fb

Φιλιππίνες - Σεμπού - Μποχόλ - Παλαουάν - Ελ Νίντο - Μανίλα | Μάρτιος - Νοέμβριος 2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα ταξίδι στα βάθη της νοτιοανατολικής Ασίας μοιάζει για πολλούς με μακρινό όνειρο, όμως το Versus είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, ταξιδεύοντάς σας στις μαγευτικές Φιλιππίνες.

Ξεκινάμε αυτό μας το ταξίδι από το νότο των Φιλιππίνων, και ίσως μια από τις ομορφότερες πόλεις του αρχιπελάγους, το Σεμπού, με τη σπουδαία ιστορία και το κοσμοπολίτικο παρελθόν. Από εκεί θα επισκεφτούμε τους πανέμορφους καταρράκτες Καουασάν, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και ένα από τα αρχαιότερα ζώα του πλανήτη, τους φαλαινοκαρχαρίες. Έπειτα φεύγουμε για τη νήσο Μποχόλ, όπου εκτός από τους υπέροχους Σοκολατένιους λόφους θα κάνουμε κρουαζιέρα με γεύμα εν πλω!

Σειρά έχει ίσως ένα από τα πιο ονειρεμένα μέρη στον πλανήτη... το Παλαουάν, και συγκεκριμένα η πρωτεύουσα Πουέρτο Πρινσέζα. Εκεί θα θαυμάσουμε ένα από τα επτά θαύματα της φύσης, το υπόγειο ποτάμι Σεν Πολ, αλλά θα επισκεφτούμε και τον κόλπο του Ελ Νίντο όπου θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες.

Για το τέλος αφήσαμε την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα. Η Μανίλα είναι μια μοντέρνα πόλη που καταφέρνει να συνδυάζει απόλυτα τις αρχαίες παραδόσεις με τα εμπορικά κέντρα, και τα εξαιρετικά μουσεία με τη ξέφρενη νυχτερινή ζωή. Ένα ταξίδι εμπειρία ζωής που κάνεις δεν πρέπει να χάσει!

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι Φιλιππίνες είναι αδιαμφισβήτητα ένας επίγειος παράδεισος, με τιρκουάζ νερά, χρυσαφένιες παραλίες και καταπράσινες τροπικές ζούγκλες, ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια που θα κάνετε ποτέ! Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα το Versus θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το σμαραγδένιο αρχιπέλαγος της νοτιοανατολικής Ασίας, ξεκινώντας από τα νότια και το μαγευτικό Σεμπού και καταλήγοντας στην πρωτεύουσα Μανίλα, για να λέτε πως τα έχετε δει όλα! Στο ενδιάμεσο θα περιηγηθούμε σε υπόγεια σπήλαια, θα κάνουμε κρουαζιέρες και θα κολυμπήσουμε σε κρυστάλλινες θάλασσες, θα εντυπωσιαστούμε από μοναδικά φυσικά τοπία και θα απολαύσουμε τα δροσερά νερά από καταρράκτες να μας λούζουν. Πρόκειται για ένα ταξίδι ιδιαίτερο, γεμάτο εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή... από αυτά που μόνο το Versus ξέρει να διοργανώνει.

Ειδικότερα:

  • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ανά περιοχή.
  • Θα συναντήσουμε φαλαινοκαρχαρίες στο φυσικό τους περιβάλλον στο Όσλομπ, ένα από τα αρχαιότερα ζώα του πλανήτη! 
  • Θα απολαύσουμε τους καταρράκτες Καουασάν με τις φυσικές πισίνες που σχηματίζουν τα νερά τους καθώς πέφτουν.. ένα ονειρεμένο τοπίο!
  • Θα κολυμπήσουμε στα δαντελένια νερά και θα χαλαρώσουμε στις παραδεισένιες αμμώδεις ακτές της νήσου Σουμιλόν.
  • Θα κάνουμε βόλτες με καγιάκ στη Μεγάλη Λίμνη (Big Lagoon) του Παλαουάν.
  • Θα περπατήσουμε στην πρωτεύουσα Μανίλα, πρωτεύουσα των αντιθέσεων!
  • Θα απολαύσουμε κρουαζιέρα και γεύμα εν πλω στον ποταμό Λομπόκ, στο νησί Μποχόλ.
  • Θα διασχίσουμε τον μεγαλύτερο υπόγειο ποταμό του κόσμου, Σεν Πολ, ένα από τα εφτά θαύματα της Φύσης.
  • Θα ξεναγηθούμε στον Κόλπο του Ελ Νίντο, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας.
  • Θα αφήσουμε το δροσερό νερό από τους καταρράκτες στην πόλη Πασαντζάν να μας λούζει.
  • Θα απολαύσουμε κοραλλιογενείς υφάλους και μοναδικά είδη ψαριών σε θάλασσες που το χρώμα τους αρκεί για να μην πάρετε το βλέμμα σας από αυτά.
  • Θα χαλαρώσουμε σε πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΜΠΟΥ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και επιβίβαση στην πτήση μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Σεμπού στις Φιλιππίνες.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΣΕΜΠΟΥ

Το Σεμπού θεωρείται η «Βασίλισσα  του Νότου» για τις Φιλιππίνες και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας για τους ξένους επισκέπτες. Το λιμάνι του είναι το πιο πολυσύχναστο, ενώ εδώ εντοπίζεται η δεύτερη μεγαλύτερη εναέρια δραστηριότητα. Για πάνω από διακόσια χρόνια η δεύτερη μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη της χώρας είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μεγάλη πόλη στο έθνος, με μια ετήσια αύξηση άνω του 5% ετησίως. Διαθέτει παραλίες λευκής άμμου, καθώς και ιστορικά μνημεία που αντανακλούν το κοσμοπολίτικο παρελθόν της. Το Σεμπού ήταν παρόν στη γέννηση του χριστιανικού προσηλυτισμού στην Ασία, όταν έγινε ένα από τα πρώτα εμπορικά κέντρα μεταξύ  Μεξικού και Κίνας.

Άφιξη στο Σεμπού, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΕΜΠΟΥ: Γνωριμία με τους καταρράκτες Καουασάν – ΣΟΥΜΙΛΟΝ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη μοναδική εμπειρία που λέγεται καταρράκτες Καουασάν. Σε ένα τοπίο πυκνής βλάστησης θα απολαύσουμε τους καταρράκτες Καουασάν με τις φυσικές πισίνες που σχηματίζουν τα νερά τους καθώς πέφτουν, ενώ θα μας δοθεί η ευκαιρία για πεζοπορία, κανό και φυσικά κολύμβηση στα κρυστάλλινα νερά του.

Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε ακτοπλοϊκώς στη νήσο Σουμιλόν που χαρακτηρίζεται από τις παραδεισένιες αμμώδεις ακτές της. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΟΥΜΙΛΟΝ – ΟΣΛΟΜΠ: Συνάντηση με τους φαλαινοκαρχαρίες – ΣΟΥΜΙΛΟΝ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Όσλομπ. Η πόλη είναι γνωστή για τους φαλαινοκαρχαρίες που ζουν στα νερά της. Πρόκειται για τα μεγαλύτερα ψάρια του πλανήτη, τα οποία ξεχωρίζουν για τις πιτσιλιές στην πλάτη τους. Εν τούτοις, παρά το εντυπωσιακό μέγεθος, το στόμα τους που φτάνει σε μήκος το 1,5 μ (!) και τις δεκάδες σειρές μυτερών δοντιών είναι φυτοφάγοι, τρέφονται δηλαδή κυρίως με πλαγκτόν, ενώ πιστεύεται ότι το είδος τους εμφανίστηκε στον πλανήτη πριν από 70 εκ. χρόνια.  Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνεται η παρακολούθησή τους στην ανοιχτή θάλασσα, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να κολυμπήσουν κοντά τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη νήσο Σουμιλόν και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΣΟΥΜΙΛΟΝ – ΣΕΜΠΟΥ (ξενάγηση) – ΜΠΟΧΟΛ

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε ακτοπλοϊκώς στο Σεμπού, το οποίο ανήκει στο αρχιπέλαγος των Βισάγιας στις κεντρικές Φιλιππίνες και σήμερα θα το γνωρίσουμε καλύτερα. Οι αμέτρητες παραλίες του αποτελούν τον βασικότερο πόλο έλξης για τους επισκέπτες, δίχως όμως να λείπουν και τα σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Φρούριο Σαν Πέδρο, ο ναός Basilica Minore Del Santo Nino, τα Μουσεία Jumalon και Casa Corordo, ο  ξύλινος σταυρός του Μαγγελάνου, ο ναός Λάπου Λάπου, ο Καθεδρικός Ναός με το Μουσείο του.

