fb

Κανάρια Νησιά - Με τα ηφαιστειογενή μαργαριτάρια Τενερίφη και Γκραν Κανάρια | Ιούλιος - Οκτώβριος 2024

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1399€

Ταυτότητα ταξιδιού

Με αυτό το, μοναδικό στην Ελλάδα, οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά ταξιδεύουμε στο Γκραν Κανάρια, το τρίτο σε μέγεθος αλλά πιο πυκνοκατοικημένο νησί των Καναρίων και στην Τενερίφη, το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί του συμπλέγματος, Το ταξίδι έχει σχεδιαστεί ώστε να περιλαμβάνει ημέρες γεμάτες, με ξεναγήσεις και χορταστική περιήγηση στα δύο νησιά, αλλά και πολύ ελεύθερο χρόνο για να μπορείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την εκπληκτική φύση των Καναρίων.

Φυσικά περιλαμβάνονται επισκέψεις στο Τέιδε, το μεγάλο ηφαίστειο της Τενερίφης, που είναι η ψηλότερη κορυφή όλης της Ισπανίας και στις σαγηνευτικές αμμοθίνες της Μας Παλόμας στο Γκραν Κανάρια. Η διαμονή μας πάντα γίνεται σε ξενοδοχεία προσεκτικά επιλεγμένα, σε κεντρικά σημεία, τα οποία μας εξυπηρετούν τόσο για τις μετακινήσεις μας όσο και για τις περιηγήσεις μας μέσα στην πόλη.

 

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Το ταξίδι μας αρχίζει από τη Τενερίφη ή «το νησί της αιώνιας άνοιξης». Εκεί θα πάμε στο Πουέρτο ντε Λα Κρουθ, το πιο ζωντανό τμήμα του νησιού, με την ατμόσφαιρα παλιάς ισπανικής αποικίας αλλά και στη γειτονική πόλη Οροτάβα με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα σπίτια με τα περίτεχνα μπαλκόνια. Θα περάσουμε την ομώνυμη κοιλάδα Οροτάβα, και θα μπούμε στο Εθνικό Πάρκο Κανιάδας για να προσεγγίσουμε το θρυλικό ηφαίστειο Τέιδε. Λόγω του απόκοσμου τοπίου πολλοί λένε πως αυτή είναι η Χαμένη Ατλαντίδα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δύο ελεύθερες ημέρες για ανεξάρτητη περιήγηση στις αγορές και στις γραφικές γωνιές της Τενερίφης με το ανατολίτικο άρωμα, στα ασύλληπτα τροπικά δάση αλλά και για κολύμπι στις διάσημες ηφαιστειακές παραλίες του νησιού με τη μαύρη άμμο. Ο άλλος κεντρικός σταθμός μας είναι η Λας Πάλμας με τα αποικιακού ρυθμού σπίτια, τα στενά δρομάκια και όλα τα αξιοθέατα του ιστορικού κέντρου της. Ακολουθεί ο όμορφος παραθαλάσσιος οικισμός Μογκάν, η παραλία Μας Παλόμας με τις χαρακτηριστικές αμμοθίνες, το ιστορικό χωριό Τερόρ και το Αρούκας. Και φυσικά υπάρχει ελεύθερη ημέρα για κολύμπι στην εξωτική παραλία Λας Καντέρας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Μία αποκλειστικότητα Versus, από τη συλλογή μας με ταξίδια στα ευρωπαϊκά νησιά του Ατλαντικού Ωκεανού. Σε αυτό το ταξίδι επικεντρωνόμαστε τα Κανάρια Νησιά και εστιάζουμε στα δύο σημαντικότερα, την Τενερίφη και την Γκραν Κανάρια,  τα οποία θα τα γνωρίσουμε με τον αποκλειστικό τρόπο του Versus: με πλούσιες και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις πάντα με πολύ καταρτισμένο Έλληνα αρχηγό και όχι με τοπικό ελληνόφωνο, όπως συμβαίνει συνήθως. Όμως θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος, για να απολαύσουμε αυτά τα παραδεισένια νησιά όπως θέλουμε, μαζί με τον αρχηγό μας που θα είναι συνεχώς δίπλα μας. 

