fb

Βραζιλία - Μπαϊα: o παράδεισος των εναλλαγών - φυσικές πισίνες και καταρράκτες στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα | 02.08.2024 & 14.08.2024

Διάρκεια: 11, 12 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2899€

Ταυτότητα ταξιδιού

Έχοντας ως εφόδιο τη μεγάλη εμπειρία του Versus, τολμάμε να υλοποιήσουμε αυτό το ταξίδι-όνειρο, ένα χορταστικό πρόγραμμα 12 ημερών που ξεκινά από το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας, εξερευνά τόπους εξωπραγματικής ομορφιάς στην ανεξερεύνητη πλευρά της Μπαΐα   και του Εθνικού Πάρκου Τσάπαδα Διαμαντίνα και καταλήγει στον τροπικό παράδεισο του Μόρο Ντε Σάο Πάολο, με τη χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα, ζεστά νερά για κολύμπι δίπλα στα μικρά πολύχρωμα ψαράκια και καταδύσεις.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το επιβλητικό τοπίο που σχηματίζουν οι αμέτρητοι καταρράκτες στο Εθνικό Πάρκο, τους οποίους όχι μόνο θα θαυμάσουμε αλλά έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μπάνιο στις φυσικές πισίνες που δημιουργούν και να ζήσουμε την εμπειρία του φυσικού μασάζ με νερό. Δραστηριότητες όπως ζιπ λάιν προσφέρονται για τους πιο τολμηρούς.

Από το πρόγραμμά μας δεν θα μπορούσε να λείπει η διασκέδαση με τον πιο χαρακτηριστικό βραζιλιάνικο τρόπο, δηλαδή τη μουσική και τα σόου με καποέιρα και φωτιές αλλά και ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές με ντόπιες παραδοσιακές γεύσεις.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλήρες οδοιπορικό σε μία από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, τη Βραζιλία, που επικεντρώνεται στην Μπαΐα και το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα. Ξεκινάμε από το Σαλβαδόρ το οποίο γνωρίζουμε σε βάθος και συνεχίζουμε προς Λενκόις και την εξερεύνηση του Πάρκου με τους περίφημους καταρράκτες, τα σπήλαια και τις φυσικές πισίνες που προσφέρουν στο επισκέπτη μοναδικό μασάζ από νερό.  Θα συνεχίσουμε στο Μόρο Ντε Σάο Πάολο για να γνωρίσουμε την πιο εξωτική πλευρά της Μπαΐα που μοιάζει με παράδεισο επί γης και να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας σε ένα χορταστικό 12ήμερο πρόγραμμα που τα έχει όλα!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όμως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: «Βραζιλία μόνο με το Versus»;

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητές του. 

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με σπάνια διαδρομή για να γνωρίσουμε το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα

Σαλβαδόρ,  Λενκόις, Μόρο Ντε Σάο Πάολο. Η Μπαΐα στα καλύτερά της με το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα να μας καταπλήσσει με τις φυσικές ομορφιές του. Από τη μία το Σαλβαδόρ η πρωτεύουσα της βραζιλιάνικης πολιτείας Μπαΐα με τις πολλές αντιθέσεις, τα χρώματα και τα αξιοθέατα και από την άλλη η εξερεύνηση του Εθνικού Πάρκου Τσάπαδα Διαμαντίνα με τις φυσικές πισίνες και τους καταρράκτες που σε καλούν να απολαύσεις φυσικό μασάζ από νερό. Και τέλος το εξωτικό Μόρο Ντε Σάο Πάολο με τα κρυστάλλινα νερά και τα δάση από κοκοφοίνικες, εκεί που νομίζεις ότι ο χρόνος σταματά!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Το Versus δίνει πάντα ιδιαίτερη σημασία στις σωστές πτήσεις ώστε να αποφεύγονται τα πισωγυρίσματα! Έτσι, σε αυτό το πρόγραμμα προσφέρονται ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σαλβαδόρ και επιστροφή ξανά από εκεί.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Δύο ξεναγήσεις στο Σαλβαδόρ (σε διαφορετικές ημέρες).
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στην πόλη Λενκόις για να υπάρχει χρόνος να απολαύσουμε σωστά και να εξερευνήσουμε όπως πρέπει το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα, καθώς δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Μόρο Ντε Σάο Πάολο για να γνωρίσουμε αυτό τον επίγειο παράδεισο της Μπαΐα, να κολυμπήσουμε σε τροπικά νερά και να απολαύσουμε την ομορφιά του νησιού.
  • Ξενάγηση και εξερεύνηση στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα όπου θα θαυμάσουμε την πεντακάθαρη, υπόγεια λίμνη Pratinha. Δυνατότητα για καταδύσεις με αναπνευστήρα για τους πιο περιπετειώδεις για να δουν τα έγκατα του σπηλαίου.
  • Γνωριμία με τους Υδροβιότοπους Marimbus και βαρκάδα στον ποταμό Ρονκαδόρ.
  • Μοναδικό σόου στο Σαλβαδόρ... Θα δούμε επίδειξη καποέιρα, ακροβατικά και χορό της φωτιάς!
  • Κολυμπάμε σε φυσικές πισίνες με κοραλλιογενείς υφάλους γεμάτες με μικρά τροπικά ψάρια σε κρυστάλλινα ζεστά νερά που κάνουν την εμπειρία κολύμβησης μοναδική.
  • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας - με τεράστια εμπειρία στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Aθήνα – Σαλβαδόρ

