fb

Βαλεαρίδες Νήσοι: Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα - Ένας εξωτικός προορισμός στη Μεσόγειο | 03.05.2024 (Πάσχα 2024)

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1599€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ηρεμία, διασκέδαση, αξιοθέατα, υπέροχες παραλίες και λαμπερός ήλιος, όλα έχουν τη θέση τους στις Βαλεαρίδες, ένα σύμπλεγμα έντεκα νησιών στη Μεσόγειο, ανατολικά της Ισπανίας, όπου και ανήκουν. Σημαντικότερα είναι τέσσερα: η Μαγιόρκα, η Μενόρκα, η Ίμπιζα και η Φορμεντέρα. Κάθε ένα από τα νησιά αυτά έχει τον δικό του χαρακτήρα.

Παρά τα εντυπωσιακά πλήθη τουρισμού που καταφθάνουν εκεί κάθε χρόνο, τα νησιά των Βαλεαρίδων έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μεγάλο μέρος της φυσικής τους ομορφιάς. Πέρα από τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και τα τουριστικά θέρετρα, τα μπαρ και τις οργανωμένες και δημοφιλείς παραλίες, θα δείτε όμορφους γοτθικούς ναούς, ερείπια από τη λίθινη εποχή, γραφικά ψαροχώρια, απομονωμένους όρμους, απέραντους ελαιώνες, αλλά και εκτάσεις με αμυγδαλιές και εσπεριδοειδή.

Στις Βαλεαρίδες ο καθένας θα βρει αυτό που του ταιριάζει, είτε τις επισκέπτεται για χαλάρωση, είτε για ξέφρενη διασκέδαση, είτε με ρομαντική διάθεση.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ίμπιζα – Μαγιόρκα – Μινόρκα.. μόνο με το Versus Travel

Απολαύστε ξένοιαστες διακοπές στον τουριστικό παράδεισο των Βαλεαρίδων Νήσων και γνωρίστε με καθημερινές ξεναγήσεις και εκδρομές τις τρεις… Σειρήνες της Μεσογείου.  

Το μοναδικό πρόγραμμα στην ελληνική αγορά που σας ταξιδεύει και στα τρία νησιά (Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα), με διαμονή στην Ίμπιζα για να εξερευνήσουμε το πανέμορφο νησί που μπορεί να είναι διάσημο για τη νυχτερινή του διασκέδαση, αλλά διαθέτει και πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Έτσι, δεν αναλωνόμαστε σε κουραστικά πέρα-δώθε και ημερήσιες εκδρομές στην Ίμπιζα από τη Μαγιόρκα.

Αφιερώνουμε 5 διανυκτερεύεις στη Μαγιόρκα, το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και της Ισπανίας και το έβδομο στη Μεσόγειο. Έτσι, θα έχουμε άπλετο χρόνο να απολαύσουμε το σαγηνευτικό αυτό νησί: την πρωτεύουσα Πάλμα ντε Μαγιόρκα, μια σύγχρονη μητρόπολη με ρομαντική ατμόσφαιρα στο ιστορικό της κέντρο, μερικές από τις καλύτερες ακτές της Μεσογείου, για όλες τις προτιμήσεις ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, ένα εντυπωσιακό ανάγλυφο με τη μήκους 100 χιλιομέτρων οροσειρά της Serra Tramuntana, και πανέμορφα παραδοσιακά χωριουδάκια με μεσαιωνική ατμόσφαιρα…

