fb

Λανθαρότε το εξωτικό νησί της Ευρώπης - Κανάριοι Νήσοι - Πτήσεις με Lufthansa | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1299€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι από αυτά που το Versus γνωρίζει πολύ καλά να διοργανώνει σε ιδιαίτερους προορισμούς, σπάνια επισκεπτόμενους που αξίζει όμως να επισκεφτείτε.

Η περιπέτεια ξεκινά από το Λανθαρότε, το πανέμορφο νησί των Καναρίων Νήσων, όπου πρώτα θα περιηγηθούμε στον εντυπωσιακό βορρά του. Θα δούμε το υπόγειο σπήλαιο Cueva de los Verdes και θα συνεχίσουμε για το γραφικό ψαροχώρι Ορζόλα, για να καταλήξουμε στο δρόμο που θα μας οδηγήσει στην «Κοιλάδα των 1000 Φοινίκων».

Σειρά έχει το γειτονικό ηφαιστειογενές νησάκι Λα Γκραθιόζα στο οποίο θα απολαύσουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα. Εκεί θα κάνουμε το μπάνιο μας, θα χαλαρώσουμε στη λευκή άμμο, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία και για θαλάσσια σπορ, για όποιον το επιθυμεί. Ακολουθεί το Εθνικό Πάρκο Τιμανφάγια και μια λεπτομερής ξενάγηση στο Λανθαρότε για να το γνωρίσουμε καλύτερα, σε ένα οδοιπορικό από την παλιά πρωτεύουσα Τεγκίσε μέχρι την καινούρια, την Αρεσίφε, αλλά παράλληλα θαυμάζοντας τα υπέροχα φυσικά τοπία.

Στη συνέχεια, για δυο ολόκληρες ημέρες θα είμαστε ελεύθεροι για να απολαύσουμε τις υπέροχες παραλίες τους νησιού και να κάνουμε ανενόχλητοι τις βόλτες μας στα παραδοσιακά σοκάκια στους δικούς μας ρυθμούς.

Τέλος, λίγο πριν πάρουμε την πτήση της επιστροφής, θα επισκεφτούμε την Φουερτεβεντούρα, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων, το οποίο θα γυρίσουμε από άκρη σε άκρη.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Φιλοσοφία του Versus είναι να σας προσφέρει ταξίδια που θα σας μείνουν για πάντα αξέχαστα. Τέλεια οργανωμένα και με απολύτως προκαθορισμένο κόστος, όπως ακριβώς σας έχουμε συνηθίσει από τότε που πρωτοξεκινήσαμε. Αυτό όμως το ταξίδι στο πανέμορφο και εξωτικό Λανθαρότε, με σπάνιες πτήσεις προς ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ευρώπης, είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο και είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει.

Την ιδέα, την εμπνευστήκαμε, από την εκπληκτική ταινία του Αλμοδόβαρ, «Ραγισμένες Αγκαλιές» που γυρίστηκε στο συγκεκριμένο νησί. Και ο ίδιος όμως ο σκηνοθέτης, εμπνεύστηκε την ταινία του, από το δικό του ταξίδι στο Λανθαρότε. Το ταξίδι εμπνέει την τέχνη ή η τέχνη εμπνέει το ταξίδι; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα το απαντήσετε μόνοι σας, όταν θα εξερευνήσουμε μαζί το Λανθαρότε!

Επιπλέον όμως και μελετώντας το πρόγραμμα για το Λανθαρότε, ανακαλύψαμε και αποφασίσαμε να σας δείξουμε μερικά ακόμα νησιά-διαμάντια των Καναρίων, όπως η υπέροχη Φουερτεβεντούρα και το ηφαιστειογενές νησί Λα Γκραθιόζα, κάτι που θα βρείτε αποκλειστικά στο Versus. Φυσικά δεν λείπουν οι εξαιρετικές ξεναγήσεις στα αμέτρητα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού σε κάθε νησί, όπως και ο απαραίτητος ελεύθερος χρόνος για να απολαύστε το μπάνιο σας στις απίστευτες παραλίες των Καναρίων…

