fb

Μομπάσα: σαφάρι και εξωτικές παραλίες | 01.05.2024 (Πάσχα)

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1189€

Ταυτότητα ταξιδιού

Σαφάρι και εξωτικές παραλίες σε έναν συνδυασμό που έλειπε και έρχεται να μας ταξιδέψει στην πολυσχιδή Κένυα! Με πέντε διανυκτερεύσεις στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα στον Ινδικό Ωκεανό, και δύο διανυκτερεύσεις στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, με τρία σαφάρι, θα είστε σίγουροι πως θα απολαύσετε στο έπακρο τη φύση της Κένυα, τόσο στις ακτές όσο και στην ενδοχώρα. Με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Versus που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε, όπως τα πολύ καλά lodges στο σαφάρι, ξενάγηση στη Μομπάσα αλλά και αεροπορική μετάβαση από και προς τη Μομπάσα, όλα συνθέτουν ένα ξεχωριστό ταξίδι γεμάτο εικόνες και συγκινήσεις… 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας ξεκινά με τη Μομπάσα, στις ακτές της Κένυα στον Ινδικό Ωκεανό. Θα περάσουμε πέντε ημέρες στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, θα ξεναγηθούμε φυσικά και στην ίδια την πόλη, και στη συνέχεια θα μεταβούμε στην ενδοχώρα της Κένυα και το εξαιρετικό Εθνικό Πάρκο Τσάβο, όπου και θα μείνουμε τόσο στο Ανατολικό όσο και στο Δυτικό τμήμα του, «κυνηγώντας» τις τέλειες εικόνες στα σαφάρι!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Νέο πρόγραμμα από το Versus Travel με σαφάρι σε εθνικά πάρκα και διακοπές στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, στον Ινδικό Ωκεανό. Το πρόγραμμα που έλειπε για την Κένυα, με πραγματικά πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις παραλίες του Ινδικού σε all inclusive ξενοδοχείο στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, αλλά και με σπάνια διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, τόσο στο Ανατολικό όσο και στο Δυτικό κομμάτι του, με τρία σαφάρι για να γνωρίσουμε την άγρια ζωή της περιοχής!

 

  • Πτήσεις από και προς τη Μομπάσα με την Ethiopian.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4 * sup. all inclusive (περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά).
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε lodge στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο (Ανατολικό και Δυτικό) για να ζήσουμε την αυθεντική εμπειρία της «άγριας ομορφιάς» της Κένυας.
  • Ολοκληρωμένη ξενάγηση στη Μομπάσα με την πολυσχιδή ιστορία της και είσοδο στο κάστρο της. Μια επιλογή που κοστίζει αλλά το πρόγραμμα χωρίς αυτή θα ήταν φτωχό. Στα προγράμματα του Versus μας αρέσει να χαλαρώνουμε αλλά για εμάς το ταξίδι είναι γνώση, είναι μεταβολή των οπτικών μας οριζόντων. ΟΙ ταξιδιώτες του Versus δεν θα μπορούσαν να φύγουν από τη Μομπάσα χωρίς μια εκτεταμένη ξενάγηση.
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε και διαμένουμε στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο - τόσο στο Ανατολικό όσο και στο Δυτικό κομμάτι - από τα πιο σημαντικά εθνικά πάρκα της Αφρικής με πολύ πλούσια πανίδα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την εξαιρετική φύση του μοναδικού αυτού Πάρκου με πολύ χρόνο στη διάθεσή μας!
  • Πλήρης διατροφή στα lodge στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

Ημέρα 0: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Προσοχή!!! Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο γίνεται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας από την ημερομηνία αναχώρησης του ταξιδιού μας!

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΟΜΠΑΣΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το διάσημο παραθεριστικό θέρετρο της Κένυα, τη Μομπάσα. Το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ανατολική Αφρική, η Μομπάσα λούζεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού.