Με την ολοκλήρωση της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε ακτοπλοϊκώς για την πανέμορφη νήσο Μποχόλ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

6η ημέρα: ΜΠΟΧΟΛ – ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΙ ΛΟΦΟΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΛΟΜΠΟΚ

Η νήσος Μποχόλ είναι το δέκατο μεγαλύτερο νησί της χώρας, διάσημο για τους κοραλλιογενείς υφάλους του αλλά και για τους εξίσου διάσημους Σοκολατένιους Λόφους του. Εμείς σήμερα θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά του, όπως το τεχνητό δάσος από μαόνι, ενώ λίγο πριν την άφιξή μας στους Σοκολατένιους Λόφους, τους 1176 λόφους που αποτελούν ένα άλυτο γεωλογικό μυστήριο, θα κάνουμε μία στάση για να δούμε το μικρότερο είδος πιθήκου στο φυσικό του περιβάλλον. Παράλληλα, θα απολαύσουμε κρουαζιέρα στον ποταμό Λομπόκ καθώς και γεύμα εν πλω. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΜΠΟΧΟΛ – ΣΕΜΠΟΥ – πτήση για ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΖΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το αεροδρόμιο του Σεμπού, όπου θα πάρουμε την πτήση με τελικό προορισμό την Πουέρτο Πρινσέζα, τον δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό για διακοπές στις Φιλιππίνες και πρωτεύουσα του Παλαουάν, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

8η ημέρα: ΠΟΥΕΡΤΟ ΠΡΙΝΣΕΖΑ – ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΕΝ ΠΟΛ – ΕΛ ΝΙΝΤΟ

Η μέρα ξεκινάει με το απολαυστικό πρωινό μας, ώστε να πάρουμε ενέργεια και να συνεχίσουμε με μια μοναδική πραγματικά ξενάγηση σε ένα από τα συναρπαστικότερα μέρη της χώρας. Προορισμός μας το θαυμαστό «Υπόγειο Ποτάμι» που έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα εφτά θαύματα της φύσης. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα, όπου σταλακτίτες και σταλαγμίτες αναδύονται από το νερό, δημιουργώντας μοναδικές αίθουσες.  Ο υπόγειος ποταμός Σεν Πολ που ρέει κάτω από το βουνό σε ένα φυσικό τούνελ μήκους οκτώ χιλιομέτρων και εκβάλλει τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το Σαμπάνγκ, σε ένα σημείο με γαλαζοπράσινα νερά και οργιώδη βλάστηση. Το σπήλαιο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και συναρπαστικότερα δίκτυα σπηλαίων στον κόσμο.

Μόλις ολοκληρωθεί η ξενάγησή μας θα κατευθυνθούμε στον κόλπο του Ελ Νίντο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Οι Ισπανοί ονόμασαν το Ελ Νίντο «Φωλιά» και όχι άδικα. Τα νερά της περιοχής αποτελούν μέρος του μεγαλύτερου θαλάσσιου καταφυγίου της χώρας, με κοραλλιογενείς υφάλους που φιλοξενούν περισσότερα από 200 είδη ψαριών και αμέτρητες θαλάσσιες χελώνες. Οι απότομες υποβρύχιες πλαγιές προσφέρονται για καταδύσεις ή snorkeling, ενώ γενικά οι δυνατότητες που μας δίνονται εδώ είναι πραγματικά αμέτρητες: γύρος του νησιού, εκδρομές σε διπλανά μικρότερα νησάκια, καγιάκ, περπάτημα, ποδήλατο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

 

9η ημέρα: ΕΛ ΝΙΝΤΟ: ΚΟΛΥΜΠΙ, SNORKELING, ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟ BIG LAGOON

Το αρχιπέλαγος του Παλαουάν ήταν άγνωστο μέχρι πριν από περίπου τριάντα χρόνια, όταν ένα μικρό πλεούμενο αποκλείστηκε από ένα κοπάδι τόνων και αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει στην περιοχή. Το επόμενο πρωί οι ψαράδες βρέθηκαν σε έναν επίγειο παράδεισο με άφθονα καταπράσινα δάση, λευκές παραλίες με κοραλλένια άμμο, βραχώδεις σχηματισμούς, σπηλιές και κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά: ήταν ο όρμος Ελ Νίντο, όπου το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει κανείς εδώ είναι να έρθει σε απόλυτη επαφή με τη φύση.

