fb

Σαρδηνία – Κορσική: Ταξίδι στα μαργαριτάρια της Μεσογείου | Καλοκαίρι 2024

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 1199€

Ταυτότητα προορισμού

Σαρδηνία – Κορσική

Δυο πανέμορφα νησιά στην καρδιά της Μεσογείου!

Η Σαρδηνία και η Κορσική είναι δύο από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου όπου κυριαρχούν η ιταλική και η γαλλική φινέτσα, η πλούσια πολιτιστική παράδοση και το μεγαλόπρεπο παρελθόν. Δαντελωτές ακτές, φρούρια που ξεπηδούν σε κάθε γωνιά, ατμοσφαιρικές πόλεις και χωριά, κατάλοιπα μεσαιωνικών οικισμών, γραφικοί κολπίσκοι βγαλμένοι από παραμύθι και κοσμοπολίτικη διάθεση δικαιώνουν τον μύθο που τα συνοδεύει.

Το Versus διοργανώνει ένα ακόμα σπάνιο και ξεχωριστό ταξίδι στα μαργαριτάρια της Μεσογείου που ξεκινά με επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις και χωριά της Σαρδηνίας, όπως το Αλγκέρο και η Μπόσα. Από το λιμάνι της Αγίας Τερέζας  θα επιβιβαστούμε εν συνεχεία στο πλοίο για το λιμάνι Μπονιφάτσο της Κορσικής. Θα επισκεφτούμε  την πρωτεύουσα του νησιού και γενέτειρα του Ναπολέοντα, Αζαξιό, αλλά και το πολυσύχναστο θέρετρο Προπριάνο, σε ένα ταξίδι όπου η νοσταλγία συμπληρώνει τον ρομαντισμό.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι στα πανέμορφα νησιά Σαρδηνία και Κορσική, που ξεκινά με επισκέψεις στις σημαντικότερες πόλεις και χωριά της Σαρδηνίας, όπως την Όλμπια και τη  Λα Μανταλένα. Από το λιμάνι της Άγιας Τερέζας θα επιβιβαστούμε εν συνεχεία στο πλοίο για το λιμάνι Μπονιφάτσο της Κορσικής. Θα δούμε την πρωτεύουσα του νησιού Αζαξιό, την παλιά πρωτεύουσα Κόρτε αλλά και το πολυσύχναστο θέρετρο Προπριάνο. Παίρνοντας  ξανά το δρόμο του γυρισμού για την Βόρεια Σαρδηνία, θα  επισκεφτούμε το Αλγκέρο καθώς και τον ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο του Νουράγκι.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αποκλειστικό και σπάνιο ταξίδι σε δυο υπέροχα νησιά της Μεσογείου, τη Σαρδηνία και την Κορσική, που ξεκινά από την Όλμπια και τη Λα Μανταλένα, στη βόρεια και ομορφότερη πλευρά της Σαρδηνίας. Από το λιμάνι της Άγιας Τερέζας θα επιβιβαστούμε στη συνεχεία στο πλοίο για το χαρακτηριστικό λιμάνι του Μπονιφάτσιο της Κορσικής. Συνεχίζουμε την γνωριμία μας με το νησί  με την παλιά πρωτεύουσα της Κορσικής, το Κόρτε ,και   την τωρινή πρωτεύουσα και γενέτειρα του Ναπολέοντα, το Αζαξιό. Τέλος, θα επιστρέψουμε στην Σαρδηνία, θα επισκεφθούμε το Αλγκέρο και τη Μπόσα  για να κλείσει όμορφα το ταξίδι μας.

Ακόμη ένα ταξίδι του Versus από τα λίγα και σπάνια, που αξίζει να πραγματοποιήσετε!