Στο λιμάνι της Μομπάσα αποβιβάστηκε ο φημισμένος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα το 1498, καθώς κατευθυνόταν στις Ανατολικές Ινδίες, εγκαινιάζοντας την παρουσία των Πορτογάλων στην περιοχή. Εδώ εγκατέστησαν την πρωτεύουσα των κτήσεών τους στην Ανατολική Αφρική, όχι χωρίς να συγκρουστούν επανειλημμένα με τις πολυάριθμες φυλές της περιοχής. Το 1698 η Μομπάσα έπεσε στα χέρια των Αράβων, στη συνέχεια την κατακτούν οι σουλτάνοι της Μάσκατ (1793) και αργότερα οι σουλτάνοι της Ζανζιβάρης (1828). Το 1887 την κυριεύουν οι Άγγλοι και το 1895 εγκαθιστούν εδώ την πρωτεύουσα του προτεκτοράτου της Ανατολικής Βρετανικής.

Με την άφιξή μας λοιπόν ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την περιοχή και την απίστευτα πολυσχιδή ιστορία της. Η ίδια η πόλη είναι χτισμένη πάνω σε ένα νησάκι, στην είσοδο ενός μεγάλου κόλπου. Θα κάνουμε μια ξενάγηση στην πόλη και το βασικότερο η ξενάγηση περιλαμβάνει και είσοδο στο περίφημο κάστρο της Μομπάσα. Θα γνωρίσουμε την ενδιαφέρουσα αραβική συνοικία και επίσκεψη στο φρούριο, το οποίο έχει χτιστεί από Πορτογάλους το 16ο αιώνα.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στις παραλίες της Μομπάσα. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η-5η ημέρα: ΜΟΜΠΑΣΑ: ελεύθερες ημέρες στις εξωτικές παραλίες

Ημέρες ελεύθερες για να περάσουμε ατελείωτες ώρες ξενοιασιάς στις ολόλευκες αμμουδιές της Μομπάσα, να παζαρέψουμε με τους επίμονους πλανόδιους πωλητές και να απολαύσουμε τροπικά κοκτέιλ κάτω από τους πανύψηλους φοίνικες. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός για να απολαμβάνει κανείς τον ήλιο και τη θάλασσα, έχουμε όμως τέσσερις ολόκληρες ημέρες για να χαρούμε τα υπέροχα νερά και την ανεμελιά που μας υπόσχονται οι εξωτικές παραλίες της Μομπάσα. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε διάφορες δραστηριότητες και εκδρομές στη Μομπάσα και στην ευρύτερη περιοχή της.

5η ημέρα: ΜΟΜΠΑΣΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ): σαφάρι

Αναχωρούμε οδικώς για την ενδοχώρα της Κένυα, με προορισμό μας την ανατολική πλευρά του Εθνικού Πάρκο Τσάβο. Η εικόνα των ελεφάντων να περιδιαβαίνουν αργά στις φοινικοσκέπαστες όχθες του ποταμού Γκαλάνα, στο οροπέδιο της Γιάτα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που μπορεί να έχει κάποιος για την Αφρική, και είναι αυτή που συναντάμε στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, μια τεράστια προστατευόμενη περιοχή στην Κένυα που φιλοξενεί τα περισσότερα από τα μεγάλα θηλαστικά της ηπείρου: ελέφαντες, ρινόκερους, βουβάλια, λιοντάρια, ιπποπόταμους και λεοπαρδάλεις. Θα «κυνηγήσουμε» τέτοιες εικόνες στο απογευματινό μας σαφάρι στην Ανατολική πλευρά του Πάρκου Τσάβο! Διανυκτέρευση σε lodge.

6η ημέρα: ΜΟΜΠΑΣΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ): σαφάρι

Αναχωρούμε οδικώς για την ενδοχώρα της Κένυα, με προορισμό μας την ανατολική πλευρά του Εθνικού Πάρκο Τσάβο. Η εικόνα των ελεφάντων να περιδιαβαίνουν αργά στις φοινικοσκέπαστες όχθες του ποταμού Γκαλάνα, στο οροπέδιο της Γιάτα, είναι από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες που μπορεί να έχει κάποιος για την Αφρική, και είναι αυτή που συναντάμε στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, μια τεράστια προστατευόμενη περιοχή στην Κένυα που φιλοξενεί τα περισσότερα από τα μεγάλα θηλαστικά της ηπείρου: ελέφαντες, ρινόκερους, βουβάλια, λιοντάρια, ιπποπόταμους και λεοπαρδάλεις. Θα «κυνηγήσουμε» τέτοιες εικόνες στο απογευματινό μας σαφάρι στην Ανατολική πλευρά του Πάρκου Τσάβο! Διανυκτέρευση σε lodge.

7η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ) - ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΔΥΤΙΚΟ): διπλό σαφάρι

Πρωινό στο lodge μας και πάμε να γνωρίσουμε και τη δυτική πλευρά του Εθνικού Πάρκο Τσάβο! Απολαμβάνουμε δύο φορές σήμερα σαφάρι στις εκτάσεις του Πάρκου, μία καθοδόν για τη Δυτική πλευρά, και μία το απόγευμα, αφού πρώτα τακτοποιηθούμε στο lodge που θα μας φιλοξενήσει για απόψε. Αν ο καιρός είναι αίθριος και η ατμόσφαιρα καθαρή, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε και το περίφημο όρος Κιλιμάντζαρο, με τις χιονοσκέπαστες κορυφές του.

Το Τσάβο είναι γνωστό και ως «Η Χώρα της λάβας, των πηγών, των ανθρωποφάγων και του μαγικού ηλιοβασίλεματος». Αν σας τρόμαξε η λέξη «ανθρωποφάγων», ας διευκρινίσουμε πως η φήμη αυτή οφείλεται στα χρόνια της αποικιοκρατίας και κυρίως την εποχή της κατασκευής του σιδηροδρομικού δικτύου της περιοχής, όταν είχαν σημειωθεί πολλές επιθέσεις λιονταριών σε ανθρώπους που εργάζονταν στο έργο. Το δυτικό κομμάτι του Τσάβο είναι πιο «τραχύ» σε σύγκριση με το ανατολικό, με πιο ορεινά τοπία αλλά και με μεγαλύτερα αποθέματα νερού από το ανατολικό.

Διανυκτέρευση στο Δυτικό Τσάβο.

8η ημέρα: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΣΑΒΟ (ΔΥΤΙΚΟ) – ΜΟΜΠΑΣΑ – Πτήση επιστροφής

Αφήνουμε σήμερα το Πάρκο Τσάβο και αναχωρούμε οδικώς για τα παράλια της Μομπάσα και την περιοχή του Ντιάνι. Αργότερα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της Μομπάσα για την πτήση επιστροφής μας.

9η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1189 € 1020 €
Twin Room 1189 € 1020 €
Triple Room 1189 € 1020 €
Single Room 1629 € 1020 €
Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1409 € 1020 €
Twin Room 1409 € 1020 €
Triple Room 1409 € 1020 €
Single Room 1849 € 1020 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2459 € 0 €
Twin Room 2459 € 0 €
Triple Room 2459 € 0 €
Single Room 2899 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ ΒΙΖΑ ΚΕΝΥΑΣ :  60 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

