fb

Ένα οδοιπορικό στην ευλογημένη γη του Ισπανικού Νότου

Η μαγευτική Ανδαλουσία σε βάθος. Ένα οδοιπορικό στην ευλογημένη γη του Ισπανικού Νότου, με μεγαλύτερη διάρκεια για  τους λάτρεις του είδους! 

Η Χριστουγεννιάτικη και πλουσιότερη (10ήμερη) μεγάλη Ανδαλουσία, που εξερευνεί σε βάθος τις πόλεις και τα μνημεία της. Με άπλετο χρόνο και διαμονή στις γνωστές ιστορικές της πόλεις, αλλά και σε πόλεις όπως το Χερέθ, γνωστή για τα κρασιά της και το διάσημο sherry, και το Κάθερες για τα ρωμαϊκά του μνημεία. Είναι άλλο πράγμα να ζεις από κοντά τη βραδινή μαγεία των ιστορικών πόλεων που επιλέξαμε να διανυκτερεύσουμε, να περιφέρεσαι στα καλντερίμια τους και να γεύεσαι λιχουδιές στις τάπες και τα γραφικά ταβερνάκια τους.

Φυσικά το Ανδαλουσιανό μας πανόραμα, όπως μόνο το Versus πραγματοποιεί, είναι πάντα παρόν. Με 2 διανυκτερεύσεις στη Γρανάδα, 2 στη Σεβίλλη και 2 στη Μάλαγα. Με επισκέψεις στην Κόρδοβα, στο εκπληκτικό Κάδιζ και με διανυκτέρευση στη Χερέθ ντε λα Φροντέρα, με επίσκεψη στη Ρόντα που θα σας καταπλήξει με την ομορφιά της - στα γνωστά "Λευκά Χωριά (Pueblos Blancos de Andalucia") - με άπλετο χρόνο στη Μάλαγα, που τελευταία έχει αναδειχτεί και αυτή πολιτιστικά ως η γενέτειρα του Πικάσο και όπως πάντα το τρομερό Γιβραλτάρ με τα εντυπωσιακά του τείχη και το φρούριο από την εποχή των Μαυριτανών, με τα γραφικά σοκάκια του και την ξεχωριστή του πανίδα και χλωρίδα - η Αγγλία στο υπογάστριο της Ισπανίας, φύλακας των στενών στις πύλες του Ηρακλή (εδώ είναι όλα αφορολόγητα).

Το πλουσιότερο και πλέον άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα στην ελληνική αγορά, με ημιδιατροφή καθημερινά, με άριστα και πάντα κεντρικά ξενοδοχεία 4* για τις βραδινές εξόδους σας. Φέτος τα Χριστούγεννα ζήστε μία άλλη διάσταση στην Ισπανία!