Ένα ακόμα πρόγραμμα με έντονα χαρακτηριστικά της ποιότητας του Versus Travel

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν το πρόγραμμα αυτό μοναδικό:

  • Ένα γεμάτο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, με διαμονή - εκτός από τη Σαρδηνία – στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Κορσική.
  • Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Επίσκεψη στο μαγικό χωριό Μπόσα.
  • Κατευθυνόμαστε προς το Σάσσαρι, για να δούμε την πανέμορφη εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
  • Επίσκεψη στα προϊστορικά κτίσματα της Σαρδηνίας και στον πολιτισμό Νουράγκι, πιθανό τμήμα του δικούς μας Μυκηναϊκού.
  • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.
  • Περιπλάνηση στη γενέτειρα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, Αζαξιό, όπου κάθε γωνιά της πόλης θυμίζει τον μεγάλο στρατηλάτη.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει  συνήθως.

 

 

 

Συγκρίνετε

και μη συμβιβάζεστε

με τίποτα λιγότερο!

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΟΛΜΠΙΑ

Δίνουμε ραντεβού με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πετάμε με προορισμό την παραθαλάσσια πόλη της Σαρδηνίας, την Όλμπια. Η Όλμπια αποτελεί έναν τουριστικό προορισμό χάρη στις θάλασσες και τις παραλίες της, αλλά και για τον μεγάλο αριθμό από τοποθεσίες πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

2η ημέρα: ΟΛΜΠΙΑ – ΛΑ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ (περιήγηση) – ΚΑΠΡΕΡΑ – ΟΛΜΠΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για το λιμάνι του Παλάου όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Λα Μανταλένα.

Άφιξη στη Λα Μανταλένα όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο πριν αναχωρήσουμε για Καπρέρα που θα επισκεφτούμε το μουσείο Garibaldi.

Αργά το απόγευμα, επιστροφή, από το λιμάνι του Παλάου, στο ξενοδοχείο μας στην Όλμπια όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

3η ημέρα: ΟΛΜΠΙΑ – ΣΑΝΤΑ ΤΕΡΕΖΑ – ΜΠΟΝΙΦΑΤΣΙΟ – ΠΟΡΤΟ ΒΕΚΙΟ – ΑΖΑΞΙΟ

Αφήνουμε πίσω μας την Σαρδηνία και αναχωρούμε για την Κορσική με τελικό μας προορισμό το Αζαξιό. Μεταφερόμαστε οδικώς στη Σάντα Τερέζα από όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να πλεύσουμε προς τη μεσαιωνική πόλη, Μπονιφάτσιο. Πλησιάζοντας στο λιμάνι αυτό, μην αμελήσετε να βγείτε στο κατάστρωμα για να φωτογραφίσετε την εκπληκτική σε ομορφιά πόλη του Μπονιφάτσιο, η οποία βρίσκεται στην κυριολεξία πάνω στο άκρο ενός βράχου.

Απευθείας αναχώρηση οδικώς για το Πόρτο Βέκιο που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Κορσικής. Το Πόρτο Βέκιο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα παραθαλάσσια θέρετρα καθώς και την Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κορσικής. Μετά την περιήγησή μας εκεί, συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό, για την γενέτειρα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, το Αζαξιό.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Αζαξιό.

4η ημέρα: ΑΖΑΞΙΟ – ΚΟΡΤΕ – ΑΖΑΞΙΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Κόρτε, την καρδιά της Κορσικής. Άφιξη στο Κόρτε, μια μικρή πόλη που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων και ήταν κάποτε η πρωτεύουσα του νησιού. Η πλατεία του Πασκάλ Παολί (Pascal Paoli) με τον ανδριάντα του φημισμένου αυτού επαναστάτη που γεννήθηκε εδώ, καθώς και τα λιθόστρωτα ανηφορικά δρομάκια της, θα μας οδηγήσουν στην ακρόπολη, από όπου η θέα της περιοχής είναι καταπληκτική.

Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα του νησιού, το Αζαξιό. Κτισμένη σε έναν κόλπο στο δυτικό μέρος του νησιού, η πόλη σφύζει από ζωή. Φυσικά, εκεί όλα περιστρέφονται γύρω από τον Γάλλο στρατηλάτη. Ο καθεδρικός ναός στον οποίο βαπτίστηκε, η κατοικία του, τα αγάλματα και οι δρόμοι που φέρουν ονόματα της οικογένειάς του είναι μερικά από τα βασικά αξιοθέατα της πόλης. Φθάνοντας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την κεντρική πλατεία Σαρλ Ντε Γκωλ με το μνημείο του Ναπολέοντα, την πλατεία Αούστερλιτς, τη λεωφόρο Πρεμιέρ Κονσύλ με το σιντριβάνι των τεσσάρων λιονταριών, την πλατεία του Στρατάρχη Φος, την κομψότερη πλατεία της πόλης στην οποία δεσπόζει το Δημαρχείο. Περιφερειακά της πλατείας απλώνεται η Παλαιά Πόλη, στη νότια συνοικία της οποίας βρίσκεται το σπίτι του Βοναπάρτη. Θα θαυμάσουμε επίσης τον καθεδρικό ναό του 16ου αιώνα, όπου βαπτίστηκε ο Ναπολέων.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

5η ημέρα: ΑΖΑΞΙΟ – ΠΡΟΠΡΙΑΝΟ – ΜΠΟΝΙΦΑΤΣΙΟ – ΣΑΝΤΑ ΤΕΡΕΖΑ – ΑΛΓΚΕΡΟ

Σήμερα αφήνουμε πίσω μας οριστικά το Αζαξιό και την Κορσική. Αναχωρούμε για το Προπριάνο, όπου θα περιηγηθούμε σε αυτό το πολυσύχναστο θέρετρο με την πανέμορφη μαρίνα που συνήθως είναι γεμάτη σκάφη.

Στη συνέχεια φτάνουμε στο Μπονιφάτσιο, μια μεσσαιωνική πόλη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε.

Από εκεί αναχωρούμε για την Αγία Τερέζα, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό που, αν και το καλοκαίρι κατακλύζεται από επισκέπτες, διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα.

Απευθείας αναχώρηση για το Αλγκέρο, μια πανέμορφη παραθαλάσσια πόλη της βόρειας Σαρδηνίας, με το φρούριό του να δεσπόζει στο λιμάνι. Καθώς το Αλγκέρο κατακτήθηκε το 1353 από το Στέμμα της Αραγωνίας και τα στρατεύματα της Καταλανικής Εταιρείας της Ανατολής, αποτελεί την πόλη του νησιού με τα πιο έντονα καταλανικά στοιχεία. Η διάλεκτος που μιλούν οι κάτοικοί του είναι στενά συνδεδεμένη με την καταλανική γλώσσα και για τον λόγο αυτό, από το 1970 οι πινακίδες στους δρόμους αναγράφονται τόσο στα ιταλικά όσο και στα καταλανικά.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

6η ημέρα: ΑΛΓΚΕΡΟ – ΜΠΟΣΑ – ΑΛΓΚΕΡΟ (περιήγηση)

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να θαυμάσουμε το χωριό Μπόσα. Πρόκειται για ένα μικρό χωριό αρχαίας προέλευσης. Διασχίζεται από τον ποταμό Τέμο, το μόνο πλωτό ποτάμι στη Σαρδηνία. Στην περιήγησή  μας θα θαυμάσουμε τα τυπικά πολύχρωμα σπίτια σε παστέλ χρώματα, τα σφυρήλατα μπαλκόνια και τα στενά σοκάκια του. Όλα αυτά δίνουν μια μαγική ατμόσφαιρα και δίκαια κατέχει τον τίτλο σαν  ένα τα πιο όμορφα χωριά της Ιταλίας.

Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Αλγκέρο όπου και θα κάνουμε μια γνωριμία της πόλης. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Αλγκέρο.

7η ημέρα: ΑΛΓΚΕΡΟ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΣΙΑ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ – ΟΛΜΠΙΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το εντυπωσιακό ακρωτήριο Κάτσια. Η ανεκτίμητη φυσική ομορφιά του  και τα σπάνια φυτά που φυτρώνουν στα βράχια του θα σας εντυπωσιάσουν. Η περιοχή προσφέρεται ιδανικά τόσο για εκείνους που αγαπούν τη θάλασσα και τις καταδύσεις όσο και για εκείνους που αγαπούν την πεζοπορία αλλά και τους λάτρεις της αρχαιολογίας και της ιστορίας.