Από τη Μαγιόρκα επισκεπτόμαστε τη Μινόρκα, για να γνωρίσουμε τη «Μικρότερη» εκ των Βαλεαρίδων, το νησί με τους ρηχούς κολπίσκους και τις ήρεμες αμμώδεις ακτές, τα κρυστάλλινα νερά, τους απόκρημνους όρμους, αλλά και τις γραφικές μικρές πόλεις και τα προϊστορικά μνημεία.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Επισκεφθήκαμε τα νησιά των Βαλεαρίδων και σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει. Ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαμονή στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα και ολοήμερη εκδρομή στη Μινόρκα, για να γνωρίσουμε και τα τρία πανέμορφα νησιά της Μεσογείου. Χαλάρωση, διακοπές αλλά και ξεναγήσεις στον εξωτικό παράδεισο της Ισπανίας. Προσεκτικά σχεδιασμένο, γεμάτο με δραστηριότητες, εκδρομές και ξεναγήσεις, που τοπικά κοστίζουν αλλά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές πτήσεις με τη Lufthansa.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ίμπιζα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Εκδρομή στο φυσικό πάρκο Σες Σαλίνες στην Ίμπιζα, με τα εντυπωσιακά τοπία, τις αρχαίες αλυκές, τις πανέμορφες απομονωμένες παραλίες και τους υγροβιότοπους.
  • Επίσκεψη στο νοτιοδυτικό άκρο της Ίμπιζα για να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα προς τον θρυλικό βράχο Ες Βεδρά, το ακατοίκητο νησί που συνδέεται με μύθους και θρύλους, αλλά και με πλούσια ιστορία που φτάνει μέχρι τους Φοίνικες και τους Καρχηδόνιους.
  • Επίσκεψη στο Portinatx, το γραφικό χωριό που βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ίμπιζα, και μπάνιο στις μικρές, αμμώδεις παραλίες του.
  • Γνωριμία με τη Santa Eulalia, τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη και γαστρονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ίμπιζα που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για οικογένειες και όσους αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές.
  • Περιήγηση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Επίσκεψη στο Μανακόρ και το εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Εκδρομή στη Βαλντεμόσα και το Σόλιερ, στη Μαγιόρκα.
  • Χρόνος για κολύμπι στις παραλίες της Μαγιόρκα.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Μινόρκα.
  • Πρόγραμμα που συνδυάζει χαλάρωση και ξενάγηση.
  • Το μόνο πρόγραμμα με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΙΜΠΙΖΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ίμπιζα, τη «Μύκονο» της Ισπανίας και το πιο γνωστό και τουριστικό νησί των Βαλεαρίδων, των έντεκα νήσων στα ανατολικά της Ισπανίας.

Η Ίμπιζα (Εϊβίσσα, για τους ντόπιους) είναι γνωστή για τα ξέφρενα πάρτι αλλά και τις όμορφες παραλίες της. Το τοπίο στο νησί είναι τραχύ και βραχώδες. Παρόλα αυτά «στολίζεται» με πεύκα, ελιές, συκιές και αμυγδαλιές, και προκαλεί έκπληξη ότι το ήμισυ περίπου του νησιού καλύπτεται από πυκνά δάση. Το βόρειο τμήμα είναι κατάφυτο, με βλάστηση και φύση που ποτέ δεν θα φανταζόσασταν για την Ίμπιζα. Οι απόκρημνες ακτές είναι γεμάτες από δεκάδες αμμώδεις παραλίες, οι περισσότερες ιδιαίτερα ανεπτυγμένες τουριστικά.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (check in στις 15:00). Ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ίμπιζα και τις παραλίες του νησιού, για να ξεκινήσει έτσι… χαλαρωτικά και άκρως απολαυστικά το ταξίδι αυτό. Διανυκτέρευση στην Ίμπιζα.

2η ημέρα: ΙΜΠΙΖΑ: Φυσικό Πάρκο Σες Σαλίνες – Βράχος Ες Βεδρά – Portinatx – Santa Eulalia

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να εξερευνήσουμε το νησί από τη μία άκρη στην άλλη, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του.

Πρώτος μας σταθμός το φυσικό πάρκο Σες Σαλίνες (Ses Salines) με τα εντυπωσιακά τοπία και τις αλυκές που μετρούν πάνω από 2.700 χρόνια ζωής. Πρόκειται για προστατευόμενη περιοχή που διαθέτει πανέμορφες απομονωμένες παραλίες, απέραντες αλυκές και υγροβιότοπους, οι οποίοι συγκεντρώνουν φυσιολάτρες και λάτρεις της ορνιθοπαρατήρησης.

Συνεχίζουμε για τον θρυλικό βράχο Ες Βεδρά (Es Vedra), στα ανοιχτά της νότιας ακτής της Ίμπιζα. Το ακατοίκητο αυτό νησάκι είναι γνωστό για τους μύθους και τους θρύλους που το συνοδεύουν. Θεωρείται η Νήσος των Σειρήνων, οι οποίες με το τραγούδι τους προσπάθησαν να γοητεύσουν τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του. Επίσης, το νησάκι Ες Βεδρά σχετίζεται με τους Φοίνικες και τους Καρχηδόνιους. Για τους Φοίνικες ήταν η γενέτειρα της Τανίτ, της θεάς της γονιμότητας, που είναι επίσης γνωστή και ως σύμβολο της Ίμπιζα. 

