fb

Μαδαγασκάρη – Ο δρόμος των φυλών και το εξωτικό νησί Νόσι Μπε | Μάιος - Πάσχα - Ιούλιος 2024

Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 2549€

Ταυτότητα ταξιδιού

Ένα απίστευτα πλούσιο ταξίδι στη Μαδαγασκάρη. Πρωτότυπο, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα που θα χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες στους ταξιδιώτες, δίνοντας έμφαση στο φυσιολατρικό και λαογραφικό στοιχείο της χώρας, με πολύ καλές -για τα δεδομένα της περιοχής πάντα- προδιαγραφές. Αναζητούμε τελείως ανεξερεύνητες πλευρές της Μαδαγασκάρης, από τη Ρανοχίρα φτάνουμε στις ΝΔ ακτές της Μαδαγασκάρης, μέσα από τον «Δρόμο με τις φυλές», όπως λέγεται η νότια διαδρομή που οδηγεί στο Τουλεάρ (923 χλμ.), κι από κει στην πρωτεύουσα Τάνα. Αυτή είναι η πιο διάσημη διαδρομή της Μαδαγασκάρης, με ένα μωσαϊκό φυλών, χωριών και αλλόκοτων βραχοσχηματισμών. Διατρέχουμε το νησί από την ανατολική στη δυτική ακτή - σαν να λέμε «από τους λεμούριους στα μπαομπάμπ». Στο επίκεντρό μας βρίσκονται και τα παραδεισένια  νησιά στο αρχιπέλαγος Νόσι Μπε, με τις εξωτικές παραλίες, και βέβαια οι λεμούριοι, το ζώο-σύμβολο της Μαδαγασκάρης, που τους αναζητούμε παντού, κυρίως στο Δάσος βροχής του Περινέ!

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Μια εξερεύνηση της Μαδαγασκάρης με τη μοναδική της φύση και τους υπέροχους ανθρώπους της. Επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, από όπου συνεχίζουμε για το Δάσος βροχής του Περινέ με τους σπάνιους λεμούριους. Επόμενος σταθμός μας η Αντσιράμπε με τα εκατοντάδες ρίκσο, η πολυεπίπεδη Φιανταραντσόα με τους πολλούς ναούς, αλλά και η Αμπροσίτρα, με τα περίφημα ξυλόγλυπτά της. Συνεχίζουμε στον νότο της χώρας και τη Ρανοχίρα, περνώντας από πολλά χωριά φυλών και παρατηρώντας τα δέντρα μπαομπάμπ. Ερχόμαστε στο Εθνικό Πάρκο Άντζα όπου αναζητούμε τους λεμούριους με τη δακτυλιοειδή ουρά. Στο Εθνικό Πάρκο Ίσαλο θαυμάζουμε τις πεδιάδες και τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς. Επιστρέφουμε στην πρωτεύουσα και για τον καλύτερο επίλογο φτάνουμε στο παραδείσιο αρχιπέλαγος Νόσι Μπε.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Πρωτότυπο ταξίδι, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα που θα μας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες. Τα πάντα εδώ είναι διαφορετικά, τα τοπία, η σπάνια πανίδα (μόνο εδώ θα βρούμε τους λεμούριους!), τα επίσης σπάνια τεράστια δέντρα μπαομπάμπ, τα χωριά, οι άνθρωποι – αλλά και οι παραλίες, με τα παραδεισένια νησιά που θα επισκεφθούμε αφιερώνοντας μάλιστα και 3 διανυκτερεύσεις! Ένα ταξίδι απαιτητικό ως προς τον σχεδιασμό, που το απολαμβάνουμε με σωστή αναλογία φύσης, φυλών και εθνικών πάρκων, με πολύ καλές προδιαγραφές, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα δεδομένα της περιοχής.

