fb

Τα κρυμμένα διαμάντια της Ισλανδίας και τα ανεξερεύνητα Βόρεια και Δυτικά Φιόρδ | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα φαντασμαγορικό οδοιπορικό του Versus, γεμάτο απίθανες εμπειρίες, στη βόρεια εσχατιά της Ευρώπης. Η απόλυτη περιήγηση ολόκληρης της Ισλανδίας, με τα φιόρδ, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, τα ηφαίστεια, τις παγετώδεις λιμνοθάλασσες, τις θερμές λίμνες με τους εκτυφλωτικούς τιρκουάζ χρωματισμούς. Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την εκπληκτική ιεροτελεστία της φύσης σε αυτόν το παγωμένο και ταυτόχρονα καυτό τόπο!

Μέσα από τις περιηγήσεις μας θα επιστρέψουμε στην Εποχή του Πλειστόκαινου, στον πρώιμο μεσαίωνα όταν οι πρώτοι Βίκινγκ πάτησαν το πόδι τους στο νησί, στο Ταξίδι στο Κέντρο της Γης του Ιουλίου Βερν. Θα πλεύσουμε δίπλα σε τεράστιες φάλαινες και λευκόραμφα δελφίνια, θα δούμε φώκιες να λιάζονται νωχελικά πάνω στην ηφαιστειακή άμμο, θα δούμε γλάρους και θαλασσοπούλια να φιλοτεχνούν γλυπτά πάνω στη θάλασσα.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε το απόλυτο ταξίδι στις πιο απόκρημνες και απόμερες γωνιές της Ισλανδίας. Ξεκινώντας από την πρωτεύουσα Ρέικιαβικ και κατευθυνόμενοι προς τα εν πολλοίς άγνωστα δυτικά φιόρδ με τη μαγευτική φύση και τα εντυπωσιακά ψαροχώρια, πριν περάσουμε στον μελαγχολικό βορρά, όπου η θέα προς το βόρειο Ατλαντικό ωκεανό συναρπάζει, και θαλάσσια κήτη χαίρονται παιχνιδιάρικα το νερό. Το Versus Travel, πιστό στη φιλοσοφία του να αναγάγει τα ευρωπαϊκά προγράμματά του σε ατόφιες ταξιδιωτικές εμπειρίες, οργανώνει ένα ακόμα εξαιρετικό οδοιπορικό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ταξίδι στην απόκοσμη γοητεία της Ισλανδίας, εδώ όπου η λάβα έσμιξε με τον πάγο και γέννησαν τοπία μεγαλειώδη. Σας ετοιμάσαμε με προσοχή στη λεπτομέρεις μια εξερευνητική περιπέτεια, που υπόσχεται δρόμους μαγικούς, μέσα από πάγους, βράχους, θάλασσες και φωτιές στο πραγματικά μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Ισλανδίας. Ένα ταξίδι αφιερωμένο στο μυστήριο αυτής της χώρας, στην ομορφιά των τοπίων της και στα αμέτρητα φυσικά της φαινόμενα. Ένα ταξίδι με έντονη την ταυτότητα Versus, με διανυκτερεύσεις σε διαφορετικά σημεία και όχι με περιορισμένης εμβέλειας ημερήσιες εξορμήσεις από την πρωτεύουσα.

Επισκεπτόμαστε και ανακαλύπτουμε τα για πολλούς ανεξερεύνητικα βόρεια και δυτικά φιόρδ της χώρας με τις δαντελωτές ακτογραμμές, στο πληρέστερο πρόγραμμα διαμονής, εμπειριών και δραστηριοτήτων που προτάθηκε ποτέ για την Ισλανδία. Το Versus για άλλη μια φορά ετοίμασε ένα ταξίδι αφιερωμένο στους οπαδούς της περιπέτειας, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να «χαθεί» μέσα στην απεραντοσύνη αυτής της πανέμορφης και μοναδικής –στον κόσμο– χώρας!

Είναι ένα αληθινά σπάνιο ταξίδι στις πιο απόμερες γωνιές της Ισλανδίας, που κάνει τον γύρο της νησιωτικής χώρας και φτάνει σε μέρη απαράμιλης φυσικής ομορφιάς!

