fb

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Η πόλη των Αγγέλων!

Συνδυάστε την περιπέτεια με την απόλυτη χαλάρωση στη μεγαλύτερη πόλη της Καλιφόρνιας, την κοσμοπολίτικη και λαμπερή "Πόλη των Αγγέλων".
Το Λος Άντζελες βρίσκεται στις δυτικές πολιτείες και είναι πληθυσμιακά η δεύτερη μεγαλύτερη και η πιο εκτεταμένη πόλη των ΗΠΑ. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτιστικά, επιστημονικά και ψυχαγωγικά κέντρα του κόσμου.
Δεν μοιάζει με καμιά άλλη πόλη, ακριβώς γιατί δεν είναι πόλη. Είναι ένα συνονθύλευμα πόλεων που καταλαμβάνει την Κεντρική Καλιφόρνια, και εκτείνεται μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Αποτελεί την πιο διδακτική επίσκεψη στον πλανήτη για το πώς μπορεί να καταλήξει μια πόλη να είναι προσανατολισμένη στο αυτοκίνητο και στην κατανάλωση – τους δομικούς λίθους δηλαδή του αμερικάνικου ονείρου.
Οι δρόμοι της , καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση από όλα τα υπόλοιπα συστατικά της μαζί. Ο καλύτερος φίλος σου εκεί είναι το GPS και όλοι φαίνεται να έχουν από ένα. Η πόλη των Αγγέλων σαν σύνολο είναι χαοτική  και δύσκολη, αλλά κατά τόπους καταπληκτική, με όλες αυτές τις γειτονιές και περιοχές που έχουν υμνηθεί από την κινηματογραφική βιομηχανία. Από το Malibu και την SantaMonica, μέχρι το Hollywood και το BeverlyHills, νιώθεις ότι έχεις υπάρξει εκεί, έστω και σε κάποια άλλη ζωή.
Είναι μια πόλη γεμάτη φως και ζωντάνια. Ένας γκλάμουρ προορισμός, που δικαίως αποκαλείται η "Μέκκα της showbiz"! Η πόλη των σταρ και των Όσκαρ.
Αυτό που την κάνει διαφορετική από άλλες πόλεις είναι πως δεν συγκρίνεται, δύσκολα περιγράφεται και σίγουρα δεν ξεχνιέται!
Το πράσινο, οι ατέλειωτοι φοίνικες, οι τεράστιοι δρόμοι, ο ζεστός ήλιος, οι πανέμορφες παραλίες του Ειρηνικού ωκεανού (που δεν μοιάζουν σε τίποτα με αυτές της Ευρώπης), τα καλαίσθητα κτίρια, η έντονη νυχτερινή και πολιτιστική ζωή και οι φιλόξενοι άνθρωποι, κάνουν το Λος Άντζελες έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της γης!