fb

Πάτμος – Η πισίνα του Αιγαίου | Καλοκαίρι 2024

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 545€

Ταυτότητα ταξιδιού

Η Πάτμος είναι «ρετρό», και αυτό της προσδίδει μία ευπρόσδεκτη ιδιαιτερότητα. Νησί αποκαλυπτικό και κατανυκτικό. Εδώ και χρόνια έχει εξελιχθεί σε κοσμοπολίτικο, σοφιστικέ προορισμό, διατηρώντας παράλληλα τη μυστικιστική ατμόσφαιρα. Μια μικρή κουκίδα στο απέραντο γαλάζιο, όπου στα βραχώδη εδάφη της γράφτηκε ένα από τα σημαντικότερα έργα της Ορθοδοξίας, η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για να σε γοητεύσει. Είναι ένας τόπος με θετική αύρα και απίστευτη φυσική ομορφιά, με τη Χώρα της να αποτελεί έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς του Αιγαίου. Κατατάσσεται στο top 10  των πιο ειδυλλιακών προορισμών της Ευρώπης και δεν χωρά αμφιβολία γι΄αυτό. Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες, όρμοι με κρυστάλλινα νερά και το βαθύ μπλε σε προδιαθέτουν από για την ολοφάνερα πνευματική ατμόσφαιρα του νησιού. Ένα ταξίδι στην Πάτμο είναι πάντα μια ξεχωριστή ασύγκριτη εμπειρία αισθήσεων...

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ενάντια στα κοινότυπα προγράμματα άλλων ταξιδιωτικών γραφείων, το Versus Travel προτείνει ένα μυθικό ταξίδι στην Πάτμο. Μια χορταστική εξερεύνηση σε πανέμορφα σημεία του νησιού, που σχεδιάστηκε για ταξιδιώτες που τους αρέσει να εξερευνούν τις κρυφές γωνιές, διαμένοντας σε περιοχές φυσικού κάλους. Ένα νοσταλγικό ταξίδι που μας γυρνά πίσω στο χρόνο...

Μια χρονοδίνη, που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη που υψώνονται επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές, ρομαντικές παραλίες, όρμοι με κρυστάλλινα νερά και το βαθύ μπλε σε προδιαθέτουν για την ολοφάνερη πνευματική ατμόσφαιρα του νησιού. 

 

Μόνο Στο Versus

Ένα χορταστικό πρόγραμμα με στόχο να μας μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας και της ιδιαιτερότητας της Πάτμου. Εξερευνούμε τη γραφική χώρα με τα λευκά σπίτια που διατηρεί το νησιώτικο παραδοσιακό χρώμα της, ανακαλύπτουμε δαιδαλώδη στενά γύρω από το κάστρο, ξέφωτα και μικρές πλατείες, καλοδιατηρημένα αρχοντικά, δρομάκια με καμάρες και στοές που οδηγούν στην άκρη του βράχου. Δεν παραλείπουμε το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως. Βουτάμε σε μαγευτικές παραλίες και ανακαλύπτουμε μέσα από ημερήσιες εκδρομές απομονωμένα “κρυφά διαμάντια”.

 

Οι λόγοι για να επιλέξετε το Versus Travel:

  • Το Versus εγγυάται ολιγομελή και ευέλικτα γκρουπ
  • Αυθημερόν άφιξη στην Πάτμο από τον Πειραιά, και διανυκτέρευση στο νησί.
  • Αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου στο καράβι
  • Χορταστική διαμονή στη Σκάλα, τον πυρήνα του νησιού
  • Διαµονή στο ξενοδοχείο Skala 3*
  • Καθημερινά πρωινό στο ξενοδοχείο και 5 δείπνα σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο
  • Κάνουμε το γύρο του νησιού και επισκεπτόμαστε τη Μονή Ευαγγελισμού, το  Αρχοντικό Σημαντίρη και το Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής
  • Προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα και εξωτικές βουτιές στους Λειψούς, το ξακουστό νησί της Καλυψούς και επίσκεψη στην Παναγία του Χάρου
  • Προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στους εξωτικούς Αρκιούς, στο απόκοσμο Μαράθι και βουτιές στα ειδυλλιακά Τηγανάκια
  • Κατανυκτική επίσκεψη στο μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως
  • Χανόμαστε στα παραμυθένια σοκάκια της γραφικής Χώρας και ανακαλύπτουμε κρυμμένους θησαυρούς στα καλντερίμια της
  • Εντυπωσιαζόμαστε από τα τοπικά προϊόντα του νησιού και δοκιμάζουμε σίγουρα το Πατινιώτικο τυρί και τα γλυκά πουγγιά

