fb

Βαλεαρίδες Νήσοι: Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα - Ένας εξωτικός προορισμός στη Μεσόγειο | Καλοκαίρι 2024

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 969€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ηρεμία, διασκέδαση, αξιοθέατα, υπέροχες παραλίες και λαμπερός ήλιος, όλα έχουν τη θέση τους στις Βαλεαρίδες, ένα σύμπλεγμα έντεκα νησιών στη Μεσόγειο, ανατολικά της Ισπανίας, όπου και ανήκουν. Σημαντικότερα είναι τέσσερα: η Μαγιόρκα, η Μινόρκα, η Ίμπιζα και η Φορμεντέρα. Κάθε ένα από τα νησιά αυτά, έχει τον δικό του χαρακτήρα.

Παρά τα εντυπωσιακά πλήθη τουρισμού που καταφθάνουν εκεί κάθε χρόνο, τα νησιά των Βαλεαρίδων έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μεγάλο μέρος της φυσικής τους ομορφιάς. Πέρα από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα τουριστικά θέρετρα, τα μπαρ και τις οργανωμένες και δημοφιλείς παραλίες, θα δείτε όμορφους γοτθικούς ναούς, ερείπια από τη λίθινη εποχή, γραφικά ψαροχώρια, απομονωμένους όρμους, απέραντους ελαιώνες, αλλά και εκτάσεις με αμυγδαλιές και εσπεριδοειδή.

Στις Βαλεαρίδες ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει, είτε τις επισκέπτεται για χαλάρωση, είτε για ξέφρενη διασκέδαση, είτε με ρομαντική διάθεση.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Κάντε ξένοιαστες διακοπές στον τουριστικό παράδεισο αλλά επίσης γνωρίστε με καθημερινές ξεναγήσεις, το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και της Ισπανίας και το έβδομο στην Μεσόγειο. Με κόστος πακέτου χαμηλότερο ακόμα και από αντίστοιχη διαμονή σε Ελληνικό νησί, οι διακοπές στην Μαγιόρκα με το Versus είναι ένα πραγματικό όνειρο!

Η Μαγιόρκα, όπως η Μινόρκα, αποτελούν σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ισπανική Μεσόγειο. Με αντίστοιχες εκδρομές μπορείτε να επισκεφθείτε και τα γειτονικά αυτά χαρακτηριστικά νησιά.

Η πρωτεύουσά της Πάλμα ντε Μαγιόρκα ή, όπως την γνωρίζουν οι κάτοικοι, Ciutat (δηλαδή πόλη, στα καταλανικά), είναι μια σύγχρονη μητρόπολη με ρομαντική ατμόσφαιρα στο ιστορικό της κέντρο. Το κλίμα είναι μεσογειακό, με υψηλές θερμοκρασίες τα καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες.

Κοσμοπολίτικη όσο λίγα νησιά, η Μαγιόρκα διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ακτές της Μεσογείου. Τροπικές, μικρές ή μεγάλες, όποιο είδος παραλίας σας γοητεύει, είναι σίγουρο ότι θα τη συναντήσετε στο νησί. Το ανάγλυφό του είναι εξίσου εντυπωσιακό με την μήκους 100 χιλιομέτρων οροσειρά της Serra Tramuntana να είναι ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής, φιλοξενώντας πανέμορφα παραδοσιακά χωριουδάκια με μεσαιωνική ατμόσφαιρα. 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Επισκεφθήκαμε τα νησιά των Βαλεαρίδων και σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει. Ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χαλάρωση, διακοπές αλλά και ξεναγήσεις στον εξωτικό παράδεισο της Ισπανίας. Προσεκτικά σχεδιασμένο, γεμάτο με δραστηριότητες, εκδρομές και ξεναγήσεις, που τοπικά κοστίζουν αλλά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με την Aegean.
  • Περιήγηση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στα γειτονικά νησιά της Ίμπιζα και της Μενόρκα.
  • Επίσκεψη στο Μανακόρ και στο φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου.
  • Δυνατότητα για μια μοναδική εμπειρία - ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Κολύμπι σε εξωτικές παραλίες με τυρκουάζ νερά!
  • Εκδρομή στη Βαλλντεμόσα και στο μεσαιωνικό χωριό Σολιέρ, στη Μαγιόρκα.
  • Χρόνος για κολύμπι στις παραλίες της Μαγιόρκα.
  • Πρόγραμμα που συνδυάζει χαλάρωση και ξενάγηση.
  • Το μόνο με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, την Μαγιόρκα. Ένα νησί με διπλάσια έκταση από την Ρόδο, με τρομερή τουριστική ανάπτυξη που δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο!

Το όνομα Μαγιόρκα προέρχεται από το λατινικό insula maior - δηλαδή Μεγάλο Νησί. Χάρη στις μεγάλης έκτασης αμμώδεις παραλίες, τις δαντελωτές ακτές, τα γαλανά νερά της, τους καταπράσινους λόφους, το μεσογειακό της κλίμα και την καταλανική φιλοξενία, η Μαγιόρκα, μαζί με την Μινόρκα και την Ίμπιζα, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό. Άφιξη και έχετε την υπόλοιπη ημέρα στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τις κρυφές ομορφιές της πόλης. Διανυκτέρευση στην Μαγιόρκα.

