fb

Βιετνάμ 5* και Σιγκαπούρη: Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Μάιος - Οκτώβριος 2024

Διάρκεια: 13, 15 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα, που τα καλύπτει όλα. Αν το όνομα Βιετνάμ σάς φέρνει στον νου μόνο εικόνες από ταινίες, όπως ο θρυλικός Ελαφοκυνηγός, τότε το ταξίδι στη χώρα αυτή, όπως το πραγματοποιεί το Versus Travel, θα κάνει την ανατροπή. Θα σας δείξουμε έναν γοητευτικό τόπο με απέραντους ορυζώνες, έναν λαό πράο και πόλεις που τραβούν τον επισκέπτη σε μια πολύχρωμη δίνη. Στην άκρη της Ανατολής, ένα πρόγραμμα «φορτωμένο», όπως σας συνηθίζουμε, με πολλά πρωτόγνωρα αξιοθέατα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του, όπως η διαμονή σε ξενοδοχεία 5*, τα γεύματα μέσα στα ξενοδοχεία – προσθήκη που κοστίζει, αλλά εξασφαλίζει την ευχαρίστησή σας – η ξενάγηση στο My Son, σημαντικό πολιτιστικό θησαυρό των Chams, η διείσδυση στα μυστικά του Δέλτα του Μεκόνγκ με επίσκεψη σε παραδοσιακό χωριουδάκι και άλλα που θα διαβάσετε στο πρόγραμμά μας, το καθιστούν κάτι παραπάνω από ποιοτικό. Θα απολαύσουμε τη διαμονή και την ξενάγησή μας στη Σιγκαπούρη, και θα πάρουμε μία πλήρη γεύση από την πόλη-σταθμό της νοτιοανατολικής Ασίας. Συγκρίνετε το πρόγραμμα του Versus με άλλα προγράμματα της ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκεπτόμαστε με αυτό το πρόγραμμα με τις καθημερινές συγκινήσεις.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

BIETNAM

  • Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι και διανυκτέρευση εν πλω
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο του Ανόι
  • Καινοτομία Versus: Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον (My Son) του πολιτισμού των Chams
  • Καινοτομία Versus: Επίσκεψη στη Χρυσή Γέφυρα

Ινδοκίνα... Μια χερσόνησος ανάμεσα στον κινεζικό κολοσσό και την απέραντη Ινδία. Στη μια πλευρά της τη χαϊδεύουν τα κύματα του Ινδικού ωκεανού και στην άλλη της θάλασσας της Κίνας. Και οι δύο την προίκισαν με τη μαγεία, τη θρησκεία, την τέχνη, τον πανάρχαιο πολιτισμό τους και τη σοφία τους. Ο ποταμός Μεκόνγκ, «η μητέρα των ποταμών» διαδραματίζει από πανάρχαιους χρόνους πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των λαών της Νοτιοανατολικής Ασίας. Είναι για την Ινδοκίνα, ό,τι ο Νείλος για την Αίγυπτο. 

Με τα μάτια του ταξιδευτή...

Ένα ταξίδι στο Βιετνάμ δεν είναι απλά μια περιήγηση σε μια μακρινή και εξωτική χώρα. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία διείσδυσης στην ιστορία παλαιών αλλά και νεώτερων χρόνων, μια ιστορία πρόσφατη, σχεδόν νωπή. Good morning Vietnam…

Η διάχυτη ηρεμία και απλότητα, ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου και τα μοναδικά τοπία της Ινδοκίνας θα κάνουν το ταξίδι σας αληθινό ταξίδι ψυχής!

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Η Σιγκαπούρη είναι μια ολόκληρη χώρα μέσα στα σύνορα μιας πόλης - της «Πόλης του Λιονταριού» και προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα μέρος ιδανικό προορισμό διακοπών. Η χώρα που σχεδόν ακουμπά στον Ισημερινό συνδυάζει την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο ζωής. Ένα ξεχωριστό κράμα πολιτισμών συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα της Σιγκαπούρης.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ταξιδέψτε στην Ινδοκίνα με τους ειδικούς και απολαύστε ένα πλούσιο οδοιπορικό στο Βιετνάμ, ένα πρόγραμμα που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες, με τις πλούσιες παροχές και τις συνεχείς καινοτομίες! Παράλληλα, γνωρίζουμε από κοντά τη Σιγκαπούρη, κύρια οικονομική αρτηρία της νοτιοανατολικής Ασίας, στην οποία αφιερώνουμε τρεις ημέρες (2 διανυκτερεύσεις), σε ένα 13ήμερο πρόγραμμα με επιπλέον διανυκτέρευση στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ.