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Μια μόνο διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ και όλες οι υπόλοιπες αφιερωμένες για να γνωρίσουμε την ενδοχώρα, μιας και εκεί κρύβεται η μαγεία της Ισλανδίας. Το αντίστροφο θα εξοικονομούσε κόστη από το ακριβό πούλμαν της Ισλανδίας και τις ακριβές διαμονές στο εσωτερικό της χώρας, λόγω περιορισμένων καταλυμάτων, αλλά θα αποτελούσε έκπτωση στην ποιότητα.
  • Εξαιρετικές αυθημερόν (με ενδιάμεσο σταθμό) πτήσεις με την Austrian Airlines, για να μην χάσουμε λεπτό από το ταξίδι μας.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στην επαρχία (τα φαγητά στα ξενοδοχεία στην Ισλανδία είναι σερβιριστά και όχι μπουφέ). Στο Ρέικιαβικ πρωινό.
  • Πολλές δραστηριότητες στην ακριβή Ισλανδία για να την γνωρίσουμε όσο καλύτερα και εις βάθος γίνεται.
  • Θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του δεύτερου μεγαλύτερου παγετώνα της Ισλανδίας.
  • Θα απολαύσουμε ζεστό ιαματικό μπάνιο στην Μπλε Λίμνη
  • Θα γνωρίσουμε τη Λίμνη Μύβατν, ένα φυσικό μνημείο γεωλογικής ιστορίας.
  • Έμπειρο Έλληνα αρχηγό/συνοδό.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Η ταξιδιωτική μας ομάδα θα συναντηθεί στο αεροδρόμιο για την πτήση αναχώρησης για την πρωτεύουσα της Ισλανδίας, το Ρέικιαβικ, το οποίο εκτός από μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι και η βορειότερη πρωτεύουσα του πλανήτη, δεδομένου ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρκτικό Κύκλο. Ρέικιαβικ σημαίνει «Ορμίσκος του Καπνού» και πιστεύεται ότι οφείλει το όνομά του στις ιαματικές πηγές που έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στους πρώτους εξερευνητές. Εκεί ζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, το οποίο αριθμεί περίπου στις 250.000, αριθμός πολύ μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συνολικός πληθυσμός της χώρας δεν ξεπερνάει τις 350.000.
Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΔΥΤΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

Νωρίς το πρωί ξεκινάει η ξενάγησή μας στο Ρέικιαβικ για να πάρουμε μία γεύση από τη ζωή στη χώρα. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Stykkisholmur, όπου μας περιμένει το φέρι μποτ που θα μας οδηγήσει στα Δυτικά Φιορδ της Ισλανδίας.
Μετά το άνετο ταξίδι μας κατά τη διάρκεια του οποίου θα θαυμάσουμε τη φύση γύρω μας και τα αναρίθμητα νησιά των δυτικών φιορδ, θα αφιχθούμε στο Brjanslaekur, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: ΔΥΤΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το Arnarfjörður, ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιορδ της Ισλανδίας. Στη συνέχεια ταξιδεύουμε προς τους καταρράκτες Dynjand. Όχι ένας αλλά εφτά μεγάλοι καταρράκτες πέφτουν στη θάλασσα δημιουργώντας ένα μοναδικό υπερθέαμα. Έπειτα, θα κατευθυνθούμε προς το  φιορδ Dýrafjörður και το ιστορικό ψαροχώρι Þingeyri, όπου θα εξερευνήσουμε τα λείψανα μιας μεσαιωνικής αίθουσας συνελεύσεων ("Þing") πίσω από την εκκλησία του χωριού, για να αισθανθούμε το παρελθόν της χώρας να ζωντανεύει εμπρός μας. Λίγο μετά θα αναχωρήσουμε για το Önundarfjörður, ένα ιδιαίτερο φιορδ με λευκή άμμο. Τέλος, θα διασχίσουμε τη σήραγγα Vestfjarðagöng, μήκους 9 χλμ. και θα κατεβούμε στο Ísafjörður. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικισμό στα δυτικά φιορδ, ενώ διατηρεί και τον τίτλο του μεγαλύτερου στη χώρα. Εδώ βρίσκεται και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια.