Αναχώρηση από την Αθήνα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Σαλβαδόρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σαλβαδόρ: 1η ξενάγηση στην πόλη

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσει η γνωριμία μας με το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Η Μπαΐα, «η Γη της Ευτυχίας», είναι η πιο ιστορική πολιτεία της Βραζιλίας, το λίκνο της Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψη της χώρας το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι ένας λαός που έχει μάθει να εναρμονίζει τις διαφορετικότητες, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό, τη θρησκευτική πίστη με τα λαϊκά φεστιβάλ.

Στην πρώτη αυτή μέρα της ξενάγησής μας στο Σαλβαδόρ θα έρθουμε σε επαφή με γνωστές και άγνωστες ιστορικές και γεωγραφικές πτυχές της πόλης κάνοντας παράλληλα ένα νοητό ταξίδι από το παρελθόν στο παρόν και το πώς είναι σήμερα. Πρώτος μας προορισμός, η παραλιακή συνοικία Μπάρα με το φάρο στην είσοδο του Κόλπου ντε Τόντος ος Σάντος (Αγίων Πάντων). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές του γειτονιές γεμάτες εκκλησίες και σπίτια του 17ου αιώνα. Περνάμε μέσα από δενδρόφυτες λεωφόρους και πολυσύχναστους δρόμους προς το Πελουρίνο, ένα σπουδαίο Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco και το μεγαλύτερο συγκρότημα αποικιακής αρχιτεκτονικής στη Νότια Αμερική.

Θα περπατήσουμε σε στενά με κτίρια σε παστέλ αποχρώσεις μιας περασμένης εποχής, γεμάτα αξιοθέατα και υπό τους ήχους αυτής της ζωντανής πόλης. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου με το πληθωρικό μπαρόκ εσωτερικό της με φύλλα χρυσού και θα περάσουμε από την πλατεία του Πελουρίνο, στην καρδιά της παλιάς πόλης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Σαλβαδόρ: 2η ξενάγηση στην πόλη

Σε μια πόλη γνωστή για τις αντιθέσεις της, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση από την ίδια τη γεωγραφία της. Η Άνω Πόλη ή αλλιώς το λεγόμενο Ιστορικό Κέντρο βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην κορυφή ενός βράχου 70 μέτρων, ενώ η Κάτω Πόλη που περιλαμβάνει το οικονομικό κέντρο και τα απομακρυσμένα προάστια είναι χαμηλά. Δεν είναι όμως η απόσταση μεταξύ τους αλλά και η ατμόσφαιρα που διαφέρει. Την δεύτερη μέρα της ξενάγησής μας στο Σαλβαδόρ θα γνωρίσουμε καλύτερα την Κάτω Πόλη.

Θα δούμε και θα θαυμάσουμε μια άλλη οπτική του Σαλβαδόρ. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη λίμνη Τορορό με τα γλυπτά που αναπαριστούν πολλές αφρικανικές θεότητες, αλλά και την πιο γνωστή εκκλησία του Σαλβαδόρ και τόπο προσκυνήματος εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, την Ιγκρέζα Μπονφίμ, πριν καταλήξουμε στο Μερκάντο Μοντέλο, το κέντρο πώλησης Ιγκς χειροτεχνημάτων και σουβενίρ.

Δε θα λείψει από τη βόλτα μας, επίσης, γνωστό απλά ως Αρένα Φόντε Νόβα, το εντυπωσιακό γήπεδο που χτίστηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ στη διαδρομή μας όποιος θέλει μπορεί να γευτεί μοναδικές γεύσεις από το εμβληματικό παγωτατζίδικο Sorveteria da Ribeira που προσφέρει μυριάδες σορμπέ τροπικών φρούτων από το 1931.