Ειδικότερα:

Tα ξενοδοχεία μας είναι 5* στο Βιετνάμ (4* στη Σιγκαπούρη). Ρωτήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

  • Ποιοτικά και απολαυστικά γεύματα: πρωινό – βραδινό (πλην της ημέρας αποβίβασης από το κρουαζιερόπλοιο) στο Βιετνάμ, μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά το Versus δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει. Η διαμονή στη Σιγκαπούρη περιλαμβάνει μόνο πρωινό.
  • Επιπλέον της ημιδιατροφής στο Βιετνάμ, μεσημεριανό γεύμα και brunch στην κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ. 
  • Υπέροχη κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 5* (Koi Hoi An 5*) πάνω στις εξωτικές παραλίες.
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου διαμένουμε και απ’ όπου πραγματοποιούμε κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων. Εξορμούμε για τον ιερό αρχαιολογικό χώρο My Son, εξαιρετικό δείγμα θρησκευτικού συγκροτήματος του βασιλείου Champa. Μια καινοτόμος προσθήκη του Versus για τους ταξιδιώτες μας που πάντα ψάχνουν κάτι διαφορετικό και νέο. Το Κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Du Park Hanoi) στο Ανόι.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Eastin Grand Saigon 5*, ή παρόμοιο, στη Σαϊγκόν.
  • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ (και όχι ημερήσια εκδρομή από το Χόι Αν, με ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς να δούμε τίποτα ουσιαστικό).
  • Πραγματοποιούμε ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα απολαύσουμε μαγευτικά τοπία και το γνήσιο επαρχιακό Βιετνάμ - μαγευτική εκδρομή που εισήγαγε πρώτο το Versus Travel και θα βρείτε μόνο στο Versus.
  • Εκδρομή στο Μι Σον από το Χόι Αν, έναν εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο της δυναστείας των Τσαμ που θα βρείτε μόνο στο Versus Travel.
  • Επισκεπτόμαστε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Τρεις (3) ημέρες/δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη και ξενάγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε μία από τις πιο δυναμικές μεγαλουπόλεις της νοτιοανατολικής Ασίας και όχι να τη δούμε βιαστικά μεταξύ των πτήσεων.
  • Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.
  • Με τους καλύτερους αρχηγούς στην Ελλάδα, εξειδικευμένους στον προορισμό που γνωρίζετε τόσα χρόνια με τα ονόματά τους και όχι ευκαιριακές οικονομικές λύσεις.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΣΑΪΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα και πτήση - μέσω της Σιγκαπούρης - για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΣΑΪΓΚΟΝ (1η ξενάγηση)

Άφιξη στη Σαϊγκόν, πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, η οποία ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομά τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικανικών δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη της Σαϊγκόν, κατά την οποία θα δούμε, μεταξύ άλλων, το Ιστορικό Μουσείο και το Προεδρικό Μέγαρο ή παλάτι της Επανένωσης, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας, καθώς και την αγορά Μπεν Τανχ.

Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΜΙ ΤΟ – ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΪΓΚΟΝ (2η ξενάγηση)

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιοδυτικά, στο χωριό Μι Το. Θα μπούμε σε αμαξάκια για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη. 

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για να δούμε εξωτερικά και να φωτογραφίσουμε περισσότερα αξιοθέατα στην πόλη, όπως την περίφημη παγόδα Βιν Νγκιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ – πτήση για ΝΤΑΝΑΝΓΚ – ΧΟΪ ΑΝ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Σαϊγκόν και θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για την Ντανάνγκ, απ’ όπου συνεχίζουμε οδικώς για την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Τα δρομάκια αυτής της αρχαίας πόλης, χτισμένης στις εκβολές του ποταμού, είναι γεμάτα με μικρά μαγαζιά που όταν το φως πέσει - και μαζί του η ζέστη - ανθίζουν από κόσμο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – ΜΙ ΣΟΝ – ΧΟΪ ΑΝ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής.

Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ, με το εντυπωσιακό άγαλμα του Βούδα, ύψους 27 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα τρία ιερά αγάλματα του Βούδα που πιστεύεται ότι προστατεύουν την Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές. Κατά την επιστροφή μας θα συναντήσουμε τον περίφημο Κήπο των Λουλουδιών, όπου θα θαυμάσουμε τα υπέροχα χρώματα και αρώματα.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Cham. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στο Χόι Αν, δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

 

6η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΟΥΕ (ξενάγηση & βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων)

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς, μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μια και η Χόι Αν είναι παραλιακή. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε οδικώς για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802 - 1945.

Η γνωριμία μας με την περιοχή θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό Προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Θα επισκεφτούμε επίσης την τοπική αγορά Ντονγκ Μπα.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μία όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, που θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης Χουέ.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΧΟΥΕ – πτήση για ΑΝΟΪ – ΝΙΝ ΜΠΙΝ – ΤΑΜ ΚΟΚ – ΑΝΟΪ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά του Βιετνάμ, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Με την άφιξή μας αναχωρούμε προς τον Νότο, τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού.

Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι’ αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χαλόνγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν.

Επιστροφή στο Ανόι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΧΑΛΟΝΓΚ: Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι – Διανυκτέρευση εν πλω

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε κρουαζιερόπλοιο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις εντυπωσιακές, ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Ένα μοναδικό θέαμα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, και κατόπιν θα φτάσουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, όπου και θα απολαύσουμε το υπέροχο τοπίο. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ (ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό)

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω. Λίγο αργότερα brunch και επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Με την άφιξή μας στο Ανόι ξεκινάμε ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τα υπέροχα γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, καθώς και την πλατεία Μπα Ντιν.

Μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΑΝΟΪ – πτήση για ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Νωρίς το πρωί θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση με προορισμό τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο αναπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη: θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα δούμε τη συνοικία των Κινέζων και έπειτα τη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ελεύθερη ημέρα) – μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο, αφήνουμε τα δωμάτιά μας (check out στις 11:00) και πάμε να απολαύσουμε μία ολόκληρη ημέρα στη Σιγκαπούρη, γεμάτη βόλτες, αγορές και… γευστικές δοκιμές της πολύπλευρης κουζίνας της σπουδαίας αυτής μητρόπολης της Ανατολής.

Αργά το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Σημαντική Σημείωση:

Για την αναχώρηση της 10.08, το πρόγραμμα είναι 15ήμερο με μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στο Ανόι και  μία (1) επιπλέον διανυκτέρευση στο Μοκ Τσάου, για να δούμε τις φυλές και τα χωριά της κοιλάδας Μάι Τσάου και ακόμη περισσότερο το επαρχιακό Βιετνάμ. (Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα.)

