου. Άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η HMEPA: ΣΙΔΝΕΫ

Ημέρα ελεύθερη Προτείνουμε: Ξενάγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον ιστορικό πυρήνα δε Ροκς, έναν λαβύρινθο από στενά δρομάκια και ανακαινισμένα παλιά κτίρια, σοφιστικέ παμπ, μπουτίκ και δεκάδες γκαλερί, το ανεπανάληπτο κτίριο της Όπερας, το εμπορικό και οικονομικό κέντρο της πόλης, καθώς και το περίφημο πάρκο αναψυχής Ντάρλινγκ Χάρμπορ με τα καταστήματα, τα εστιατόρια, τα μουσεία, το ενυδρείο κλπ. Το βράδυ κάντε μια βόλτα στο Κινγκ Κρος για να πάρετε μια γεύση της νυχτερινής ζωής της πόλης, που δικαίως θεωρείται από τις πιο όμορφες και με ποιότητα ζωής πόλεις του κόσμου.

4η - 5η HMEPA: ΣΙΔΝΕΫ

Ημέρες ελεύθερες.
Προτείνουμε: Εκδρομή στα Blue Mountains/Καταφύγιο Άγριας Ζωής. Τα «Μπλε Βουνά» θεωρούνται από τα πιο εντυπωσιακά τοπία της παράκτιας Αυστραλίας. Η τοποθεσία αυτή, λίγα χιλιόμετρα έξω από την μεγαλούπολη, είναι κατάφυτη, σκεπασμένη με δάση ευκαλύπτων και άρρηκτα δεμένη με τους θρύλους και τις παραδόσεις των Αβοργίνων της περιοχής. Θα πάρουμε μια γεύση από την πανίδα της περιοχής, επισκεπτόμενοι ένα καταφύγιο άγριας ζωής με τα καγκουρό και τα κοάλα στο φυσικό τους περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα έχουμε γεύμα στο γραφικό χωριουδάκι Λέουρα.

6η - 7η HMEPA: ΣΙΔΝΕΫ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Μελβούρνη | 7 Ημέρες - 4 Διανυκτερεύσεις

Για τους λάτρεις των ταξιδιών, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση της πληρότητας ενός προορισμού! Ανακαλύψτε και την άλλη πλευρά της Αυστραλίας! 

1η - 2η HMEPA: ΑΘΗΝΑ - ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μελβούρνη, την πολιτιστική πρωτεύουσα της Αυστραλίας, μια πραγματικά υπέροχη και αριστοκρατική πόλη. Άφιξη την επόμενη ημέρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η HMEPA: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Ημέρα ελεύθερη. Προτείνουμε: Ξενάγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους όμορφους κήπους Fitzroy, το πανεπιστήμιο, το κοινοβούλιο, την κεντρική πλατεία, το διάσημο γήπεδο κρίκετ (Melbourne Cricket Ground), την όμορφη συνοικία της πόλης Κάρλτον, τα προάστια Toorak και South Yarra με τις επαύλεις και τις μπουτίκ, την γραφική αγορά Βικτώρια, το κέντρο εμπορίου, το δικαστικό μέγαρο και το φουτουριστικό κτίριο μοντέρνας τέχνης.

4η - 5η HMEPA: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για το Σίδνεϋ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

6η - 7η HMEPA: ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.

Άγιερς Ροκ | 2 ημέρες - 1 διανυκτερεύσεις

Στα παραπάνω προγράμματα μπορούμε να προσθέσουμε ανάμεσα στο Σίδνεϋ και στο Κερνς τον περίφημο Μονόλιθο της Αυστραλίας, το Άγιερς Ροκ!

6η HMEPA: ΣΙΔΝΕΫ ή ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ - ΑΓΙΕΡΣ ΡΟΚ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άγιερς Ροκ. Θα βρεθούμε στο κόκκινο εσωτερικό της Αυστραλίας για να δούμε ένα μεγαλοπρεπές μνημείο της φύσης: τον Βράχο Άγιερ, έναν από τους μεγαλύτερους και διασημότερους μονόλιθους στον κόσμο. Τόπος λατρείας των ιθαγενών της Αυστραλίας και συρροής τουριστών από όλο τον κόσμο. Ο βράχος αποκαλύπτεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια το σούρουπο ή την αυγή, όταν ο μονόλιθος μοιάζει να ρουφά το ηλιακό φως και ακτινοβολεί τη λάμψη μυριάδων ρουμπινιών. Ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με φόντο το μυστηριώδες Άγιερς Ροκ καθώς θα απολαμβάνουμε κρασί από ντόπιες ποικιλίες με  μεζεδάκια, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας.

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΙΕΡΣ ΡΟΚ ΣΙΔΝΕΥ ή ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ

Πολύ πρωινό ξύπνημα σήμερα για να μπορέσουμε να θαυμάσουμε τα εντυπωσιακά χρώματα που αντανακλά ο Βράχος κατά την αυγή. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για το Κερνς, για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Aεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα οικονομικής θέσης
  • Διαμονή στα ξενοδοχεία που αναφέρονται ή παρόμοια
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο - ξενοδοχεία σε S.I.C
  • Διαμονή με πρωινό. 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Φόροι αεροδρομίου 460 €
  • Ασφάλεια με πρόσθετες καλύψεις
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Προαιρετική ξενάγηση πόλης: 69€/άτομο
  • Προαιρετική εκδρομή στα Μπλε Βουνά με γεύμα: 110€/άτομο

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Παρακαλούμε να αποστείλετε φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στο e-mail του ταξιδιωτικού συμβούλου (πωλητή), με τον οποίο έχετε συνομιλήσει
Χωρίς την άμεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα μπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του. Αν δεν έχετε e-mail, μπορείτε να προσκομίσετε μια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία μας.
Κράτηση γίνεται μόνο με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κλπ.). Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και άλλα άτομα στην κράτησή σας, θα πρέπει να μας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία.
Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Extra Παροχές Υγείας στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

• Δωρεάν 8 επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς και εκπτώσεις σε χειρουργικές και ιατρικές πράξεις στα εξωτερικά ιατρεία της Ευρωκλινικής Αθηνών.
• Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο 1011.
• Δωρεάν ένα παιδιατρικό check up και 8 δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες γιατρούς στην Ευρωκλινική Παίδων (αφορά σε παιδιά και εγγόνια των ταξιδιωτών μας)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

• Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
• Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
• Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 1.000 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
• Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
• 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. 
• Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
• Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
• Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
• Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη Ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
• Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων του γραφείου μας. 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ

  • Ζητήστε μας τα αεροπορικά σας εισιτήρια με αναχώρηση από Λάρνακα σε προνομιακές τιμές 
  • Σε περίπτωση διαμονής στην Αθήνα λόγω ανταποκρίσεων των πτήσεων ζητήστε μας το VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Μπορείτε να επεκτείνετε την διαμονή σας στην Αθήνα με την προσφορά VERSUS StopΟver Athens | Δείτε το ΕΔΩ

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Με μια ματιά

Ανάμεσα στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό, εκεί που η Ανατολή συναντά τη Δύση, η Αυστραλία προσφέρει μοναδικά φυσικά φαινόμενα, ονειρεμένες παραλίες, τοπία απαράμιλλου κάλλους, αποικιακό πολιτισμό, εκσυγχρονισμένη δυτική τεχνολογία και οικονομία. 

Χάρτης Ταξιδιού Ατομικό ταξίδι στην πιο «πολύχρωμη ήπειρο», την Αυστραλία!

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info