Αργά το απόγευμα θα αφιχθούμε στο Isfjord όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

4η ημέρα: ΔΥΤΙΚΑ ΦΙΟΡΔ – ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο κινούμαστε νότια, προς την περιοχή Varmahlid. Οδηγώντας κατά μήκος του Hestfjörður και του Skötufjörður, θα δούμε τις φώκιες του λιμανιού να στηρίζονται σε βράχους της ακτής, προσφέροντάς μας ένα μοναδικό θέμα.
Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το φιορδ Hrútafjörður, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη αργά το απόγευμα.

5η ημέρα: ΒΟΡΕΙΑ ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΝΤΑΛΒΙΚ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη χερσόνησο Trollskagi, μέρος των βόρειων φιορδ της χώρας. Πρόκειται για μια παραμυθένια διαδρομή που οδηγεί στο Akureyri, κατά μήκος της εντυπωσιακής ακτογραμμής, μέσω μικρών αλιευτικών κοινοτήτων όπως το Siglufjordur, το Olafsfjordur και το Dalvik. Θα διασχίσουμε σμαραγδένιες κοιλάδες που επισκιάζονται από γιγάντια βουνά, τα οποία ανηφορίζουν στα υψώματα των απόκρημνων βράχων και περιστασιακά εξαφανίζονται στο σκοτάδι των στενών τούνελ. Παρόμοια με τα ανατολικά φιόρδ, η χερσόνησος χωρίζεται από πολλές βαθιές κοιλάδες, υπολείμματα της εποχής των παγετώνων. Θα κάνουμε στάση στο Hofsós, στις στήλες βασάλτη Staðarbjörg. Εδώ θα βρούμε ψηλές, κομψές στήλες από βασάλτη, παρόμοιες με αυτές που βλέπει κανείς στο Stuðlagil. Θα ακολουθήσει σύντομη επίσκεψη στο Siglufjordur. Το Siglufjörður είναι η βορειότερη πόλη της Ισλανδίας, της οποίας η φήμη έχει συνδεθεί με την άμπωτη και την αλιεία. Ένα μικροσκοπικό ψαροχώρι καρχαριών το 1900, το Siglufjörður έγινε σύντομα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ισλανδίας και η αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της αλιείας ρέγγας στον Ατλαντικό. Συνεχίζουμε προς το Ντάλβικ όπου θα αφιχθούμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΑΛΒΙΚ – ΜΙΒΑΤΝ

Ο λεγόμενος Diamond Circle (διαμαντένιος κύκλος) είναι μια όμορφη περιήγηση στα αξιοθέατα που περιλαμβάνει το Ásbyrgi, Dettifoss και Mývatn.  Η περιοχή περιβάλλεται από βράχους ύψους 100 μέτρων, οι οποίοι δημιουργούν ένα ημικυκλικό φαράγγι που προστατεύει ένα όμορφο άλσος. Θα θαυμάσουμε επίσης τον  καταρράκτη Dettifoss, τον ισχυρότερο της Ισλανδίας, ενώ για το τέλος της ημέρας μας περιμένει η λίμνη Μίβατν. Το αλλόκοτο σχήμα της οφείλεται στις εκρήξεις των κοντινών ηφαιστείων και στον τρόπο με τον οποίο διαχύθηκε η λάβα τους. Θα θαυμάσουμε τη λίμνη κάνοντας τον γύρο της, με τις απαραίτητες στάσεις στο μοναδικό Ντιμουρμποργκίρ Νταρκ Λάβα Σίτι με τους καταπληκτικούς σχηματισμούς από μαύρη λάβα, το Χβερίρ και την περιοχή Ναμαρσκάντ.