Γιατί επιλέγουμε τη Μαδαγασκάρη

Η απομακρυσμένη και δύσκολα προσπελάσιμη Μαδαγασκάρη δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Η Μαδαγασκάρη είναι νησί απομονωμένο, αποσπασμένο από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η απομόνωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα πολλά ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας να ζουν και να αναπτύσσονται μονάχα εδώ. Επιπλέον, οι φυλές που ζουν στο νησί αυτό, περί των 20 στον αριθμό, είναι αφρικανικής λόγω εγγύτητας, και ασιατικής λόγω αρχαίου αποικισμού από Ινδονήσιους, προέλευσης. Αποτέλεσμα, ένας τεράστιος πλούτος εθίμων και ηθών.

Θέλετε τίποτε περισσότερο για να επιλέξετε αυτό το ταξίδι;

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό.
  • Εξορμήσεις στα νησιά Νόσι Κομπά και Νόσι Τανικέλι για να απολαύσουμε από κοντά τις εξωτικές παραλίες τους και τον μοναδικό θαλάσσιο πλούτο.
  • Διαμονή στο Δάσος βροχής Περινέ, για να έχουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δούμε το σύμβολο της Μαδαγασκάρης, τους λεμούριους όπως πρέπει, και όχι να τους παρακάμψουμε βιαστικά.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, Ανταναναρίβο, για να την εξερευνήσουμε σε βάθος.
  • Το Εθνικό Πάρκο Ίσαλο με τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς.
  • Το Πάρκο Άντζα με τους λεγόμενους «λεμούριους με τη δακτυλιοειδή ουρά».
  • Την αποικιακή πόλη Αντσιράμπε με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα.
  • Την κωμόπολη Αμποσίτρα με τα περίφημα ξυλόγλυπτα.
  • Επίσκεψη στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής Περέιρας, για να δούμε χαμαιλέοντες, ιγκουάνα, γκέκο, κροκόδειλους και σπάνια είδη πεταλούδας.
  • Τον «Δρόμο με τις φυλές», την πιο διάσημη διαδρομή της Μαδαγασκάρης, με ένα μωσαϊκό φυλών, χωριών και παράξενων τοπίων
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Εμπειρίες από το ταξίδι

Ημέρα 0: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας γίνεται το  βράδυ της προηγούμενης ημέρας!

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, πρώην Ταναναρίβη, ή Τάνα, όπως την ονομάζουν χαϊδευτικά οι ντόπιοι. Όπως και να την αποκαλέσετε, η πόλη βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, σε υψόμετρο 1.380 μέτρων.

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και στη συνέχεια μια πρώτη χαλαρή βόλτα με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΝΕ

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για το Δάσος Περινέ, μέσω μιας διαδρομής τριών περίπου ωρών που μας περνά μέσα από ορυζώνες και μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες.

Καθ’ οδόν θα κάνουμε μια στάση για να επισκεφθούμε το Πάρκο Περέιρας, ένα καταφύγιο άγριας ζωής, 75 χιλιόμετρα ανατολικά του Ανταναναρίβο, που ιδρύθηκε από τον Γάλλο εντομολόγο και φυσιοδίφη Αντρέ Περέιρας. Εδώ θα δούμε διάφορα είδη ερπετών και ζώων που συναντάμε μόνο στη Μαδαγασκάρη, όπως χαμαιλέοντες, ιγκουάνα, γκέκο, κροκόδειλους, βατράχια και σπάνια είδη πεταλούδας.

Συνεχίζουμε για το Δάσος του Περινέ. Η ευρύτερη περιοχή είναι διάσημη διότι φιλοξενεί τους μεγαλύτερους πληθυσμούς λεμούριων, το διάσημο ενδημικό είδος που δεν συναντάται πουθενά αλλού στον κόσμο παρά μόνο στη Μαδαγασκάρη (μικροί πληθυσμοί εντοπίζονται και στον γειτονικό Μαυρίκιο). Θα έχουμε σίγουρα την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους λεμούριους, ανάμεσά τους και τον διάσημο Ίντρι, τον μεγαλύτερο από τους λεμούριους της Μαδαγασκάρης. Το περιβάλλον τοπίο είναι επίσης πολύ όμορφο, με πλούσιο, πυκνό δάσος που θα τραβήξει την προσοχή μας.

Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο κατάλυμά μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε ένα νυχτερινό περίπατο στο πάρκο, όπου –με λίγη τύχη- θα δούμε όχι μόνο λεμούριους αλλά και πολλούς άλλους «κατοίκους» του Περινέ. Διανυκτέρευση. 

3η ημέρα: ΔΑΣΟΣ ΠΕΡΙΝΕ – ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

Νωρίς το πρωί θα περιηγηθούμε στο πάρκο με τους σπάνιους λεμούριους Ίντρι: ευνοημένοι από την έλλειψη ανταγωνισμού που οφείλεται στη μακρόχρονη απομόνωση της Μαδαγασκάρης, οι λεμούριοι είναι ζώα κοινωνικά, που ζουν σε ομάδες και έχουν πολύ αναπτυγμένο το σύστημα επικοινωνίας τους. Τα διάφορα καλέσματά τους, που μοιάζουν με ουρλιαχτά γάτας ή μουγκρητά σκύλου, προσθέτουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη «φωνή» των δασών της Μαδαγασκάρης. Με λίγη τύχη θα τους συναντήσουμε στο Περινέ, ενώ θυμηθείτε πως το Δάσος Περινέ θεωρείται και εξαιρετικός τόπος για παρατήρηση πουλιών!

Στη συνέχεια αφήνουμε το Περινέ και επιστρέφουμε οδικώς στην Ανταναναρίβο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – ΑΝΤΣΙΡΑΜΠΕ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, την Ανταναναρίβο, πρώην Ταναναρίβη, ή Τάνα, όπως την ονομάζουν χαϊδευτικά οι ντόπιοι. Όπως και να την αποκαλέσετε, η πόλη βρίσκεται στο κέντρο του νησιού, σε υψόμετρο 1.380 μέτρων. Ιδρύθηκε στα 1625 από το Βασιλιά Αντριανιάκα, ο οποίος της έδωσε το όνομα «Πόλη των Χιλίων από τον αριθμό των στρατιωτών που όρισε για την άμυνα της πόλης. Αρχικά ήταν σαν χωριό, με τον καιρό όμως έγινε πόλη με 80.000 κατοίκους και το 1793 έδρα των Βασιλέων των Μερινά. Έπειτα από τις κατακτήσεις του Βασιλιά Ραντάμα Α΄ η Ταναναρίβη έγινε πρωτεύουσα σχεδόν ολόκληρης της Μαδαγασκάρης.

Άφιξη στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, και στη συνέχεια μια πρώτη χαλαρή βόλτα με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΑΝΤΣΙΡΑΜΠΕ – ΑΜΠΟΣΙΤΡΑ – ΦΙΑΝΑΡΑΝΤΣΟΑ

Το πρωί αναχωρούμε οδικώς για την Αμποσίτρα, μια πόλη που είναι γνωστή για τα περίφημα ξυλόγλυπτά της, παράδοση που διατηρεί η φυλή Ζαφιμανίρι και που έχει μάλιστα ανακηρυχθεί μνημείο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Χρόνος για να κάνουμε τη βόλτα μας στα καταστήματα της πόλης και συνεχίζουμε για τη Φιαναραντσόα, το ακαδημαϊκό και πνευματικό κέντρο της Μαδαγασκάρης.

Η Φιαναραντσόα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαδαγασκάρης, η «πύλη» προς το νότιο τμήμα του νησιού και κέντρο του Καθολικισμού και της εθνοτικής  ομάδας Μπετσιλέο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΦΙΑΝΑΡΑΝΤΣΟΑ – ΠΑΡΚΟ ΑΝΤΖΑ – ΡΑΝΟΧΙΡΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς με προορισμό τη Ρανοχίρα. Καθ’ οδόν θα κάνουμε στάση στο πάρκο Άντζα για να παρακολουθήσουμε τους λεμούριους με "τα μαύρα δαχτυλίδια στην ουρά" στο φυσικό τους περιβάλλον.

