fb

Πλήρης Βαρκελώνη του Versus - Πτήσεις με Aegean | Πάσχα 2024

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 899€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα έξυπνο πρόγραμμα που συνδυάζει την εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης με πολλές κρυμμένες ομορφιές της. Ένα δυνατό ταξιδιωτικό ποτ πουρί με σύγχρονους ρυθμούς αλλά και με κάστρα, μεσαιωνικές αναφορές, μπαρόκ καθεδρικούς ναούς, σημαντικές συλλογές έργων τέχνης και ευφάνταστη γαστρονομία. Με τη δυνατότητα να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο στη Βαρκελώνη. Ενημερωθείτε από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους με αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα πλούσιο πρόγραμμα ξενάγησης της Βαρκελώνης, που ολοκληρώνεται με ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χερόνα και τη γραφική πόλη Φιγκέρες με επίσκεψη (προαιρετικά) στο Μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα μοναδικό, χορταστικό πλήρες 5νθημέρο αγαπημένο ταξίδι στην Βαρκελώνη, σωστά οργανωμένο, με άνεση χρόνου, που το Versus Travel έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Περιλαμβάνει:

  • Με το Versus τεσσερις (4) διανυκτερεύσεις με πρωινό, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Parallel, γνωστή για τα θέατρα της, βρίσκεται το ξενοδοχείο Barcelona Universal, σε απόσταση 10 λεπτών από τον εμβληματικό χώρο περιπάτου της Βαρκελώνης, Las Ramblas και δίπλα στο σταθμό μετρό Parallel.
  • Δύο (2) ξεναγήσεις στη Βαρκελώνη.
  • Επίσκεψη στη γραφική πόλη Φιγκέρες.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί στο Φιγκέρες (δεν περιλαμβάνεται είσοδος).
  • Επίσκεψη στην υπέροχη Χερόνα.
  • Έλληνας αρχηγός, με άριστη γνώση της πόλης και της ισπανικής κουλτούρας.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιπατητική περιήγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρκελώνη. Η περιπατητική περιήγησή μας, θα αρχίσει από τον πιο διάσημο πεζόδρομο της πόλης, στην ιστορική Ράμπλα και θα καταλήξει στην Μπάρι Γκότικ, όπου δεσπόζουν το Μουσείο Πικάσο, η Μητρόπολη, αλλά και σε μικρή απόσταση «αγοραστικοί παράδεισοι», όπως τα El Corte Inglés. Απόγευμα ελεύθερο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιήγηση)

Η Καταλανική πρωτεύουσα είναι μία ζωντανή ευρωπαϊκή μητρόπολη, πρωτοπόρα στην Ιβηρική στον πολιτισμό αλλά και την οικονομία, με δυναμικά κοινωνικά κινήματα και ανεπτυγμένη αίσθηση κοσμοπολιτισμού. Οι Καταλανοί είναι περήφανοι για την εθνική τους παράδοση, που αναπτύχθηκε παράλληλα με (ενίοτε και ανταγωνιστικά ως προς) την Καστιγιάνικη, πριν συνασπιστούν σχηματίζοντας εντέλει την Ισπανία. Πολιτισμός, γαστρονομία, μόδα, τάσεις όλα εμφανίζονται και  ζυμώνονται πρώτα στην πόλη του Γκαουντί και του Αντριά. Θα κατευθυνθούμε στην κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, την Πλάσα Καταλούνια (Plaça Catalunya). Θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο Passeig de Gràcia με τα πιο ακριβά καταστήματα της πόλης και τα ωραιότερα σπίτια από την εποχή του μοντερνισμού, διάσημων Καταλανών αρχιτεκτόνων με γνωστότερα την Casa Batlló και Casa Milà του Αντόνι Γκαουντί. Συνεχίζουμε με την εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Familia, Αγία Οικογένεια), το σύμβολο της Βαρκελώνης, όπου θα θαυμάσουμε την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τεχνοτροπία του, έργο του Γκαουντί που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Συνεχίζουμε με το Ολυμπιακό χωριό και τη γραφική Μπαρσελονέτα, το παραλιακό μέτωπο δηλαδή της πόλης, και φτάνουμε στον λόφο Μοντζουίκ (Montjuïc) για να θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού, και το Στάδιο, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, το 1992. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο και διανυκτέρευση.