7η ημέρα: ΑΚΟΥΡΕΪΡΙ: Παρατήρηση φαλαινών – ΜΠΟΡΓΚΑΡΝΕΣ

Φτάνουμε στο πανέμορφο φυσικό λιμάνι Ακουρέιρι, την πρωτεύουσα του Βορρά, χτισμένη στον μυχό του Εϊγιαφγιοντούρ (φιορδ Έιγια, το πιο μακρύ φιορδ της Ισλανδίας). Κουκλίστικα πλακόστρωτα, μικρά σπιτάκια, καφέ και εστιατόρια με όμορφα παράθυρα, απόλυτη γαλήνη, που θα απολαύσουμε στη βόλτα μας στην πόλη. Μέσα στην ημέρα περιλαμβάνεται βαρκάδα για παρατήρηση φαλαινών. Θα πλεύσουμε με ειδικό σκάφος που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή στα ανοιχτά του λιμανιού και θα δούμε τεράστιες μπλε φάλαινες που φυσάνε πίδακες νερού στον αέρα, τις οποίες συντροφεύουν λευκόραμφα δελφίνια καθώς και σμήνη από θαλασσοπούλια. Το θέαμα είναι εκπληκτικό, καθώς τα φιλικά αυτά κήτη θα περνάνε ακριβώς από δίπλα μας.
Επόμενος σταθμός το Μπόργκαρνες, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

8η ημέρα: ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ LANGJÖKULL – ΜΠΛΕ ΛΙΜΝΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σήμερα θα εξερευνήσουμε τον δεύτερο μεγαλύτερο παγετώνα της Ισλανδίας! Ένα μέρος του είναι προσβάσιμο, έτσι θα καταφέρουμε να μπούμε στο εσωτερικό του χάρη στο ειδικά κατασκευασμένο τούνελ. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που θα μας αποκαλύψει μυστικά του παρελθόντος. Στη συνέχεια αναχωρούμε οδικώς για την περίφημη Μπλε Λίμνη (Blue Lagoon), ένα εκπληκτικό μνημείο της φύσης που μόνο από κοντά μπορείς να αντιληφθείς! Πρόκειται για ένα γεωθερμικό σπα με γαλακτώδη γαλάζια νερά που διατηρούν θερμοκρασία 37-39º C και αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στην Ισλανδία. Θα απολαύσουμε ένα ζεστό ιαματικό μπάνιο μέσα σε ένα απόκοσμο τοπίο, που το δημιουργούν οι αντιθέσεις των καταγάλανων υδάτων με τους σεληνιακούς σχηματισμούς της λάβας. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Ρέικιαβικ, όπου μας περιμένει η πτήση επιστροφής μας.
 

9η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ /ΛΑΡΝΑΚΑ

Επιστρέφουμε σπίτι μας νωρίς το πρωί και κάνουμε ήδη σχέδια για τον επόμενο προορισμό μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

  • Ο μεγαλύτερος παγετώνας της Ευρώπης, ο Vatnajökull, βρίσκεται εδώ και καλύπτει σημαντικό μέρος της χώρας.
  • Οι Ισλανδοί αγαπούν το διάβασμα, γι’ αυτό και ένας μεγάλος αριθμός αυτών όχι μόνο διαβάζουν αλλά και έχουν εκδώσει περισσότερα από ένα βιβλίο.
  • Δεν έχει στρατό.
  • Δεν έχει επικίνδυνα έντομα ή κουνούπια. Δεν αντέχουν το κλίμα της. Λογικό.
  • Θεωρείται μια ιδιαίτερα ασφαλής χώρας. Το αποδεικνύει άλλωστε και η απουσία Σωμάτων Ασφαλείας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ:

Οι εκδρομές και επισκέψεις στην Ισλανδία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις φυσικές και γεωλογικές διεργασίες που τυχόν συμβούν στη χώρα κατά τη διεξαγωγή του ταξιδιού. Το Versus Travel φροντίζει ώστε – αν κριθεί απαραίτητο – οι προγραμματισμένες δραστηριότητες να αντικαθίστανται από άλλες παρόμοιες.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2899 € 830 €
Twin Room 2899 € 830 €
Triple Room 2899 € 830 €
Single Room 3859 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2899 € 830 €
Twin Room 2899 € 830 €
Triple Room 2899 € 830 €
Single Room 3859 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 830 €
Twin Room 2699 € 830 €
Triple Room 2699 € 830 €
Single Room 3659 € 830 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3119 € 830 €
Twin Room 3119 € 830 €
Triple Room 3119 € 830 €
Single Room 4079 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3119 € 830 €
Twin Room 3119 € 830 €
Triple Room 3119 € 830 €
Single Room 4079 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 830 €
Twin Room 2919 € 830 €
Triple Room 2919 € 830 €
Single Room 3879 € 830 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3979 € 0 €
Twin Room 3979 € 0 €
Triple Room 3979 € 0 €
Single Room 4939 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3979 € 0 €
Twin Room 3979 € 0 €
Triple Room 3979 € 0 €
Single Room 4939 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3779 € 0 €
Twin Room 3779 € 0 €
Triple Room 3779 € 0 €
Single Room 4739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

