fb

Η μεγάλη Ιρλανδία του Versus με κρουαζιέρα στα Νησιά Άραν | Πάσχα 2024

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1399€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ταξίδι Versus με εκατοντάδες ευχαριστημένους ταξιδιώτες. Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο αρχαίους μύθους και θρύλους, καταπληκτικά τοπία, κέλτικη φύση και φιλόξενους κατοίκους. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα στην Ιρλανδία, έτσι όπως της αξίζει: έναν πραγματικό γύρο της χώρας, ενάντια στην επιδερμική αντιμετώπιση των προγραμμάτων της αγοράς. Ταξίδι για όλα τα γούστα, για άγριας ομορφιάς χερσονήσους στα νοτιοδυτικά του νησιού, για μελαγχολικά, βραχώδη τοπία, λίμνες και γραφικές πόλεις στη δυτική ακτή, ιστορία, αρχιτεκτονική και πολιτισμό στο «ζωντανό» Δουβλίνο, όμορφες ακτές, κάστρα, περίτεχνους κήπους και γαλήνια γοητεία των λιμνών στο νότιο κομμάτι.

Όπου όμως και να πάτε, θα βρείτε αμέτρητες pubs με παραδοσιακή ιρλανδική μουσική. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα ζήσετε με αυτόν τον εμπεριστατωμένο γύρο του νησιού και όχι με ημερήσιες εκδρομές. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το μόνο πρόγραμμα με διαμονή ακόμα και στο εκπληκτικό, ιστορικό και ζωντανό Μπέλφαστ, ενώ περιλαμβάνει και σπάνια κρουαζιέρα στα πανέμορφα νησιά Άραν!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

  • Το πληρέστερο πρόγραμμα περιήγησης της Ιρλανδίας στην ελληνική αγορά, με το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Με κρουαζιέρα στα Νησιά Αράν, στις δυτικές ακτές της Ιρλανδίας, ένα πραγματικό «ταξίδι στο χρόνο»!
  • Με δύο (2) διανυκτερεύσεις και περιήγηση στο Δουβλίνο για να το γνωρίσουμε και να το χαρούμε, όπως του αξίζει!

Η Ιρλανδία, η Χώρα των Κελτών, είναι ένα μικρό νησί με μεγάλη γοητεία, που αναγκάζει τον επισκέπτη να μιλήσει στον υπερθετικό βαθμό, έστω και αν είναι μια από τις μικρότερες χώρες στην Ευρώπη: θα ακούσετε σίγουρα ότι η Ιρλανδία είναι η πιο πράσινη χώρα που μπορεί να δει κανείς, έχει τους πιο φιλόξενους και φιλικούς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς και έχει τις περισσότερες παμπ με την πιο ωραία μπύρα που μπορεί να πιει κανείς.

Ωστόσο τα θέλγητρα της Ιρλανδίας είναι πολύ περισσότερα και διαφορετικά από το δεδομένο και ορατό πράσινό της. Είναι μια χώρα με τεράστια ιστορία, με προϊστορικά μνημεία, αλλά και πολύ έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, μια χώρα με πατριώτες και μνημεία αφιερωμένα σ΄ αυτούς παντού, αλλά και με μια πολύ δυναμική και γοητευτική πρωτεύουσα, το Δουβλίνο.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης της Ιρλανδίας περιλαμβάνεται η σπάνια κρουαζιέρα στα νησιά Άραν από το Γκόλγουεϊ, μία μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε τα σπάνιας ομορφιάς αυτά νησιά!

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, 2 διανυκτερεύσεις για να απολαύσουμε και την υπέροχη νυχτερινή της ζωή.

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε για έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Εξαιρετικές πτήσεις προς και από Δουβλίνο.
  • Μεταφερόμαστε στο Δουβλίνο από το Μπέλφαστ και αφιερώνουμε 2 νύχτες στην πολύ ενδιαφέρουσα πρωτεύουσα στην Ιρλανδίας.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα.
  • Δύο (2) σπάνιες διανυκτερεύσεις στο Γκόλγουεϊ, μια πολύ ζωντανή πόλη με έντονο χρώμα.
  • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, για να δούμε μια Ιρλανδία όπως τη νοσταλγούν και οι ίδιοι οι Ιρλανδοί.
  • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
  • Διανυκτέρευση και εξερεύνηση του Μπέλφαστ, της πρωτεύουσας της Βόρειας Ιρλανδίας.
  • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.
  • Διαμονή στο ιστορικό Ντέρι, πόλη που διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο κατά τη διάρκεια των Troubles.
  • Επίσκεψη στην περιοχή Κονεμάρα που θεωρείται ο θεματοφύλακας των ιρλανδικών παραδόσεων.
  • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
  • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΜΠΕΛΦΑΣΤ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας (Eire). Με την άφιξή μας αναχωρούμε άμεσα οδικώς για το Μπέλφαστ την πολυτάραχη πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας, που κατάφερε μετά από 30 χρόνια αναταραχών να μεταμορφωθεί σε πόλη-έκπληξη. Άφιξη και περιήγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κέντρου της, όπως το περίφημο Δημοτικό Μέγαρο με την εκπληκτική διακόσμηση του, τη βιβλιοθήκη Λίνεν Χολ, το κτίριο της Όπερας, το Πανεπιστήμιο Κουίνς, τον Καθεδρικό της Αγίας Άννας, τον κεκλιμένο πύργο του ρολογιού, και το νεότευκτο Belfast Titanic - μουσείο αφιερωμένο στο θρυλικό ναυάγιο του Τιτανικού. Τέλος, θα περάσουμε και από τις κεντρικές οδούς Σάνκιλ και Φωλς στο δυτικό Μπέλφαστ, γειτονιές των ταραχών μεταξύ καθολικών και προτεσταντών κατά τις δεκαετίες 1970-1990, με τις πολυφωτογραφημένες τοιχογραφίες και murals.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση στο Μπέλφαστ.