Στα highlight της ημέρας είναι σίγουρα μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη πριν από το παραδοσιακό δείπνο μας και αυτή δεν είναι άλλη από ένα μοναδικό παραδοσιακό χορευτικό σόου όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει  χορούς της Βραζιλίας, επίδειξη καποέιρα, που είναι κάτι μεταξύ χορού και πολεμικής τέχνης, ακροβατικά και χορό της φωτιάς!

Διανυκτέρευση στο Σαλβαδόρ.

4η ημέρα: Σαλβαδόρ – Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα - Λενκόις

Φεύγουμε από το Σαλβαδόρ και είμαστε έτοιμοι να έρθουμε σε επαφή με εκθαμβωτικές εικόνες και εμπειρίες που θα ξυπνήσουν όλες μας τις αισθήσεις. Κατευθυνόμαστε στην πόλη Λενκόις και το μοναδικής ομορφιάς Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα σε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό γνωριμίας με αυτό.  Πάνω ακριβώς από το Λενκόις βρίσκονται οι φυσικές πισίνες Σεράν, στην κοίτη του ποταμού Λενκόις εκεί που ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα φυσικό μασάζ από το αναζωογονητικό νερό. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι χρωματιστές αμμοσπηλιές όπου ουσιαστικά βράχοι αιώνων έχουν αποσυντεθεί σε ψιλή άμμο. Με αυτή την άμμο οι  ντόπιοι τεχνίτες φτιάχνουν τα περίφημα μπουκάλια άμμου. Αφού θαυμάσουμε αυτό το φαινόμενο των θρυμματισμένων πετρών, θα κατευθυνθούμε προς τον καταρράκτη Κατσοεϊρίνα, όπου μπορεί κανείς, στην φυσική του πισίνα, να απολαύσει μια αναζωογονητική βουτιά, ή ακόμη και ένα εξίσου φυσικό μασάζ με νερό. Για τους πιο τολμηρούς, ακόμη πιο ψηλά βρίσκεται ο καταρράκτης Πριμαβέρα ο οποίος είναι πολύ πιο δυνατός και το μασάζ είναι υπέροχο. Και κάπου εδώ θα αφήσουμε το βλέμμα μας να χαθεί στην μοναδική θέα που προσφέρει το σημείο τους λόφους, τις κοιλάδες και συνολικά την πόλη Λενκόις. Γεμάτοι εικόνες επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, στο Λενκόις για διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Εξερευνώντας το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα (Σπήλαιο Lapa Doce, λίμνη Pratinha, Πισίνα του Διαβόλου) -Λενκόις

Μια μέρα γεμάτη με τα πιο σημαντικά φυσικά αξιοθέατα του Εθνικού Πάρκου Τσάπαδα Διαμαντίνα. Πρώτη στάση στο μυστηριώδες, ασβεστολιθικό Σπήλαιο Lapa Doce με τους περίεργους σχηματισμούς από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Σε κοντινή απόσταση θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και ένα θαύμα της φύσης την πεντακάθαρη, υπόγεια λίμνη Pratinha όπου και πραγματοποιούνται καταδύσεις με αναπνευστήρα για τους πιο περιπετειώδεις για να δουν τα έγκατα του σπηλαίου. Επίσης, εδώ πραγματοποιούνται και άλλες δραστηριότητες όπως zip line πάνω από την κρυστάλλινη λίμνη.

Πολύ κοντά στη λίμνη, θα έχουμε την ευκαιρία, μετά από μια σχετικά εύκολη ανάβαση στο βουνό Pai Inacio να βρεθούμε στο καλύτερο σημείο για να απολαύσουμε την απεριόριστη και μοναδική, πανοραμική θέα προς το Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα.