Σημείωση:  Η πανοραμική ξενάγηση σκοπό έχει να προσανατολίσει τους ταξιδιώτες μας στα κυριότερα σημεία και ενδιαφέροντα της πόλης και να σχεδιάσουν καλύτερα το ελεύθερο χρόνο τους.  Δυστυχώς σήμερα η πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο οδικώς  και οι στάσεις δεν επιτρέπονται.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη μέρα)

Η ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας για να εξερευνήσετε την υπέροχη αυτή πόλη. Η Βαρκελώνη είναι μία πόλη δυναμική και ανήσυχη, με αναρίθμητα ενδιαφέροντα πράγματα για τον επισκέπτη. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να την εξερευνήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, να ανακατευθούμε με τους ντόπιους και να γνωρίσουμε πτυχές της καθημερινότητας της πόλης, σαν ντόπιοι κι εμείς. Ολόκληρη η μέρα είναι ελεύθερη για χαλαρές βόλτες, επισκέψεις και άφθονο σεργιάνι, σε μια πανέμορφη μητρόπολη που έχει τόσα να μας δώσει. Η σημερινή μέρα είναι μία ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν ιστορικά και σημαντικά μνημεία, όπως η Μοναδική  Sagrada Familia του Gaudi, το Park Guell που επίσης έχει  and το Camp Nou στάδιο της θρυλικής Barcelona. Συνιστούμε για την ημέρα αυτή – εφ’ όσον επιθυμείτε να τα επισκεφθείτε – να κάνετε προ κρατήσεις ατομικά μέσα από το internet. Επί τόπου είναι αδύνατον να βρει κανείς εισιτήρια και οι ουρές είναι ατελείωτες.  Ακόμη μπορείτε να πάτε στο Ναυτικό Μουσείο, στο Pueblo Espanol στο λόφο Μοντζουικ με το τελεφερίκ και άλλα πολλά. Φυσικά να περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη, στο Barrio Gotico (Γοτθική Συνοικία) και νιώστε τη μυστηριακή ατμόσφαιρα του μεσαίωνα, περπατήστε στη Ramblas και περάστε ώρες ολόκληρες στην Boqueria, μία από τις καλύτερες αγορές τροφίμων της Ευρώπης. Must είναι επίσης η βόλτα στην ξύλινη προκυμαία του λιμανιού, την πάλαι ποτέ συνοικία των ψαράδων και των εργατών, όπου θα βρείτε ωραίες ταβέρνες με θαλασσινά. Άλλωστε, το καλό φαγητό και οι βόλτες για tapas και κρασί αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Διανυκτέρευση.

Σημείωση:  Για την είσοδό σας σε διάσημα μνημεία όπως η Sagrada Familia ή το Πάρκο Gueil, κ.α., χρειάζεται πολύ έγκαιρη προ κράτηση διαδικτυακά.

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΕΡΟΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πρωινή αναχώρηση μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή για την πόλη Φιγκέρες. Άφιξη και επίσκεψη στο μουσείο του διάσημου ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί (προαιρετική συμμετοχή). Πρόκειται για ένα χώρο που εκθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή έργων του ζωγράφου παγκοσμίως και αποτελεί ένα από τα διασημότερα μουσεία στη χώρα. Αφού θαυμάσουμε τα έργα του Νταλί, θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Χερόνα (Χερόνα στα καστιλιάνικα ισπανικά, Ζιρόνα ή Τζιρόνα στα καταλανικά), που θεωρείται από τις ομορφότερες πόλεις της Καταλωνίας, χάρη στο γεωγραφικό της ανάγλυφο και το πλούσιο ιστορικό της κέντρο.

Ο περίφημος «περίπατος του τείχους» είναι μια διαδρομή που ενώνει τα τείχη που περιτριγυρίζουν την παλιά πόλη. Περιέχει τμήματα των τειχών του 9ου αιώνα και του ύστερου μεσαίωνα (14ος-15ος αιώνας). Γύρω από τον ποταμό Ονιάρ βρίσκονται κτισμένα κολλητά διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών σπίτια, που συνθέτουν μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα της πόλης.

Κατασκευασμένα πάνω στα παλιά τείχη, είναι δείγμα της άτακτης αστικής ανάπτυξης που έζησε η πόλη κατά τον 20ό αιώνα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι δύο κύριοι κοινόχρηστοι χώροι, η Ράμπλα της Ελευθερίας –κύρια είσοδος στην παλιά πόλη– και η Πλατεία της Ανεξαρτησίας, που περιτριγυρίζεται από νεοκλασικά κτίρια. Μεταφορά στο ξενοδοχείο της Βαρκελώνης και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ (Πτήση επιστροφής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και πτήση για την Αθήνα.

