fb

Γαλλική Πολυνησία - Νότιος Ειρηνικός - Πτήσεις με Air France | 08.08.2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 9999€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα αρχιπέλαγος γεμάτο νησιά σαν σταγόνες από τον παράδεισο στον αχανή Ειρηνικό Ωκεανό. Η Γαλλική Πολυνησία είναι, όπως έγραψε και ο Βρετανός ποιητής Ρούπερτ Μπρουκ, «…σαν να ήθελε ο Θεός να αποδείξει τι μπορεί να κάνει». Παραδεισένιες εικόνες με διάφανα νερά, κοραλλιογενείς ατόλες, εκτάσεις με κοκοφοίνικες, ατελείωτη χρυσή άμμος: τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, από την Ταϊτή και τα Μπόρα Μπόρα μέχρι τη Μούρεα και τη Ραϊατέα, ταυτίζονται για πολλούς με την έννοια της απόλυτης διαφυγής, με τις ονειρεμένες διακοπές και την αίσθηση πως παίρνει κανείς μια γεύση από τον παράδεισο.

Το αρχιπέλαγος της Γαλλικής Πολυνησίας αποτελούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπερπόντιο έδαφος της Γαλλίας, με το νεότερο καθεστώς το 2004 να παραχωρεί διευρυμένη αυτοδιοίκηση στα νησιά. Τα νησιά αυτά, λοιπόν, απλώνονται σε μια τεράστια θαλάσσια έκταση περίπου 2.000 χλμ. (όσο από την Αθήνα μέχρι το Μόναχο), ωστόσο η στεριά που καταλαμβάνουν τα 118 νησιά και ατόλες που αποτελούν το έδαφος της χώρας είναι μόλις 4.100 τ.χλμ, περίπου δηλαδή όσο η… μισή Κρήτη!

Η Ταϊτή είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά και εδώ βρίσκεται η πρωτεύουσα Παπεέτε, με το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο του συμπλέγματος. Είναι το νησί που ερωτεύτηκε ο Μάρλον Μπράντο, αλλά και ο Πωλ Γκωγκέν, το νησί με τα ζεστά νερά και τις κοραλλιογενείς λίμνες.

Η ονειρεμένη Μουρέα αποτελεί αγαπημένο σκηνικό του Χόλιγουντ, έχοντας ντύσει με τις μαγικές εικόνες της δεκάδες παραγωγές που βρίσκουν στην εξωπραγματική ομορφιά της το ιδανικό background του παραδείσου.

Η παραδεισένια Ραϊατέα είναι ένα κρυμμένο μυστικό της Γαλλικής Πολυνησίας! Μαζί με το δίδυμο νησάκι της Ταχαά είναι τα ιερά νησιά της Πολυνησίας, με τις πανάρχαιες παραδόσεις τους και τα μαράε, τους λατρευτικούς χώρους που σμίλευσαν τη θρησκευτική κληρονομιά των Πολυνήσιων. Επιλέγουμε να έρθουμε στα δύο αυτά νησιά για να δούμε από κοντά παραδείσους που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό. Η Ταχαά είναι σπάνια επισκεπτόμενο νησί, εμείς ωστόσο μένουμε εκεί!

Και βέβαια το νησί Μπόρα Μπόρα, το «μαργαριτάρι του Ειρηνικού», όπου στα διάφανα νερά με τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια και τους κοραλλιογενείς υφάλους, θα επιδοθούμε στο τάισμα καρχαρία και κολύμπι με σαλάχια!

 

 

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ένα ταξίδι-ύμνος στον Νότιο Ειρηνικό. Ξεκινώντας από την Αθήνα και με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι, ταξιδεύουμε στην παραδεισένια Γαλλική Πολυνησία. Θα επισκεφθούμε μια συστάδα εξωτικών νησιών στην καρδιά του Νότιου Ειρηνικού με την Ταϊτή, τη Μουρέα, τη Ραϊατέα/Ταχαά και την Μπόρα Μπόρα.

