fb

Ανατολικός Καναδάς, παρατήρηση φαλαινών, με επιλεκτική διαμονή στο ιστορικό Κεμπέκ | 23.07.2024

Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2499€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι εξερεύνησης όπως σας έχει συνηθίσει το Versus, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και στην πληρότητα. Ταξιδεύουμε λοιπόν στη μεγαλύτερη χώρα του Δυτικού Ημισφαιρίου, τον αχανή Καναδά, και απολαμβάνουμε μαγευτικά τοπία, πολιτισμό και μεγαλουπόλεις σε μία από τις πιο ειρηνικές, πολιτισμένες και φημισμένες για τη διαφορετικότητά τους χώρες στον κόσμο. Είναι ένα ταξίδι αστικών και φυσικών τοπίων που λειτουργούν σε αρμονία και ηρεμούν τον ταξιδιώτη χωρίς να τον κουράζουν. Ο Καναδάς έχει λευκό και κόκκινο στη σημαία του, αλλά γαλάζιο και πράσινο χρώμα στα τοπία του...

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Με το ταξίδι μας αυτό εξερευνούμε την Ανατολική Ακτή του Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον ανεπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή. Το Μόντρεαλ, η μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά, το Κεμπέκ, η μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, η Οττάβα, η ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, το Τορόντο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και οι περίφημοι Καταρράκτες του Νιαγάρα αποτελούν τους σταθμούς μας σ΄ αυτό το υπέροχο ταξίδι.

 

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα από τα ωραιότερα ανοιξιάτικα ταξίδια μας, ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας αποκαλύπτει τον πραγματικό Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον αναπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή.

Με επιλεκτική διαμονή στο πανέμορφο ιστορικό Κεμπέκ (όχι περάσματα-αστραπή!), καθώς και στην πρωτεύουσα Οττάβα (μόνο έτσι τις βλέπετε και τις απολαμβάνετε), που σας δίνει το χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά και ιστορικά σοκάκια και τις συνοικίες τους, να γευματίσετε σε απίθανα εστιατόρια και φυσικά να δείτε μουσεία και μνημεία με σχετική άνεση, απολαμβάνοντας κάθε σας στιγμή σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Περιλαμβάνεται πρωινό καθημερινά, αξίας άνω των 200 ευρώ, μια παροχή που θα βρείτε ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS.
  • Διαμονή στα 2 μεγάλα κέντρα, το Μόντρεαλ και το Τορόντο, αλλά επίσης και στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οττάβα, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και να νιώσετε την ομορφιά τους.
  • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κεμπέκ για να το απολαύσουμε!
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία της χώρας.
  • Διαδρομή στη λεγόμενη Λεωφόρο των Βασιλέων (Chemin du Roi), την παλαιότερη οδό στη Βόρεια Αμερική, με μαγευτικά τοπία κατά μήκος του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου.
  • Επίσκεψη στους Καταρράκτες Μοντμορενσύ από το Κεμπέκ.
  • Βαρκάδα από το Ταντουσάκ, στο Κεμπέκ, για να δούμε φάλαινες!
  • Κρουαζιέρα για να γνωρίσουμε την περιοχή των Χιλίων Νησιών, καθοδόν προς την Οττάβα.
  • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα.
  • Έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός– βιβλίο στα Ελληνικά, εκδόσεως Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ –ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη μεγαλύτερη γαλλόφωνη πόλη του Καναδά, το Μόντρεαλ.

Μετά την άφιξή μας στο ξενοδοχείο είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο βραδινό περίπατο επί καναδικού εδάφους με τον αρχηγό μας. Το Quartier des Spectacles και το East End είναι περιοχές διασκέδασης και φαγητού στο κέντρο της πόλης και θα τις «τιμήσουμε» πρώτες.

