fb

Μπαλί - Το Νησί των Θεών με διαμονή στο Ούμπουντ | 19.07.2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1535€

Ταυτότητα ταξιδιού

Μπαλί… Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές οσμές, ναοί που ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα. Όλα αυτά και όχι μόνο, συνθέτουν τη μαγευτική εικόνα αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου που ονομάζεται Μπαλί...

Πρόκειται για ένα μικρό νησί με μέγιστη διάσταση 150 km, με 3 εκατομμύρια κατοίκους και άλλους τόσους τουρίστες να το επισκέπτονται σταθερά – και όχι άδικα – κάθε χρόνο. Άλλωστε ακόμη και η ιστορία αυτού του τόπου μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του, καθώς όταν στο τέλος του 16ου αιώνα κατέφθασαν για πρώτη φορά εκεί οι δυτικοί δημιουργώντας την Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου λέγεται ότι έκανε δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής.

Το Μπαλί αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που κάνει το Μπαλί τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον. Άλλωστε, σύμφωνα με τον μύθο, το Μπαλί αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο σταθμό του Βούδα. Δικαίως ονομάζεται και "νησί των θεών", καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις "άγιες μέρες", όταν κατά το μύθο οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.

Αυτό είναι το Μπαλί, ένας αρχαίος μύθος στη αγκαλιά του Ινδικού, ένα ονειρικό κομμάτι γης.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας:

  • Ξενοδοχείο 5* στην παραλία και στο Ούμπουντ στο Μπαλί και 4* στη Σιγκαπούρη.
  • Επίσκεψη  στη Pura lempuyang -gate of heaven , στο παλάτι του νερού Tirta Gannga , στον καταρράκτη  Tegenungan
  • Eat-Pray-Love -χοροί Μπαρόνγκ,  ιερές πηγές  Tirta Empul , ναός Gunung Kawi και Goa Gajah
  • Εκδρομή στον ναό Mengwi στον ναό Τάνα Λοτ , δάσος πιθήκων
  • Εκδρομή στο ναό Ουλουβάτου
  • Περιήγηση στο Ούμπουντ στη ρυζοφυτεία  Tegalalang, σε φυτεία καφέ , στο παλάτι Puri Saren (παλάτι Ubud), στο  ηφαίστειο Κινταμάνι
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΛΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπαλί μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

2η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη επαφή με το νησί. Το Μπαλί βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβας. Λόγω της θέσης του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20˚-35˚C, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το νησί αυτό αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το κάνει τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον.

Δικαίως ονομάζεται και «νησί των θεών», καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα στο Μπαλί είναι οι ναοί του, που αποτελούν μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα, μέσω της προσευχής και της προσφοράς.

Τις «άγιες μέρες», όταν σύμφωνα με τον μύθο, οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ’ αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες, προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα εξωτικά λουλούδια.

3η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: ξενάγηση Lempuyang ,παλάτι του νερού Tirta Gannga, καταρράκτη Tegenungan

Ένας από τους υψηλότερους ναούς στο Μπαλί, ο ναός Lempuyang είναι ένας ιερός ινδουιστικός ναός που στέκεται ανάμεσα στους καταπράσινους λόφους του Karangasem. Το χαλαρωτικό περιβάλλον και η γραφική Πύλη του Παραδείσου, σε συνδυασμό με την δροσερή ατμόσφαιρα της λοφώδους περιοχής, έχουν κάνει το ναό έναν αγαπημένο προορισμό στο Νησί των Θεών.

Το όνομα του ίδιου του ναού πιστεύεται ότι προέρχεται από τις λέξεις "lempu" και "hyang". "Lempu" σημαίνει φως, ενώ "hyang" είναι ένας προσδιορισμός για τον Θεό. Επομένως, ο ναός Lempuyang σημαίνει ένας Θεός που λάμπει ένα λαμπρό φως. Το όνομα είναι πολύ ταιριαστό αφού ο ναός βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού, όπου ο ήλιος μπορεί να δει να ανατέλλει το πρωί όμορφα μέσα από την Πύλη του Ουρανού.

Συνεχίζουμε για το παλάτι του νερού  Tirta Gannga που κυριολεκτικά σημαίνει  "νερό από τα Γάγγη", το ιερό ποτάμι της Ινδίας. Το όνομα "Tirta Gangga" σημαίνει κυριολεκτικά "νερό από τα Γάγγη", το ιερό ποτάμι της Ινδίας. Κατασκευάστηκε από τον τελευταίο βασιλιά της Καναγκάσεμ Regency το 1948 και διαθέτει ένα λαβύρινθο από πισίνες, λίμνες και σιντριβάνια που περιβάλλεται από φύση  με καταπράσινους κήπους, πέτρινα γλυπτά και περίτεχνα αγάλματα. Τέλος θα επισκεφθούμε τον καταρράκτη Tegenungan. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Ημέρa ελεύθερη για μπάνιο και ξεκούραση. 