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Θα γνωρίσουμε το διάσημο Λανθαρότε που συνδυάζει ηφαιστειακά τοπία, αμμουδερές παραλίες, υπέροχα χωριά και κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής.
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα με καταμαράν στο ηφαιστειογενές νησάκι Λα Γκραθιόζα με τις υπέροχες ακτές.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Φουερτεβεντούρα, το νησί του δυνατού ανέμου, όπως δηλώνει το όνομά του.
  • Θα επισκεφτούμε το Εθνικό Πάρκο Τιμανφάγια, το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, αποτέλεσμα εκατοντάδων ηφαιστειακών εκρήξεων.
  • Θα κολυμπήσουμε στις μοναδικές παραλίες του νησιού και θα επιδοθούμε σε θαλάσσια σπορ.
  • Θα γνωρίσουμε την Κοιλάδα των 1000 φοινίκων και θα ζήσουμε σαν να βρισκόμαστε σε αφρικανική όαση.
  • Μια διανυκτέρευση στο Μόναχο κατά την επιστροφή μας από το Λανθαρότε.
  • Με συνοδεία τοπικών ξεναγών καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ (ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ)

Η ταξιδιωτική μας ομάδα θα συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι της στις  μοναδικές Κανάριες Νήσους. Προορισμός μας το πιο… καλλιτεχνικό νησί των Κανάριων Νήσων, το Λανθαρότε. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ: ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΡΡΑ» (Κουεβα ντε λος Βερδες, σπήλαιο Jameos del Aqua, ψαροχώρι Ορζόλα, «Κοιλάδα των 1000 φοινίκων»)

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον «πράσινο βορρά» και θα ανακαλύψουμε πόσο πλούσιο σε αντιθέσεις είναι το Λανθαρότε.
Το Cueva de los Verdes, όπου και θα κατευθυνθούμε, είναι ένας μοναδικός σχηματισμός τοπίου και ηφαιστειολογικών χαρακτηριστικών εξαιρετικής αξίας. Βρίσκεται στα βόρεια του νησιού και ενσωματώνεται στο απέραντο ηφαιστειακό τοπίο του Malpaís de la Corona. Πρόκειται για ένα από τα θαύματα που κρύβονται στα έγκατα του Λανθαρότε, προικισμένο με έναν μυστηριώδη και ιδιαίτερο μυθολογικό χαρακτήρα. Το Cueva de los Verdes συνδέεται υπόγεια με το σπήλαιο «Jameos del Agua», που θα επισκεφτούμε στη συνέχεια και αποτελεί έναν αυτοτελή παραμυθένιο κόσμο. Εδώ θα ζήσουμε  την αρμονική σύνδεση ανάμεσα στην ανέγγιχτη φύση και τον πολιτισμό. Εδώ συναντάμε επίσης κι ένα μοναδικό φαινόμενο: μικροσκοπικά, τυφλά αλμπίνο καβούρια που έχουν κάνει σπίτι τους την περιοχή. 
Η ξενάγηση συνεχίζεται στο Ορζόλα, ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι. Μεταξύ άλλων, θα επισκεφτούμε το Aloevera Finca, όπου θα μάθουμε τα μυστικά της αλόης, μιας και η καλλιέργειά της είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη και σημαντική για το Λανθαρότε. Επόμενος σταθμός μας ένα από τα υψηλότερα σημεία του νησιού, που μας προσφέρει υπέροχη θέα στα παράκτια νησιά La Graciosa, Montaña Clara και Alegranza. 
Στον δρόμο της επιστροφής θα διασχίσουμε την πιο πράσινη γωνιά του νησιού και την πιο φιδογυριστή. Ο ορεινός αυτός δρόμος θα μας οδηγήσει στην «Κοιλάδα των 1000 Φοινίκων». Η αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε αφρικανική όαση είναι περισσότερο έντονη από ποτέ, ενώ ο τοπικός μύθος για τους φοίνικες θα μας συναρπάσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση και ξεκούραση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – φέρρυ για ΛΑ ΓΚΡΑΘΙΟΖΑ: κρουαζιέρα με καταμαράν, ΚΑΛΕΤΑ ΝΤΕ ΣΕΜΠΟ, ΠΛΑΓΙΑ ΦΡΑΝΘΕΣΑ – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

