fb

Εξερευνώντας τη Βραζιλία, κυνήγι θέασης Τζάγκουαρ στη ζούγκλα Παντανάλ, Ρίο ντε Τζανέιρο | 02.08.2024

Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 3999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι για να γνωρίσουμε μερικά από τα ομορφότερα και πιο συναρπαστικά μέρη της Βραζιλίας, μια χώρα στην οποία νιώθεις ότι είναι πάντα καλοκαίρι!

Ξεκινώντας από το πανέμορφο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου θα περάσουμε τις τέσσερις πρώτες μέρες μας στη Βραζιλία, θα ξεναγηθούμε στην πόλη και μεταξύ άλλων θα περπατήσουμε στο διάσημο Σαμποδρόμιο, θα ανηφορίσουμε στους γειτονικούς λόφους Πάο ντε Ασούκαρ και Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το γνωστό Άγαλμα του Χριστού, για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα.

Έπειτα, θα αφήσουμε πίσω μας το εξωτικό Ρίο και θα πετάξουμε για Κουϊαμπά, απ’ όπου θα μπούμε στην καρδιά της ζούγκλας Παντανάλ, ένα συγκλονιστικό μέρος όπως λίγα στον κόσμο. Εκεί θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, αφού θα έχουμε την ευκαιρία να αναζητήσουμε το μεγαλύτερο θηλαστικό της νοτίου Αμερικής, τα πανέμορφα τζάγκουαρ. Ακόμα, θα κάνουμε βαρκάδα στους παραποτάμους του Αμαζονίου και θα διανυκτερεύσουμε σε λοντζ μέσα στη ζούγκλα.

Αφού γεμίσουμε με εικόνες το μυαλό και τις καρδιές μας, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, με μια στάση πρώτα στο Σάο Πάολο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι μας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής του Versus στην υπέροχη Βραζιλία, με το φαντασμαγορικό Ρίο ντε Τζανέιρο και την ανεπανάληπτη ζούγκλα του Παντανάλ, από εκείνα τα ταξίδια που μένουν βαθιά χαραγμένα στο μυαλό και τη ψυχή μας. Η ξέφρενη διασκέδαση σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τοπία της χώρας, και η απίστευτη εμπειρία του σαφάρι τζάγκουαρ στον μεγαλύτερο υδροβιότοπο στον κόσμο, κάνουν αυτό το ταξίδι να ξεχωρίζει απ’ ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Το υπέροχο Ρίο ντε Τζανέιρο με τις μαγευτικές παραλίες όπως αυτή της Κοπακαμπάνα και της Ιπανέμα, το Άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή αλλά και ο λόφος Πάο ντε Ασούκαρ ("Ζαχαρόψωμο"), είναι μόνο μερικά από όσα θα δούμε από κοντά. Το highlight όμως του ταξιδιού μας θα είναι φυσικά οι τέσσερις γεμάτες ημέρες μέσα στην εντυπωσιακή ζούγκλα του Παντανάλ, όπου θα διαμένουμε σε λοντζ, θα ξεχυθούμε ψάχνοντας πανέμορφα τζάγκουαρ, θα κάνουμε βαρκάδα στους ποταμούς Κουϊαμπά και Πικιρί, και οι εμπειρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Να είστε έτοιμοι για κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο, γιατί το συγκεκριμένο ταξίδι δεν είναι ένα απλό ταξίδι αναψυχής, αλλά περιλαμβάνει όλα όσα μπορούν να κάνουν έναν προορισμό να κατακτήσει την πρώτη θέση στη καρδιά μας. Πρόκειται για ένα ταξίδι ιδιαίτερο, γεμάτο εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή... από αυτά που μόνο το Versus ξέρει να διοργανώνει και σας προσφέρει.