5η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Eκδρομή Δάσος των πιθήκων, Ναός Taman Ayun, Τάνα Λοτ

Αναχώρηση για μία εκδρομή στο εσωτερικό του νησιού. Θα επισκεφθούμε την περιοχή Mengwi και τον εντυπωσιακό ναό Taman Ayun του 17oυ αι., που περιβάλλεται από μία μεγάλη τάφρο δίνοντας την εντύπωση πως στέκεται εν μέσω λίμνης!

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Alas Kedaton, το ιερό δάσος των πιθήκων, όπου εκατοντάδες "πειθήνιοι" και πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Θα καταλήξουμε σε έναν από τους επτά «θαλάσσιους» ναούς του Μπαλί, τον ινδουιστικό Τάνα Λοτ (Tanah Lot).

Κτισμένος στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου, περιβάλλεται, κατά τη διάρκεια της παλίρροιας, από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού. Σύμφωνα με την παράδοση, θαλάσσια δηλητηριώδη φίδια είναι φύλακες του ναού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΜΠΑΛΙ-Ναός Ουλουβάτου

Αναχώρηση για το ναό Uluwatu, ή Pura Luhur Uluwatu, ένας από τους έξι βασικούς ναούς που πιστεύεται ότι είναι πνευματικοί πυλώνες του Μπαλί. Γνωστόε για την υπέροχη τοποθεσία του, σκαρφαλωμένος στην κορυφή ενός απότομου βράχου περίπου 70 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας προσφέρει μαγευτική θέα στον ωκεανό. Μεταφορά σε κοντινή παραλία για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

7η – 8η ημέρα: ΜΠΑΛΙ

Ημέρες ελεύθερες για μπάνιο και ξεκούραση.  Μπορείτε να εξερευνήσετε ακόμη περισσότερο το νησί, έναν τόπο με βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό.

9η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Eat-Pray-Love , Ουμπούντ

Αναχώρηση  με προορισμό το Ουμπουντ. Πρώτος σταθμός το χωριό Σινγκαπαντού, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μία παράσταση χορών Μπαρόνγκ και συνεχίζουμε για  το χωριό Μας γνωστό για τα ξυλόγλυπτα του.

αγαπημένες του βασίλισσες.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ναό Tirta Empul, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Tampaksiring στο χωριό Manukaya. Το χωριό απέχει 30 λεπτά οδικώς από το βόρειο τμήμα του Ουμπούντ. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κ ναούς νερού στην Ινδονησία. Ο ναός ιδρύθηκε το 926 μ.Χ. και είναι αφιερωμένος στον Βισνού, ο οποίος είναι ο Ινδού Θεός του νερού. Το όνομα του ναού στην πραγματικότητα σημαίνει «πηγή αγιασμού» στα μπαλινέζικα.

Συνεχίζουμε  προς το σπήλαιο ελεφάντων Goa Gajah, ένας ναός που χρονολογείται από τον 9ο αιώνα. Στην είσοδο του ναού υπάρχουν γλυπτά διαφόρων όψεων λαξευμένα σε βράχο. Το κύριο σκάλισμα μοιάζει με το πρόσωπο ενός ελέφαντα, γιαυτό το ιερό είναι επίσης γνωστό ως Το σπήλαιο των ελεφάντων και διαθέτει μεγάλη πισίνα, σιντριβάνια και αυλή. Επόμενη στάση ο ναός Gunung Kawi, ι ένας ναός και ταφικό συγκρότημα του 11ου αιώνα στο χωριό Tampaksiring που απλώνεται και στις δύο πλευρές του ποταμού Pakerisan. Αποτελείται από 10 κομμένα σε βράχους candi (ιερά) που είναι λαξευμένα σε περίπου 7 μέτρα ύψος (23 πόδια) στις προστατευμένες κόγχες του απόκρημνου βράχου.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση στο Ούμπουντ.

10η ημέρα: ΜΠΑΛΙ: Ουμπούντ (περιήγηση), Κινταμάνι

Εκδρομή στην περιοχή του Tegalalang για να περπατήσετε στους  ορυζώνες και όσοι επιθυμούν με δικά τους έξοδα να κάνουν την γνωστή κούνια(ubud swing). Επίσκεψη στο παλάτι του Ούμπουντ (ubud palace ) πρώην κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τους πανέμορφους κήπους  και περιβάλλοντα χώρο.

Συνεχίζουμε με επίσκεψη σε φυτεία καλλιέργειας καφέ και αργότερα φθάνουμε στο Kintamani το οποίο είναι σκαρφαλωμένο σε ύψος 1500 μέτρων στην άκρη της Καλντέρας Batur, έχει θέα στην υπέροχη λίμνη και προσφέρει πανοραμική θέα στο ενεργό ηφαίστειο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

12η ημέρα: ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση  για τη Σιγκαπούρη . Άφιξη και  Πανοραμική ξενάγηση πόλης και στη συνέχεια μεταφορά πίσω στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