Νωρίς το πρωί, από το γραφικό λιμάνι Όρθολα θα αναχωρήσουμε για το γειτονικό νησάκι Λα Γκραθιόζα για μια ολοήμερη εκδρομή με πολυτελές καταμαράν. Καθοδόν θα απολαύσουμε την εντυπωσιακή ακτογραμμή του Λανθαρότε πίνοντας μοχίτο, μπίρα, αναψυκτικά και σαγκρία από το all inclusive μπαρ του σκάφους. 
Όταν φτάσουμε στην Γκραθιόσα θα επισκεφτούμε το γραφικό παραλιακό χωριό Καλέτα ντε Σέμπο, ένα διαμαντάκι που έμεινε ανέπαφο από τον τουρισμό.  Στη συνέχεια θα πλεύσουμε και πάλι με προορισμό την παραδεισένια παραλία Πλάγια Φρανθέσα. Εκεί θα κάνουμε μπάνιο, θα χαλαρώσουμε στην κατάλευκη άμμο, ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε κατάδυση, κανό και γενικότερα θαλάσσια σπορ. Όσο θα βρισκόμαστε στην παραλία, ο σεφ του καταμαράν θα μας ετοιμάσει μια ολόφρεσκη ισπανική παέγια. 
Μετά το δείπνο μας κι αφού έχουμε γεμίσει με υπέροχες εικόνες, γεύσεις και εμπειρίες, θα επιστρέψουμε στο Λανθαρότε. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ (περιήγηση, ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΙΜΑΝΦΑΓΙΑ)

Η μέρα μας ξεκινάει με την εκδρομή μας στο Εθνικό Πάρκο Τιμανφάγια, το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, το οποίο σχηματίστηκε από τις αλλεπάλληλες εκρήξεις του ηφαιστείου τον 18ο αιώνα μέσα σε διάστημα έξι ετών. Εκεί, στο Κέντρο Επισκεπτών, θα δούμε σε προσομοίωση τις εκρήξεις στα Μοντάνιας ντελ Φουέγο που σχημάτισαν τον πάρκο. Στην ξενάγησή μας θα δούμε και θα μάθουμε από τους ειδικούς τι ακριβώς συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της Γης όπου ακόμη υπάρχουν ενεργά ηφαίστεια.
Στη συνέχεια θα διασχίσουμε την έρημο Ελ Χάμπλε, την Άγρια Δύση του Λανθαρότε, που χωρίζει τα Μοντάνιας ντελ Φουέγο από την οροσειρά Φαμάρα και θα φτάσουμε στη μεγαλύτερη παραλία του νησιού που βρίσκεται στους πρόποδες της Φαμάρα. Η παραλία αυτή έχει κύμα, αέρα και θεωρείται παράδεισος για σέρφινγκ και kite.

Ακολουθεί η παλιά πρωτεύουσα του νησιού, η Τεγκίσε, με τα πανέμορφα αποικιακά κτίρια, η οποία θα μας μεταφέρει πίσω στον χρόνο. Θα επισκεφτούμε όμως και τον Κήπο με τους Κάκτους, που σχεδίασε και διαμόρφωσε ο Θέσαρ Μανρίκε, με κάκτους από όλο τον κόσμο. Η αισθητική του κήπου, η πανέμορφη φύση, ο συνδυασμός των κάκτων με τη μοντερνιστική αρχιτεκτονική του Μανρίκε που ταιριάζει τέλεια με το τοπίο, θα μας συναρπάσουν. Ακολουθεί η Παραλία Τεγκίσε με το Πουέμπλο Μαρινέρο, το χωριό που δημιούργησε εξ ολοκλήρου ο Μανρίκε. Θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Αρεσίφε, όπου θα δούμε την υπέροχη λιμνοθάλασσα Τσάρκο ντε Σαν Χινές που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και περιβάλλεται από εξοχικά ψαρόσπιτα. Αυτό το απίθανο σκηνικό, που σχεδίασε επίσης ο Μανρίκε, ονομάζεται και Βενετία του Ατλαντικού. Εκεί θα καθίσουμε για να απολαύσουμε καφέ ή ένα δροσιστικό ποτό. Διανυκτέρευση στο Λανθαρότε.