Από εδώ θα φύγουμε για το Big Lagoon. Πρόκειται για ένα πραγματικά απίστευτο θέαμα, είτε το απολαμβάνετε από τον αέρα, είτε από το καγιάκ σας, είτε από το νερό. Τα έχει κυριολεκτικά όλα. Ένα στενό και ρηχό κανάλι εισόδου σας οδηγεί σε μια τεράστια λιμνοθάλασσα που περιβάλλεται από επικούς ασβεστολιθικούς βράχους. Εδώ θα απολαύσουμε κολύμπι σε σμαραγδένια νερά αλλά και  κολύμβηση με αναπνευστήρα στα νησιά Σιμιζού και Seven Commandos. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ελ Νίντο και διανυκτέρευση.

10η ημέρα: ΕΛ ΝΙΝΤΟ – ΜΑΝΙΛΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το αεροδρόμιο όπου μας περιμένει η πτήση μας για Μανίλα. Η Μανίλα έγινε η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων το 1571, όταν η κυβέρνηση μετακινήθηκε από το Σεμπού. Αποτελεί την πύλη εισόδου στη χώρα και απαρτίζεται από ένα παράξενο συνονθύλευμα αρχαίων παραδόσεων και μοντέρνων αξιοθέατων, εκατόχρονων πανέμορφων κατοικιών και αστραφτερών ουρανοξυστών, παλαιομοδίτικων πάγκων που συνορεύουν με τα πιο μοντέρνα εμπορικά κέντρα, όπου μπορεί να βρει κανείς τα πάντα, εμπεριστατωμένων μουσείων για την ημέρα, ντισκοτέκ και μπαρ για φρενήρη νυχτερινή ζωή. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

11η ημέρα: ΜΑΝΙΛΑ– περιήγηση στο ΠΑΣΑΝΤΖΑΝ – ΜΑΝΙΛΑ

100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μανίλα βρίσκεται η πόλη Πασαντζάν, όπου συναντά κανείς και τους ομώνυμους καταρράκτες, οι οποίοι ξεπηδούν μέσα από ένα φαράγγι 300 μ. Εδώ γυρίστηκε η ταινία «Apocalypse Now». Τα νερά προσφέρουν απλόχερα τη δροσιά τους, ενώ οι βαρκάρηδες επιδεικνύουν τη μαεστρία τους καθώς χειραγωγούν επιδέξια το κανό που οδηγούν. Στη συνέχεια, θα γευματίσουμε στην περιοχή. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στη Μανίλα για διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΑΝΙΛΑ (περιήγηση) – ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Το τροπικό αεράκι και οι πρωτόγνωρες μυρωδιές δίνουν αμέσως το στίγμα ότι βρισκόμαστε στην ασιατική μεγαλούπολη. Η τελευταία μας ημέρα στις Φιλιππίνες είναι αφιερωμένη στην εξερεύνηση της μαγικής Πολυνησίας, την πρωτεύουσα Μανίλα. Από τις πρώτες κιόλας εικόνες καταλαβαίνει κανείς γιατί ονομάστηκε «μαργαριτάρι της Ανατολής» και «πετράδι της αυτοκρατορίας στον Ειρηνικό» από τους Ισπανούς, που πρώτοι πάτησαν και βέβαια «τρύγησαν» τα χώματά της. Από τον 16ο μέχρι τον 19ο αιώνα ήταν μια καλά οχυρωμένη πόλη, με μεγάλους δρόμους και βασιλικές επαύλεις. Ωστόσο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η πόλη ισοπεδώθηκε και σταδιακά άρχισε η ανοικοδόμησή της, αποτελώντας σήμερα μια σύγχρονη μητρόπολη που αρχιτεκτονικά ακροβατεί μεταξύ ισπανικού, κινεζικού και μαλαισιανού στυλ με ολίγον από... Μανχάταν. Κάπου εδώ το ταξίδι μας φτάνει στο τέλος του και η πτήση επιστροφής μάς περιμένει. Αργά το βράδυ θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της πόλης.