Τελευταία αλλά εξίσου συναρπαστική στάση, η λεγόμενη Πισίνα του Διαβόλου στον ποταμό Mucugezinho. Εδώ είναι η καλύτερη ευκαιρία, για όποιον θέλει  να κολυμπήσει στο εκπληκτικής ομορφιάς αυτό Εθνικό Πάρκο. Και εδώ οι πιο τολμηροί μπορούν να κάνουν zip line και άλλες δραστηριότητες.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Εξερευνώντας το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα (Υδροβιότοποι Marimbus, βαρκάδα στον ποταμό Ρονκαδόρ, παλιά ορυχεία διαμαντιών)

Άλλες, διαφορετικές πτυχές του Πάρκου Τσάπαδα Διαμαντίνα θα ξεδιπλωθούν σήμερα μπροστά στα μάτια μας. Θα επισκεφθούμε το απομακρυσμένο χωριό Ρεμάνσο, έναν τόπο με τη δική του ξεχωριστή ιστορία μιας και εκεί κατοικούν απόγονοι σκλάβων που κατάφεραν κάποτε να δραπετεύσουν. Θα θαυμάσουμε τους Υδροβιότοπους Marimbus και έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια βαρκάδα μέσα στον ποταμό Ρονκαδόρ που είναι γεμάτος νούφαρα και άλλα υδρόβια φυτά. Θα καταλήξουμε στο χωριό Ρεμάνσο για ένα δροσερό κολύμπι και αναζωογονητικό υδρομασάζ από τους γύρω καταρράκτες που τροφοδοτούν τις φυσικές πισίνες. Ξεχωριστή εμπειρία στην 6η μέρα του ταξιδιού μας, η στάση για γεύμα όπου θα απολαύσουμε παραδοσιακά πιάτα και θα νιώσουμε σαν να είμαστε μέρος της κοινότητας του απομακρυσμένου αυτού τόπου.

Πριν γυρίσουμε στο ξενοδοχείο μας, περνάμε από τα παλιά ορυχεία διαμαντιών και βλέπουμε ό,τι έχει απομείνει από τους αιώνες αναζήτησής τους στην περιοχή.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα – Μόρο Ντε Σάο Πάολο

Ώρα για πανέμορφες παραλίες και κρυστάλλινα και ήρθε η μέρα για να γνωρίσουμε το Μόρο Ντε Σάο Πάολο, ένα από τα πέντε χωριά του νησιού Τινχαρέ της Μπάια. Η γοητεία του Μόρο Ντε Σάο Πάολο έγκειται, εν μέρει, στο ότι συνδυάζει σύγχρονα, πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια με πιο παλιά, παραδοσιακά πανδοχεία και ταβερνάκια. Σε αυτό το νησί, δεν έχουν θέση ούτε τα αυτοκίνητα ούτε οι σκοτούρες, υπάρχει μόνο ένας δρόμος και πανέμορφες παραλίες. Είναι ο ιδανικός προορισμός απόδρασης και χαλάρωσης.

Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Μόρο Ντε Σάο Πάολο

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, η λευκή άμμος και τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας στο Μόρο Ντε Σάο Πάολο, μας περιμένουν για χαλάρωση και όμορφες στιγμές. Απολαμβάνουμε τη σκιά και το δροσερό αεράκι από τους κοκοφοίνικες και γιατί όχι, έναν χυμό καρύδας που είναι σε αφθονία εδώ και αδειάζουμε το μυαλό μας, αφήνοντας μόνο τις όμορφες εικόνες που είδαμε στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα τις προηγούμενες μέρες.

Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Μόρο Ντε Σάο Πάολο (Παραλία Γκαραπουά)

Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι… μπροστά στα μάτια μας.

Η μέρα σήμερα περιλαμβάνει εξόρμηση στην καλύτερη, για πολλούς, παραλία του νησιού, την Γκαραπουά στο νότιο άκρο αυτού του πανέμορφου τροπικού νησιού που βρισκόμαστε. Αρκεί να σας πούμε ότι η παραλία είναι περιτριγυρισμένη από μια ζούγκλα από φοίνικες. Τα αστραφτερά, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά προσφέρουν υπέροχο κολύμπι και  ευκαιρίες για βουτιές με αναπνευστήρα, ενώ για τους λάτρεις των θαλασσινών, τοπικά ρουστίκ εστιατόρια προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στην τοπική κουζίνα.

Το ψαροχώρι αυτό διαθέτει  υπέροχες φυσικές πισίνες με κοραλλιογενείς υφάλους γεμάτες με μικρά τροπικά ψάρια σε κρυστάλλινα ζεστά νερά, κάνοντας την εμπειρία κολύμβησης μοναδική.

Αφού απολαύσουμε μια γεμάτη μέρα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: Μόρο Ντε Σάο Πάολο

Τα κρυστάλλινα νερά στις παραλίες του Μόρο Ντε Σάο Πάολο προσφέρονται σήμερα για βουτιές και μερικές ακόμη τροπικές στιγμές κάτω από τους κοκοφοίνικες, λίγο πριν το ταξίδι μας φτάσει στο τέλος του.