13η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Στις ημέρες με ελεύθερο πρόγραμμα, ο τοπικός αντιπρόσωπος  μπορεί να σας προτείνει εκδρομές ή δραστηριότητες, οι οποίες πραγματοποιούνται με πούλμαν με άλλους ταξιδιώτες και με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.
  • Σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες πλέον η επιλογή συγκεκριμένης θέσης είναι με επιβάρυνση.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.
  • Απαιτείται πλέον, πριν την αναχώρηση, κάθε ταξιδιώτης να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα πληρωμή  του νέου φόρου εισόδου (κόστος 10 USD) μέσω της ιστοσελίδας: https://lovebali.baliprov.go.id/

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Nusa Dua Ξενοδοχείο Novotel 5* Double Room 1535 € 590 €
Twin Room 1535 € 590 €
Triple Room 1535 € 590 €
Single Room 2655 € 590 €
Ayodya 5* Deluxe room Double Room 1635 € 590 €
Twin Room 1635 € 590 €
Triple Room 1635 € 590 €
Single Room 2435 € 590 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Nusa Dua Ξενοδοχείο Novotel 5* Double Room 1755 € 590 €
Twin Room 1755 € 590 €
Triple Room 1755 € 590 €
Single Room 2470 € 590 €
Ayodya 5* Deluxe room Double Room 1855 € 590 €
Twin Room 1855 € 590 €
Triple Room 1855 € 590 €
Single Room 2655 € 590 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
Nusa Dua Ξενοδοχείο Novotel 5* Double Room 2375 € 0 €
Twin Room 2375 € 0 €
Triple Room 2375 € 0 €
Single Room 3090 € 0 €
Ayodya 5* Deluxe room Double Room 2475 € 0 €
Twin Room 2475 € 0 €
Triple Room 2475 € 0 €
Single Room 3275 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤR 723

19/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

16:05

08:10 +1

ΤR 284

20/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΠΑΛΙ

10:45

13:25

TR 281

30/07/2024

ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:50

13:30

TR 722

31/07/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

07:25

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή για 7 διανυκτερεύσεις στο Μπαλί σε ξενοδοχείο 5* στην παραλία και 3 διανυκτερεύσεις στο Ούμπουντ σε ξενοδοχείο 5*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα με τοπικό αγγλόφωνο  ξεναγό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Έλληνας  αντιπρόσωπος του γραφείου μας  Μπαλί και στη Σιγκαπούρη
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα. Δεν περιλαμβάνονται  γεύματα, ποτά στη διάρκεια των πτήσεων βίζα εισόδου στο Μπαλί 35€ και φόρος 10 usd για Μπαλί.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή μέχρι 20 κιλά και χειραποσκευή 8 κιλά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής, ασθένεια covid.) 590€

  • Βίζα εισόδου πληρωτέα με την άφιξη στο Μπαλί  35€
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.

Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.

Απαιτείται πλέον, πριν την αναχώρηση, κάθε ταξιδιώτης να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα πληρωμή  του νέου φόρου εισόδου (κόστος 10 USD) μέσω της ιστοσελίδας: https://lovebali.baliprov.go.id/

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεων.
  • Απαιτείται πλέον, πριν την αναχώρηση, κάθε ταξιδιώτης να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά με πιστωτική κάρτα πληρωμή  του νέου φόρου εισόδου (κόστος 10 USD) μέσω της ιστοσελίδας: https://lovebali.baliprov.go.id/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Στις ημέρες με ελεύθερο πρόγραμμα, ο τοπικός αντιπρόσωπος  μπορεί να σας προτείνει εκδρομές ή δραστηριότητες, οι οποίες πραγματοποιούνται με πούλμαν με άλλους ταξιδιώτες και με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.

Σε όλες τις αεροπορικές εταιρίες πλέον η επιλογή συγκεκριμένης θέσης είναι με επιβάρυνση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμά μας:

  • Ξενοδοχείο 5* στην παραλία και στο Ούμπουντ στο Μπαλί και 4* στη Σιγκαπούρη.
  • Επίσκεψη  στη Pura lempuyang -gate of heaven , στο παλάτι του νερού Tirta Gannga , στον καταρράκτη  Tegenungan
  • Eat-Pray-Love -χοροί Μπαρόνγκ,  ιερές πηγές  Tirta Empul , ναός Gunung Kawi και Goa Gajah
  • Εκδρομή στον ναό Mengwi στον ναό Τάνα Λοτ , δάσος πιθήκων
  • Εκδρομή στο ναό Ουλουβάτου
  • Περιήγηση στο Ούμπουντ στη ρυζοφυτεία  Tegalalang, σε φυτεία καφέ , στο παλάτι Puri Saren (παλάτι Ubud), στο  ηφαίστειο Κινταμάνι
  • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις με τοπικό αγγλόφωνο ξεναγό.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Πτήσεις με SCOOT
  • Ξενοδοχείο 5* στην παραλία και στο Ούμπουντ στο Μπαλί και 4* στη Σιγκαπούρη.
  • Επίσκεψη  στη Pura lempuyang -gate of heaven , στο παλάτι του νερού Tirta Gannga , στον καταρράκτη  Tegenungan

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

19/07



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μπαλί - Το Νησί των Θεών με διαμονή στο Ούμπουντ | 19.07.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info