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Άλλο ένα σπάνιο και ανεπανάληπτο ταξίδι στα πέντε ομορφότερα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, ένα άκρως εξωτικό ταξίδι με έντονο άρωμα Versus. Ένα πρόγραμμα με ημιδιατροφή και γεμάτο με ακριβές δραστηριότητες, που μας εξασφαλίζει προκαθορισμένο κόστος. Ταξιδεύουμε μάλιστα την περίοδο του Αυγούστου, την ιδανικότερη στιγμή για να επισκεφτούμε τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας. Είναι όμως και η υψηλότερη περίοδος του χρόνου και η εξασφάλιση των αεροπορικών θέσεων και ξενοδοχείων εξαιρετικά δύσκολη: στο Versus Travel όμως φροντίσαμε για αυτό και έχουμε εξασφαλίσει αεροπορικές θέσεις και ξενοδοχεία, έτσι ώστε να απολαύσετε ένα σπάνιο ταξίδι, από τα πιο μακρινά ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσει ο ταξιδιώτης από την Ελλάδα, με τη φροντίδα και την υπογραφή του Versus Travel!

Ειδικότερα:

  • Φτάνοντας στο Παρίσι πρωινή ώρα στις 8/8, θα κάνουμε μια βόλτα για να απολαύσουμε την πόλη.  Για να νιώσουμε το κλίμα των Ολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται εκείνη την περίοδο στο Παρίσι, μπορεί όποιος ταξιδιώτης επιθυμεί να βγάλει εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιο άθλημα που εξελίσσεται μόνο κατά τις πρωινές ώρες.
  • Εξαιρετικές και σπάνιες, προαγορασμένες πτήσεις με την Air France μέσω Παρισιού, χωρίς να χρειαστεί να μείνουμε στις ΗΠΑ. Κι όλα αυτά, την περίοδο που η εξασφάλιση αεροπορικών θέσεων και ξενοδοχείων για τη Γαλλική Πολυνησία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το Versus Travel, όμως, έχει εξασφαλίσει για εσάς τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στα ονειρικά αυτά νησιά!
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπόρα Μπόρα και δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ιδιωτικό νησάκι στο Ταχαά, σε εξαιρετικά resort με πολυτελή ξύλινα bungalows πάνω από το νερό (overwater).
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 4* sup και 5*. Με 3 διανυκτερεύσεις στο νησί Μουρέα, 3 διαν/σεις στο Μπόρα Μπόρα, 2 νύχτες στο νησί Ταχαά και 2 νύχτες στην Ταϊτή (Παπεέτε).
  • Το ταξίδι πραγματοποιείται στην υψηλότερη τουριστική περίοδο για τη Γαλλική Πολυνησία και στην ιδανικότερη εποχή του χρόνου. Οι εξαιρετικές πτήσεις με την Air France, τα ξενοδοχεία και οι δραστηριότητες είναι όλα προαγορασμένα για να είναι όλα εξασφαλισμένα.
  • Ημέρες γεμάτες ξεναγήσεις και ακριβές διαστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και δεν δίνονται προαιρετικά.
  • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
  • Πλήρης γύρος του νησιού της Ταϊτής με εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα!
  • Σαφάρι με ειδικά 4x4 οχήματα στο ονειρεμένο νησί Μουρέα, το «Νησί της Αγάπης». 
  • Κρουαζιέρα με πλοιάριο στη Μουρέα για να παρατηρήσουμε φάλαινες και δελφίνια.
  • Σπάνια επίσκεψη και διαμονή στο νησί της Ταχαά! Επιλέγουμε να έρθουμε στην Ταχαά για να δούμε έναν παράδεισο που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό. Η Ταχαά είναι σπάνια επισκεπτόμενο νησί, εμείς ωστόσο μένουμε εκεί!
  • Κρουαζιέρα, εκδρομή με ειδικά οχήματα 4x4 και μεσημεριανό γεύμα στο νησί Ταχαά.
  • Σνόρκελινγκ και κολύμπι στην κοραλλιογενή λίμνη ανάμεσα στα νησιά Ραϊατέα και Ταχαά.
  • Γύρος του νησιού Μπόρα Μπόρα με παραδοσιακό, ανοιχτό φορτηγό.
  • Τάισμα καρχαριών και κολύμπι με σαλάχια σε ιδιωτική κρουαζιέρα με barbeque σε ιδιωτική νησίδα στην Μπόρα Μπόρα!
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός που θα σας συνοδεύει από την Αθήνα και καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – πτήση για Παπεέτε

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη βασίλισσα της Γαλλικής Πολυνησίας, την Ταϊτή και την πρωτεύουσά της, Παπεέτε.