 

2η ημέρα: ΜΟΝΤΡΕΑΛ (ξενάγηση)

Πρωινή ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την περιοχή του Ολυμπιακού χωριού και Σταδίου του 1976, τον λόφο Μον Ρεάλ, που έδωσε το όνομά του στην πόλη, το κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου ΜακΓκιλ και τη γειτονιά των μουσείων του Μόντρεαλ, το παλιό λιμάνι, τη συνοικία γύρω από την πλατεία Ζακ Καρτιέ, τον καθεδρικό ναό και το δημαρχείο από το μπαλκόνι του οποίου το 1969 ο Ντε Γκολ αναφώνησε το περίφημο «Vive le Quebec libre» (Ζήτω το ελεύθερο Κεμπέκ), πυροδοτώντας το διασπαστικό κίνημα του Κεμπέκ και τροφοδοτώντας τις τεταμένες σχέσεις με την κυβέρνηση Καναδά επί σειρά ετών.

Επιστροφή για λίγη ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Έχοντας προσανατολιστεί στην πόλη από το πρωί, το απόγευμα είναι ελεύθερο για βόλτες σε ρυθμούς πιο χαλαρούς, στο Μουσείο Καλών Τεχνών, στη Βασιλική της Παναγίας, στους παλιούς δρόμους Σεν Πολ και Σεν Κάθριν, στη γεμάτη χρώματα και αρώματα αγορά Ζαν Ταλόν Μάρκετ και, γιατί όχι, στην περιοχή του Iλ Νοτρ-Νταμ, όπου κάθε χρόνο γίνεται το Γκραν Πρι του Μόντρεαλ. Ο αρχηγός μας γνωρίζει καλά την περιοχή, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα ταξίδι Versus, και θα είναι μαζί μας στις εξερευνήσεις μας στην πόλη για όσους θέλουν να τον ακολουθήσουν.

 

3η ημέρα: ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΕΜΠΕΚ (ξενάγηση)

Τρεις ώρες μόνο μας χωρίζουν από το φινετσάτο Κεμπέκ. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε έχει ονοματεπώνυμο... «Chemin du Roi», δηλαδή Λεωφόρος των Βασιλέων, όπως ονομάζεται η παλαιότερη οδός στη Βόρεια Αμερική, και υπόσχεται ένα μαγευτικό τοπίο κατά μήκος του ποταμού Σεν Λόρενς και των αγροκτημάτων που οι πρώτοι έποικοι είχαν φτιάξει πάνω σε αυτόν τον ασφαλή οδικό άξονα. 

Φινετσάτη και εντελώς ευρωπαϊκή πόλη, το Κεμπέκ είναι η μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.

Από το 1985 περιλαμβάνεται στον κατάλογο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Μόλις φτάσουμε θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην Κάτω και Πάνω Πόλη του Κεμπέκ. Θα δούμε την Πλας Ρουαγιάλ, το παλιό λιμάνι της Κάτω Πόλης και το σημερινό Πάρκο των Τειχών, όπου το 1759 διεξήχθη η περίφημη μάχη της κοιλάδας του Αβραάμ, ρίχνοντας την τύχη της πόλης στα χέρια των Βρετανών. Θα περάσουμε από το Σατό Φροντενάκ, το ξενοδοχείο-ορόσημο της πλατείας Ντιφεράν, και θα περπατήσουμε στα στενά δρομάκια της Πάνω Πόλης. Διανυκτέρευση στο Κεμπέκ.

 

4η ημέρα: ΚΕΜΠΕΚ: Εκδρομή στο Τάντουσακ – Εδώ που οι φάλαινες συναντούν τα παγόβουνα

Αυτή η εκδρομή θα αποτελέσει ακόμα μία παρακαταθήκη στις αναμνήσεις που θα κουβαλήσουμε επιστρέφοντας, από αυτές που χαρακτηρίζουν τα καινοτόμα και πλουσιοπάροχα προγράμματα Versus. Ανατολικά από το Κεμπέκ, ο ποταμός του Αγίου Λαυρεντίου ενώνεται με τον Ατλαντικό. Η περιοχή είναι πολύ πλούσια σε πλαγκτόν και έτσι αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά υδάτινα περάσματα στον πλανήτη για να συναντήσει κανείς φάλαινες, φώκιες και δελφίνια. Αντίθετη είναι η πορεία των παγόβουνων, που λόγω του βόρειου ατλαντικού ρεύματος ξεφεύγουν από τον Αρκτικό Κύκλο και επιπλέοντας λιώνουν νοτιότερα.