Μπορούμε να περάσουμε επίσης χαλαρές στιγμές στο ξενοδοχείο 4* που έχουμε επιλέξει για την άνετη διαμονή μας, μπροστά από την παραλία.

Στα ζεστά νερά στις παραλίες του Μόρο Ντε Σάο Πάολο πάντα θα δούμε μικρά τροπικά ψάρια, γι’ αυτό δεν ξεχνάμε να έχουμε μαζί μας φωτογραφική μηχανή για να τα απαθανατίσουμε.

Διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Μόρο Ντε Σάο Πάολο – Σαλβαδόρ – μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Σαλβαδόρ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

12η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Υπερπλήρεις εικόνων, γνώσεων και εμπειριών επιστρέφουμε σπίτι μας, έτοιμοι να ξαναφτιάξουμε βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3099 € 990 €
Twin Room 3099 € 990 €
Triple Room 3099 € 990 €
Single Room 4289 € 990 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 13η ημέρα (14/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2899 € 990 €
Twin Room 2899 € 990 €
Triple Room 2899 € 990 €
Single Room 3989 € 990 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 12η ημέρα (25/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3319 € 990 €
Twin Room 3319 € 990 €
Triple Room 3319 € 990 €
Single Room 4509 € 990 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 13η ημέρα (14/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3119 € 990 €
Twin Room 3119 € 990 €
Triple Room 3119 € 990 €
Single Room 4209 € 990 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 12η ημέρα (25/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4339 € 0 €
Twin Room 4339 € 0 €
Triple Room 4339 € 0 €
Single Room 5529 € 0 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 13η ημέρα (14/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 4139 € 0 €
Twin Room 4139 € 0 €
Triple Room 4139 € 0 €
Single Room 5229 € 0 €
Σημείωση:

Άφιξη στην Αθήνα τη 12η ημέρα (25/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

UX 1088

02/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

03:05 

06:10

UX 0083

02/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΣΑΛΒΑΔΟΡ

15:20

19:15

UX 0084

12/08/2024

ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΜΑΔΡΙΤΗ

21:40

11:15 (+1)

UX 1087

13/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

21:45

02:15 (+)

12ήμερο πρόγραμμα με 10 διανυκτερεύσεις, όπως περιγράφεται.

Άφιξη στην Αθήνα τη 13η ημέρα (14/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

UX 1088

14/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

03:05 

06:10

UX 0083

14/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΣΑΛΒΑΔΟΡ

15:20

19:15

UX 0084

23/08/2024

ΣΑΛΒΑΔΟΡ – ΜΑΔΡΙΤΗ

21:40

11:15 (+1)

UX 1087

24/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

21:45

02:15 (+)

11ήμερο πρόγραμμα με 9 διανυκτερεύσεις.

Περιλαμβάνει μια λιγότερη διανυκτέρευση στο Σαλβαδόρ.
(Δεν περιλαμβάνεται η διανυκτέρευση της 2ης ημέρας που περιγράφεται στο πρόγραμμα)

Άφιξη στην Αθήνα τη 12η ημέρα (25/08/2024) τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  990

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δύο δεκαετίες εμπειρία και εξειδίκευση στον προορισμό

Ένα ταξίδι στη Βραζιλία είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Απαιτεί άριστη γνώση του προορισμού αλλά και αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες ιχνηλατούμε την Λατινική Αμερική δημιουργώντας χιλιάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Τι είναι αυτό όμως που έχει κάνει τους ταξιδιώτες να λένε: «Βραζιλία μόνο με το Versus»;

Εξειδικευμένοι αρχηγοί

Μετά από εκατοντάδες αναχωρήσεις στον προορισμό, έχουμε σχηματίσει μια ομάδα απόλυτα εξειδικευμένων αρχηγών σε αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι. Αρχηγών που θα μας μυήσουν στα μυστικά του προορισμού και γνωρίζουν άριστα τις ιδιαιτερότητές του. 

Κατανομή των διανυκτερεύσεων

Το Versus Travel, πιστό στα γεμάτα και ποιοτικά προγράμματα, έχει διαμορφώσει ένα ταξίδι συλλογή εμπειριών. Με σωστό αριθμό διανυκτερεύσεων στον κάθε σταθμό θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το ταξίδι χωρίς να τρέχουμε.