5η-6η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ (Ελεύθερες ημέρες)

Επειδή μία μέρα δεν είναι αρκετή για να απολαύσουμε τις παραλίες του νησιού και να αφήσουμε πίσω μας το άγχος του δυτικού τρόπου ζωής, θα έχουμε δυο ολόκληρε ημέρες στην διάθεση μας να απολαύσουμε τις παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μας. Κολυμπήστε στα υπέροχα νερά του νησιού και χαλαρώστε μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας με θέα το απέραντο γαλάζιο. Εδώ ο καιρός είναι πάντα καλός και η θάλασσα αποτελεί την καλύτερη συντροφιά. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – φέρρυ για ΝΗΣΙ ΦΟΥΕΡΤΕΒΕΝΤΟΥΡΑ (ολοήμερη εκδρομή, περιήγηση) – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

Πρωινή αναχώρηση με φεριμπότ για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων αλλά και το αρχαιότερο, ηλικίας 20 εκατ. ετών, τη Φουερτεβεντούρα, η οποία έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενη βιόσφαιρα της Ουνέσκο. Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Πουέρτο ντελ Ροσάριο.
Αμέσως μετά την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε την εξερεύνηση της Φουερτεβεντούρα. Θα αρχίσουμε από τον Βορρά με πρώτη στάση το προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο Ντούνας ντε Κοραλέχο. Πρόκειται για μία εκπληκτική περιοχή, καλυμμένη με αμμόλοφους, τους μεγαλύτερους των Καναρίων. Σημειωτέων πως οι αμμόλοφοι δεν σχετίζονται με τη Σαχάρα, αλλά σχηματίστηκαν τοπικά από την τριβή των ηφαιστειακών πετρωμάτων. Τα ηφαίστεια του Κοραλέχο συμπληρώνουν το μοναδικό αυτό ερημικό τοπίο με τους μαύρους και κόκκινους βράχους τους. Στο πάρκο επίσης ζουν πολλά προστατευόμενα πτηνά, ενδημικά και μη.
Επόμενος σταθμός μας, με κατεύθυνση προς τον Νότο, είναι οι φημισμένες Αλυκές Κάρμεν, όπου συλλέγεται και παρασκευάζεται το καλύτερο θαλασσινό αλάτι των Καναρίων, με πολλά χρυσά βραβεία διεθνώς. Οι αλυκές λειτουργούν από τον 18ο αιώνα, η επεξεργασία όμως έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Ο ανθός και ο αφρός αλατιού της περιοχής θεωρούνται κορυφαίοι στη διεθνή υψηλή γαστρονομία. Στις Αλυκές Κάρμεν θα επισκεφτούμε το ομώνυμο μουσείο και φυσικά θα ξεναγηθούμε στις αλυκές.

Μετά θα συνεχίσουμε προς τις δυτικές ακτές της Φουερτεβεντούρα, όπου βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι Αχουί και η διάσημη Μαύρη Παραλία του νησιού με τα Σπήλαια των Πειρατών και το ορυχείο ασβεστόλιθου. Τα σπήλαια είναι τεράστια και έχουν σχηματιστεί από τη διάβρωση της λάβας  εκατομμύρια χρόνια πριν. Με δύο λόγια από εδώ αρχίζει η διαμόρφωση ολόκληρου του νησιού. Γεωλογικά θεωρούνται μία από τις 150 σπουδαιότερες περιοχές στον πλανήτη.  Ακολουθεί το κεντρικό τμήμα της Φουερτεβεντούρα. Εκεί θα επισκεφτούμε τη Μπετανκουρία, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, η οποία έχει επισήμως αναγνωριστεί ως το ομορφότερο χωριό ολόκληρης της Ισπανίας. Ιδρύθηκε το 1402, από τον Ζαν ντε Μπετανκούρ και από αυτόν έλαβε την ονομασία της. Στη βόλτα μας στο πανέμορφο αυτό χωριό, θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και θα δούμε τα πιο χαρακτηριστικά αποικιακά αξιοθέατά του. 
Τελευταίος σταθμός της εξερευνητικής εκδρομής μας σήμερα θα είναι ένα ακόμη πανέμορφο και πολύ γραφικό ιστορικό χωριό, η Ολίβα, η οποία υπήρξε πρωτεύουσα του νησιού από τον 17ο έως τον 19ο αιώνα. Θα ξεναγηθούμε στο χωριό και θα δούμε την εντυπωσιακή αναγεννησιακή εκκλησία του 17ου αιώνα. Επιστροφή στο Λανθαρότε και διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – MONAXO