Από το παλιό λιμάνι του Τάντουσακ και μετά τη σύντομη βόλτα μας στην παλιά πόλη, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο και θα βγούμε στα ανοιχτά για να είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε φάλαινες (Το θέαμα με τις φάλαινες δεν είναι εγγυημένο, μιας και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τη φύση). Επιστροφή στο Κεμπέκ και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΚΕΜΠΕΚ (ξενάγηση στα περίχωρα) – ΟΤΤΑΒΑ

Η σημερινή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην περιφέρεια του Κεμπέκ και θα μας χαρίσει εικόνες και τοπία μοναδικά. Στις ακτές του Μπομπρέ (Bobre), στα δυτικά της πόλης, θα δούμε τους καταρράκτες Μοντμορενσύ (30 μέτρα ψηλότεροι του Νιαγάρα), τις παλιές αγροικίες στη λεωφόρο Ρουαγιάλ και την τεράστια Βασιλική της Αγίας Άννης του Μπομπρέ, που θεωρείται θαυματουργή και αποτελεί ιδιαίτερο τόπο προσκυνήματος για τον καθολικό κόσμο.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα του Καναδά, Οττάβα, που είναι χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, όπου θα διανυκτερεύσουμε.

6η ημέρα: ΟΤΤΑΒΑ (περιήγηση) – ΧΙΛΙΑ ΝΗΣΙΑ (κρουαζιέρα) – ΤΟΡΟΝΤΟ

Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση στην Οττάβα.

Σημείο αναφοράς της πόλης το κανάλι Ριντό (Rideau), ένα εκπληκτικό για την εποχή του έργο ναυσιπλοΐας, που ένωσε εμπορικά την Οττάβα, το Τορόντο και το Μόντρεαλ. Μόλις φτάσουμε και χωρίς να χάσουμε λεπτό, θα εξερευνήσουμε την πόλη: το Κοινοβούλιο του Καναδά, το Μουσείο Καναδικής Ιστορίας και Πολιτισμού, τον Καθεδρικό Ναό της Notre Dame, το Μέγαρο Ριντό, το Μουσείο και τους Στάβλους της Διάσημης Έφιππης Καναδικής Αστυνομίας (τους γνωστούς Mounties), και την Αγορά Μπάιγουορντς, όπου όλη η πόλη μαζεύεται για φαγητό και διασκέδαση.

Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και πρωτεύουσα της πολιτείας Οντάριο. Η διαδρομή μας θα είναι μαγευτική, καθώς θα διασχίσει μια περιοχή γνωστή για τις λίμνες και τα χιλιάδες νησιά της, τα οποία και θα χαρούμε στην κρουαζιέρα μας με πλοιάριο.

Η περιοχή των Χιλίων Νησιών (που έδωσε το όνομά της και στο γνωστό dressing) ήταν τόπος αναψυχής για την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης και του Τορόντο, φιλοξενώντας σε υπερπολυτελείς επαύλεις και πανάκριβα γιοτ τους εύπορους των δύο γειτονικών πολιτειών.

Οδηγώντας κατά μήκος του ποταμού του Αγίου Λαυρεντίου και της λίμνη Οντάριο, που στη γλώσσα των Ινδιάνων Ιροκουά σημαίνει «τα νερά που αστράφτουν», θα φτάσουμε στο Τορόντο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε κεντρικό ξενοδοχείο.

 

7η ημέρα: ΤΟΡΟΝΤΟ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ – ΤΟΡΟΝΤΟ (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για τους περίφημους καταρράκτες Νιαγάρα. Η σύντομη διαδρομή μας κατά μήκος της λίμνης Οντάριο (απ’ όπου πήρε το όνομά της η πολιτεία) είναι αποκαλυπτική της μεγάλης ανάπτυξης της πιο πλούσιας και εκβιομηχανισμένης περιοχής του Καναδά.

Το καναδικό καραβάκι Χορνμπλόουερ (πρώην «Maid of the Mist») θα μας οδηγήσει στην «κουρτίνα» των νερών, για να δούμε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του μεγαλύτερου σε ροή νερού καταρράκτη στον κόσμο!