  • Σπάνιες πτήσεις με Lufthansa για Τενερίφη με επιστροφή από Λας Πάλμας με την Swiss, και για τον Οκτώβριο ολόκληρο το ταξίδι με την Iberia.
  • Ένα σπάνιο πρόγραμμα και μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τα Κανάρια Νησιά με αρχηγό-συνοδό στην καλύτερη τουριστική περίοδο και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.
  • Το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά!
  • Με 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην Playa de las Canteras, το πολυτελές NH Imperial Playa 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία, με πρωινό.
  • Με 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό H10 Hotel 4* με 4 δείπνα μπουφέ, στο Puerto de la Cruz.
  • Διαδρομή με φέρι από Τενερίφη προς Λας Πάλμας.
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές-περιηγήσεις σε Λας Πάλμας και Τενερίφη.
  • Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τα νησιά και τις διακοπές σας μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον.
  • Προσφέρεται ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ: ΠΟΥΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΚΡΟΥΘ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για την Τενερίφη, το μεγαλύτερο, πιο φημισμένο και πιο ανεπτυγμένο τουριστικά νησί στα Κανάρια. Το «νησί της αιώνιας άνοιξης», όπως το λένε λόγω του απαράμιλλου κλίματός του, είναι γεμάτο αντιθέσεις και διαθέτει μια ποικιλία τοπίων σε διάφορες περιοχές: με πολύβουα θέρετρα, πάρκα, γραφικές πόλεις-διαμάντια αστικής κομψότητας, η Τενερίφη είναι σύμβολο εξωτισμού για Ισπανούς και Ευρωπαίους.

Άφιξη και μεταφορά στο Πουέρτο ντε Λα Κρουθ (Puerto de la Cruz), το πιο ζωντανό τμήμα του νησιού, με την ατμόσφαιρα παλιάς ισπανικής αποικίας. Αυτός ο σικάτος οικισμός μάλιστα είναι ο πρώτος από τον οποίο ξεκίνησε η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη των Κανάριων νησιών. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση στην Τενερίφη.

 

2η ημέρα: ΠΟΥΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΚΡΟΥΘ: εκδρομή στο βουνό ΤΕΪΔΕ

Η σημερινή μας εκδρομή είναι από τις εντυπωσιακότερες εκδρομές και η σημαντικότερη στο νησί. Θα ξεκινήσουμε με μια ξενάγηση στη γειτονική πόλη της Οροτάβα (Orotava), όπου θα δούμε την Παλιά Πόλη με την ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα σπίτια με τα περίτεχνα μπαλκόνια. Συνεχίζοντας, διασχίζουμε την κοιλάδα Οροτάβα, με τη χαρακτηριστική τροπική  βλάστηση και μέσα από ορεινούς δρόμους μπαίνουμε στο Εθνικό Πάρκο «Κανιάδας» (Cañadas) και ξεκινάμε να προσεγγίζουμε το θρυλικό ηφαίστειο Τέιδε (Teide), το ψηλότερο βουνό της Ισπανίας, καθώς η κορυφή του αγγίζει τα 3.718 μ. (υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής ανάβασης με τελεφερίκ στην κορυφή, με επιπλέον κόστος). Το Εθνικό Πάρκο γύρω του με πληθώρα ενδημικών ειδών αποτελεί ένα σεληνιακό σκηνικό, «προϊόν» λάβας και προκαλεί δέος με την απόκοσμη αύρα του. Από τη βόρεια πλευρά του μπορούμε, καιρού επιτρέποντος, να ατενίσουμε τα λεγόμενα «seaclouds», μια θάλασσα από σύννεφα που συνήθως περιβάλλουν την κορυφή του ηφαιστείου.