 

1η ΗΜΕΡΑ: Πειραιάς - Πάτμος

Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά και σαλπάρισμα για Πάτμο. Ήδη από το κατάστρωμα, το αεράκι μας προετοιμάζει χαλαρωτικά για το νησί της Αποκάλυψης. Άφιξη αυθημερόν, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Σκάλα και διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: Γύρος του νησιού – Μονή Ευαγγελισμού – Αρχοντικό Σημαντήρη – Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής – Κάμπος

Η Σκάλα έχει αρχίσει να ξυπνάει και τα μαγαζάκια βγάζουν τις πραμάτιες τους για να δελεάσουν τους περαστικούς. Έχουμε έτοιμα τα μαγιό μας για μια πρωινή βουτιά στο λιμανάκι μπροστά στο ξενοδοχείο μας.

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για να γνωρίσουμε τις ομορφιές του νησιού και πρώτη μας στάση είναι η Ιερά Μονή Ευαγγελισμού, το μεγαλύτερο γυναικείο Μοναστήρι του νησιού, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του και έχει εκπληκτική θέα προς τον κόλπο των Κήπων, αφού είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου. Συνεχίζουμε με το αρχοντικό Σημαντήρη, το παλαιότερο κτίσμα της Χώρας, το οποίο κτίστηκε το 1625 από Σμυρνιούς τεχνίτες και είναι χαρακτηριστικό πατινιώτικο διώροφο αρχοντικό, που λειτουργεί σήμερα ως λαογραφικό μουσείο. Πολύ κοντά, θα δούμε και την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, που χτίστηκε το 1607. Ο προορισμός του Μοναστηριού ήταν να λειτουργεί σαν καταφύγιο για χήρες, ορφανά και άτομα με ειδικές ανάγκες. Η εξόρμησή μας στο νησί συνεχίζεται για να γνωρίσουμε μοναδικής ομορφιάς τοπία, παραλίες με πολύχρωμα βότσαλα στη Λάμπη, παρθένα ψαροχώρια στο Γροίκο και στον Κάμπο, όπου θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: Σκάλα – Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου – Σπήλαιο της Αποκαλύψεως – Άγριο Λιβάδι - Σκάλα

Πλούσιο πρωινό και σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στα δύο βασικά αξιοθέατα και προσκυνήματα του νησιού. Το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως, τα οποία μαζί με τη Χώρα, περιλαμβάνονται στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco από το 1999. Ο αέρας άλλης εποχής καθιστά τη Χώρα μια από τις πιο όμορφες του Αιγαίου, ένα κράμα νησιωτικής παράδοσης επηρεασμένη από Κρήτες και Πολίτες έποικους και Σμυρνιούς μαστόρους. Μόλις περάσουμε την πύλη του κάστρου της επιβλητικής Μονής, η ατμόσφαιρα αποκτά άλλη βαρύτητα, κάνοντας αισθητή τη μεταφυσική διάσταση του χώρου. Τα ίδια συναισθήματα προκαλεί και η ατμόσφαιρα του Σπηλαίου της Αποκαλύψεως. Στη συνέχεια θα απολάυσουμε το μπάνιο μας στην υπέροχη παραλία στο Άγριο Λιβάδι. Στη διαδρομή μας θα δούμε και τους διάσημους ανεμόμυλους με την καταπληκτική θέα από το πιο ειδυλλιακό σημείο της Χώρας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική ημερήσια εκδρομή με πλοίο στους Αρκιούς

Πρωινό και αναχώρηση με πλοίο για τους Αρκιούς, ένα πραγματικά εξωτικό σύμπλεγμα από νησάκια. Οι Αρκιοί  έχουν τους περισσότερους κατοίκους κι έπειτα το Μαράθι ή Μάραθος που είναι το δεύτερο κατοικημένο νησί του συμπλέγματος και πρόσφατα πολύ της μόδας για τους απανταχού “σκαφάτους”. Κολυμπάμε στα Τηγανάκια, με τα τιρκουάζ εξωτικά νερά που ζηλεύουν μέχρι και οι Μαλδίβες και αφού απολαύσουμε το απέραντο τοπίο, μπορούμε να κάνουμε μια βόλτα στο όμορφο λιμανάκι του Μαραθιού. Επιστροφή στη Σκάλα, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική ημερήσια εκδρομή στους Λειψούς