 

 

2η ημέρα: Άφιξη στην Παπεέτε – ακτοπλοϊκώς για Μουρέα (άφιξη και απόγευμα ελεύθερο)

Με την άφιξή μας στην Παπεέτε μεταφερόμαστε στο λιμάνι για να πάρουμε το φέρι με προορισμό το γειτονικό νησί της Μουρέα. Άφιξη και μεταφορά στο resort μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση στη Μουρέα.

 

3η ημέρα: Μουρέα – κρουαζιέρα και παρατήρηση δελφινιών και φαλαινών

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τους ενάλιους θησαυρούς του νησιού Μουρέα και της Γαλλικής Πολυνησίας. Επιβιβαζόμαστε λοιπόν στο ειδικό πλοιάριο που θα μας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία, καθώς θα προσεγγίσουμε τις θαλάσσιες περιοχές όπου είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε φάλαινες και δελφίνια!

Την περίοδο από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο φάλαινες έρχονται στα ζεστά νερά της Πολυνησίας για να ξεκουραστούν, να ζευγαρώσουν ή να γεννήσουν, είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία για να τις δούμε από κοντά! Στην περιοχή συχνάζουν επίσης και τα λεγόμενα spinner dolphins, το μοναδικό είδος δελφινιού που συνηθίζει να πετάγεται οριζόντια και κάθετα από τα νερό, σαν μια δεξιοτέχνις μπαλαρίνα, προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα γεμάτο χάρη!

Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να χαρούμε σε χαλαρούς ρυθμούς τη Μουρέα και τις ομορφιές της. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μουρέα – εκδρομή με 4x4

Γνωρίσαμε τους θαλάσσιους θησαυρούς της Μουρέα, ώρα να εντρυφήσουμε στον… επίγειο πλούτο του νησιού. Κορυφές ηφαιστειογενών βουνών, πνιγμένων σε μία καταπράσινη τροπική βλάστηση από τη μία και το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού με το λευκό χρώμα της άμμου των παραλιών από την άλλη, συνθέτουν πινελιές ασύλληπτης αρμονίας και γαλήνης. Το «Νησί της Αγάπης», όπως αποκαλείται, και το πιο αγαπημένο θέμα στους πίνακες του Γκωγκέν. Η Μουρέα είναι «ένα σπάταλο μνημείο φυσικής ομορφιάς», όπως το περιγράφει ο Τζέιμς Κίτσενερ. Εδώ γυρίστηκε και η ταινία «Η ανταρσία του Μπάουντυ», με πρωταγωνιστή τον Μάρλον Μπράντο.

Αυτή τη μαγευτική φύση θα εξερευνήσουμε με μια εκδρομή (μισής μέρας) με ανοιχτού τύπου Jeep 4WD. Ο λόγος που θα χρησιμοποιήσουμε τέτοια οχήματα είναι για να μπορούμε να βλέπουμε τα μονοπάτια, τα δέντρα και να απολαμβάνουμε τη μυρωδάτη φύση!

Θα επισκεφθούμε το ηφαίστειο του μικρού νησιού, φυτεία ανανά αλλά και μια παραδοσιακού τύπου γεωργική σχολή, στο κέντρο του μικρού νησιού, όπου θα μάθουμε για όλα τα δέντρα που φύονται στο μαγευτικό αυτό νησάκι: βανίλιες, μπανανιές, γκρέιπφρουτ και άλλα!