01:40

06:55

ΕΤ 322

01/05/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΜΟΜΠΑΣΑ

09:20

11:40

ΕΤ 325

08/05/2024

ΜΟΜΠΑΣΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

18:50

21:10

ΕΤ 764

08/05/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:35

05:05 +1

Άφιξη στην Αθήνα την 9η ημέρα (09/05/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχείο 4* sup στην περιοχή της Μομπάσα για 5 διανυκτερεύσεις και lodges στο σαφάρι για 2 διανυκτερεύσεις
  • Πλήρης διατροφή στα σαφάρι, all inclusive (γεύματα, ποτά) στη Μομπάσα.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Επίσκεψη στο Φρούριο της Μομπάσα.
  • Τοπικός αγγλόφωνος ξεναγός.
  • Έλληνας αρχηγός συνοδός στη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1.020 €.
  • Βίζα Κένυας: 60 € (Εκδίδεται ηλεκτρονικά. Για την έκδοση απαιτούνται το λιγότερο δέκα ημέρες. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: αίτηση, σκαναρισμένη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου, σκαναρισμένο έγχρωμο διαβατήριο).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτεσχετικά από τοτμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Νέο πρόγραμμα από το Versus Travel με σαφάρι σε εθνικά πάρκα και διακοπές στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, στον Ινδικό Ωκεανό. Το πρόγραμμα που έλειπε για την Κένυα, με πραγματικά πολύ χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις παραλίες του Ινδικού σε all inclusive ξενοδοχείο στις εξωτικές παραλίες της Μομπάσα, αλλά και με σπάνια διαμονή στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο, τόσο στο Ανατολικό όσο και στο Δυτικό κομμάτι του, με τρία σαφάρι για να γνωρίσουμε την άγρια ζωή της περιοχής!

 

  • Πτήσεις από και προς τη Μομπάσα με την Ethiopian.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4 * sup. all inclusive (περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά).
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε lodge στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο (Ανατολικό και Δυτικό) για να ζήσουμε την αυθεντική εμπειρία της «άγριας ομορφιάς» της Κένυας.
  • Ολοκληρωμένη ξενάγηση στη Μομπάσα με την πολυσχιδή ιστορία της και είσοδο στο κάστρο της. Μια επιλογή που κοστίζει αλλά το πρόγραμμα χωρίς αυτή θα ήταν φτωχό. Στα προγράμματα του Versus μας αρέσει να χαλαρώνουμε αλλά για εμάς το ταξίδι είναι γνώση, είναι μεταβολή των οπτικών μας οριζόντων. ΟΙ ταξιδιώτες του Versus δεν θα μπορούσαν να φύγουν από τη Μομπάσα χωρίς μια εκτεταμένη ξενάγηση.
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε και διαμένουμε στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο - τόσο στο Ανατολικό όσο και στο Δυτικό κομμάτι - από τα πιο σημαντικά εθνικά πάρκα της Αφρικής με πολύ πλούσια πανίδα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την εξαιρετική φύση του μοναδικού αυτού Πάρκου με πολύ χρόνο στη διάθεσή μας!
  • Πλήρης διατροφή στα lodge στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

 

Highlights

  • Απολαύστε ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στην ενδοχώρα της Κένυα, στο δυτικό τμήμα του Πάρκου Τσάβο.
  • Αναζητήστε λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, τσίταχ, αγέλες γκνου, αντιλόπες, ρινόκερους και άλλα άγρια ζώα κατά το σαφάρι σας στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο.
  • Περιηγηθείτε στην παλιά πόλη της Μομπάσα με την αραβική συνοικία και το φρούριο των Πορτογάλων.
  • Χαλαρώστε στις εξωτικές παραλίες με τις κάτασπρες αμμουδιές κάτω από τον καυτό ήλιο ή στη σκιά ενός φοίνικα στη Μομπάσα.
  • Ζήστε το μύθο της Αφρικής στην Κένυα!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Πτήσεις από και προς τη Μομπάσα με την Ethiopian.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μομπάσα σε ξενοδοχείο 4 * sup. all inclusive.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε lodge στο Εθνικό Πάρκο Τσάβο (Ανατολικό και Δυτικό) για να ζήσουμε την αυθεντική εμπειρία της «άγριας ομορφιάς» της Κένυας.

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

01/05



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μομπάσα: σαφάρι και εξωτικές παραλίες | 01.05.2024 (Πάσχα)

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info