 

ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS TRAVEL:

 

  • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο JW Marriott 5* sup. σε ιδανική τοποθεσία μπροστά ακριβώς στην διάσημη Κόπα Καμπάνα στο μέσω της παραλίας, έτσι ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση με τα πόδια, καθώς επίσης και στη διάσημη παραλία Ιπάνεμα, πολύ βασικό για τη διαμονή μας στο Ριο.
  • Διαμένουμε σε λοντζ μέσα στη ζούγκλα Παντανάλ, μια μοναδική εμπειρία που θα μας φέρει σε απόλυτη επαφή με τη φύση.
  • Διπλή εξόρμηση στη ζούγκλα Παντανάλ για να δούμε τζάγκουαρ! Τα τζάγκουαρ, τα μεγαλύτερα αιλουροειδή στην Αμερική, κυνηγούν καϊμάν στην Παντανάλ, η οποία έχει μία από τις υψηλότερες πυκνότητες θέασης σε όλο τον κόσμο. Το σαφάρι τζάγκουαρ είναι από τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στην περιοχή και με το Versus την επισκέπτεστε την καλύτερη περίοδο.
  • Πλήρη διατροφή τις τέσσερες μέρες στη ζούγκλα Παντανάλ και ημιδιατροφή στο Ρίο. Κάποια από τα γεύματα είναι σε σουρασκαρίας, δηλαδή σερβίρονται απεριόριστες ποσότητες κρέατος με τον παραδοσιακό βραζιλιάνικο τρόπο.
  • Στο Versus οι εμπειρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες στην Παντανάλ, όπως βόλτα στη ζούγκλα, ψάρεμα πιράνχας, νυχτερινή παρατήρηση άγριας ζωής.
  • Θα ανεβούμε με τρενάκι στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει.
  • Θα απολαύσουμε την εκπληκτική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον θρυλικό λόφο Πάο ντε Ασούκαρ όπου θα πάμε με τελεφερίκ.
  • Θα κολυμπήσουμε και θα νιώσουμε την ανεμελιά των καριόκας στις διάσημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο με την ταξιδιωτική μας ομάδα και το ταξίδι μας στην εξωτική Βραζιλία ξεκινάει από το διάσημο Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη.

Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Εδώ συνυπάρχουν η χλιδή και η απόλυτη φτώχεια. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συναντούν τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών, γνωστές ως φαβέλες. Η ονομασία του, που σημαίνει «Ποταμός του Ιανουαρίου», προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ξενάγηση

Άφιξη στο πανέμορφο και… περιπετειώδες Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Η μέρα μας περιλαμβάνει ξενάγηση σε μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Στην πραγματικότητα, το βλέμμα δεν ξέρει πού να πρωτοσταθεί. Από το διάσημο γήπεδο Μαρακανά όπου ο Πελέ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, σημειώνοντας το εκατοστό γκολ του -παγκοσμίως γνωστό και ως Σαμποδρόμιο, αφού εκεί οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο-, μέχρι τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτίρια του 17ου και 18ου αιώνα όπου αποτυπώνεται η αποικιοκρατική ιστορία του τόπου, η πόλη μοιάζει με ένα τεράστιο ζωντανό μουσείο που κινείται αδιάκοπα.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Κορκοβάντο

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1931, έχει συνολικό ύψος 40 μέτρων και βάρος 1.000 τόνους, ενώ στη βάση του υπάρχει εκκλησία όπου τελούνται γάμοι και βαπτίσεις. Η πέτρα για το μνημείο προέρχεται από την πόλη Λίμχαμ της Σουηδίας. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα να δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο την ομορφότερη πόλη του κόσμου!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Πάο ντε Ασούκαρ (Ζαχαρόψωμο) – Παραλίες

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο», απ’ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης.

Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν και οι θρυλικές Κόπα Καμπάνα και Ιπανέμα, όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου για να ζήσει στιγμές ανεμελιάς απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ, μας καλούν να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ: Ελεύθερη μέρα

Ελεύθερη ημέρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να απολαύσουμε την πόλη και ειδικότερα το ιστορικό της κέντρο, με τους δικούς μας ρυθμούς, συνοδεία του αρχηγού μας. Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι μια πόλη άκρως γοητευτική και ταυτόχρονα γεμάτη αντιθέσεις. Μόνο περπατώντας την μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΚΟΥΪΑΜΠΑ – ΜΟΥΤΟΥΜ: Κυνήγι θέασης τζάγκουαρ!

Αφήνουμε πίσω μας το Ρίο ντε Τζανέιρο και αναχωρούμε αεροπορικώς για τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της επαρχίας Μάτου Γκρόσου, Κουϊαμπά. Κοιτάξτε τον χάρτη και θα διαπιστώσετε πως γεωγραφικά βρισκόμαστε ακριβώς στο κέντρο της Λατινικής Αμερικής! Από εδώ συνεχίζουμε οδικώς με κατεύθυνση προς το νότο και την περιοχή της Παντανάλ, μία πελώρια έκταση που φιλοξενεί τον εκτενέστερο υδροβιότοπο στον πλανήτη! 

Στο μεγαλύτερο τμήμα του ανήκει στην επαρχία Μάτου Γκρόσου, με άλλο τμήμα του να περιλαμβάνεται στην επικράτεια της Παραγουάης και της Βολιβίας. Η Παντανάλ απλώνεται σε μία μέγιστη έκταση 195.000 τ.χλμ. περικλείοντας πολλά διαφορετικά οικοσυστήματα με ξεχωριστά υδρολογικά, γεωλογικά και οικολογικά χαρακτηριστικά.

Από την Κουαϊαμπά λοιπόν κατευθυνόμαστε στον Μουτούμ, έναν από τους παραποτάμους του Αμαζονίου. Άφιξη στη γραφική ποσάδα που θα μας φιλοξενήσει για τις επόμενες μέρες. Τακτοποίηση και στη συνέχεια το κυνήγι θέασης τζάγκουαρ ξεκινάει μέσω πλοιαρίων στους ποταμούς Κουϊαμπά και Πικιρί.

Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

7η-8η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΑΝΤΑΝΑΛ

Απολαμβάνουμε την εξόρμησή μας στη ζούγκλα για να δούμε τζάγκουαρ, κοντά στις όχθες του Κουϊαμπά, του Πικιρί και άλλων ποταμών που συνθέτουν τη λεκάνη της Παντανάλ, εδώ όπου ζει το τζάγκουαρ, το μεγαλύτερο θηλαστικό της νοτίου Αμερικής.

Φυσικά θα δούμε και άλλους ακόμα «κατοίκους» της ζούγκλας, όπως αλιγάτορες, γιγάντιες ενυδρίδες, ιγκουάνα, ενώ μας προσφέρεται η δυνατότητα παρατήρησης πουλιών, θηλαστικών και ερπετών της περιοχής. Θα απολαύσουμε βόλτα με άλογα αλλά και βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα! Διανυκτέρευση στην ποσάδα μας.

 

9η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΑΝΤΑΝΑΛ

Παραμένουμε μέσα στη φύση για να απολαύσουμε τη μαγεία ενός από τους σπουδαιότερους πνεύμονες οξυγόνου του πλανήτη. Εδώ η ζωή ακολουθεί τους δικούς της αργόσυρτους ρυθμούς και η φύση ξέρει πώς να ζωγραφίζει τα δικά της αριστουργήματα. Καθώς η νύχτα πέφτει και οι ήχοι της μέρας κοπάζουν, η νύχτα πιάνει το δικό της τραγούδι με… αντάξιες μελωδίες.

Tο τοπίο προσφέρεται για μια σειρά από δραστηριότητες, όπως βαρκάδες, παρατήρηση πουλιών, ψάρεμα πιράνχας και γενικότερα εναρμόνιση με τη μαγευτική φύση ολόγυρά μας.