Οι πτήσεις μας

Τα ταξίδια του Versus Travel δεν είναι εικονική πραγματικότητα. Προαγοράζουμε τις πτήσεις των ταξιδιών μας και τις ανακοινώνουμε όπως θα δείτε και εδώ, αντίθετα με τη συνήθη πρακτική της αγοράς. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, αποφεύγοντας έτσι απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής.

Με σπάνια διαδρομή για να γνωρίσουμε το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα

Σαλβαδόρ,  Λενκόις, Μόρο Ντε Σάο Πάολο. Η Μπαΐα στα καλύτερά της με το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα να μας καταπλήσσει με τις φυσικές ομορφιές του. Από τη μία το Σαλβαδόρ η πρωτεύουσα της βραζιλιάνικης πολιτείας Μπαΐα με τις πολλές αντιθέσεις, τα χρώματα και τα αξιοθέατα και από την άλλη η εξερεύνηση του Εθνικού Πάρκου Τσάπαδα Διαμαντίνα με τις φυσικές πισίνες και τους καταρράκτες που σε καλούν να απολαύσεις φυσικό μασάζ από νερό. Και τέλος το εξωτικό Μόρο Ντε Σάο Πάολο με τα κρυστάλλινα νερά και τα δάση από κοκοφοίνικες, εκεί που νομίζεις ότι ο χρόνος σταματά!

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Το Versus δίνει πάντα ιδιαίτερη σημασία στις σωστές πτήσεις ώστε να αποφεύγονται τα πισωγυρίσματα! Έτσι, σε αυτό το πρόγραμμα προσφέρονται ιδανικές πτήσεις από Ευρώπη για Σαλβαδόρ και επιστροφή ξανά από εκεί.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Δύο ξεναγήσεις στο Σαλβαδόρ (σε διαφορετικές ημέρες).
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στην πόλη Λενκόις για να υπάρχει χρόνος να απολαύσουμε σωστά και να εξερευνήσουμε όπως πρέπει το Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα, καθώς δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Μόρο Ντε Σάο Πάολο για να γνωρίσουμε αυτό τον επίγειο παράδεισο της Μπαΐα, να κολυμπήσουμε σε τροπικά νερά και να απολαύσουμε την ομορφιά του νησιού.
  • Ξενάγηση και εξερεύνηση στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα όπου θα θαυμάσουμε την πεντακάθαρη, υπόγεια λίμνη Pratinha. Δυνατότητα για καταδύσεις με αναπνευστήρα για τους πιο περιπετειώδεις για να δουν τα έγκατα του σπηλαίου.
  • Γνωριμία με τους Υδροβιότοπους Marimbus και βαρκάδα στον ποταμό Ρονκαδόρ.
  • Μοναδικό σόου στο Σαλβαδόρ... Θα δούμε επίδειξη καποέιρα, ακροβατικά και χορό της φωτιάς!
  • Κολυμπάμε σε φυσικές πισίνες με κοραλλιογενείς υφάλους γεμάτες με μικρά τροπικά ψάρια σε κρυστάλλινα ζεστά νερά που κάνουν την εμπειρία κολύμβησης μοναδική.
  • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας - με τεράστια εμπειρία στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Highlights

  • Εξερευνήστε το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, μια συναρπαστική πόλη που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά με μοναδικό τρόπο.
  • Απολαύστε ένα μοναδικό σόου που περιλαμβάνει καποέιρα, ακροβατικά και χορό της φωτιάς!
  • Θαυμάστε τους ασύλληπτης ομορφιάς καταρράκτες και τις φυσικές πισίνες στο Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα
  • Γνωρίστε το μεγαλοπρεπές θαύμα της φύσης: την πεντακάθαρη, υπόγεια λίμνη Pratinha.
  • Εξερευνήστε το βυθό στις παραλίες του Μόρο Ντε Σάο Πάολο, κολυμπήστε μαζί με πολύχρωμα τροπικά ψαράκια και απολαύστε τη σκιά από τα δάση κοκοφοίνικα δίπλα στη θάλασσα.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ξενάγηση και εξερεύνηση στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα
  • Μοναδικό σόου στο Σαλβαδόρ... Θα δούμε επίδειξη καποέιρα, ακροβατικά και χορό της φωτιάς!
  • Κολυμπάμε σε φυσικές πισίνες με κοραλλιογενείς υφάλους γεμάτες με μικρά τροπικά ψάρια 

 

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

02/08, 14/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βραζιλία - Μπαϊα: o παράδεισος των εναλλαγών - φυσικές πισίνες και καταρράκτες στο Εθνικό Πάρκο Τσάπαδα Διαμαντίνα | 02.08.2024 & 14.08.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info