Οι επιλογές για το πού θα σταθείτε βρίσκονται στη διακριτική σας ευχέρεια... Ή θα μείνετε στο κλειστό μέρος του σκάφους για απολύτως «στεγνές» επαφές με τον καταρράκτη ή θα απολαύσετε στο ανοικτό κατάστρωμα όλη τη δροσιά και τη χάρη του που ρέει κρουνηδόν...

Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια υπέροχη βόλτα και περπάτημα κατά μήκος του φαραγγιού τού ποταμού Νιαγάρα ή για τα αξιοθέατα της πόλης.

Η επιστροφή μας αργά το μεσημέρι στο Τορόντο θα μας βάλει σε πιο αστικές διαδρομές και με την ξενάγησή μας θα ανακαλύψουμε τα υπέροχα στενά της Τσάιναταουν, το τοπικό Κοινοβούλιο στο Κουίνς Παρκ, τα κτίρια του πανεπιστημίου, το στάδιο Σκάιντομ (Skydome) με τον πλήρως ανασυρόμενο θόλο του, τον πύργο CN, ύψους 553 μέτρων, και το Ίτον Σέντερ.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

8η ημέρα: ΤΟΡΟΝΤΟ – Πτήση επιστροφής

Όλο το πρωινό είναι απολύτως δικό μας για ατέλειωτες βόλτες στην πόλη (check-out στις 12:00). Οι επιλογές πολλές και ο αρχηγός θα είναι δίπλα σε όσους επιθυμούν να τον ακολουθήσουν. Μπορούμε να ανεβούμε στον πύργο CN, μετά να δούμε τον παλιό τερματικό σταθμό-μουσείο του υπερκαναδικού σιδηροδρόμου, να επισκεφθούμε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ή την υπερπολυτελή βίλα Κάζα Λόμα (είσοδοι δεν περιλαμβάνονται). Και, γιατί όχι, να απολαύσουμε τα ψώνια μας στο πολυεθνικό κέντρο και να εξερευνήσουμε με τον αρχηγό τα καταστήματα στις υπόγειες διαδρομές του δικτύου PATH. Το μεσημέρι θα πάρουμε τον δρόμο για το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

9η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2499 € 890 €
Twin Room 2499 € 890 €
Triple Room 2499 € 890 €
Single Room 3489 € 890 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2719 € 890 €
Twin Room 2719 € 890 €
Triple Room 2719 € 890 €
Single Room 3709 € 890 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3639 € 0 €
Twin Room 3639 € 0 €
Triple Room 3639 € 0 €
Single Room 4629 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

LH 1751

23/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

12:45

14:25

LH 474

23/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

16:45

18:50

LH 495

30/07/2024

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΜΟΝΑΧΟ

20:25

10:15 +1

LH 1752

31/07/2024

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

11:30

14:55

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με ενδιάμεσους σταθμούς, Αθήνα - Μόντρεαλ, Τορόντο -Αθήνα.
  • Επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4*.
  • Πρωινό καθημερινά. Να επισημάνουμε ότι σε Αμερική και Καναδά είναι σύνηθες τα groups να παίρνουν πρωινό σε ξεχωριστό χώρο.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα, όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμά μας.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός-συνοδός με γνώσεις της περιοχής και της χώρας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Έκδοση ΕΤΑ Καναδά.

Αναχωρήσεις από Κύπρο              
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Φόροι (αεροδρομίων και μη) που πληρώνονται τοπικά.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ    

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  €.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα  κατ’ άτομο.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το VersusTravel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

*Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές

Σημείωση: Οι τιμές για τις αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Κύπρο είναι ενδεικτικές και εξαρτώνται από τις τιμές των εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές διαμορφώνονται κατά την κράτησή σας, κατόπιν διαθεσιμότητας. Στην περίπτωση των ταξιδιωτών που αναχωρούν από την Κύπρο, υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης από τη Λάρνακα χωρίς πέρασμα από την Αθήνα. Κατά τη στιγμή της κράτησής σας, διερευνούμε κατά πόσο αυτό συμφέρει οικονομικά τον ταξιδιώτη και του το προτείνουμε.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus travel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.  Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ένα από τα ωραιότερα ανοιξιάτικα ταξίδια μας, ένα μοναδικό πρόγραμμα που σας αποκαλύπτει τον πραγματικό Καναδά, αυτόν που βρίσκεται στην πλέον αναπτυγμένη και πυκνοκατοικημένη επικράτεια της χώρας, στην Ανατολική Ακτή.