Άφιξη στη Ρανοχίρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΡΑΝΟΧΙΡΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΙΣΑΛΟ

Η Ρανοχίρα βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένη ανάμεσα στα Βουνά Ισάλο και το οροπέδιο Χορόμπε. Γι’ αυτό αποτελεί και εξαιρετική βάση για την πρωινή μας εξερεύνηση που επιφυλάσσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, καθώς θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Ισάλο: Πεδιάδες εναλλάσσονται με παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς, μοναδικούς στον πλανήτη. Ο αέρας και το νερό τούς έχουν δώσει περίεργες μορφές που θα σας ξαφνιάσουν. Η φύση με την απλότητά της για ακόμα μια φορά θα σας εντυπωσιάσει. Η χλωρίδα και η πανίδα μοναδική, δεν συναντώνται πουθενά αλλού στον κόσμο και σίγουρα θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση δέους! Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε μια περιοχή του πάρκου που μοιάζει με όαση ανάμεσα στο πέτρινο τοπίο! Η περιοχή αυτή θα σας μαγέψει με τον Καταρράκτη Ναμαζάχα και τη φυσική «πισίνα» όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας!

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: ΡΑΝΟΧΙΡΑ – ΤΟΥΛΕΑΡ – πτήση για ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

Αφήνουμε πίσω μας τη Ρανοχίρα και αναχωρούμε οδικώς για την πρωτεύουσα του Νότου και της νοτιοδυτικής ακτής, την Τουλεάρ ή Τολιάρα. Ακολουθούμε μια διαδρομή μέσα από διάφορα χωριά αφρικανικών φυλών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους περίφημους τάφους Mahafaly, καθώς και τα παράξενα δέντρα μπαομπάμπ, που μοιάζουν σαν να είναι φυτεμένα ανάποδα - τα κλαδιά τους μοιάζουν σαν ρίζες δέντρου.

Θα επισκεφτούμε τον Βοτανικό Κήπο Αντσοκάι, που «φιλοξενεί» 900 περίπου είδη φυτών, το 90% των οποίων είναι ενδημικά, το 80% έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες και πολλά εξ αυτών κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Ο νότος της Μαδαγασκάρης είναι από μόνος του ένας ξεχωριστός κόσμος. Καθώς οι βροχοπτώσεις εδώ είναι σπάνιες και χαμηλής έντασης –όταν συμβαίνουν- το τοπίο είναι ξηρό, πολλά ποτάμια έχουν χάσει πια τα νερά τους και οι συνθήκες είναι τέτοιες που πολλοί περπατούν για πολλά χιλιόμετρα με γυμνά πόδια, ενώ και οι κατοικίες τους είναι εξίσου απλές, οι πιο πολλές φτιαγμένες μόνο από λάσπη.

Άφιξη στην Τουλεάρ, με το έντονο αφρικανικό χρώμα. Θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση προς Ανταναναρίβο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ – πτήση για ΝΟΣΙ ΜΠΕ

Πόσες όψεις μπορεί να έχει ο παράδεισος; Πολλές, κατά πως φαίνεται, και θα το ανακαλύψουμε σήμερα: Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας την Ανταναναρίβο για να πετάξουμε για το νησί Νόσι Μπε (Nosy Be), ένα μεγάλο νησί στα ανοιχτά της βορειοδυτικής ακτής της Μαδαγασκάρης. Το όνομά του σημαίνει ακριβώς αυτό: «Μεγάλο Νησί», ένα κομμάτι αυθεντικού παραδείσου με ηφαιστειακές λίμνες, νυσταλέους λεμούριους, αποστακτήρια ρούμι και πολλές, μα πολλές μαγικές παραλίες με διάφανα τιρκουάζ νερά!