Πρωινή αναχώρηση για μια χορταστική ημερήσια εκδρομή στους μαγευτικούς Λειψούς, κυριολεκτικά μία κουκίδα στο χάρτη του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Οι Λειψοί είναι γνωστοί από την ελληνική μυθολογία ως η Ωγυγία, το μυθικό νησί της θεάς Καλυψούς (τίτλο τον οποίο διεκδικεί και η Γαύδος στην Κρήτη) και βρίσκεται βόρεια από τη Λέρο και ανατολικά της Πάτμου. Το κρυφό “διαμαντάκι του Αιγαίου” φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά του και τη γαλήνη του. Κάνουμε βόλτα στα καλντερίμια της Χώρας, περπατάμε σε γραφικά και ήσυχα σοκάκια και επισκεπτόμαστε το προσκύνημα στην Παναγία του Χάρου, με την μοναδική εικόνα στην Ελλάδα, όπου η Παναγία δεν κρατά βρέφος το Χριστό, αλλά τον Εσταυρωμένο Ιησού.  Φυσικά θα απολαύσουμε βουτιές σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες με τιρκουάζ νερά που αντίστοιχα βρίσκουμε μόνο σε μακρινούς, εξωτικούς προορισμούς. Επιστροφή στην Πάτμο, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: Ελεύθερη ημέρα – Δείπνο – Μεταφορά στο Λιμάνι

Πρωινό, αφήνουμε τα δωμάτιά μας στις 12.00 και ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση, κολύμπι και βόλτες στην Σκάλα. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι για την επιστροφή μας. (Τις αποσκευές μας τις έχουμε αφήσει από το πρωί σε χώρο που θα μας υποδείξει το ξενοδοχείο).

 

7η ΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί άφιξη στον Πειραιά

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα δωμάτιά μας τα αφήνουμε στις 12.00 το μεσημέρι της 6ης ημέρας και η αναχώρηση είναι το βράδυ της ίδιας προς ξημερώματα 7ης ημέρας. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να κρατήσει το δωμάτιό του μέχρι το βράδυ στις 21.00 της 6ης ημέρας, παρακαλώ όπως το ζητήσει από τον ταξιδιωτικό του σύμβουλο για να ενημερωθεί για διαθεσιμότητα και εξτρά κόστος.

Αναχώρηση 13/08: Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί χωρίς να παραληφθεί κάτι, γιατί θα παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο της Θεοτόκου. Η τελική ροή θα δοθεί με το τελικό ενημερωτικό της εκδρομής.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 545 € 0 €
Twin Room 545 € 0 €
Triple Room 545 € 0 €
Single Room 770 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 545 € 0 €
Twin Room 545 € 0 €
Triple Room 545 € 0 €
Single Room 770 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 585 € 0 €
Twin Room 585 € 0 €
Triple Room 585 € 0 €
Single Room 825 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 649 € 0 €
Twin Room 649 € 0 €
Triple Room 649 € 0 €
Single Room 925 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 755 € 0 €
Twin Room 755 € 0 €
Triple Room 755 € 0 €
Single Room 1105 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 599 € 0 €
Twin Room 599 € 0 €
Triple Room 599 € 0 €
Single Room 849 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 585 € 0 €
Twin Room 585 € 0 €
Triple Room 585 € 0 €
Single Room 825 € 0 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 2024: 20.06, 11.07, 25.07, 01.08, 13.08, 22.08, 29.08

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ BLUE STAR FERRIES

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΤΜΟΣ 14.00 – 22.20

7η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΜΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 00.15 – 08.25

(H 7η ημέρα θεωρείται το ταξίδι της επιστροφής)

 

Σημείωση: Στην αναχώρηση 13/08 – 19/08 το δρομολόγιο Πειραιάς – Πάτμος, θα είναι μία ώρα μετά, δηλαδή 15.00 – 23.20

 

Περιλαμβάνονται

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια αριθμημένης θέσης για Πάτμο.
  • Μετακινήσεις/μεταφορές µε πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 5 διανυκτερεύσεις στο Skala Hotel 3*, στην καρδιά της Σκάλας για να τα έχετε όλα στα πόδια σας. Δυνατότητα για κολύμπι μπροστά από το ξενοδοχείο.
  • Πρωινό καθημερινά και 5 δείπνα σε τοπικό εστιατόριο.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος ξεναγός/αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά, αναψυκτικά στα γεύματα.
  • Προσωπικά έξοδα.
  • Φόρος διαμονής – τέλος κλιματικής αλλαγής, πληρώνεται τοπικά στο ξενοδοχείο.
  • Εκδρομή Aρκιούς, Mαράθι, Tηγανάκια τιμή ανά άτομο: 42€.
  • Εκδρομή στους Λειψούς: 25€.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ –

ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Από 01/01/18 είχε τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Από την 01/01/2024 με την απόφαση Α. 1217/2023 καταργείται ο «Φόρος διαμονής» και αντικαθίσταται από το «Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης» το οποίο θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το τέλος διαμορφώνεται για τα ξενοδοχεία ως εξής:

2*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 7,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 10,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Με την κράτησή σας χρειάζεται να αποστείλετε και φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.
  • Στην κράτησή σας δηλώνετε αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο ξεχωριστά, αν υπάρχει κάποια αλλεργία ή διατροφική συνήθεια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε πχ κάποιο κινητικό πρόβλημα κλπ.
  • Περιορισμένος αριθμός μονόκλινων δωματίων, ενημερώνεστε πρώτα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές σε Λειψούς και Αρκιούς συνοδεύονται από τον αρχηγό σας, πραγματοποιούνται εφόσον ο καιρός το επιτρέπει και δηλώνετε συμμετοχή τοπικά σε εκείνον. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν λόγω ανατιμήσεων σε καύσιμα κλπ χωρίς μεγάλη απόκλιση στις αναφερόμενες. Δεν μπορούν να κλειστούν και να πληρωθούν πριν το ταξίδι γιατί υπάρχει πιθανότητα λόγω καιρού να μην πραγματοποιηθούν.
  • Καμπίνα στο καράβι μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας και με εξτρά κόστος. 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 150 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως και 5 για τις εκδρομές Ελλάδος). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Με την κράτησή σας όπως αποστείλετε στο e-mail [email protected] ή προσκομίστε με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και τη σύμβαση ταξιδιού που σας έχει αποσταλλεί από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο, υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.

Ένα χορταστικό πρόγραμμα με στόχο να μας μυήσει στα μυστικά της τοπικής κουλτούρας και της ιδιαιτερότητας της Πάτμου. Εξερευνούμε τη γραφική χώρα με τα λευκά σπίτια που διατηρεί το νησιώτικο παραδοσιακό χρώμα της, ανακαλύπτουμε δαιδαλώδη στενά γύρω από το κάστρο, ξέφωτα και μικρές πλατείες, καλοδιατηρημένα αρχοντικά, δρομάκια με καμάρες και στοές που οδηγούν στην άκρη του βράχου. Δεν παραλείπουμε το μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως. Βουτάμε σε μαγευτικές παραλίες και ανακαλύπτουμε μέσα από ημερήσιες εκδρομές απομονωμένα “κρυφά διαμάντια”.

 

Οι λόγοι για να επιλέξετε το Versus Travel:

  • Το Versus εγγυάται ολιγομελή και ευέλικτα γκρουπ
  • Αυθημερόν άφιξη στην Πάτμο από τον Πειραιά, και διανυκτέρευση στο νησί.
  • Αριθμημένες θέσεις αεροπορικού τύπου στο καράβι
  • Χορταστική διαμονή στη Σκάλα, τον πυρήνα του νησιού
  • Διαµονή στο ξενοδοχείο Skala 3*
  • Καθημερινά πρωινό στο ξενοδοχείο και 5 δείπνα σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο
  • Κάνουμε το γύρο του νησιού και επισκεπτόμαστε τη Μονή Ευαγγελισμού, το  Αρχοντικό Σημαντίρη και το Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής
  • Προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα και εξωτικές βουτιές στους Λειψούς, το ξακουστό νησί της Καλυψούς και επίσκεψη στην Παναγία του Χάρου
  • Προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στους εξωτικούς Αρκιούς, στο απόκοσμο Μαράθι και βουτιές στα ειδυλλιακά Τηγανάκια
  • Κατανυκτική επίσκεψη στο μοναστήρι του Ιωάννη του Θεολόγου και το Σπήλαιο της Αποκαλύψεως
  • Χανόμαστε στα παραμυθένια σοκάκια της γραφικής Χώρας και ανακαλύπτουμε κρυμμένους θησαυρούς στα καλντερίμια της
  • Εντυπωσιαζόμαστε από τα τοπικά προϊόντα του νησιού και δοκιμάζουμε σίγουρα το Πατινιώτικο τυρί και τα γλυκά πουγγιά

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ολιγομελή και ευέλικτα γκρουπ
  • Αυθημερόν άφιξη στην Πάτμο από τον Πειραιά, και διανυκτέρευση στο νησί
  • Διαµονή στο Skala Hotel 3*
  • Καθημερινά πρωινό στο ξενοδοχείο και 5 δείπνα σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

20/06, 11/07, 25/07, 01/08, 13/08, 22/08, 29/08



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info