Αντικρίζοντας αυτό το σκηνικό αναπόφευκτα σκεφτόμαστε πως ίσως να μην έχουν άδικο όσοι υποστηρίζουν πως η Τενερίφη και τα υπόλοιπα Κανάρια Νησιά είναι ό,τι έχει απομείνει από τη θρυλική Ατλαντίδα, οι κορυφές δηλαδή της περίφημης χαμένης χώρας που εδώ και αιώνες αποτελεί το ταξιδιωτικό (και όχι μόνο) δισκοπότηρο της ανθρωπότητας. Επιστροφή το απόγευμα στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ, και ελεύθερος χρόνος για τον οποίο σας προτείνουμε μια περιπατητική βόλτα με τον αρχηγό μας στην Παλιά Πόλη και την πλατεία Τσάρκο (Charco), όπου συχνά μουσικοί παίζουν παραδοσιακούς σκοπούς των νησιών.

Διανυκτέρευση στην Τενερίφη.

3η – 4η ημέρα: ΠΟΥΕΡΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΚΡΟΥΘ (Τενερίφη)

Οι επόμενες δύο ημέρες της διαμονής μας στην Τενερίφη είναι ημέρες ελεύθερες για να περπατήσετε στα πανέμορφα στενά του Πουέρτο ντε λα Κρουθ, να δείτε τα ιστορικά κτίρια, να επισκεφτείτε τη γραφική αγορά, κάτι σαν ανατολίτικο παζάρι, όπου εξωτικά φρούτα μπερδεύονται με ζωηρόχρωμα υφάσματα και μικροαντικείμενα λαϊκής τέχνης ή για να λάβετε μέρος σε προαιρετικές εκδρομές και να γνωρίσετε περισσότερο το νησί. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να εξερευνήσετε τις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές αυτού του τροπικού παραδείσου: παρατηρώντας την ασύλληπτα πλούσια βλάστηση των τροπικών δασών της Τενερίφης είναι αδύνατον να μην αναρωτηθεί κανείς αν, πέρα από τον θρύλο της πολυπόθητης Ατλαντίδας, η Τενερίφη είναι το «σπίτι» και του περίφημου κήπου των Εσπερίδων, όπως επίσης θέλουν οι τοπικές δοξασίες. Πράγματι, σε μια τέτοια βλάστηση θα μπορούσαν κάλλιστα να γεννηθούν οι σπάνιοι όσο και απρόσιτοι καρποί που μόνο ένας ημίθεος σαν τον Ηρακλή θα μπορούσε να ανακαλύψει, εκπληρώνοντας έτσι έναν από τους δώδεκα άθλους του.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σάντα Κρουθ, την αρχοντική πρωτεύουσα του νησιού, ή να κατευθυνθείτε προς το νότο και να επιλέξετε για τις βουτιές σας κάποιες από τις πολλές παραλίες με τη χαρακτηριστική μαύρη, ηφαιστειακή άμμο! Αν προτιμάτε να περάσετε περισσότερο χρόνο χαλαρώνοντας στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ, μπορείτε να επισκεφθείτε το LoroPark, ένα πολύ προσεγμένο θεματικό πάρκο που έχει αναδειχθεί ως ο καλύτερος (από όλες τις απόψεις) ζωολογικός κήπος στην Ευρώπη! Ακόμη μία καλή πρόταση είναι να κάνετε το μπάνιο σας σε μία από τις ειδικά διαμορφωμένες πισίνες με θαλασσινό νερό που βρίσκονται πάνω στην προκυμαία.

Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να εκδράμετε στην Puerto Street Art έναν δρόμο όπου είναι γεμάτος χρώματα και εικόνες από τους «καλλιτέχνες του δρόμου». Ή να επισκεφθείτε το θαλάσσιο πάρκο Loro Parque με εντυπωσιακά σόου από δελφίνια και φάλαινες!