Εμείς θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα προς «τον βράχο» που θεωρείται το τρίτο πιο μαγνητικό πεδίο της γης μετά από τον Βόρειο πόλο και το Τρίγωνο των Βερμούδων. Και από εδώ θα νιώσουμε όλη τη μαγεία του νησιού της Ίμπιζα.

Η επόμενη διαδρομή μάς οδηγεί μέσα από μια όμορφη κοιλάδα και καταλήγει στο Portinatx, το γραφικό χωριό στα βόρεια του νησιού, σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ίμπιζα. Μικρές και μεγάλες διαδοχικές ακτές με τιρκουάζ νερά μάς προσφέρουν μια νότα διαφορετική. Το Portinatx περιβάλλεται από κατάφυτους λόφους και δάση. Εδώ θα νιώσετε πολλές φορές το απέραντο πράσινο να θέλει να σας αγκαλιάσει, παράλληλα με μια αίσθηση ότι μεταφέρεστε πίσω στο χρόνο.

Ελεύθερος χρόνος για να γευματίσετε δίπλα στη θάλασσα με καταπληκτική θέα στον κόλπο, αλλά και να απολαύσετε μία από τις τρεις μικρές, ανοργάνωτες παραλίες με χρυσή άμμο και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά.

Η γνωριμία μας με το νησί της Ίμπιζα συνεχίζεται στη Santa Eulalia, στην ανατολική ακτή, το μοναδικό μέρος στις Βαλεαρίδες Νήσους όπου εκβάλλει ποταμός. Η γοητευτική αυτή παραθαλάσσια πόλη είναι το τρίτο μεγαλύτερο θέρετρο της Ίμπιζα και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για οικογένειες και όσους αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές. Σήμα κατατεθέν ο πανέμορφος, γεμάτος φοίνικες παραλιακός δρόμος που εκτείνεται κατά μήκος της πλατιάς και αμμώδους παραλίας.

Η Santa Eulalia θεωρείται το γαστρονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ίμπιζα. Οι γκαλερί τέχνης, η όμορφη μαρίνα σκαφών αναψυχής, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, τα πολύ καλά καταστήματα και η χαλαρή νυχτερινή ζωή δίνουν στο θέρετρο αυτό τη γοητεία και την ήρεμη ατμόσφαιρα που επιζητούν οι επισκέπτες.

Μετά από αυτή τη γεμάτη ημέρα, επιστρέφουμε στην πόλη της Ίμπιζα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΙΜΠΙΖΑ – πτήση για ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Αφήνουμε πίσω μας την Ίμπιζα και μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση προς το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, τη Μαγιόρκα. Ένα νησί με διπλάσια έκταση από τη Ρόδο, με τρομερή τουριστική ανάπτυξη που δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο!

Το όνομα Μαγιόρκα προέρχεται από το λατινικό insula maior - δηλαδή Μεγάλο Νησί. Χάρη στις μεγάλης έκτασης αμμώδεις παραλίες, τις δαντελωτές ακτές, τα γαλανά νερά της, τους καταπράσινους λόφους, το μεσογειακό της κλίμα και την καταλανική φιλοξενία, η Μαγιόρκα, μαζί με την Μενόρκα και την Ίμπιζα, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει στη Μαγιόρκα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: περιήγηση στην πόλη

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να ανακαλύψουμε τις ομορφιές της Πάλμα Ντε Μαγιόρκα, σε μια εμπεριστατωμένη ξενάγηση με τον αρχηγό μας.

Η πρωτεύουσα της Μαγιόρκα αποτελεί το κέντρο για πολλές δραστηριότητες, ενώ είναι γνωστή για το όμορφο ηλιοβασίλεμά της. Εμείς στη σημερινή μας περιήγηση θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό, το Palaudel’Almudaina, το μέγαρο του δημαρχείου, θα περπατήσουμε στα σοκάκια με τον αρχηγό μας, θα περιηγηθούμε ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά των ευγενών, ενώ θα έρθουμε και στο κάστρο Μπελβέρ.