2η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ (περιήγηση)

Σήμερα θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα ανακαλύψουμε τις ομορφιές της πόλης. Θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό, το Palaudel’Almudaina, το μέγαρο του δημαρχείου, θα περπατήσουμε στα σοκάκια με τον αρχηγό μας και χρόνου επιτρέποντος, θα περιηγηθούμε ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά των ευγενών.

 Για το βράδυ, προτείνουμε βόλτες εκεί που χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαγιόρκα, με γραφικά υπαίθρια εστιατόρια, ευφάνταστα μπαράκια με θέα τη Μεσόγειο ή το κάστρο, αλλά και περατζάδες στα σοκάκια και λιμάνι που σφύζει από ζωή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΛΝΤΕΜΟΣΑ – ΣΟΛΙΕΡ (χρόνος για κολύμπι) – ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Πρωινό και αναχώρηση για μια εκδρομή στην παραδοσιακή πολιτεία της ενδοχώρας, την Βαλντεμόσα (Valldemossa). Εδώ θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό καστρομονάστηρο της Καρτούχα (Cartuja) όπου έζησε το 1838 ο Σοπέν με τη Γεωργία Σάνδη, ενώ θα απολαύσουμε και τη βόλτα μας στην πόλη.

Συνεχίζουμε για την κωμόπολη Σόλιερ (Sóller), ένα όμορφο παραδοσιακό, μεσαιωνικό χωριό (χωριό για τα ισπανικά δεδομένα) με ιδιαίτερο χρώμα. Η κεντρική του πλατεία, με το συντριβάνι και τις γραμμές από όπου ακόμη περνάει το τοπικό τραμ (!), τα μεσαιωνικά καλντερίμια και ο εκπληκτικός ναός του Αγίου Βαρθολομαίου αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή μας. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι στην Σολιέρ.

Αργότερα επιστρέφουμε στην Πάλμα, ενώ το βράδυ θα μυηθούμε ξανά στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

4η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΜΑΝΑΚΟΡ – ΠΟΡΤΟ ΚΡΙΣΤΟ – ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (είσοδος περιλαμβάνεται) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ – ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Αναχώρηση για την ανατολική πλευρά του νησιού. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα γνωρίσετε διάφορα γραφικά χωριά, με επιλεγμένες στάσεις στο Μανακόρ, όπου θα επισκεφθείτε το φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών.

Στη συνέχεια, περνώντας από το γραφικό λιμανάκι του Πόρτο Κρίστο, θα δείτε το περίφημο σπήλαιο του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου. Εκεί θα απολαύσετε και ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη λίμνη - μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σε αυτό το υποβλητικό τοπίο. Συνεχίζουμε για να απολαύσουμε το κολύμπι μας σε μια από τις παραλίες του νησιού. Επιστροφή στην Πάλμα και ευκαιρία για μία ακόμα βραδιά να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή της Πάλμα. Διανυκτέρευση στη Πάλμα.

5η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΟΥΡΟ – ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Ξεκινάμε σήμερα για τον βορά της Μαγιόρκα και την παραλία Μούρο (ή Μόουρο, στα καταλανικά της Μαγιόρκα), στοκ κόλπο της Αλκούδια. Η αμμουδιά είναι υπέροχη, αρμυρίκια υπάρχουν σε αρκετά σημεία της, ενώ η παραλία είναι μοναδική! Το πιο σημαντικό βέβαια είναι τα ωραία νερά της, όπως θα διαπιστώσουμε και εμείς! Θα έχουμε αρκετό χρόνο για κολύμπι στην παραλία. Επιστροφή στην Πάλμα και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: ελεύθερη ημέρα – προαιρετική εκδρομή στη ΜΙΝΟΡΚΑ

Για τη σημερινή ημέρα σάς προτείνουμε δύο ξεχωριστές επιλογές. Μπορείτε να απολαύσετε μία ελεύθερη ημέρα στην Πάλμα, ώστε να την απολαύσετε στους δικούς σας ρυθμούς, ή να επιλέξετε να εκδράμετε στο γειτονικό νησί της Μινόρκα.

Η Μινόρκα είναι το πιο απομακρυσμένο νησί των Βαλεαρίδων από την ισπανική ενδοχώρα. Η Μινόρκα, ένα νησί που είναι πλούσιο σε προϊστορικά ερείπια, έχει χαρακτηριστεί τεράστιο υπαίθριο μουσείο. Τα περισσότερα μνημεία είναι έργα των «Ταλαγιότ», που έζησαν εδώ το 2000-1000 π.Χ. και πήραν το όνομά τους από τα ταλαγιότ, τεράστιους πέτρινους πύργους. 

Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια και άλλα χτίσματα της Εποχής του Ορείχαλκου, διάσπαρτα σε όλο το νησί. Συνήθως είναι ανοιχτά στο κοινό, δωρεάν και προσφέρουν στους επισκέπτες μια εικόνα για τους αρχαίους κατοίκους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

7η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: ελεύθερη ημέρα – προαιρετική εκδρομή στην ΙΜΠΙΖΑ

Για τη σημερινή ημέρα σάς προτείνουμε δύο ξεχωριστές επιλογές. Μπορείτε να απολαύσετε μία ελεύθερη ημέρα στην Πάλμα, ώστε να την απολαύσετε στους δικούς σας ρυθμούς, ή να επιλέξετε μία προαιρετική εκδρομή με τον αρχηγό μας στο γειτονικό νησί της Ίμπιζα.

Η Ιμπιζα (Εϊβίσσα, για τους ντόπιους) είναι νησί γνωστό για τα ξέφρενα πάρτυ του αλλά και τις ωραίες παραλίες του. Θα δούμε  το γραφικό χωριουδάκι Santa Eulalia, με το ιδιαίτερο χρώμα την παραλία του San Vicente και την πόλη San Antonio, Τελευταίος σταθμός η Dalt De Vila μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Επιστροφή πολύ αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μαγιόρκα.

(Το κόστος της προαιρετικής εκδρομής στην Ίμπιζα περιλαμβάνει την εκδρομή στην Ίμπιζα αλλά και τον χρόνο να την απολαύσετε μόνοι σας)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

8η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στην Πάλμα και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1099 € 420 €
Twin Room 1099 € 420 €
Triple Room 1099 € 420 €
Single Room 1899 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 2099 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 2099 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 420 €
Twin Room 1249 € 420 €
Triple Room 1249 € 420 €
Single Room 2149 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 2099 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 2099 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 969 € 420 €
Twin Room 969 € 420 €
Triple Room 969 € 420 €
Single Room 1669 € 420 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 420 €
Twin Room 1249 € 420 €
Triple Room 1249 € 420 €
Single Room 2049 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 2249 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 2249 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 420 €
Twin Room 1399 € 420 €
Triple Room 1399 € 420 €
Single Room 2299 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 2249 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 2249 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1119 € 420 €
Twin Room 1119 € 420 €
Triple Room 1119 € 420 €
Single Room 1819 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 0 €
Twin Room 1719 € 0 €
Triple Room 1719 € 0 €
Single Room 2519 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2719 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2719 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1869 € 0 €
Twin Room 1869 € 0 €
Triple Room 1869 € 0 €
Single Room 2769 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2719 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2719 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1589 € 0 €
Twin Room 1589 € 0 €
Triple Room 1589 € 0 €
Single Room 2289 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

01/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

08/07/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

29/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

05/08/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

05/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

12/08/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

12/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

19/08/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

19/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

26/08/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

26/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

02/09/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 704

16/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΛΜΑ

14:00

16:00

Α3 705

23/09/2024

ΠΑΛΜΑ – ΑΘΗΝΑ

16:55

20:45

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Πάλμα ντε  Μαγιόρκα.
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο της Πάλμα.
  • Εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ    
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 420€.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Οι προαιρετικές εκδρομές προϋποθέτουν ελάχιστη συμμετοχή 20 ατόμων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300 €.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Επισκεφθήκαμε τα νησιά των Βαλεαρίδων και σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει. Ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει χαλάρωση, διακοπές αλλά και ξεναγήσεις στον εξωτικό παράδεισο της Ισπανίας. Προσεκτικά σχεδιασμένο, γεμάτο με δραστηριότητες, εκδρομές και ξεναγήσεις, που τοπικά κοστίζουν αλλά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με την Aegean.
  • Περιήγηση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στα γειτονικά νησιά της Ίμπιζα και της Μενόρκα.
  • Επίσκεψη στο Μανακόρ και στο φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου.
  • Δυνατότητα για μια μοναδική εμπειρία - ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Κολύμπι σε εξωτικές παραλίες με τυρκουάζ νερά!
  • Εκδρομή στη Βαλλντεμόσα και στο μεσαιωνικό χωριό Σολιέρ, στη Μαγιόρκα.
  • Χρόνος για κολύμπι στις παραλίες της Μαγιόρκα.
  • Πρόγραμμα που συνδυάζει χαλάρωση και ξενάγηση.
  • Το μόνο με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.

Highlights

  • Περιήγηση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στα γειτονικά νησιά της Ίμπιζα και της Μενόρκα.
  • Επίσκεψη στο Μανακόρ και στο φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου.
  • Δυνατότητα για μια μοναδική εμπειρία - ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Κολύμπι σε εξωτικές παραλίες με τυρκουάζ νερά!
  • Εκδρομή στη Βαλλντεμόσα και στο μεσαιωνικό χωριό Σολιέρ, στη Μαγιόρκα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές απευθείας πτήσεις με την Aegean.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στα γειτονικά νησιά της Ίμπιζα και της Μενόρκα.

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

01/07, 29/07, 05/08, 12/08, 19/08, 26/08, 16/09



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βαλεαρίδες Νήσοι: Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα - Ένας εξωτικός προορισμός στη Μεσόγειο | Καλοκαίρι 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info