Πετάμε λοιπόν για το Νόσι Μπε, και αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας έχουμε χρόνο για μια πρώτη χαλαρή γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

10η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ: ΝΟΣΙ ΚΟΜΠΑ – ΝΟΣΙ ΤΑΝΙΚΕΛΙ

Ξεκινάμε σήμερα για μια κρουαζιέρα που θα μας φέρει σε δύο άλλα κοντινά νησάκια. Φτάνουμε στο Νόσι Κόμπα, ανάμεσα στο Νόσι Μπε και την ηπειρωτική Μαδαγασκάρη, ένα τεράστιο βουνό στην πραγματικότητα, καλυμμένο με πυκνή τροπική βλάστηση, που μοιάζει μάλιστα με… κέλυφος χελώνας. Μικρές αμμουδιές που χαϊδεύονται από σμαραγδένια νερά, και πλούσια χλωρίδα και πανίδα έχουν κάνει το Νόσι Κόμπα ένα όλο και πιο περιζήτητο κόσμημα της μαλαγασικής φύσης. Οι λεμούριοι  είναι αρκετά συνηθισμένοι και εδώ, και αν είμαστε τυχεροί θα δούμε αρκετούς! Το νησί αποτελείται από πολυάριθμούς σχιστολιθικούς (και γρανιτένιους) βράχους, που έδωσαν μάλιστα και το αρχικό του όνομα στο νησί: λεγόταν Νόσι Αμπαριοβάτο, που θα πει «το νησί που περιβάλλεται από βράχους», η ανάμνηση ενός ηφαιστειακού παρελθόντος…

Επόμενος σταθμός της ημέρας είναι το νησάκι Νόσι Τανικέλι, μικροσκοπικό αλλά με τεράστια βιοποικιλότητα, γι’ αυτό και ολόκληρο έχει ανακηρυχθεί Θαλάσσια και Παράκτια Προστατευόμενη Περιοχή. Θα χαρούμε ηλιοθεραπεία, κολύμπι ή και καταδύσεις, αν το λέει η καρδιά σας! Επιστροφή στο Νόσι Μπε και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ

Μία ολόκληρη μέρα στη διάθεσή μας για να βουτήξουμε βαθιά στα παραδεισένια νερά του Νόσι Μπε και να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Αν μάλιστα σας αρέσει η εξερεύνηση των κοραλλιογενών υφάλων, μόλις ανακαλύψατε την Εδέμ σας! Από τις ακτές του νησιού, μία από τις πιο δημοφιλείς είναι η Αντιλάνα, στα βορειοδυτικά, με τη λευκή άμμο, τα πεντακάθαρα νερά και το φημισμένο ηλιοβασίλεμα! Απολαύστε τον ήλιο, τη χαλάρωση και τη θάλασσα χωρίς να σκέφτεστε τίποτα…

12η ημέρα: ΝΟΣΙ ΜΠΕ – Πτήση επιστροφής

Φτάνει η ώρα να αποχωριστούμε το νησί που μας φιλοξένησε για τρεις μέρες και τη Μαδαγασκάρη που μας χάρισε ένα υπέροχο ταξίδι! Μεταβαίνουμε λοιπόν στο αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση μας για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

13η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Άφιξη στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2549 € 990 €
Twin Room 2549 € 990 €
Triple Room 2549 € 990 €
Single Room 3249 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2599 € 990 €
Twin Room 2599 € 990 €
Triple Room 2599 € 990 €
Single Room 3299 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2599 € 990 €
Twin Room 2599 € 990 €
Triple Room 2599 € 990 €
Single Room 3299 € 990 €

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2769 € 990 €
Twin Room 2769 € 990 €
Triple Room 2769 € 990 €
Single Room 3469 € 990 €
Σημείωση:

Παρέχεται έκπτωση -80€ για κρατήσεις ΈΩΣ ΚΑΙ 1 μήνα πριν την αναχώρηση

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετε το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα. Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens»

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2819 € 990 €
Twin Room 2819 € 990 €
Triple Room 2819 € 990 €
Single Room 3519 € 990 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2819 € 990 €
Twin Room 2819 € 990 €
Triple Room 2819 € 990 €
Single Room 3519 € 990 €

Αναχωρήσεις από Κύπρο

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3789 € 0 €
Twin Room 3789 € 0 €
Triple Room 3789 € 0 €
Single Room 4489 € 0 €
Σημείωση:

Με τους φόρους και το αεροπορικό Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα.