 

10η ημέρα: ΚΟΥΪΑΜΠΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αφήνουμε πίσω μας τον παράδεισο του Παντανάλ και αναχωρούμε αεροπορικώς από Κουϊαμπά για Σάο Πάολο. Με νέα πτήση θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα μας. Το ταξίδι μας έχει φτάσει στο τέλος του κι εμείς έχουμε γεμίσει τις βαλίτσες μας με εικόνες και πληθώρα αναμνήσεων.

 

11η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Υπερπλήρεις εικόνων, γνώσεων και εμπειριών επιστρέφουμε σπίτι μας, έτοιμοι να ξαναφτιάξουμε βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό
αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3999 € 990 €
Twin Room 3999 € 990 €
Triple Room 3999 € 990 €
Single Room 5089 € 990 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4219 € 990 €
Twin Room 4219 € 990 €
Triple Room 4219 € 990 €
Single Room 5309 € 990 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 5239 € 0 €
Twin Room 5239 € 0 €
Triple Room 5239 € 0 €
Single Room 6329 € 0 €

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Aριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1283

02/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 500

02/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

22:15

05:35 (+1)

LH 507

11/08/2024

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:15

10:50

LH 1284

12/08/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:10

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αναχωρήσεις από Κύπρο

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμένουμε στο εξαιρετικό ξενοδοχείο JW Marriott 5* sup. σε ιδανική τοποθεσία μπροστά ακριβώς στην διάσημη παραλία Κόπα Καμπάνα
  • Διαμένουμε σε λοντζ μέσα στη ζούγκλα Παντανάλ, μια μοναδική εμπειρία που θα μας φέρει σε απόλυτη επαφή με τη φύση
  • Πλήρη διατροφή τις τέσσερες μέρες στη ζούγκλα Παντανάλ και ημιδιατροφή στο Ρίο. Κάποια από τα γεύματα είναι σε σουρασκαρίας, δηλαδή σερβίρονται απεριόριστες ποσότητες κρέατος με τον παραδοσιακό βραζιλιάνικο τρόπο
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.
    • Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

 

 

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής του Versus στην υπέροχη Βραζιλία, με το φαντασμαγορικό Ρίο ντε Τζανέιρο και την ανεπανάληπτη ζούγκλα του Παντανάλ, από εκείνα τα ταξίδια που μένουν βαθιά χαραγμένα στο μυαλό και τη ψυχή μας. Η ξέφρενη διασκέδαση σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά τοπία της χώρας, και η απίστευτη εμπειρία του σαφάρι τζάγκουαρ στον μεγαλύτερο υδροβιότοπο στον κόσμο, κάνουν αυτό το ταξίδι να ξεχωρίζει απ’ ό,τι έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Το υπέροχο Ρίο ντε Τζανέιρο με τις μαγευτικές παραλίες όπως αυτή της Κοπακαμπάνα και της Ιπανέμα, το Άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή αλλά και ο λόφος Πάο ντε Ασούκαρ ("Ζαχαρόψωμο"), είναι μόνο μερικά από όσα θα δούμε από κοντά. Το highlight όμως του ταξιδιού μας θα είναι φυσικά οι τέσσερις γεμάτες ημέρες μέσα στην εντυπωσιακή ζούγκλα του Παντανάλ, όπου θα διαμένουμε σε λοντζ, θα ξεχυθούμε ψάχνοντας πανέμορφα τζάγκουαρ, θα κάνουμε βαρκάδα στους ποταμούς Κουϊαμπά και Πικιρί, και οι εμπειρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη.

Να είστε έτοιμοι για κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο, γιατί το συγκεκριμένο ταξίδι δεν είναι ένα απλό ταξίδι αναψυχής, αλλά περιλαμβάνει όλα όσα μπορούν να κάνουν έναν προορισμό να κατακτήσει την πρώτη θέση στη καρδιά μας. Πρόκειται για ένα ταξίδι ιδιαίτερο, γεμάτο εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή... από αυτά που μόνο το Versus ξέρει να διοργανώνει και σας προσφέρει.