Για το βράδυ, προτείνουμε βόλτες εκεί που χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαγιόρκα, με γραφικά υπαίθρια εστιατόρια, ευφάνταστα μπαράκια με θέα τη Μεσόγειο ή το κάστρο, αλλά και περατζάδες στα σοκάκια και στο λιμάνι που σφύζει από ζωή. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: εκδρομή στη ΒΑΛΝΤΕΜΟΣΑ και ΣΟΛΙΕΡ – χρόνος για κολύμπι

Πρωινό και αναχώρηση για μια εκδρομή στην παραδοσιακή πολιτεία της ενδοχώρας, την Βαλντεμόσα (Valldemossa). Εδώ θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό καστρομονάστηρο της Καρτούχα (Cartuja) όπου έζησε το 1838 ο Σοπέν με τη Γεωργία Σάνδη, ενώ θα απολαύσουμε και τη βόλτα μας στην πόλη. Συνεχίζουμε για την κωμόπολη Σόλιερ (Sóller), ένα όμορφο παραδοσιακό, μεσαιωνικό χωριό (χωριό για τα ισπανικά δεδομένα) με ιδιαίτερο χρώμα. Η κεντρική του πλατεία, με το σιντριβάνι και τις γραμμές από όπου ακόμη περνάει το τοπικό τραμ (!), τα μεσαιωνικά καλντερίμια και ο εκπληκτικός ναός του Αγίου Βαρθολομαίου αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή μας.

Αργότερα επιστρέφουμε στην Πάλμα, ενώ το βράδυ θα μυηθούμε ξανά στη νυχτερινή ζωή της πόλης. 

6η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: εκδρομή σε ΜΑΝΑΚΟΡ – ΠΟΡΤΟ ΚΡΙΣΤΟ – ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (είσοδος περιλαμβάνεται) – ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΓΚΟΥΛΙΑ – χρόνος για κολύμπι

Για σήμερα έχουμε οργανώσει να πραγματοποιήσουμε τον γύρο του νησιού. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα γνωρίσετε διάφορα γραφικά χωριά της ενδοχώρας, αλλά και τις πανέμορφες παραλίες του, με επιλεγμένες στάσεις στο Μανακόρ, όπου θα επισκεφθείτε το φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών, καθώς και στο ακρωτήριο Φορμεντόρ, από τον φάρο του οποίου θα θαυμάσετε  μια υπέροχη θέα.

Στη συνέχεια, περνώντας από το γραφικό λιμανάκι του Πόρτο Κρίστο, θα δείτε το περίφημο σπήλαιο του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου. Εκεί θα απολαύσετε και ένα μίνι κονσέρτο κλασικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη λίμνη - μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σε αυτό το υποβλητικό τοπίο. 

Συνεχίζουμε για την εξωτική παραλία Ανγκούλια με τα τιρκουάζ νερά, για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Θα χρειαστεί να περπατήσουμε λίγο για να κατεβούμε στην παραλία, μια και το πούλμαν δεν μπορεί να κατέβει το στενό δρομάκι, ωστόσο αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο!

Επιστροφή στην Πάλμα και ευκαιρία να απολαύσουμε για μία ακόμα βραδιά τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ: εκδρομή στη ΜΙΝΟΡΚΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για μια εκπληκτική εκδρομή στη γειτονική Μινόρκα, το πιο απομακρυσμένο νησί των Βαλεαρίδων από την ισπανική ενδοχώρα.

Αφού μεταφερθούμε οδικώς στο βόρειο τμήμα της Μαγιόρκα, θα επιβιβαστούμε σε φέρι για τη Μινόρκα, ένα νησί που είναι πλούσιο σε προϊστορικά ερείπια, και γι’ αυτό τον λόγο έχει χαρακτηριστεί τεράστιο υπαίθριο μουσείο.

Τα περισσότερα μνημεία είναι έργα των «Ταλαγιότ», που έζησαν εδώ το 2000-1000 π.Χ. και πήραν το όνομά τους από τα ταλαγιότ, τεράστιους πέτρινους πύργους. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια και άλλα κτίσματα της Εποχής του Ορείχαλκου, διάσπαρτα σε όλο το νησί. Τα μνημεία αυτά προσφέρουν στους επισκέπτες μια εικόνα για τους κατοίκους και τη ζωή στην αρχαιότητα και στέκουν για να μας θυμίζουν τη μικρή μας ύπαρξη στην απέραντη ιστορία.