Συνεχίζουμε με τα Jeep και φθάνουμε στο «Μαγικό Βουνό». Aπό το σημείο που θα μας αφήσουν τα Jeep, θα διασχίσουμε ένα μονοπάτι που είναι γεμάτο με οπωροφόρα δέντρα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή του μαγικού βουνού! Ατενίζουμε το πανέμορφο νησάκι της Μουρέα, αποτυπώνοντας τις μαγικές εικόνες στο μυαλό μας και στην κάμερα! Η τελευταία μας στάση θα γίνει στο χωριουδάκι Τίκι το μοναδικό «καθαρά πολυνησιακό» χωριό στη Γαλλική Πολυνησία.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Μουρέα – πτήση για Μπόρα Μπόρα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο resort θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να αφήσουμε πίσω μας την πανέμορφη Μουρέα και να πετάξουμε για τη Μπόρα Μπόρα, το «μαργαριτάρι του Ειρηνικού», ένα κόσμημα στο λαμπερό γαλάζιο του απέραντου ωκεανού. Το νησί αυτό, που δεν περιλαμβάνεται στα περισσότερα προγράμματα λόγω του πολύ υψηλού κόστους, αποτελεί τόπο διακοπών για τους αστέρες του Χόλυγουντ. Η δαντελωτή ακτογραμμή, η γαλαζοπράσινη θάλασσα, ο υπέροχος βυθός με τα τροπικά ψάρια και κοράλλια, οι πανύψηλοι κοκκοφοίνικες, η οργιώδης βλάστηση που διακόπτεται από λωρίδες λευκής άμμου, τα τροπικά φρούτα και οι χαμογελαστοί άνθρωποι μας υπόσχονται μια πραγματικά ονειρεμένη διαμονή. Άφιξη στο νησί και μεταφορά με πλοιάριο στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την Μπόρα Μπόρα. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μπόρα Μπόρα (κρουαζιέρα και τάισμα καρχαριών!)

Ίσως η πιο συναρπαστική μέρα του ταξιδιού! Θα επιβιβαστούμε στις χαρακτηριστικές τοπικές βάρκες, έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε τα πολύχρωμα ψάρια, τα σαλάχια και διάφορα είδη καρχαριών, ειδικά τον μαυροπτέρυγο καρχαρία, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα είδη καρχαρία!

Η λιμνοθάλασσα, κέντρο της ζωής του νησιού, είναι και το κέντρο για πολλές εκδρομές και δραστηριότητες. Μία από τις πιο δημοφιλείς είναι το τάισμα των καρχαριών. Μέσα στο νερό, που σας ανεβαίνει μέχρι το στήθος, παρακολουθείτε ντόπιους δύτες να ταΐζουν καρχαρίες των υφάλων, μήκους 1,30 μέχρι και 1,60 μέτρων. Το ίδιο γίνεται και με μεγάλα φιλικά σαλάχια. Είναι απόλυτα ασφαλές και πολύ διασκεδαστικό!

Τόσο ο ήχος από τα γιουκαλίλι όσο κι ο ντόπιος βαρκάρης που οδηγεί τη βάρκα, θα μας «οδηγήσουν» σε μια νησίδα, όπου θα έχουμε ένα νοστιμότατο γεύμα παραδοσιακών πιάτων.

Τα τραπέζια πάνω στην άμμο, τα πόδια στο νερό, κι εμείς απολαμβάνουμε το πιο ιδιαίτερο, διασκεδαστικό και νόστιμο γεύμα που γευτήκαμε ποτέ! Καρχαρίες σε προφυλαγμένη περιοχή και κολύμπι με σαλάχια! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Μπόρα Μπόρα (ξενάγηση)

Ξεκινάμε σήμερα για την εξερεύνηση του νησιού, με όχημά μας ένα παραδοσιακό, ανοιχτό φορτηγό που θα μας σεργιανίσει στην Μπόρα Μπόρα, από τον παραδεισένιο κόλπο Φαανουί και τα παλιά αμερικανικά πολυβολεία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι τις παραλίες Ανάου και Ματίρα. Θα περάσουμε και από το διάσημο εστιατόριο-μπαρ Bloody Mary, στέκι διασήμων και προσωπικοτήτων για να απολαύσουμε και εμείς το ποτό μας! Διανυκτέρευση στην Μπόρα Μπόρα.