Κάπου εδώ το μαγευτικό ταξίδι μας φτάνει στο τέλος του. Με τις βαλίτσες μας γεμάτες εμπειρίες και αναμνήσεις αναχωρούμε, αφήνοντας υπόσχεση μια μέρα να επιστρέψουμε. Άφιξη στο Μόναχο και διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΑΧΟ – ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Επιστρέφουμε σπίτι μας και αφού ξεκουραστούμε κάνουμε ήδη σχέδια για τον επόμενο προορισμό που θα μας συνεπάρει.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 590 €
Twin Room 1299 € 590 €
Triple Room 1299 € 590 €
Single Room 2089 € 590 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 590 €
Twin Room 1299 € 590 €
Triple Room 1299 € 590 €
Single Room 2089 € 590 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1299 € 590 €
Twin Room 1299 € 590 €
Triple Room 1299 € 590 €
Single Room 2089 € 590 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 590 €
Twin Room 1399 € 590 €
Triple Room 1399 € 590 €
Single Room 2189 € 590 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1519 € 590 €
Twin Room 1519 € 590 €
Triple Room 1519 € 590 €
Single Room 2309 € 590 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1519 € 590 €
Twin Room 1519 € 590 €
Triple Room 1519 € 590 €
Single Room 2309 € 590 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1519 € 590 €
Twin Room 1519 € 590 €
Triple Room 1519 € 590 €
Single Room 2309 € 590 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1619 € 590 €
Twin Room 1619 € 590 €
Triple Room 1619 € 590 €
Single Room 2409 € 590 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2139 € 0 €
Twin Room 2139 € 0 €
Triple Room 2139 € 0 €
Single Room 2929 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2139 € 0 €
Twin Room 2139 € 0 €
Triple Room 2139 € 0 €
Single Room 2929 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2139 € 0 €
Twin Room 2139 € 0 €
Triple Room 2139 € 0 €
Single Room 2929 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2239 € 0 €
Twin Room 2239 € 0 €
Triple Room 2239 € 0 €
Single Room 3029 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - 
Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

20/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4288

20/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

12:15

16:15

LH 4289

27/07/2024

ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – ΜΟΝΑΧΟ

17:05

22:20

Διανυκτέρευση στο Μόναχο

LH 1756

28/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

27/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4288

27/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

12:15

16:15

LH 4289

03/08/2024

ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – ΜΟΝΑΧΟ

17:05

22:20

Διανυκτέρευση στο Μόναχο

LH 1756

04/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

03/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4288

03/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

12:15

16:15

LH 4289

10/08/2024

ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – ΜΟΝΑΧΟ

17:05

22:20

Διανυκτέρευση στο Μόναχο

LH 1756

11/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1757

10/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4288

10/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ

12:15

16:15

LH 4289

17/08/2024

ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ – ΜΟΝΑΧΟ

17:05

22:20

Διανυκτέρευση στο Μόναχο

LH 1756

18/08/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

19:20

22:45

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διανυκτέρευση στo Oasis Lanz Beach Mate 4*
  • Ολοήμερη εκδρομή στο νησί Φουερτεβεντούρa
  • Πρωινό σε όλο το πρόγραμμα.
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Λα Γκραθιόζα με καταμαράν και δείπνο εν πλω.
  • Μια διανυκτέρευση στο Μόναχο κατά την επιστροφή.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο      
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 590€.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 550€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο οφείλεται και η διαφορά στην τιμή.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό
μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Aπαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Φιλοσοφία του Versus είναι να σας προσφέρει ταξίδια που θα σας μείνουν για πάντα αξέχαστα. Τέλεια οργανωμένα και με απολύτως προκαθορισμένο κόστος, όπως ακριβώς σας έχουμε συνηθίσει από τότε που πρωτοξεκινήσαμε. Αυτό όμως το ταξίδι στο πανέμορφο και εξωτικό Λανθαρότε, με σπάνιες πτήσεις προς ένα από τα πιο εντυπωσιακά νησιά της Ευρώπης, είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο και είμαστε σίγουροι ότι θα σας συναρπάσει.