Συνεχίζουμε με κατεύθυνση προς το Σάσσαρι, για να δούμε την πανέμορφη εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Τελικός μας προορισμός για σήμερα, η Όλμπια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

8η ημέρα: ΟΛΜΠΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΣΜΕΡΑΛΝΤΑ – ΠΟΡΤΟ ΤΣΕΡΒΟ – ΝΟΥΡΑΓΚΙ ΛΑ ΠΡΙΣΤΖΙΟΝΑ – Πτήση επιστροφής

Νωρίς το πρωί θα αφήσουμε τη βάση μας για να επισκεφτούμε την Κόστα Σμεράλντα, την  πλουσιότερη και πλέον ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή του νησιού αλλά και το Πόρτο Τσέρβο. Εδώ έχουν επενδύσει τις τελευταίες δεκαετίες οι πλουσιότεροι άνθρωποι της γης, όπως ο Αγά Χαν, ο Μπερλουσκόνι, αστέρες του κινηματογράφου κ.ά. Οι καταπληκτικές παραλίες, τα νησάκια στις γαλαζοπράσινες θάλασσες με τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες και οι πανέμορφες κατοικίες, εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα τον επισκέπτη. 

Στη συνέχεια θα αναζητήσουμε ίχνη του πολιτισμού Νουράγκι, πιθανό τμήμα του δικού μας Μυκηναϊκού. Ένας πολιτισμός που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των μελετητών και σίγουρα θα κερδίσει και το δικό μας. Αναπτύχθηκε στην περίοδο του Χαλκού και του Σιδήρου,  (2300-500 π.Χ.). Στο επίκεντρό μας σήμερα η προϊστορία της Μεσογείου η εμφάνιση της κοινωνικής πολυπλοκότητας και η ανάπτυξη των εμπορικών δικτύων της και οι συνέπειες της αποικιοκρατίας στους ιθαγενείς πολιτισμούς. Θα δούμε πώς αναπτύχθηκαν μικρές ιεραρχικές κοινωνίες γύρω από έναν ηγέτη ποιμένα που ζούσε στο Νουράγκι του. Τα Νουράγκι ήταν μοναδικά ευρήματα της Σαρδηνίας. 

Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Όλμπια για να πάρουμε το δρόμο για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Η σειρά των εκδρομών/ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει αν κριθεί αναγκαίο, για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί καμία από τις επισκέψεις που περιγράφονται.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 1719 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1219 € 420 €
Twin Room 1219 € 420 €
Triple Room 1219 € 420 €
Single Room 1739 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 420 €
Twin Room 1249 € 420 €
Triple Room 1249 € 420 €
Single Room 1769 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1249 € 420 €
Twin Room 1249 € 420 €
Triple Room 1249 € 420 €
Single Room 1769 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1209 € 420 €
Twin Room 1209 € 420 €
Triple Room 1209 € 420 €
Single Room 1729 € 420 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1199 € 420 €
Twin Room 1199 € 420 €
Triple Room 1199 € 420 €
Single Room 1719 € 420 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 1869 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1369 € 420 €
Twin Room 1369 € 420 €
Triple Room 1369 € 420 €
Single Room 1889 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 420 €
Twin Room 1399 € 420 €
Triple Room 1399 € 420 €
Single Room 1919 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1399 € 420 €
Twin Room 1399 € 420 €
Triple Room 1399 € 420 €
Single Room 1919 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1359 € 420 €
Twin Room 1359 € 420 €
Triple Room 1359 € 420 €
Single Room 1879 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1349 € 420 €
Twin Room 1349 € 420 €
Triple Room 1349 € 420 €
Single Room 1869 € 420 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -40€ για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση
H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2339 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1839 € 0 €
Twin Room 1839 € 0 €
Triple Room 1839 € 0 €
Single Room 2359 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1869 € 0 €
Twin Room 1869 € 0 €
Triple Room 1869 € 0 €
Single Room 2389 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1869 € 0 €
Twin Room 1869 € 0 €
Triple Room 1869 € 0 €
Single Room 2389 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1829 € 0 €
Twin Room 1829 € 0 €
Triple Room 1829 € 0 €
Single Room 2349 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1819 € 0 €
Twin Room 1819 € 0 €
Triple Room 1819 € 0 €
Single Room 2339 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