8η ημέρα: Μπόρα Μπόρα – πτήση για Ραϊατέα – Ταχαά

Συνεχίζουμε την εξερεύνηση της Γαλλικής Πολυνησίας και σήμερα θα αφήσουμε πίσω μας το πανέμορφο νησί της Μπόρα Μπόρα και αφού μεταβούμε με πλοιάριο στο αεροδρόμιο, θα πετάξουμε για το νησί της Ραϊατέα.

Ανάμεσα στα νησιά Χουαχίνε και Μπόρα Μπόρα, τα δίδυμα νησιά Ραϊατέα και Ταχαά είναι μάλλον το καλά κρυμμένο μυστικό της Γαλλικής Πολυνησίας. Και ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός πως μας προσφέρουν μία απόλυτα αυθεντική εικόνα της παλιάς Πολυνησίας, εικόνα που ίσως έχει χαθεί από τα νησιά της υπόλοιπης χώρας. Όπως και να ‘χει, η Ραϊατέα υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον επισκέπτη, δεν στηρίζεται ωστόσο αποκλειστικά στον τουρισμό για την επιβίωσή της: η αγροτική της παραγωγή και οι κυβερνητικές υπηρεσίες που βρίσκονται εδώ φροντίζουν με το παραπάνω για το ευ ζην του νησιού. Η πρωτεύουσά της, Ουτουρόα, είναι άλλωστε η δεύτερη μεγαλύτερη στην Πολυνησία, πίσω μόνο από την Παπεέτε.

Η Ραϊατέα, όπως και το γειτονικό νησί της Ταχαά, μοιάζει να αποπνέει κάτι από το μυθικό, το μυστηριακό παρελθόν του Νότιου Ειρηνικού. Μπορεί οι εξωτικές παραλίες να μην είναι το φόρτε της, είναι ωστόσο υπερπλήρης από άγριας ομορφιάς τοπία και παρθένες εκτάσεις, από καταπράσινους λόφους και ζούγκλες με κοκοφοίνικες. Είναι όμως και ιερό νησί για τους Πολυνήσιους, με πανάρχαιους τόπους λατρείας και τα πιο ιερά προσκυνήματα του αρχιπελάγους! Αυτούς τους θησαυρούς, και ακόμα περισσότερα, πάμε να ανακαλύψουμε και εμείς!

Άφιξη στη Ραϊατέα και μεταφορά με πλοιάριο στο νησί Ταχαά που θα μας φιλοξενήσει για τις επόμενες δύο νύχτες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το μαγευτικό αυτό νησί. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Ταχαά (κρουαζιέρα & εκδρομή με 4x4)

Πάμε να ανακαλύψουμε το πανέμορφο νησί Ταχαά τόσο από στεριάς όσο και από θαλάσσης. Είπαμε πως Ραϊατέα και Ταχαά είναι «δίδυμα νησιά», στην πραγματικότητα ωστόσο πολλοί τα θεωρούν ένα, με μια κοραλλιογενή λίμνη να χωρίζει (ή να ενώνει, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς) τα δύο νησιά.

Στο πρώτο μισό της ημέρας, λοιπόν, θα απολαύσουμε κρουαζιέρα στο νησί Ταχαά, για να ανακαλύψουμε τους κοραλλιογενείς κήπους αυτής της λίμνης ανάμεσα στα δύο νησιά: μπορούμε να κάνουμε και σνόρκελινγκ και να κολυμπήσουμε πλάι στα ψάρια της περιοχής, αλλά και να επισκεφθούμε φάρμα μαργαριταριών για να μάθουμε τα πάντα για τα σπάνια μαργαριτάρια.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το γεύμα μας με τοπικές γεύσεις και σπεσιαλιτέ, πριν ξεκινήσει η περιπέτειά μας στο νησί με τζιπ 4x4. Θα εξερευνήσουμε το τροπικό δάσος του Ταχαά και θα δούμε, μεταξύ άλλων, και φυτεία βανίλιας, πολύ δημοφιλής πρακτική στα νησιά αυτά. Η ημέρα προβλέπεται γεμάτη εμπειρίες, προετοιμαστείτε λοιπόν και ξεκινάμε!