Την ιδέα, την εμπνευστήκαμε, από την εκπληκτική ταινία του Αλμοδόβαρ, «Ραγισμένες Αγκαλιές» που γυρίστηκε στο συγκεκριμένο νησί. Και ο ίδιος όμως ο σκηνοθέτης, εμπνεύστηκε την ταινία του, από το δικό του ταξίδι στο Λανθαρότε. Το ταξίδι εμπνέει την τέχνη ή η τέχνη εμπνέει το ταξίδι; Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα το απαντήσετε μόνοι σας, όταν θα εξερευνήσουμε μαζί το Λανθαρότε!

Επιπλέον όμως και μελετώντας το πρόγραμμα για το Λανθαρότε, ανακαλύψαμε και αποφασίσαμε να σας δείξουμε μερικά ακόμα νησιά-διαμάντια των Καναρίων, όπως η υπέροχη Φουερτεβεντούρα και το ηφαιστειογενές νησί Λα Γκραθιόζα, κάτι που θα βρείτε αποκλειστικά στο Versus. Φυσικά δεν λείπουν οι εξαιρετικές ξεναγήσεις στα αμέτρητα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού σε κάθε νησί, όπως και ο απαραίτητος ελεύθερος χρόνος για να απολαύστε το μπάνιο σας στις απίστευτες παραλίες των Καναρίων…

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Θα γνωρίσουμε το διάσημο Λανθαρότε που συνδυάζει ηφαιστειακά τοπία, αμμουδερές παραλίες, υπέροχα χωριά και κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής.
  • Ολοήμερη κρουαζιέρα με καταμαράν στο ηφαιστειογενές νησάκι Λα Γκραθιόζα με τις υπέροχες ακτές.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Φουερτεβεντούρα, το νησί του δυνατού ανέμου, όπως δηλώνει το όνομά του.
  • Θα επισκεφτούμε το Εθνικό Πάρκο Τιμανφάγια, το σημαντικότερο αξιοθέατο του νησιού, αποτέλεσμα εκατοντάδων ηφαιστειακών εκρήξεων.
  • Θα κολυμπήσουμε στις μοναδικές παραλίες του νησιού και θα επιδοθούμε σε θαλάσσια σπορ.
  • Θα γνωρίσουμε την Κοιλάδα των 1000 φοινίκων και θα ζήσουμε σαν να βρισκόμαστε σε αφρικανική όαση.
  • Μια διανυκτέρευση στο Μόναχο κατά την επιστροφή μας από το Λανθαρότε.
  • Με συνοδεία τοπικών ξεναγών καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Με έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.

Highlights

  • Το εντυπωσιακό υπόγειο σπήλαιο Cueva de los Verdes που μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι.
  • Θα μάθουμε τα πάντα για την καλλιέργεια αλόης, μια από τις πιο σημαντικές καλλιέργειες στο νησί.
  • Η παραδεισένια παραλία Πλάγια Φρανθέσα στο νησάκι Λα Γκραθιόζα και η φρεσκότατη αυθεντική παέγια που θα απολαύσουμε εν πλω.
  • Θα μάθουμε τα πάντα για τα ηφαίστεια που δημιούργησαν το νησί (και όσα ακόμα κοιμούνται στα έγκατα του).
  • Η παραλία στου πρόποδες της οροσειράς Φαάρα που είναι θεωρείται ως ο παράδεισος των σέρφερ!
  • Ο υπέροχος Κήπος με τους Κάκτους που δημιούργησε ο ντόπιος καλλιτέχνης Θέσαρ Μανρίκε,
  • Το Εθνικό Πάρκο Ντούνας ντε Κοραλέχο στη Φουερτεβεντούρα μια περιοχή με τους μεγαλύτερους αμμόλοφους σε όλα τα Κανάρια Νησιά.
  • Οι Αλυκές Κάρμεν, όπου παρασκευάζεται ένα από τα ποιοτικότερα αλάτια στον κόσμο, βραβευμένο διεθνώς.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Ολοήμερη κρουαζιέρα με καταμαράν στο ηφαιστειογενές νησάκι Λα Γκραθιόζα.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Φουερτεβεντούρα, το νησί του δυνατού ανέμου, όπως δηλώνει το όνομά του.
  • Μια διανυκτέρευση στο Μόναχο κατά την επιστροφή μας από το Λανθαρότε.

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

20/07, 27/07, 03/08, 10/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Λανθαρότε το εξωτικό νησί της Ευρώπης - Κανάριοι Νήσοι - Πτήσεις με Lufthansa | Ιούλιος - Αύγουστος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info