 

ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS TRAVEL:

 

  • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο JW Marriott 5* sup. σε ιδανική τοποθεσία μπροστά ακριβώς στην διάσημη Κόπα Καμπάνα στο μέσω της παραλίας, έτσι ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση με τα πόδια, καθώς επίσης και στη διάσημη παραλία Ιπάνεμα, πολύ βασικό για τη διαμονή μας στο Ριο.
  • Διαμένουμε σε λοντζ μέσα στη ζούγκλα Παντανάλ, μια μοναδική εμπειρία που θα μας φέρει σε απόλυτη επαφή με τη φύση.
  • Διπλή εξόρμηση στη ζούγκλα Παντανάλ για να δούμε τζάγκουαρ! Τα τζάγκουαρ, τα μεγαλύτερα αιλουροειδή στην Αμερική, κυνηγούν καϊμάν στην Παντανάλ, η οποία έχει μία από τις υψηλότερες πυκνότητες θέασης σε όλο τον κόσμο. Το σαφάρι τζάγκουαρ είναι από τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στην περιοχή και με το Versus την επισκέπτεστε την καλύτερη περίοδο.
  • Πλήρη διατροφή τις τέσσερες μέρες στη ζούγκλα Παντανάλ και ημιδιατροφή στο Ρίο. Κάποια από τα γεύματα είναι σε σουρασκαρίας, δηλαδή σερβίρονται απεριόριστες ποσότητες κρέατος με τον παραδοσιακό βραζιλιάνικο τρόπο.
  • Στο Versus οι εμπειρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες στην Παντανάλ, όπως βόλτα στη ζούγκλα, ψάρεμα πιράνχας, νυχτερινή παρατήρηση άγριας ζωής.
  • Θα ανεβούμε με τρενάκι στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει.
  • Θα απολαύσουμε την εκπληκτική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο από τον θρυλικό λόφο Πάο ντε Ασούκαρ όπου θα πάμε με τελεφερίκ.
  • Θα κολυμπήσουμε και θα νιώσουμε την ανεμελιά των καριόκας στις διάσημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Φλαμένγκο ή Λεμπλόν

 

Highlights

  • Επίσκεψη στον διάσημο λόφο Πάο ντε Ασούκαρ με το περίφημο τελεφερίκ του Ρίο ντε Τζανέιρο.
  • Επίσκεψη στον λόφο Κορκοβάντο, με το μεγάλο άγαλμα του Χριστού, το πιο γνωστό αξιοθέατο στην πόλη του Ρίο.
  • Βόλτα στο θρυλικό γήπεδο Μαρακανά
  • Βουτιές και χαλάρωση στις υπέροχες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο, Κόπα Καμπάνα και Ιπανέμα.
  • Γνωριμία με όλους τους άγριους κατοίκους της ζούγκλας Παντανάλ, όπως τζάγκουαρ, αλιγάτορες, ιγκουάνα και διάφορα είδη πουλιών.
  • Θα επιδοθούμε σε ψάρεμα πιράνχας στους παραποτάμους του Αμαζονίου!
  • Απολαμβάνουμε τα κοκτέιλ μας με φόντο το ηλιοβασίλεμα που χάνεται στο απέραντο γαλάζιο του Ατλαντικού.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο JW Marriott 5* sup. σε ιδανική τοποθεσία μπροστά ακριβώς στην διάσημη Κόπα Καμπάνα
  • Διαμένουμε σε λοντζ μέσα στη ζούγκλα Παντανάλ, μια μοναδική εμπειρία που θα μας φέρει σε απόλυτη επαφή με τη φύση.
  • Διπλή εξόρμηση στη ζούγκλα Παντανάλ για να δούμε τζάγκουαρ!

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

02/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Εξερευνώντας τη Βραζιλία, κυνήγι θέασης Τζάγκουαρ στη ζούγκλα Παντανάλ, Ρίο ντε Τζανέιρο | 02.08.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info