10η ημέρα: Ταχαά – Ραϊατέα – πτήση για Παπεέτε

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στο νησί για τις τελευταίες μας βουτιές, αλλά και για να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο τις ανέσεις που μας προσφέρει το εξαιρετικό resort στο οποίο διαμένουμε.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε με πλοιάριο στο νησί της Ραϊατέα απ’ όπου θα πετάξουμε για την Παπεέτε. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Γαλλικής Πολυνησίας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για χαλάρωση. Διανυκτέρευση στην Παπεέτε.

 

11η ημέρα: Παπεέτε – Γύρος της Ταϊτής

Η Ταϊτή είναι το μεγαλύτερο από τα 118 νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας. Το νησί επισκέφθηκαν Ευρωπαίοι για πρώτη φορά το 1767 όταν αποβιβάστηκε εκεί ο πλοίαρχος Σάμιουελ Γουόλις. Αργότερα την επισκέφθηκαν οι Κουκ και Μπλάι. Ο διασημότερος ωστόσο κάτοικος της Ταϊτής ήταν ο ζωγράφος Πωλ Γκωγκέν, ο οποίος πέρασε εκεί τα τελευταία χρόνια του, αποθανατίζοντας τις ομορφιές του νησιού έως τον θάνατό του το 1901.

Ξεκινάμε να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της Ταϊτής, πραγματοποιώντας τον γύρο του νησιού, από τη δυτική προς την ανατολική ακτή! Ξεκινάμε από το Marae Arahurahu, ένα από τα καλύτερα δείγματα αρχαίων πολυνησιακών ναών και λατρευτικών χώρων (όπως σημαίνει η λέξη marae). Θρησκευτικές τελετές πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα, καθώς αυτό το μαράε είναι το καλύτερα διατηρημένο και συντηρημένο σε όλη την Πολυνησία. Οι κήποι με τους καταρράκτες στο Vaipahi είναι ο επόμενος σταθμός μας, μέσα σε ένα απίστευτα πλούσιο φυσικό περιβάλλον, όπως και οι γκρότες Μαράα, σπηλιές με υπόγειες λίμνες από κρυστάλλινα νερά.

Καθώς ερχόμαστε στην ανατολική ακτή της Ταϊτής, η φύση του νησιού ξεδιπλώνεται ακόμα περισσότερο μπροστά στα μάτια μας. Οι εντυπωσιακοί καταρράκτες Faarumai μας προσκαλούν να βουτήξουμε τα πόδια μας στα νερά των λιμνών που σχηματίζουν, ενώ στο Arahoho παρατηρούμε με δέος τον ισχυρό θερμοπίδακα από θαλασσινό νερό, που περνά μέσα από κανάλια που έχει λαξεύσει η λάβα! Στο Venus Point στεκόμαστε στο σημείο όπου προσάραζαν τα πλοία των Ευρωπαίων εξερευνητών, ενώ στον λόφο του Taharaa απολαμβάνουμε την απόλυτη 360ο πανοραμική θέα της Ταϊτής!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

12η ημέρα: Παπεέτε – πτήση επιστροφής

Πολύ νωρίς το πρωί μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο της Παπεέτε για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

 

 

13η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

Η σειρά επίσκεψης στα νησιά
της Γαλλικής Πολυνησίας
ενδέχεται να τροποποιηθεί,
χωρίς να παραλειφθεί τίποτα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή, άνετα ρούχα και παπούτσια, καπέλο, αντιηλιακή κρέμα, αντικουνουπικό, γυαλιά ηλίου και μπουκάλι με νερό κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 9999 € 1400 €
Twin Room 9999 € 1400 €
Triple Room 9999 € 1400 €
Single Room 14899 € 1400 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 10219 € 1400 €
Twin Room 10219 € 1400 €
Triple Room 10219 € 1400 €
Single Room 15119 € 1400 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 11649 € 0 €
Twin Room 11649 € 0 €
Triple Room 11649 € 0 €
Single Room 16549 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

      Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Σημείωση: Φτάνοντας στο Παρίσι πρωινή ώρα στις 8/8, θα κάνουμε μια βόλτα για να απολαύσουμε την πόλη.  Για να νιώσουμε το κλίμα των Ολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται εκείνη την περίοδο στο Παρίσι, μπορεί όποιος ταξιδιώτης επιθυμεί να βγάλει εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιο άθλημα που εξελίσσεται μόνο κατά τις πρωινές ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AF 1033