04/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

04/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

12/07/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

12/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

11/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

11/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

19/07/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

19/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

18/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

18/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

26/07/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

26/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

25/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

25/07/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

02/08/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

02/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - 
Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

01/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

01/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

09/08/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

09/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

08/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

08/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

16/08/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

16/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

15/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

15/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

23/08/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

23/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

22/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

22/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

30/08/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

30/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

OS 802

29/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

16:15

17:30

OS 327

29/08/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

21:00

23:20

OS 328

06/09/2024

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΒΙΕΝΝΗ

00:10

06:15

OS 807

06/09/2024

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

06:50

10:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό. Εξαιρετικές αυθημερόν πτήσεις με την Austrian Airlines, για να μην χάσουμε λεπτό από το ταξίδι μας.
  • Μια μόνο διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ και όλες οι υπόλοιπες αφιερωμένες για να γνωρίσουμε την ενδοχώρα, μιας και εκεί κρύβεται η μαγεία της Ισλανδίας. Το αντίστροφο θα εξοικονομούσε κόστη από το ακριβό πούλμαν της Ισλανδίας και τις ακριβές διαμονές στο εσωτερικό της χώρας, λόγω περιορισμένων καταλυμάτων, αλλά θα αποτελούσε έκπτωση στην ποιότητα.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στην επαρχία (τα φαγητά στα ξενοδοχεία στην Ισλανδία είναι σερβιριστά και όχι μπουφέ). Στο Ρέικιαβικ πρωινό.
  • Πολλές δραστηριότητες στην ακριβή Ισλανδία για να την γνωρίσουμε όσο καλύτερα και εις βάθος γίνεται.
  • Παρατήρηση φαλαινών και δελφινιών με ειδικό πλοιάριο από το Ακουρέιρι.
  • Επίσκεψη στη Μπλε Λίμνη, ένα γεωθερμικό σπα με γαλακτώδη γαλάζια νερά για ζεστό ιαματικό μπάνιο.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο            
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από είσοδοι σε αξιοθέατα και μουσεία.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 830 €.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Οι εκδρομές και επισκέψεις στην Ισλανδία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις φυσικές και γεωλογικές διεργασίες που τυχόν συμβούν στη χώρα κατά τη διεξαγωγή του ταξιδιού. Το Versus Travel φροντίζει ώστε – αν κριθεί απαραίτητο – οι προγραμματισμένες δραστηριότητες να αντικαθίστανται από άλλες παρόμοιες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ταξίδι στην απόκοσμη γοητεία της Ισλανδίας, εδώ όπου η λάβα έσμιξε με τον πάγο και γέννησαν τοπία μεγαλειώδη. Σας ετοιμάσαμε με προσοχή στη λεπτομέρεις μια εξερευνητική περιπέτεια, που υπόσχεται δρόμους μαγικούς, μέσα από πάγους, βράχους, θάλασσες και φωτιές στο πραγματικά μαγευτικό φυσικό περιβάλλον της Ισλανδίας. Ένα ταξίδι αφιερωμένο στο μυστήριο αυτής της χώρας, στην ομορφιά των τοπίων της και στα αμέτρητα φυσικά της φαινόμενα. Ένα ταξίδι με έντονη την ταυτότητα Versus, με διανυκτερεύσεις σε διαφορετικά σημεία και όχι με περιορισμένης εμβέλειας ημερήσιες εξορμήσεις από την πρωτεύουσα.

Επισκεπτόμαστε και ανακαλύπτουμε τα για πολλούς ανεξερεύνητικα βόρεια και δυτικά φιόρδ της χώρας με τις δαντελωτές ακτογραμμές, στο πληρέστερο πρόγραμμα διαμονής, εμπειριών και δραστηριοτήτων που προτάθηκε ποτέ για την Ισλανδία. Το Versus για άλλη μια φορά ετοίμασε ένα ταξίδι αφιερωμένο στους οπαδούς της περιπέτειας, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να ζήσουν ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να «χαθεί» μέσα στην απεραντοσύνη αυτής της πανέμορφης και μοναδικής –στον κόσμο– χώρας!