Άφιξη στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Η ομάδα με αναχώρηση 03/05, θα ακολουθήσει το παρακάτω ημερήσιο πρόγραμμα:

  • 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιήγηση)
  • 2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (περιπατητική περιήγηση)
  • 3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΧΕΡΟΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
  • 4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη μέρα)
  • 5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ (Πτήση επιστροφής)

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 320 €
Twin Room 899 € 320 €
Triple Room 899 € 320 €
Single Room 1319 € 320 €
Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 899 € 320 €
Twin Room 899 € 320 €
Triple Room 899 € 320 €
Single Room 1319 € 320 €
Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 320 €
Twin Room 1049 € 320 €
Triple Room 1049 € 320 €
Single Room 1469 € 320 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτείται μια διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1049 € 320 €
Twin Room 1049 € 320 €
Triple Room 1049 € 320 €
Single Room 1469 € 320 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Απαιτείται μια διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1419 € 0 €
Twin Room 1419 € 0 €
Triple Room 1419 € 0 €
Single Room 1839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1419 € 0 €
Twin Room 1419 € 0 €
Triple Room 1419 € 0 €
Single Room 1839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

Extras

+ Μουσείο Νταλί, 17 - 65 ετών :  17 €

+ Μουσείο Νταλί, κάτω των 17 ετών :  14 €

+ Μουσείο Νταλί, άνω των 65 ετών :  14 €


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

02/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:55

11:05

Α3 711

06/05/2024

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

12:00

15:50

5ήμερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται παρακάτω

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από - Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

Α3 710

03/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

08:55

11:05

Α3 711

07/05/2024

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ

12:00

15:50

5ήμερο πρόγραμμα με 4 διανυκτερεύσεις

Ακολουθείται διαφορετική σειρά του ιδίου ημερήσιου προγράμματος

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο 4*, Barcelona Universal.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Όλες οι μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός–συνοδός, άριστος γνώστης της πόλης και της Ισπανικής κουλτούρας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από είσοδοι σε αξιοθέατα και μουσεία.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 320€
  • Είσοδοι σε αξιοθέατα και μουσεία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Η ταυτότητά σας πρέπει να είναι της τελευταίας 15ετίας. Αν ταξιδέψετε με διαβατήριο, θα πρέπει να είναι σε ισχύ μέχρι και την ημερομηνία επιστροφής.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας ή παλαιάς έκδοσης ταυτότητα.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Στην κράτησή σας δηλώνετε αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο ξεχωριστά, αν υπάρχει κάποια αλλεργία ή διατροφική συνήθεια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε πχ κάποιο κινητικό πρόβλημα κλπ.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

 

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται μια διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας .Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.


 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα μοναδικό, χορταστικό πλήρες 5νθημέρο αγαπημένο ταξίδι στην Βαρκελώνη, σωστά οργανωμένο, με άνεση χρόνου, που το Versus Travel έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια.

Περιλαμβάνει:

  • Με το Versus τεσσερις (4) διανυκτερεύσεις με πρωινό, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Parallel, γνωστή για τα θέατρα της, βρίσκεται το ξενοδοχείο Barcelona Universal, σε απόσταση 10 λεπτών από τον εμβληματικό χώρο περιπάτου της Βαρκελώνης, Las Ramblas και δίπλα στο σταθμό μετρό Parallel.
  • Δύο (2) ξεναγήσεις στη Βαρκελώνη.
  • Επίσκεψη στη γραφική πόλη Φιγκέρες.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί στο Φιγκέρες (δεν περιλαμβάνεται είσοδος).
  • Επίσκεψη στην υπέροχη Χερόνα.
  • Έλληνας αρχηγός, με άριστη γνώση της πόλης και της ισπανικής κουλτούρας.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης Versus Travel.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων, τα checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

 

Highlights

  • Ανακαλύψτε την πανέμορφη Βαρκελώνη και τα σπουδαία αξιοθέατά της.
  • Κάντε βόλτα στην παλιά πόλη στη Γοτθική Συνοικία.
  • Επισκεφτείτε το Φιγκέρες, τη μικρή πόλη της Καταλονίας, γενέτειρα του παγκοσμίου φήμης σουρεαλιστή ζωγράφου Σαλβαντόρ Νταλί με το μοναδικό μουσείο του.
  • Βρεθείτε στη γραφική Χερόνα, μερικά χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαρκελώνης.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Γεμάτες σε ξεναγήσεις ημέρες και διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο 4*, Barcelona Universal.
  • Βαρκελώνη, Χερόνα, Φιγκέρες, επίσκεψη στο Μουσείο Νταλί
  • Εξειδικευμένος στη Βαρκελώνη Έλληνας αρχηγός που σας συνοδεύει σε όλο το ταξίδι.

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

02/05, 03/05



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Πλήρης Βαρκελώνη του Versus - Πτήσεις με Aegean | Πάσχα 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info