13η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Υπερπλήρεις εικόνων, γνώσεων και εμπειριών επιστρέφουμε στο σπίτι μας, έτοιμοι να ξαναφτιάξουμε βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Με το Versus Travel απολαμβάνετε ένα ταξίδι αποκλειστικά επικεντρωμένο στη μαγεία των Φιλιππίνων, που είναι τα νησιά της. Παρά το μεγάλο κόστος των μετακινήσεων μεταξύ των νησιών, των δραστηριοτήτων και των διαμονών στα resorts που βρίσκονται σε αυτά, το Versus δεν αναλώνει τον χρόνο σας σε επισκέψεις φυλών στα βόρεια της Μανίλα. Ο λόγος; Αφενός στα βόρεια οι αποστάσεις είναι πολύ πιο μεγάλες και πιο δύσκολες και αφετέρου οι φυλές που βλέπουμε εκεί δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το αυθεντικό και παραδοσιακό στοιχείο, γιατί είναι πλήρως εναρμονισμένες με τον δυτικό τρόπο ζωής. Η δε περιοχή έχει αναπτυχθεί παντελώς άναρχα, παντού κυριαρχούν παράγκες φτιαγμένες από τσίγκο και σε καμία περίπτωση το θέαμα και τα κατώτερης ποιότητας καταλύματα δεν αποζημιώνουν τον ταξιδιώτη για τις δύσκολες και μεγάλες αποστάσεις που χρειάζεται να διανύσει για να φτάσει εκεί.

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 850 €
Twin Room 2699 € 850 €
Triple Room 2699 € 850 €
Single Room 3549 € 850 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 850 €
Twin Room 2699 € 850 €
Triple Room 2699 € 850 €
Single Room 3549 € 850 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 850 €
Twin Room 2699 € 850 €
Triple Room 2699 € 850 €
Single Room 3549 € 850 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2699 € 850 €
Twin Room 2699 € 850 €
Triple Room 2699 € 850 €
Single Room 3549 € 850 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 850 €
Twin Room 2919 € 850 €
Triple Room 2919 € 850 €
Single Room 3769 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 850 €
Twin Room 2919 € 850 €
Triple Room 2919 € 850 €
Single Room 3769 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 850 €
Twin Room 2919 € 850 €
Triple Room 2919 € 850 €
Single Room 3769 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2919 € 850 €
Twin Room 2919 € 850 €
Triple Room 2919 € 850 €
Single Room 3769 € 850 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 0 €
Twin Room 3799 € 0 €
Triple Room 3799 € 0 €
Single Room 4649 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 0 €
Twin Room 3799 € 0 €
Triple Room 3799 € 0 €
Single Room 4649 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 0 €
Twin Room 3799 € 0 €
Triple Room 3799 € 0 €
Single Room 4649 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3799 € 0 €
Twin Room 3799 € 0 €
Triple Room 3799 € 0 €
Single Room 4649 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, τα καλύτερα διαθέσιμα στην περιοχή.
  • Κρουαζιέρα και γεύμα εν πλω στον ποταμό Λομπόκ στη νήσο Μποχόλ.
  • Ημιδιατροφή.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει).

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:  €850
  • Φόροι (αεροδρομίων και μη) που πληρώνονται τοπικά: περίπου €30.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

                                                           

Έως 18 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 Δεν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τις πτήσεις αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι Φιλιππίνες είναι αδιαμφισβήτητα ένας επίγειος παράδεισος, με τιρκουάζ νερά, χρυσαφένιες παραλίες και καταπράσινες τροπικές ζούγκλες, ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια που θα κάνετε ποτέ! Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα το Versus θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το σμαραγδένιο αρχιπέλαγος της νοτιοανατολικής Ασίας, ξεκινώντας από τα νότια και το μαγευτικό Σεμπού και καταλήγοντας στην πρωτεύουσα Μανίλα, για να λέτε πως τα έχετε δει όλα! Στο ενδιάμεσο θα περιηγηθούμε σε υπόγεια σπήλαια, θα κάνουμε κρουαζιέρες και θα κολυμπήσουμε σε κρυστάλλινες θάλασσες, θα εντυπωσιαστούμε από μοναδικά φυσικά τοπία και θα απολαύσουμε τα δροσερά νερά από καταρράκτες να μας λούζουν. Πρόκειται για ένα ταξίδι ιδιαίτερο, γεμάτο εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή... από αυτά που μόνο το Versus ξέρει να διοργανώνει.