Η Μινόρκα είναι επίσης ένα καταφύγιο γαλήνης με υπέροχες ερημικές παραλίες, όρμους και φαράγγια που συναντά κανείς στη μήκους 216 χλμ. ακτογραμμή. Είναι πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της εξερεύνησης, της περιπέτειας και της φυσικής ομορφιάς.

Η Μινόρκα είναι το πιο ήρεμο και το λιγότερο τουριστικό νησί του συμπλέγματος των Βαλεαρίδων. Η UNESCO το ανακήρυξε ως «Απόθεμα της Βιόσφαιρας», με στόχο τη διατήρηση περιοχών όπως οι υγρότοποι και τα μοναδικά αρχαιολογικά μνημεία του.

Αφού εξερευνήσουμε τη πανέμορφη Μινόρκα, επιστρέφουμε με το φέρι στη Μαγιόρκα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – Πτήση επιστροφής

Πρωινό ελεύθερο στην Πάλμα και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 490 €
Twin Room 1599 € 490 €
Triple Room 1599 € 490 €
Single Room 2349 € 490 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 490 €
Twin Room 1819 € 490 €
Triple Room 1819 € 490 €
Single Room 2569 € 490 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2339 € 0 €
Twin Room 2339 € 0 €
Triple Room 2339 € 0 €
Single Room 3089 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1757

03/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

06:00

07:35

LH 4292

03/05/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΙΜΠΙΖΑ

09:00

11:20

LH 4303

10/05/2024

ΠΑΛΜΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:15

15:35

LH 1284

10/05/2024

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

17:20

21:05

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Πάλμα ντε  Μαγιόρκα.
  • 2 διανυκτερεύσεις στην Ίμπιζα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο Versus Travel στα Ελληνικά.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ            
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα καθώς και έξοδα προσωπικής φύσεως, ποτά αναψυκτικά κλπ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 490€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 600 €.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε παρακάτω την ειδική προσφορά

«StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.


Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Επισκεφθήκαμε τα νησιά των Βαλεαρίδων και σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει. Ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διαμονή στην Ίμπιζα και τη Μαγιόρκα και ολοήμερη εκδρομή στη Μινόρκα, για να γνωρίσουμε και τα τρία πανέμορφα νησιά της Μεσογείου. Χαλάρωση, διακοπές αλλά και ξεναγήσεις στον εξωτικό παράδεισο της Ισπανίας. Προσεκτικά σχεδιασμένο, γεμάτο με δραστηριότητες, εκδρομές και ξεναγήσεις, που τοπικά κοστίζουν αλλά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πολύ καλές πτήσεις με τη Lufthansa.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ίμπιζα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Εκδρομή στο φυσικό πάρκο Σες Σαλίνες στην Ίμπιζα, με τα εντυπωσιακά τοπία, τις αρχαίες αλυκές, τις πανέμορφες απομονωμένες παραλίες και τους υγροβιότοπους.
  • Επίσκεψη στο νοτιοδυτικό άκρο της Ίμπιζα για να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα προς τον θρυλικό βράχο Ες Βεδρά, το ακατοίκητο νησί που συνδέεται με μύθους και θρύλους, αλλά και με πλούσια ιστορία που φτάνει μέχρι τους Φοίνικες και τους Καρχηδόνιους.
  • Επίσκεψη στο Portinatx, το γραφικό χωριό που βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ίμπιζα, και μπάνιο στις μικρές, αμμώδεις παραλίες του.
  • Γνωριμία με τη Santa Eulalia, τη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη και γαστρονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ίμπιζα που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για οικογένειες και όσους αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές.
  • Περιήγηση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Ολοκληρωμένος γύρος του νησιού της Μαγιόρκα.
  • Επίσκεψη στο Μανακόρ και το εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Εκδρομή στη Βαλντεμόσα και το Σόλιερ, στη Μαγιόρκα.
  • Χρόνος για κολύμπι στις παραλίες της Μαγιόρκα.
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Μινόρκα.
  • Πρόγραμμα που συνδυάζει χαλάρωση και ξενάγηση.
  • Το μόνο πρόγραμμα με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Πολύ καλές πτήσεις με τη Lufthansa.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ίμπιζα σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Μαγιόρκα σε ξενοδοχείο 4*.

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

03/05



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Βαλεαρίδες Νήσοι: Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Μινόρκα - Ένας εξωτικός προορισμός στη Μεσόγειο | 03.05.2024 (Πάσχα 2024)

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info