Για ό,τι χρειάζεστε, ο αρχηγός μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

5η ημέρα: ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Μετά το πρωινό μας, αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και μεταβαίνουμε στο λιμάνι του Αγκέτε για την επιβίβαση στο φέρι της ναυτιλιακής εταιρίας Fred Olsen Ferries με προορισμό μας τη Λας Πάλμας, πρωτεύουσα του νησιού Γκραν Κανάρια των Καναρίων Νήσων.

Με την άφιξή μας θα έχουμε χρόνο για έναν περίπατο με τον αρχηγό μας ώστε να γνωρίσουμε την πόλη. Μια εξαιρετική βόλτα, που συνηθίζουν πολύ και οι ντόπιοι, είναι στον δημοφιλή λιθόστρωτο δρόμο Paseo de las Canteras, δίπλα στην ομώνυμη αμμουδιά, που φτάνει μέχρι το Auditorium Alfredo Klaus, το ωδείο της πόλης με το φουτουριστικό σχήμα.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

6η ημέρα: ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΟΓΚΑΝ – ΜΑΣΠΑΛΟΜΑΣ – ΤΕΡΟΡ – ΑΡΟΥΚΑΣ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση με τον αρχηγό μας και τοπικό ξεναγό για μία άκρως ενδιαφέρουσα ολοήμερη εκδρομή στο νησί. Αφήνοντας πίσω μας την Λας Πάλμας κινούμαστε με κατεύθυνση προς τον νότο και τον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό Μογκάν (Puerto de Mogán). Η μεγάλη αμμουδιά ακριβώς πριν το λιμάνι περιβάλλεται από τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ωστόσο ο ίδιος ο οικισμός που ακολουθεί αμέσως μετά, διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, με τα ολόλευκα (σαν κυκλαδίτικα) σπίτια και τις κεραμιδοσκεπές.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μας Παλόμας (Mas Palomas) και τις χαρακτηριστικές αμμοθίνες, ένα προστατευόμενο οικοσύστημα που δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται κάποιος στο κέντρο της Σαχάρας. Καθώς επιστρέφουμε προς το βόρειο κομμάτι του Γκραν Κανάρια θα κάνουμε μία στάση στο ιστορικό Τερόρ (Teror), όπου αξίζει να δούμε την βασιλική της Παναγίας ντελ Πίνο (Virgen del Pino), έναν από τους πιο σημαντικούς ναούς των Καναρίων και προστάτιδα της Γκραν Κανάρια. 

Ομοίως θα μας εντυπωσιάσει και η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή στο Αρούκας (Arucas), ένα ακόμη όμορφο χωριό που θα επισκεφθούμε, πριν επιστρέψουμε στη βάση μας στη Λας Πάλμας.

Το απόγευμα μπορούμε να κάνουμε βόλτα με τον αρχηγό στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να θαυμάσουμε τα αποικιακού ρυθμού σπίτια, τα στενά δρομάκια, την περιοχή όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός, το Θέατρο Perez Galdós και άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

 

 

 


 

7η ημέρα: ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (ελεύθερη ημέρα)

Ημέρα ελεύθερη για βόλτες, για να κολυμπήστε στην παραλία Λας Καντέρας με τη χρυσαφένια αμμουδιά ή για να λάβετε μέρος σε κάποια προαιρετική εκδρομή.