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα  περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens"

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3839 € 0 €
Twin Room 3839 € 0 €
Triple Room 3839 € 0 €
Single Room 4539 € 0 €
Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 3839 € 0 €
Twin Room 3839 € 0 €
Triple Room 3839 € 0 €
Single Room 4539 € 0 €

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία

Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΕΤ 765

01/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

02:05

06:55

ΕΤ 853

01/05/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ
– ΑΝΤΑΝΑΝΑΡΙΒΟ

08:50

13:40

ΕΤ 836

12/05/2024

ΝΟΣΙ ΜΠΕ – ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ

15:35

19:35

ΕΤ 764

12/05/2024

ΑΝΤΙΣ ΑΜΠΕΜΠΑ – ΑΘΗΝΑ

23:30

04:30 +1

13ήμερο πρόγραμμα με 11 διανυκτερεύσεις

*ΠΡΟΣΟΧΗ: η συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας για την αναχώρησή μας πραγματοποιείται το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (30/04)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Στη Μαδαγασκάρη ξενοδοχεία 3*+, 4*. Να τονίσουμε ότι η χώρα δεν έχει αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης, και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μετακινήσεις με πολύ καλά μεταφορικά μέσα για το επίπεδο της Μαδαγασκάρης.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €.

  • Φόρος πληρωτέος περίπου 12€ κατά την άφιξη στη Μαδαγασκάρη

 

ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Η τουριστική υποδομή της χώρας είναι πολύ χαμηλή. Εμείς, με τη μεγάλη μας εμπειρία στο ταξίδι αυτό, έχουμε επιλέξει το καλύτερο ξενοδοχείο στην κάθε περιοχή της επαρχιακής Μαδαγασκάρης, και κυρίως αυτά για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες. Επίσης, οι δρόμοι ναι μεν είναι ασφαλτοστρωμένοι, αλλά με μεγάλες λακκούβες λόγω κακής συντήρησης και έτσι διαδρομές μικρών αποστάσεων απαιτούν πολύ χρόνο, γεγονός για το οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. 

ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ VERSUS TRAVEL ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Μέχρι και 16 άτομα: μεταφορά με ένα πούλμαν, από 17 έως 21 άτομα: μεταφορά με ένα πούλμαν και 1 μίνι βαν, από 22 άτομα και άνω: μεταφορά με 2 πούλμαν.

Παρόλο που οι υποδομές της χώρας είναι πολύ χαμηλές, διαθέτουμε πολύ καλά και δοκιμασμένα οχήματα για το επίπεδο της χώρας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

Το πρόγραμμα του Versus Travel είναι βασισμένο στις πληροφορίες των εσωτερικών πτήσεων που διατίθενται από τις αεροπορικές εταιρείες της χώρας.

Ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμά μας, σε περίπτωση που οι αεροπορικές εταιρείες της Μαδαγασκάρης προβούν σε αλλαγές/ακυρώσεις των πτήσεών τους, τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παρά μόνο λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 1.000€.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.
  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το VersusTravel.

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS
Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εξόδου από την κάθε χώρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

H διαφορά στην τιμή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη.
Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

 Απαιτούνται δυο διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και οι αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και  θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50€ το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ
Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Νοιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή!
Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Πρωτότυπο ταξίδι, συναρπαστικό σε όλη τη διάρκειά του, με εξερευνητικό χαρακτήρα που θα μας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες. Τα πάντα εδώ είναι διαφορετικά, τα τοπία, η σπάνια πανίδα (μόνο εδώ θα βρούμε τους λεμούριους!), τα επίσης σπάνια τεράστια δέντρα μπαομπάμπ, τα χωριά, οι άνθρωποι – αλλά και οι παραλίες, με τα παραδεισένια νησιά που θα επισκεφθούμε αφιερώνοντας μάλιστα και 3 διανυκτερεύσεις! Ένα ταξίδι απαιτητικό ως προς τον σχεδιασμό, που το απολαμβάνουμε με σωστή αναλογία φύσης, φυλών και εθνικών πάρκων, με πολύ καλές προδιαγραφές, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα δεδομένα της περιοχής.