Ειδικότερα:

  • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ανά περιοχή.
  • Θα συναντήσουμε φαλαινοκαρχαρίες στο φυσικό τους περιβάλλον στο Όσλομπ, ένα από τα αρχαιότερα ζώα του πλανήτη! 
  • Θα απολαύσουμε τους καταρράκτες Καουασάν με τις φυσικές πισίνες που σχηματίζουν τα νερά τους καθώς πέφτουν.. ένα ονειρεμένο τοπίο!
  • Θα κολυμπήσουμε στα δαντελένια νερά και θα χαλαρώσουμε στις παραδεισένιες αμμώδεις ακτές της νήσου Σουμιλόν.
  • Θα κάνουμε βόλτες με καγιάκ στη Μεγάλη Λίμνη (Big Lagoon) του Παλαουάν.
  • Θα περπατήσουμε στην πρωτεύουσα Μανίλα, πρωτεύουσα των αντιθέσεων!
  • Θα απολαύσουμε κρουαζιέρα και γεύμα εν πλω στον ποταμό Λομπόκ, στο νησί Μποχόλ.
  • Θα διασχίσουμε τον μεγαλύτερο υπόγειο ποταμό του κόσμου, Σεν Πολ, ένα από τα εφτά θαύματα της Φύσης.
  • Θα ξεναγηθούμε στον Κόλπο του Ελ Νίντο, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας.
  • Θα αφήσουμε το δροσερό νερό από τους καταρράκτες στην πόλη Πασαντζάν να μας λούζει.
  • Θα απολαύσουμε κοραλλιογενείς υφάλους και μοναδικά είδη ψαριών σε θάλασσες που το χρώμα τους αρκεί για να μην πάρετε το βλέμμα σας από αυτά.
  • Θα χαλαρώσουμε σε πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας.

 

Highlights

  • Γνωριμία με μερικές από τις ομορφότερες πόλεις τους αρχιπελάγους των Φιλιππίνων, όπως το Σεμπού, η Μανίλα και η πρωτεύουσα του Παλαουάν, Πουέρτο Πρινσέζα.
  • Κολύμπι και λοιπές δραστηριότητες στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Καουασάν.
  • Παρακολούθηση και... κολύμπι για τους πιο τολμηρούς, παρέα με φαλαινοκαρχαρίες! Μην φοβάστε, είναι φυτοφάγοι...
  • Επίσκεψη στους λαχταριστούς σοκολατένιους λόφους της νήσου Μποχόλ.
  • Κρουαζιέρα στο γαλαζοπράσινο αρχιπέλαγος και γεύμα εν πλω στη νήσο Μποχόλ.
  • Βόλτες με καγιάκ στη Μεγάλη Λίμνη (Big Lagoon) του Παλαουάν.
  • Βαρκάδα στο υπόγειο ποτάμι Σεν Πολ στην πρωτεύουσα του Παλαουάν.
  • Χαλάρωση στον κόλπο του Ελ Νίντο με τα κρυστάλλινα νερά και τις λευκές αμμουδιές.
  • Επίσκεψη στους καταρράκτες στην πόλη Πασακτζάν, όπου γυρίστηκε η θρυλική ταινία «Αποκάλυψη Τώρα»!

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Εξαιρετικές πτήσεις και διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία ανά περιοχή.
  • Θα συναντήσουμε φαλαινοκαρχαρίες στο φυσικό τους περιβάλλον στο Όσλομπ.

Περίοδοι

  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

16/05, 21/09, 24/10, 14/11



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Φιλιππίνες - Σεμπού - Μποχόλ - Παλαουάν - Ελ Νίντο - Μανίλα | Μάρτιος - Νοέμβριος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info