Μια εξαιρετική ιδέα θα ήταν επίσης μια προαιρετική επίσκεψη στο MuseoCanario, το ιστορικό και αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, το πιο σημαντικό στα Κανάρια, και έμπλεο εκθεμάτων που παρουσιάζουν την ιδιαίτερη ιστορική πορεία των νησιών από την αρχαιότητα και την πρώτη κατοίκηση, μέχρι τα χρόνια του Χριστόφορου Κολόμβου και τη σύγχρονη εποχή. Ο αρχηγός μας θα είναι φυσικά στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο Γκράν Κανάρια για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Κατά την κράτησή σας απαιτείται να αποσταλεί έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου ή ταυτότητας (τελευταίου τύπου) για την κράτηση του ferry Τενερίφη – Γκραν Κανάρια.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 490 €
Twin Room 1399 € 490 €
Triple Room 1399 € 490 €
Single Room 1999 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1449 € 490 €
Twin Room 1449 € 490 €
Triple Room 1449 € 490 €
Single Room 2049 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1449 € 490 €
Twin Room 1449 € 490 €
Triple Room 1449 € 490 €
Single Room 2049 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 490 €
Twin Room 1499 € 490 €
Triple Room 1499 € 490 €
Single Room 2099 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1549 € 490 €
Twin Room 1549 € 490 €
Triple Room 1549 € 490 €
Single Room 2149 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1449 € 490 €
Twin Room 1449 € 490 €
Triple Room 1449 € 490 €
Single Room 2049 € 490 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1499 € 490 €
Twin Room 1499 € 490 €
Triple Room 1499 € 490 €
Single Room 2099 € 490 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1619 € 490 €
Twin Room 1619 € 490 €
Triple Room 1619 € 490 €
Single Room 2219 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1669 € 490 €
Twin Room 1669 € 490 €
Triple Room 1669 € 490 €
Single Room 2269 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1669 € 490 €
Twin Room 1669 € 490 €
Triple Room 1669 € 490 €
Single Room 2269 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 490 €
Twin Room 1719 € 490 €
Triple Room 1719 € 490 €
Single Room 2319 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1769 € 490 €
Twin Room 1769 € 490 €
Triple Room 1769 € 490 €
Single Room 2369 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται  δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1669 € 490 €
Twin Room 1669 € 490 €
Triple Room 1669 € 490 €
Single Room 2269 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται  δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1719 € 490 €
Twin Room 1719 € 490 €
Triple Room 1719 € 490 €
Single Room 2319 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση.

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την αναχώρηση 21.10, δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2139 € 0 €
Twin Room 2139 € 0 €
Triple Room 2139 € 0 €
Single Room 2739 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2189 € 0 €
Twin Room 2189 € 0 €
Triple Room 2189 € 0 €
Single Room 2789 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2189 € 0 €
Twin Room 2189 € 0 €
Triple Room 2189 € 0 €
Single Room 2789 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2239 € 0 €
Twin Room 2239 € 0 €
Triple Room 2239 € 0 €
Single Room 2839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2289 € 0 €
Twin Room 2289 € 0 €
Triple Room 2289 € 0 €
Single Room 2889 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2189 € 0 €
Twin Room 2189 € 0 €
Triple Room 2189 € 0 €
Single Room 2789 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2239 € 0 €
Twin Room 2239 € 0 €
Triple Room 2239 € 0 €
Single Room 2839 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα. Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens".

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

07/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

07/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*Operated by Ew Discover

LX 8201*

14/07/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

14/07/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

21/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

21/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*operated by Ew Discover

LX 8201*

28/07/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

28/07/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

28/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

28/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*operated by Ew Discover

LX 8201*

04/08/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

04/08/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

04/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

04/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*operated by Ew Discover

LX 8201*

11/08/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

11/08/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

11/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

11/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*operated by Ew Discover

LX 8201*

18/08/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

18/08/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

25/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4446

25/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

12:20

16:05

*operated by Ew Discover

LX 8201*

01/09/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

10:30

15:35

*operated by Edelweiss Air

LX 1842*

01/09/2024

ΖΥΡΙΧΗ – ΑΘΗΝΑ

21:15

00:50 +1

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

IB 3151

21/10/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55

18:55

IB3958

21/10/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ  – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

19:55

21:50

IB1634

28/10/2024

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ –  ΜΑΔΡΙΤΗ

02:25

06:15

IB 833

28/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ  – ΑΘΗΝΑ

10:40

15:15

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο H10 Tenerife Playa 4* με 4 δείπνα στο Πουέρτο ντε λα Κρουθ.
  • 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην Playa de las Canteras, το πολυτελές NH Imperial Playa 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία, με πρωινό.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ         
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 490€

  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.
  • Ποτά κατά την διάρκεια των δείπνων.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Κατά την κράτησή σας απαιτείται να αποσταλεί έγχρωμη φωτοτυπία διαβατηρίου ή ταυτότητας (τελευταίου τύπου) για την κράτηση του ferry Τενερίφη – Γκραν Κανάρια.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).

Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.

Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.

Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.

Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600€.

Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  

Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.

Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρισθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στον φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε. 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την αναχώρηση 21.10, δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά«Stop Over Athens»


 

 

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας .Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stop over Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Μία αποκλειστικότητα Versus, από τη συλλογή μας με ταξίδια στα ευρωπαϊκά νησιά του Ατλαντικού Ωκεανού. Σε αυτό το ταξίδι επικεντρωνόμαστε τα Κανάρια Νησιά και εστιάζουμε στα δύο σημαντικότερα, την Τενερίφη και την Γκραν Κανάρια,  τα οποία θα τα γνωρίσουμε με τον αποκλειστικό τρόπο του Versus: με πλούσιες και εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις πάντα με πολύ καταρτισμένο Έλληνα αρχηγό και όχι με τοπικό ελληνόφωνο, όπως συμβαίνει συνήθως. Όμως θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος, για να απολαύσουμε αυτά τα παραδεισένια νησιά όπως θέλουμε, μαζί με τον αρχηγό μας που θα είναι συνεχώς δίπλα μας. 

  • Σπάνιες πτήσεις με Lufthansa για Τενερίφη με επιστροφή από Λας Πάλμας με την Swiss, και για τον Οκτώβριο ολόκληρο το ταξίδι με την Iberia.
  • Ένα σπάνιο πρόγραμμα και μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε τα Κανάρια Νησιά με αρχηγό-συνοδό στην καλύτερη τουριστική περίοδο και σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.
  • Το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά!
  • Με 3 διανυκτερεύσεις στη Λας Πάλμας, σε εκπληκτικό ξενοδοχείο (πρόσφατα ανακαινισμένο) στην Playa de las Canteras, το πολυτελές NH Imperial Playa 4*, ακριβώς μπροστά στην παραλία, με πρωινό.
  • Με 4 διανυκτερεύσεις στην Τενερίφη, στο εκπληκτικό H10 Hotel 4* με 4 δείπνα μπουφέ, στο Puerto de la Cruz.
  • Διαδρομή με φέρι από Τενερίφη προς Λας Πάλμας.
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές-περιηγήσεις σε Λας Πάλμας και Τενερίφη.
  • Ημέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τα νησιά και τις διακοπές σας μέσα σε ένα υπέροχο τροπικό περιβάλλον.
  • Προσφέρεται ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.

Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, checkpoints, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Highlights

  • Απολαύστε τον Εθνικό Δρυμό Λας Κανιάδας και το ηφαίστειο Τέιδε, με την υψηλότερη κορυφή της Ισπανίας.
  • Επισκεφτείτε το «σκηνικό ερήμου» με τις αμμοθίνες στο Μασπαλόμας.
  • Περπατήστε στη παλιά πόλη της Λας Πάλμας.
  • Δείτε τις παραλίες μαύρης άμμου στην Τενερίφη, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του νησιού.
  • Γνωρίστε τον πολύχρωμο παραδοσιακό οικισμό του Πουέρτο ντε Μογκάν.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Το μοναδικό οργανωμένο πρόγραμμα στα Κανάρια Νησιά!
  • Δύο ολοήμερες εκδρομές-περιηγήσεις σε Λας Πάλμας και Τενερίφη.

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024
  • Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2024

Αναχωρήσεις

07/07, 21/07, 28/07, 04/08, 11/08, 25/08, 21/10



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Κανάρια Νησιά - Με τα ηφαιστειογενή μαργαριτάρια Τενερίφη και Γκραν Κανάρια | Ιούλιος - Οκτώβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info