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 990 €
Twin Room 1599 € 990 €
Triple Room 1599 € 990 €
Single Room 2479 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1899 € 990 €
Twin Room 1899 € 990 €
Triple Room 1899 € 990 €
Single Room 2729 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1999 € 990 €
Twin Room 1999 € 990 €
Triple Room 1999 € 990 €
Single Room 2829 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1999 € 990 €
Twin Room 1999 € 990 €
Triple Room 1999 € 990 €
Single Room 2829 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1999 € 990 €
Twin Room 1999 € 990 €
Triple Room 1999 € 990 €
Single Room 2829 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 990 €
Twin Room 2099 € 990 €
Triple Room 2099 € 990 €
Single Room 2929 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 990 €
Twin Room 1799 € 990 €
Triple Room 1799 € 990 €
Single Room 2629 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 990 €
Twin Room 1699 € 990 €
Triple Room 1699 € 990 €
Single Room 2529 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 990 €
Twin Room 1699 € 990 €
Triple Room 1699 € 990 €
Single Room 2529 € 990 €
Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 990 €
Twin Room 1819 € 990 €
Triple Room 1819 € 990 €
Single Room 2699 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2119 € 990 €
Twin Room 2119 € 990 €
Triple Room 2119 € 990 €
Single Room 2949 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2219 € 990 €
Twin Room 2219 € 990 €
Triple Room 2219 € 990 €
Single Room 3049 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2219 € 990 €
Twin Room 2219 € 990 €
Triple Room 2219 € 990 €
Single Room 3049 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2219 € 990 €
Twin Room 2219 € 990 €
Triple Room 2219 € 990 €
Single Room 3049 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2319 € 990 €
Twin Room 2319 € 990 €
Triple Room 2319 € 990 €
Single Room 3149 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2019 € 990 €
Twin Room 2019 € 990 €
Triple Room 2019 € 990 €
Single Room 2849 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1919 € 990 €
Twin Room 1919 € 990 €
Triple Room 1919 € 990 €
Single Room 2749 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1919 € 990 €
Twin Room 1919 € 990 €
Triple Room 1919 € 990 €
Single Room 2749 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν από την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα –Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2839 € 0 €
Twin Room 2839 € 0 €
Triple Room 2839 € 0 €
Single Room 3719 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3139 € 0 €
Twin Room 3139 € 0 €
Triple Room 3139 € 0 €
Single Room 3969 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3239 € 0 €
Twin Room 3239 € 0 €
Triple Room 3239 € 0 €
Single Room 4069 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3239 € 0 €
Twin Room 3239 € 0 €
Triple Room 3239 € 0 €
Single Room 4069 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3239 € 0 €
Twin Room 3239 € 0 €
Triple Room 3239 € 0 €
Single Room 4069 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3339 € 0 €
Twin Room 3339 € 0 €
Triple Room 3339 € 0 €
Single Room 4169 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3039 € 0 €
Twin Room 3039 € 0 €
Triple Room 3039 € 0 €
Single Room 3869 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2939 € 0 €
Twin Room 2939 € 0 €
Triple Room 2939 € 0 €
Single Room 3769 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2939 € 0 €
Twin Room 2939 € 0 €
Triple Room 2939 € 0 €
Single Room 3769 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

Extras

+ Βίζα Βιετνάμ :  25 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 721

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 306

02/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

13:10

14:15

TR 301

10/05/2024

ΑΝΟΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:10

17:45

TR 720

13/05/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

10/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 300

11/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

10:10

12:30

TR 307

19/07/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:25

TR 722

22/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 306

18/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

13:10

14:15

TR 301

26/07/2024

ΑΝΟΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:10

17:45

TR 722

29/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

24/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 300

25/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

10:00

12:30

TR 307

02/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:25

TR 722

05/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

07/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 300

08/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

10:00

12:30

TR 307

16/08/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:25

TR 722

19/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 721

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

15:50

07:50+1

TR 306

11/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

13:10

14:15

TR 301

21/08/2024

ΑΝΟΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:10

17:45

TR 720

24/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

00:30

07:15

15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις

Με μία (1) επιπλέον διαν/ση στο Ανόι και  μία (1) επιπλέον διαν/ση στο Μοκ Τσάου, για να δούμε τις φυλές και τα χωριά της κοιλάδας Μάι Τσάου και ακόμη περισσότερο το επαρχιακό Βιετνάμ.
Ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

28/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 306

29/08/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

13:10

14:15

TR 301

06/09/2024

ΑΝΟΪ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

13:10

17:45

TR 722

09/09/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

04/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 300

05/10/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

10:00

12:30

TR 307

13/10/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:25

TR 722

16/10/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από
- Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

11/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10+1

TR 300

12/10/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΝΟΪ

10:00

12:30

TR 307

20/10/2024

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

14:55

18:25

TR 722

23/10/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25


 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης (στις πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη και Σιγκαπούρη-Αθήνα περιλαμβάνεται γεύμα).
  • Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ, στη Σιγκαπούρη 4*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία στο Βιετνάμ και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Πλήρης διατροφή εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Στη Σιγκαπούρη μόνο πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι και διανυκτέρευση εν πλω.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 
  • Βίζα Βιετνάμ: 25€ πληρώνεται από εδώ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ στην κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί σωστά στην κράτησή σας και στο φάκελό σας.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων - οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

* Αναχωρήσεις από Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα, οι ώρες του οποίου καθώς και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις, αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα, δείτε τις προνομιακές τιμές του «StopOver Athens», από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ταξιδέψτε στην Ινδοκίνα με τους ειδικούς και απολαύστε ένα πλούσιο οδοιπορικό στο Βιετνάμ, ένα πρόγραμμα που αγάπησαν οι Έλληνες ταξιδιώτες, με τις πλούσιες παροχές και τις συνεχείς καινοτομίες! Παράλληλα, γνωρίζουμε από κοντά τη Σιγκαπούρη, κύρια οικονομική αρτηρία της νοτιοανατολικής Ασίας, στην οποία αφιερώνουμε τρεις ημέρες (2 διανυκτερεύσεις), σε ένα 13ήμερο πρόγραμμα με επιπλέον διανυκτέρευση στην πρώην αυτοκρατορική πρωτεύουσα Χουέ.