2η ημέρα: ΜΠΕΛΦΑΣΤ – ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ (Giant's Causeway) – ΝΤΕΡΙ (ξενάγηση)

Αναχωρούμε σήμερα το πρωί για την «Ακτή των Γιγάντων», ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Βόρειας Ιρλανδίας. Είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και αποτελείται από σχηματισμούς κιόνων βασάλτη, πάνω στην ακτή που η λαϊκή φαντασία θεώρησε ότι μόνο γίγαντες μπορούν να φτιάξουν έτσι. Θα δούμε από κοντά αυτούς τους ηφαιστειακούς σχηματισμούς, περπατώντας στην παραλία και βγάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι την ιστορική πόλη Ντέρι, τη δεύτερη μεγαλύτερη, και τη μόνη περιτειχισμένη πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας, τα τείχη της οποίας διατηρούνται άθικτα μέχρι σήμερα. Με τη βόλτα μας πάνω στα τείχη, θα δούμε τα αξιοθέατα της, και θα μάθουμε πολλά στοιχεία για την ταραχώδη  ιστορία της πόλης από τον 17ο αιώνα μέχρι τώρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Ντέρι.

3η ημέρα: ΝΤΕΡΙ – ΑΒΒΑΕΙΟ ΚΙΛΕΜΟΡ – ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ

Σήμερα θα γνωρίσουμε την επαρχία της Κοννεμάρα (Connemara), την πιο «παραδοσιακή» πλευρά της Ιρλανδίας. Η Κοννεμάρα θεωρείται ως ο θεματοφύλακας της αυθεντικής ταυτότητας όλων των Ιρλανδών, είναι μάλιστα και η περιοχή εκείνη όπου τα αγγλικά δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης χρήσης, με τους κατοίκους να προτιμούν τα ιρλανδικά γαελικά σε συντριπτικά μεγαλύτερο βαθμό.

Αναχωρούμε λοιπόν από το Ντέρι και αφήνοντας τη (Βρετανική) Βόρεια Ιρλανδία μπαίνουμε στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Πρώτος μας σταθμός είναι το Αββαείο Κίλεμορ (Kylemore Abbey), ένα μοναστήρι Βενεδικτίνων του 1920 που χτίστηκε πάνω στο παλιό κάστρο του Κίλεμορ, γι’ αυτό και το ίδιο μοιάζει εντυπωσιακά με φρούριο. Αφού δούμε το μοναστήρι και τους περιτειχισμένους κήπους, θα συνεχίσουμε για τον τελικό μας προορισμό σήμερα, την πόλη του Γκόλγουεϊ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΡΑΝ – ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ

Το Γκόλγουεϊ είναι η μοναδική μεγάλη πόλη που συναντάμε κατά μήκος του λεγόμενου Wild Atlantic Way, της διαδρομής δηλαδή που καλύπτει ολόκληρη την ακτογραμμή της Ιρλανδίας, 2.500 χλμ. από το Ντέρι μέχρι περίπου το Κορκ. Πολύχρωμη, ζωντανή και μποέμικη, η πόλη λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό και τη μουσική, ενώ αποτελεί και σούπερ δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό χάρη στις παραλίες της.

Σήμερα λοιπόν που βρισκόμαστε στο Γκόλγουεϊ έχουμε την ευκαιρία και για κάτι επιπλέον, ένα… «ταξίδι στον χρόνο»! Όχι με κάποια χρονομηχανή αλλά με μία απολαυστική κρουαζιέρα στα νησιά Αράν, εδώ όπου εξακολουθεί να χτυπά δυνατά η καρδιά της παλιάς, αγαπημένης Ιρλανδίας! Τα τοπία, οι ακτές με τις πολύχρωμες ψαρόβαρκες, τα σμαραγδένια χωράφια, οι τοπικές παμπ, όλα μοιάζουν σαν να έρχονται από κάποιον περασμένο αιώνα. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία!