08/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

06:15

08:55

AF 026

08/08/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΠΕΕΤΕ

19:25

05:30 +1

AF 029

19/08/2024

ΠΑΠΕΕΤΕ – ΠΑΡΙΣΙ

07:40

16:45 +1

AF 1032

20/08/2024

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

20:10

00:20 +1

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ξενοδοχεία 4*, 4* sup. και 5* ​(το κόστος για το κάθε δωμάτιο στα Overwater bungalows στοιχίζει περίπου 2000€ με ημιδιατροφή)
    • ΤΑΪΤΗ: Le Tahiti Resort.
    • ΜΟΥΡΕΑ: Cooks Bay Resort.
    • ΤΑΧΑΑ: Le Tahaa Island Resort – τύπος δωματίου: Premium Overwater Suite
    • ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ: Le Bora Bora Resort - τύπος δωματίου: Lagoon Overwater Bungalow
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στη Γαλλική Πολυνησία.
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης και πλοιάρια για τις μεταφορές μέσα στα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.
  • Ειδική άδεια εισόδου Αμερικής (ESTA).

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει)

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, βίζες, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  1.400€

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ VISA 

Το Versus αναλαμβάνει την έκδοση ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ) για λογαριασμό των πελατών του. Για τον σκοπό αυτό είναι απαραίτητη – εκτός από την προσκόμιση του διαβατηρίου σας – και η συμπλήρωση του ειδικού εντύπου μας με τα στοιχεία που απαιτούνται και που ζητά η Αμερικάνικη Υπηρεσία Μετανάστευσης. 

Οι ταξιδιώτες των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απαλλαγής από VISA για τις ΗΠΑ, με την έκδοση της ESTA, δεν μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής εάν έχουν ταξιδέψει ή βρίσκονται στο Ιράν, Κούβα, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία, Υεμένη ή Κούβα στις ή μετά την 1η Μαρτίου 2011.

Τα άτομα που δεν μπορούν πλέον να ταξιδέψουν με ESTA μπορούν να κάνουν αίτηση για μη-μεταναστευτική βίζα σε οποιαδήποτε Πρεσβεία ή Προξενείο των Η.Π.Α.  Ενημερώστε το Versus αν υπάρχει σφραγίδα των χωρών αυτών στο τρέχον διαβατήριό σας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τους πωλητές, στο γραφείο μας. 

Για την επιβεβαίωση της κράτησή σας είναι απαραίτητο να εκδοθεί η ESTA (άδεια εισόδου στις Η.Π.Α.), για την οποία θα πρέπει να προσκομίσετε το έγκυρο διαβατήριό σας και να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο στοιχείων που θα παραλάβετε από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα …€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.
Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “StopoverAthens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Άλλο ένα σπάνιο και ανεπανάληπτο ταξίδι στα πέντε ομορφότερα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας, ένα άκρως εξωτικό ταξίδι με έντονο άρωμα Versus. Ένα πρόγραμμα με ημιδιατροφή και γεμάτο με ακριβές δραστηριότητες, που μας εξασφαλίζει προκαθορισμένο κόστος. Ταξιδεύουμε μάλιστα την περίοδο του Αυγούστου, την ιδανικότερη στιγμή για να επισκεφτούμε τα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας. Είναι όμως και η υψηλότερη περίοδος του χρόνου και η εξασφάλιση των αεροπορικών θέσεων και ξενοδοχείων εξαιρετικά δύσκολη: στο Versus Travel όμως φροντίσαμε για αυτό και έχουμε εξασφαλίσει αεροπορικές θέσεις και ξενοδοχεία, έτσι ώστε να απολαύσετε ένα σπάνιο ταξίδι, από τα πιο μακρινά ταξίδια που μπορεί να πραγματοποιήσει ο ταξιδιώτης από την Ελλάδα, με τη φροντίδα και την υπογραφή του Versus Travel!