Ειδικότερα:

Tα ξενοδοχεία μας είναι 5* στο Βιετνάμ (4* στη Σιγκαπούρη). Ρωτήστε τα ξενοδοχεία που σας δίνουν και μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο!

  • Ποιοτικά και απολαυστικά γεύματα: πρωινό – βραδινό (πλην της ημέρας αποβίβασης από το κρουαζιερόπλοιο) στο Βιετνάμ, μέσα στα πολυτελή ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά το Versus δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει. Η διαμονή στη Σιγκαπούρη περιλαμβάνει μόνο πρωινό.
  • Επιπλέον της ημιδιατροφής στο Βιετνάμ, μεσημεριανό γεύμα και brunch στην κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ. 
  • Υπέροχη κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 5* (Koi Hoi An 5*) πάνω στις εξωτικές παραλίες.
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου διαμένουμε και απ’ όπου πραγματοποιούμε κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων. Εξορμούμε για τον ιερό αρχαιολογικό χώρο My Son, εξαιρετικό δείγμα θρησκευτικού συγκροτήματος του βασιλείου Champa. Μια καινοτόμος προσθήκη του Versus για τους ταξιδιώτες μας που πάντα ψάχνουν κάτι διαφορετικό και νέο. Το Κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Du Park Hanoi) στο Ανόι.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Eastin Grand Saigon 5*, ή παρόμοιο, στη Σαϊγκόν.
  • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ (και όχι ημερήσια εκδρομή από το Χόι Αν, με ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς να δούμε τίποτα ουσιαστικό).
  • Πραγματοποιούμε ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα απολαύσουμε μαγευτικά τοπία και το γνήσιο επαρχιακό Βιετνάμ - μαγευτική εκδρομή που εισήγαγε πρώτο το Versus Travel και θα βρείτε μόνο στο Versus.
  • Εκδρομή στο Μι Σον από το Χόι Αν, έναν εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο της δυναστείας των Τσαμ που θα βρείτε μόνο στο Versus Travel.
  • Επισκεπτόμαστε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Τρεις (3) ημέρες/δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη και ξενάγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε μία από τις πιο δυναμικές μεγαλουπόλεις της νοτιοανατολικής Ασίας και όχι να τη δούμε βιαστικά μεταξύ των πτήσεων.
  • Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.
  • Με τους καλύτερους αρχηγούς στην Ελλάδα, εξειδικευμένους στον προορισμό που γνωρίζετε τόσα χρόνια με τα ονόματά τους και όχι ευκαιριακές οικονομικές λύσεις.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Highlights

  • Απολαύστε μια υπέροχη κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι ανάμεσα σε καταπράσινες βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν.
  • Διεισδύστε στα δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι, παλιό κρησφύγετο των Βιετκόνγκ.  
  • Πλεύστε στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Περιπλανηθείτε στη Σιγκαπούρη, τη δυναμική μητρόπολη της νοτιοανατολικής Ασίας. 
  • Θαυμάστε τις εκπληκτικές παραλίες του κεντρικού Βιετνάμ.
  • Κάντε βόλτα με σαμπάνς στο Ταμ Κοκ χαζεύοντας τοπία με ορυζώνες, επιβλητικά βράχια και ιερά σπήλαια.
  • Περιηγηθείτε στα εντυπωσιακά κτίσματα του My Son κι ανακαλύψτε τις ινδουιστικές θρησκευτικές καταβολές στον πολιτισμό των Cham.
  • Περιηγηθείτε στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης του Ανόι με τα τοπικά ποδήλατα.
  • Απολαύστε τον περίπατό σας στον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες στη Σιγκαπούρη, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Υπέροχη κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν
  • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024
  • Καλοκαίρι 2024
  • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Αναχωρήσεις

01/05, 10/07, 17/07, 24/07, 07/08, 10/08, 28/08, 04/10, 11/10



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού  Βιετνάμ 5* και Σιγκαπούρη: Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Μάιος - Οκτώβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info