17/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

24/07/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

24/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

31/07/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

31/07/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

07/08/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

21/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

28/08/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

28/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

04/09/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

A3 686

04/09/2024

ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ

17:35

18:55

A3 687

11/09/2024

ΟΛΜΠΙΑ – ΑΘΗΝΑ

19:40

22:40

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Aegean.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις και οι εκδρομές όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από Είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, check points, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 420€

Οι είσοδοι σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα και τα εισιτήρια mini τουριστικών τρένων.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οι τουριστικές υποδομές στην Σαρδηνία και στην Κορσική είναι απλά, βασικά καταλύματα, χωρίς πολυτέλεια.

Το πρόγραμμα έχει πολύ περπάτημα και ξεναγήσεις-επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 500€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.  Απαιτείται 1 διανυκτέρευση στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας .Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αποκλειστικό και σπάνιο ταξίδι σε δυο υπέροχα νησιά της Μεσογείου, τη Σαρδηνία και την Κορσική, που ξεκινά από την Όλμπια και τη Λα Μανταλένα, στη βόρεια και ομορφότερη πλευρά της Σαρδηνίας. Από το λιμάνι της Άγιας Τερέζας θα επιβιβαστούμε στη συνεχεία στο πλοίο για το χαρακτηριστικό λιμάνι του Μπονιφάτσιο της Κορσικής. Συνεχίζουμε την γνωριμία μας με το νησί  με την παλιά πρωτεύουσα της Κορσικής, το Κόρτε ,και   την τωρινή πρωτεύουσα και γενέτειρα του Ναπολέοντα, το Αζαξιό. Τέλος, θα επιστρέψουμε στην Σαρδηνία, θα επισκεφθούμε το Αλγκέρο και τη Μπόσα  για να κλείσει όμορφα το ταξίδι μας.

Ακόμη ένα ταξίδι του Versus από τα λίγα και σπάνια, που αξίζει να πραγματοποιήσετε!

Ένα ακόμα πρόγραμμα με έντονα χαρακτηριστικά της ποιότητας του Versus Travel

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που καθιστούν το πρόγραμμα αυτό μοναδικό:

  • Ένα γεμάτο και πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, με διαμονή - εκτός από τη Σαρδηνία – στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Κορσική.
  • Με εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις.
  • Επίσκεψη στο μαγικό χωριό Μπόσα.
  • Κατευθυνόμαστε προς το Σάσσαρι, για να δούμε την πανέμορφη εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
  • Επίσκεψη στα προϊστορικά κτίσματα της Σαρδηνίας και στον πολιτισμό Νουράγκι, πιθανό τμήμα του δικούς μας Μυκηναϊκού.
  • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.
  • Περιπλάνηση στη γενέτειρα του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, Αζαξιό, όπου κάθε γωνιά της πόλης θυμίζει τον μεγάλο στρατηλάτη.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει  συνήθως.

 

 

 

Συγκρίνετε

και μη συμβιβάζεστε

με τίποτα λιγότερο!

Μόνο στο Versus Travel

  • Διαμονή στη πανέμορφη και γραφική Μπαστιά.
  • Επίσκεψη στο μαγικό χωριό Μπόσα.
  • Εκτεταμένη επίσκεψη της Κορσικής από τη μια άκρη στην άλλη.

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

17/07, 24/07, 31/07, 21/08, 28/08, 04/09



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Σαρδηνία – Κορσική: Ταξίδι στα μαργαριτάρια της Μεσογείου | Καλοκαίρι 2024