Με επιλεκτική διαμονή στο πανέμορφο ιστορικό Κεμπέκ (όχι περάσματα-αστραπή!), καθώς και στην πρωτεύουσα Οττάβα (μόνο έτσι τις βλέπετε και τις απολαμβάνετε), που σας δίνει το χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά και ιστορικά σοκάκια και τις συνοικίες τους, να γευματίσετε σε απίθανα εστιατόρια και φυσικά να δείτε μουσεία και μνημεία με σχετική άνεση, απολαμβάνοντας κάθε σας στιγμή σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Περιλαμβάνεται πρωινό καθημερινά, αξίας άνω των 200 ευρώ, μια παροχή που θα βρείτε ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS.
  • Διαμονή στα 2 μεγάλα κέντρα, το Μόντρεαλ και το Τορόντο, αλλά επίσης και στις ιστορικές πόλεις του Κεμπέκ και της Οττάβα, έτσι ώστε να βιώσετε την πραγματική τους ζωή, να τις περπατήσετε τα βράδια και να νιώσετε την ομορφιά τους.
  • Κεντρικά, επώνυμα και σωστά επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Κεμπέκ για να το απολαύσουμε!
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις σε όλες τις πόλεις και τα μνημεία της χώρας.
  • Διαδρομή στη λεγόμενη Λεωφόρο των Βασιλέων (Chemin du Roi), την παλαιότερη οδό στη Βόρεια Αμερική, με μαγευτικά τοπία κατά μήκος του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου.
  • Επίσκεψη στους Καταρράκτες Μοντμορενσύ από το Κεμπέκ.
  • Βαρκάδα από το Ταντουσάκ, στο Κεμπέκ, για να δούμε φάλαινες!
  • Κρουαζιέρα για να γνωρίσουμε την περιοχή των Χιλίων Νησιών, καθοδόν προς την Οττάβα.
  • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα.
  • Έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός– βιβλίο στα Ελληνικά, εκδόσεως Versus Travel.

Highlights

  • Θαυμάστε από κοντά τις θεαματικές υδατοπτώσεις του Νιαγάρα, κάνοντας βόλτα με το καραβάκι Horn Blower (Maid of the Mist) μέχρι το περίφημο "φαράγγι του διαβόλου" (περιλαμβάνεται).
  • Περιηγηθείτε στο Μόντρεαλ, τη μεγαλύτερη γαλλόφωνη μητρόπολη του Καναδά.
  • Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο της διαδρομής κατά μήκος του ποταμού του Αγίου Λαυρεντίου στον Αυτοκινητόδρομο των Βασιλέων.
  • Περιπλανηθείτε στο γραφικότατο Κεμπέκ, τη μοναδική περιτειχισμένη πόλη σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική.
  • Εκδράμετε στις ακτές του Μποπρέ και στους καταρράκτες του Μοντμορενσύ (περιλαμβάνεται).
  • Ανακαλύψτε το εκπληκτικό "Μουσείο των Πολιτισμών" που φιλοξενεί τεράστια ινδιάνικα τοτέμ και εκθέσεις για την ιστορία του Καναδά, στην πρωτεύουσα Οττάβα.
  • Ανεβείτε στον ύψους 553 μέτρων Πύργο CN (CN Tower) στο Τορόντο για μια πανοραμική θέα της πόλης (προαιρετικά).

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Περιλαμβάνεται πρωινό καθημερινά, αξίας άνω των 200 ευρώ, μια παροχή που θα βρείτε ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS.
  • Βαρκάδα από το Ταντουσάκ, στο Κεμπέκ, για να δούμε φάλαινες!
  • Βόλτα με το καραβάκι Hornblower (Maid of the Mist) στους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

23/07



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Ανατολικός Καναδάς, παρατήρηση φαλαινών, με επιλεκτική διαμονή στο ιστορικό Κεμπέκ | 23.07.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info