Ειδικότερα:

  • Φτάνοντας στο Παρίσι πρωινή ώρα στις 8/8, θα κάνουμε μια βόλτα για να απολαύσουμε την πόλη.  Για να νιώσουμε το κλίμα των Ολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται εκείνη την περίοδο στο Παρίσι, μπορεί όποιος ταξιδιώτης επιθυμεί να βγάλει εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιο άθλημα που εξελίσσεται μόνο κατά τις πρωινές ώρες.
  • Εξαιρετικές και σπάνιες, προαγορασμένες πτήσεις με την Air France μέσω Παρισιού, χωρίς να χρειαστεί να μείνουμε στις ΗΠΑ. Κι όλα αυτά, την περίοδο που η εξασφάλιση αεροπορικών θέσεων και ξενοδοχείων για τη Γαλλική Πολυνησία είναι εξαιρετικά δύσκολη. Το Versus Travel, όμως, έχει εξασφαλίσει για εσάς τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στα ονειρικά αυτά νησιά!
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Μπόρα Μπόρα και δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ιδιωτικό νησάκι στο Ταχαά, σε εξαιρετικά resort με πολυτελή ξύλινα bungalows πάνω από το νερό (overwater).
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 4* sup και 5*. Με 3 διανυκτερεύσεις στο νησί Μουρέα, 3 διαν/σεις στο Μπόρα Μπόρα, 2 νύχτες στο νησί Ταχαά και 2 νύχτες στην Ταϊτή (Παπεέτε).
  • Το ταξίδι πραγματοποιείται στην υψηλότερη τουριστική περίοδο για τη Γαλλική Πολυνησία και στην ιδανικότερη εποχή του χρόνου. Οι εξαιρετικές πτήσεις με την Air France, τα ξενοδοχεία και οι δραστηριότητες είναι όλα προαγορασμένα για να είναι όλα εξασφαλισμένα.
  • Ημέρες γεμάτες ξεναγήσεις και ακριβές διαστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και δεν δίνονται προαιρετικά.
  • Ημιδιατροφή σε όλο το πρόγραμμα.
  • Πλήρης γύρος του νησιού της Ταϊτής με εντυπωσιακά φυσικά αξιοθέατα!
  • Σαφάρι με ειδικά 4x4 οχήματα στο ονειρεμένο νησί Μουρέα, το «Νησί της Αγάπης». 
  • Κρουαζιέρα με πλοιάριο στη Μουρέα για να παρατηρήσουμε φάλαινες και δελφίνια.
  • Σπάνια επίσκεψη και διαμονή στο νησί της Ταχαά! Επιλέγουμε να έρθουμε στην Ταχαά για να δούμε έναν παράδεισο που δεν έχουν επηρεαστεί από τον τουρισμό. Η Ταχαά είναι σπάνια επισκεπτόμενο νησί, εμείς ωστόσο μένουμε εκεί!
  • Κρουαζιέρα, εκδρομή με ειδικά οχήματα 4x4 και μεσημεριανό γεύμα στο νησί Ταχαά.
  • Σνόρκελινγκ και κολύμπι στην κοραλλιογενή λίμνη ανάμεσα στα νησιά Ραϊατέα και Ταχαά.
  • Γύρος του νησιού Μπόρα Μπόρα με παραδοσιακό, ανοιχτό φορτηγό.
  • Τάισμα καρχαριών και κολύμπι με σαλάχια σε ιδιωτική κρουαζιέρα με barbeque σε ιδιωτική νησίδα στην Μπόρα Μπόρα!
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός που θα σας συνοδεύει από την Αθήνα και καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές και σπάνιες, προαγορασμένες πτήσεις με την Air France μέσω Παρισιού, χωρίς να χρειαστεί να μείνουμε στις ΗΠΑ.
  • Σαφάρι με ειδικά 4x4 οχήματα στο «Νησί της Αγάπης».
  • Κρουαζιέρα με πλοιάριο στη Μουρέα για να παρατηρήσουμε φάλαινες και δελφίνια.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός που θα σας συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Περίοδοι

  • Καλοκαίρι 2024

Αναχωρήσεις

08/08



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Γαλλική Πολυνησία - Νότιος Ειρηνικός - Πτήσεις με Air France | 08.08.2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info