fb

Τα εκπληκτικά φαράγγια του βόρειου Μεξικού και η χερσόνησος της κάτω Καλιφόρνια

Μια φανταστική περιπέτεια στα εκπληκτικά φαράγγια του Βόρειου Μεξικού.
Ένα ταξίδι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα, που απευθύνεται σε ταξιδιώτες που θέλουν να συνδυάσουν το περίφημο τρένο Chihuahua al Pacifico
από την θάλασσα του Κορτές η Κόλπο Καλιφόρνιας μέσα από το Φαράγγι του Χαλκού και ως την  Sierra Tarahumara , με επισκέψεις σε χωριά και πόλεις που δεν βλέπει κανείς σε οποιαδήποτε άλλα προγράμματα .
Το Φαράγγι του Χαλκού στα απότομα , τραχιά βουνά της Σιέρα Μάδρε είναι 4 φορές μεγαλύτερο από το Γράντ  Κάνιον και τόπος διαμονής των Ινδιάνων Ταραχουμάρα .
Το ταξίδι με το τρένο θεωρείτε από τα πιο θεαματικά του δυτικού ημισφαιρίου , καθώς περνάει μέσα από 86 τούνελ και 37 γέφυρες .
Η Χερσόνησος της Κάτω Καλιφόρνιας , η μεγαλύτερη της Βόρειας Αμερικής , είναι η Μεξικάνικη έκδοση των Γκαλαπάγκος : πλούσια φυσική ιστορία και παρθένα ομορφιά, ο παράδεισος του φυσιοδίφη. Πέρα από τις πανέμορφες παραλίες , τα θέρετρα και την αποικιακή αρχιτεκτονική της, η Χερσόνησος αποτελεί τόπο της ετήσιας μετανάστευσης των γκρίζων φαλαινών από τα κρύα νερά του Αρκτικού στα θέρμα της Κάτω Καλιφόρνιας και έτσι αποτελεί έναν από τους καλύτερους τόπους παρατήρησης φαλαινών παγκοσμίως.