Είναι ένα αληθινά σπάνιο ταξίδι στις πιο απόμερες γωνιές της Ισλανδίας, που κάνει τον γύρο της νησιωτικής χώρας και φτάνει σε μέρη απαράμιλης φυσικής ομορφιάς!

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Μια μόνο διανυκτέρευση στο Ρέικιαβικ και όλες οι υπόλοιπες αφιερωμένες για να γνωρίσουμε την ενδοχώρα, μιας και εκεί κρύβεται η μαγεία της Ισλανδίας. Το αντίστροφο θα εξοικονομούσε κόστη από το ακριβό πούλμαν της Ισλανδίας και τις ακριβές διαμονές στο εσωτερικό της χώρας, λόγω περιορισμένων καταλυμάτων, αλλά θα αποτελούσε έκπτωση στην ποιότητα.
  • Εξαιρετικές αυθημερόν (με ενδιάμεσο σταθμό) πτήσεις με την Austrian Airlines, για να μην χάσουμε λεπτό από το ταξίδι μας.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στην επαρχία (τα φαγητά στα ξενοδοχεία στην Ισλανδία είναι σερβιριστά και όχι μπουφέ). Στο Ρέικιαβικ πρωινό.
  • Πολλές δραστηριότητες στην ακριβή Ισλανδία για να την γνωρίσουμε όσο καλύτερα και εις βάθος γίνεται.
  • Θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του δεύτερου μεγαλύτερου παγετώνα της Ισλανδίας.
  • Θα απολαύσουμε ζεστό ιαματικό μπάνιο στην Μπλε Λίμνη
  • Θα γνωρίσουμε τη Λίμνη Μύβατν, ένα φυσικό μνημείο γεωλογικής ιστορίας.
  • Έμπειρο Έλληνα αρχηγό/συνοδό.

 

Highlights

  • Γνωρίστε την μαγευτική πρωτεύουσα Ρέικιαβικ, τη βορειότερη πρωτεύουσα του πλανήτη!
  • Απολαύστε την απαράμιλλης ομορφιάς φύση στα Δυτικά και Βόρεια φιόρδ της χώρας, με τα αναρίθμητα νησιά.
  • Θαυμάστε τους καταρράκτες Dynjand στα δυτικά και Dettifoss στα βόρεια, που θεωρείται ως ο ισχυρότερος καταρράκτης της Ισλανδίας.
  • Ανακαλύψτε τους γοητευτικούς οικισμούς των φιόρδ και τους ανθρώπους που μένουν στο βορειότερο σημείο της Ευρώπης.
  • Επισκεφτείτε τη πρωτεύουσα της αλιείας ρέγγας στον Ατλαντικό, το Siglufjörður, που από μικροσκοπικό ψαροχώρι καρχαριών το 1900 έφτασε να είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.
  • Εντυπωσιαστείτε από το μοναδικό Ντιμουρμποργκίρ Νταρκ Λάβα Σίτι με τους καταπληκτικούς σχηματισμούς από μαύρη λάβα.
  • Αφεθείτε στη μαγεία των φαλαινών και δελφινιών καθώς κολυμπούν σε μικρή απόσταση από εμάς κατά την βαρκάδα μας στο Ακουρέιρι.
  • Χαλαρώστε στην υπέροχη Μπλε Λίμνη, ένα γεωθερμικό σπα όπου το νερό φτάνει μέχρι και τους 39º C.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές αυθημερόν (με ενδιάμεσο σταθμό) πτήσεις με την Austrian
  • Θα απολαύσουμε ζεστό ιαματικό μπάνιο στην Μπλε Λίμνη
  • Θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του δεύτερου μεγαλύτερου παγετώνα της Ισλανδίας.

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

04/07, 11/07, 18/07, 25/07, 01/08, 08/08, 15/08, 22/08, 29/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Τα κρυμμένα διαμάντια της Ισλανδίας και τα ανεξερεύνητα Βόρεια και Δυτικά Φιόρδ | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info