fb

Μεγαλειώδης παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής

 Το ξεχωριστό «Ευχαριστώ» του  Versus Travel  στους ταξιδιώτες του

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 η κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», το «διαμάντι» του Μεγάρου, παλλόταν από μια υπερπαραγωγή, μια απίστευτη μουσικοχορευτική παράσταση που διοργάνωσε το Versus Travel, η οποία εξελίχθηκε στην κατά γενική ομολογία πιο συγκλονιστική εκδήλωση στην ιστορία του τουρισμού.

Τάνγκο κατευθείαν από το Μπουένος Άιρες, έναν από τους καλύτερους προορισμούς του Versus Travel, η γοητεία της φωνής της σοπράνο κ. Καθαρίου, τα εντυπωσιακά εναέρια χορευτικά, οι εύστοχοι σχολιασμοί του κ. Ρένου Χαραλαμπίδη και του κ. Παύλου Τσίμα και η υπέροχη μουσική του κλασικού κουαρτέτου συνόδευσαν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες από όλο τον πλανήτη.

Την παράσταση έκλεψαν το μεγαλείο της φωνής και η παρουσία της κ. Δήμητρας Γαλάνη, που μάγεψε τους φίλους του Versus Travel, οι οποίοι σιγοτραγουδούσαν μαζί της και τη χειροκροτούσαν ασταμάτητα.

Ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το νέο βιβλίο του Versus «Exploring the World», μια έκδοση 240 σελίδων, με όλα τα εξερευνητικά και θεματικά ταξίδια. Συλλεκτικά ταξίδια για τους λάτρεις του εξαιρετικού και για τους συλλέκτες μοναδικών εμπειριών.

Μια ανεπανάληπτη βραδιά-ανταπόδοση για τη μεγάλη αγάπη του κόσμου του Versus που μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες της Ελλάδας δεν μπόρεσε να χωρέσει.


Οι παρευρισκόμενοι σιγοτραγουδούσαν, συνοδεύοντας τη μεγάλη δημιουργό, «Μα δε γίνονται θαύματα», ξέροντας μέσα τους ότι
…κι όμως γίνονται θαύματα!

Όλοι μαζί στον πλανήτη τουVersus έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα.
Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας σε αυτήν την 23χρονη πορεία τουVersus και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κινούμαστε πάντα στις ίδιες ράγες: Ασφάλεια, σιγουριά, φροντίδα και ποιότητα για το ταξίδι και τον ταξιδιώτη.