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την επιστροφή μας στο Γκόλγουεϊ. Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα: ΓΚΟΛΓΟΥΕΪ – ΒΡΑΧΟΙ ΜΟΧΕΡ – ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΑΝΡΑΤΤΙ – ΛΙΜΕΡΙΚ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το Γκόλγουεϊ και χαράσσουμε πορεία για ένα από τα διάσημα τοπία της Ιρλανδίας, τα περίφημα Βράχια του Μοχέρ που ορθώνονται επιβλητικά σε μήκος 14 χιλιομέτρων, σαν να αναδύονται από τα νερά του Ατλαντικού, ξεπερνώντας σε ύψος τα 200 μέτρα. Το απίστευτο αυτό ανάγλυφο σχηματίστηκε πριν από 320 εκατομμύρια χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου της UNESCO.

Συνεχίζουμε για το περίφημο κάστρο Μπάνραττι του 1425, και το γραφικό χωριό που το περιβάλλει. Στην πρωινή μας επίσκεψη θα γυρίσουμε πίσω στον χρόνο, στις συνθήκες ζωής του μεσαίωνα, καθώς θα δούμε πως ζούσαν άρχοντες, στρατιώτες και αγρότες εκείνα τα σκληρά χρόνια.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέχρι το Λίμερικ, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ιρλανδίας. Δίπλα στις εκβολές του ποταμού Σάννον, η πόλη του Λίμερικ φιλοξενεί το Κάστρο του King John του 13ου αιώνα, σε ένα νησί στον ποταμό. Σε κοντινή απόσταση, το Μουσείο Χαντ εκθέτει μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης και αρχαιοτήτων στο παλιό τελωνείο. Νοτιοανατολικά από εδώ, αρχαιολογικοί χώροι, όπως ο πετρινος κύκλος Grange, είναι διάσπαρτοι στην ύπαιθρο γύρω από τη λίμνη Lough Gur, στα βουνά Ballyhoura.

Διανυκτέρευση στο Λίμερικ.

(Σημείωση: αναλόγως με την αναχώρηση, η διανυκτέρευση μπορεί να πραγματοποιηθεί εναλλακτικά στο Κιλάρνει )

6η ημέρα: ΛΙΜΕΡΙΚ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ (περιήγηση)

Πρωινό και αναχωρούμε από το Λίμερικ με προορισμό την πόλη του Τζέιμς Τζόυς και των Ντάμπλινερς, το Δουβλίνο. Με την άφιξή μας θα τη γνωρίσουμε μέσα από μια περιήγηση που θα μας αποκαλύψει τις κρυφές ομορφιές της. Παρόλο που δεν είναι τόσο πολυπληθής όσο άλλες πρωτεύουσες, η πόλη του Δουβλίνου ξεπερνά πολλές σε χρώμα και προσωπικότητα. Θα γνωρίσουμε κάποιες από τις γειτονιές της, θα δούμε το Φοίνιξ Παρκ και τις επώνυμες επαύλεις του, την περιοχή της ζυθοποιίας Γκίνες που λειτουργεί από το 1769, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου - σύμβολο της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας, και το κάστρο του Δουβλίνου από τον 13ο αιώνα.

Συνεχίζοντας τη γνωριμία μας με το Δουβλίνο, θα δούμε σήμερα την πλατεία Παρνέλ, την περίφημη λεωφόρο Ο’Κόνελ, το κεντρικό Ταχυδρομείο, και το εκπληκτικό κτίριο του Τελωνείου.  Επίσης, θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον καθεδρικό ναό της Εκκλησίας του Χριστού, και την πλατεία του Αγίου Στεφάνου, που είναι αντιπροσωπευτική γειτονιά Γεωργιανής περιόδου του 18ου αιώνα, με τους όμορφους δρόμους και τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες πόρτες των σπιτιών. Τέλος, θα επισκεφθούμε το φημισμένο Κολλέγιο Τρίνιτυ, με την ξακουστή βιβλιοθήκη του και τα διάσημα εκθέματα της, όπως το βιβλίο των Κελς.

Διανυκτέρευση στο Δουβλίνο.

7η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Παρόλο που δεν είναι τόσο πολυπληθής όσο άλλες πρωτεύουσες, η πόλη του Δουβλίνου ξεπερνά πολλές σε χρώμα και προσωπικότητα. Ημέρα ελεύθερη λοιπόν για να ανακαλύψουμε τον ιδαίτερο χαρακτήρα της, να κάνουμε βόλτα στις γραφικές της γειτονιές, να γευθούμε τοπικά εδέσματα και να κάνουμε τα τελευταία μας ψώνια!

Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΚΥΠΡΟΣ

Γεμάτοι όμορφες εμπειρίες αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στη πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Τα τρίκλινα δωμάτια θα είναι κατόπιν ζήτησης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εκάστοτε ξενοδοχείων. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και σε πολλές περιπτώσεις ίσως να μην είναι διαθέσιμα.
  • Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 495 €
Twin Room 1399 € 495 €
Triple Room 1399 € 495 €
Single Room 1894 € 495 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1549 € 495 €
Twin Room 1549 € 495 €
Triple Room 1549 € 495 €
Single Room 2044 € 495 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε  την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2094 € 0 €
Twin Room 2094 € 0 €
Triple Room 2094 € 0 €
Single Room 2589 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

Α3 630

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΔΟΥΒΛΙΝΟ

07:35

10:05

Α3 631

08/05/2024

ΔΟΥΒΛΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ

10:55

17:00

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 4* και 3* sup.                                    
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός Δουβλίνου (πρωινό)
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία στην επαρχία της Ιρλανδίας είναι απλά, με τοπικό χρώμα και δεν πρέπει να αναζητούμε την πολυτέλεια.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: € 495
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  • Τα τρίκλινα δωμάτια θα είναι κατόπιν ζήτησης ανάλογα τη διαθεσιμότητα των εκάστοτε ξενοδοχείων. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος και σε πολλές περιπτώσεις ίσως μπορεί να μην είναι διαθέσιμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Ένα ειδικό πρόγραμμα περιήγησης, που έχουμε διαμορφώσει ύστερα από μεγάλη επιτόπια έρευνα και στο οποίο έχουμε περιλάβει ειδικές επισκέψεις για να γνωρίσουμε την ιρλανδέζικη κουλτούρα, την ιστορία και τον τρόπο ζωής των κατοίκων. Ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει για την πληρότητά του, αλλά και για την διείσδυσή του στην Ιρλανδία.

Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης της Ιρλανδίας περιλαμβάνεται η σπάνια κρουαζιέρα στα νησιά Άραν από το Γκόλγουεϊ, μία μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε τα σπάνιας ομορφιάς αυτά νησιά!

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στο Δουβλίνο και στην εκεί παραμονή του. Αφιερώνουμε, 2 διανυκτερεύσεις για να απολαύσουμε και την υπέροχη νυχτερινή της ζωή.

Πολλές από τις ειδικές επισκέψεις αναφέρονται στο πρόγραμμα και άλλες όχι, σας τις φυλάμε για έκπληξη!

Το ταξίδι μας περιλαμβάνει:

  • Το ανεξάρτητο κράτος της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και τη Βόρεια Ιρλανδία, που ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Εξαιρετικές πτήσεις προς και από Δουβλίνο.
  • Μεταφερόμαστε στο Δουβλίνο από το Μπέλφαστ και αφιερώνουμε 2 νύχτες στην πολύ ενδιαφέρουσα πρωτεύουσα στην Ιρλανδίας.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Δουβλίνο για να έχετε και ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε την Ιρλανδική πρωτεύουσα.
  • Δύο (2) σπάνιες διανυκτερεύσεις στο Γκόλγουεϊ, μια πολύ ζωντανή πόλη με έντονο χρώμα.
  • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν, από το Γκόλγουεϊ, για να δούμε μια Ιρλανδία όπως τη νοσταλγούν και οι ίδιοι οι Ιρλανδοί.
  • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
  • Διανυκτέρευση και εξερεύνηση του Μπέλφαστ, της πρωτεύουσας της Βόρειας Ιρλανδίας.
  • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.
  • Διαμονή στο ιστορικό Ντέρι, πόλη που διαδραμάτισε τεράστιο ρόλο κατά τη διάρκεια των Troubles.
  • Επίσκεψη στην περιοχή Κονεμάρα που θεωρείται ο θεματοφύλακας των ιρλανδικών παραδόσεων.
  • Ημιδιατροφή εκτός από το Δουβλίνο που έχουμε πρωινό.
  • Πλήρη γύρο της Ιρλανδίας και όχι επισκέψεις μόνο σε ένα τμήμα του νησιού
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές πτήσεις προς και από Δουβλίνο.
  • Κρουαζιέρα στα νησιά Άραν!
  • Επίσκεψη σε ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιρλανδίας, στα Βράχια Μοχέρ, που κόβουν την ανάσα με την επιβλητικότητάς τους!
  • Επίσκεψη στη διάσημη Ακτή των Γιγάντων.

Περίοδοι

  • Απρίλιος 2024
  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

01/05



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Η μεγάλη Ιρλανδία του Versus με κρουαζιέρα στα Νησιά Άραν | Πάσχα 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info