Γιατί επιλέγουμε τη Μαδαγασκάρη

Η απομακρυσμένη και δύσκολα προσπελάσιμη Μαδαγασκάρη δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Η Μαδαγασκάρη είναι νησί απομονωμένο, αποσπασμένο από την ανατολική ακτή της Αφρικής πριν από εκατομμύρια χρόνια. Η απομόνωση αυτή έχει ως αποτέλεσμα πολλά ενδημικά είδη πανίδας και χλωρίδας να ζουν και να αναπτύσσονται μονάχα εδώ. Επιπλέον, οι φυλές που ζουν στο νησί αυτό, περί των 20 στον αριθμό, είναι αφρικανικής λόγω εγγύτητας, και ασιατικής λόγω αρχαίου αποικισμού από Ινδονήσιους, προέλευσης. Αποτέλεσμα, ένας τεράστιος πλούτος εθίμων και ηθών.

Θέλετε τίποτε περισσότερο για να επιλέξετε αυτό το ταξίδι;

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό.
  • Εξορμήσεις στα νησιά Νόσι Κομπά και Νόσι Τανικέλι για να απολαύσουμε από κοντά τις εξωτικές παραλίες τους και τον μοναδικό θαλάσσιο πλούτο.
  • Διαμονή στο Δάσος βροχής Περινέ, για να έχουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δούμε το σύμβολο της Μαδαγασκάρης, τους λεμούριους όπως πρέπει, και όχι να τους παρακάμψουμε βιαστικά.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, Ανταναναρίβο, για να την εξερευνήσουμε σε βάθος.
  • Το Εθνικό Πάρκο Ίσαλο με τους παράξενους βραχώδεις σχηματισμούς.
  • Το Πάρκο Άντζα με τους λεγόμενους «λεμούριους με τη δακτυλιοειδή ουρά».
  • Την αποικιακή πόλη Αντσιράμπε με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα.
  • Την κωμόπολη Αμποσίτρα με τα περίφημα ξυλόγλυπτα.
  • Επίσκεψη στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής Περέιρας, για να δούμε χαμαιλέοντες, ιγκουάνα, γκέκο, κροκόδειλους και σπάνια είδη πεταλούδας.
  • Τον «Δρόμο με τις φυλές», την πιο διάσημη διαδρομή της Μαδαγασκάρης, με ένα μωσαϊκό φυλών, χωριών και παράξενων τοπίων
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel.

Highlights

  • Εξερευνήστε την πρωτεύουσα της Μαδαγασκάρης, Ανταναναρίβο.
  • Κάντε βόλτες με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα τρίτροχα ποδήλατα στην αποικιακή πόλη Αντσιράμπε.
  • Δείτε από κοντά χαμαιλέοντες, ιγκουάνα, γκέκο, κροκόδειλους και σπάνια είδη πεταλούδας στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής Περέιρας.
  • Διατρέξτε τον «δρόμο με τις φυλές» - την πιο διάσημη διαδρομή της Μαδαγασκάρης, με ένα μωσαϊκό φυλών, χωριών και παράξενων τοπίων.
  • Περπατήστε στο Πάρκο Ίσαλο με τους υπέροχους βραχώδεις σχηματισμούς και κολυμπήστε στη φυσική «πισίνα» του.
  • Αναζητήστε τους διαφόρων ειδών λεμούριους στα πάρκα Άντζα και Περινέ.
  • Απολαύστε τα κρυστάλλινα νερά στα νησιά Νόσι Μπε, Νόσι Κομπά και Νόσι Τανικέλι

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο νησί Νόσι Μπε, σε ένα παραδεισένιο σκηνικό.
  • Διαμονή στο Δάσος βροχής Περινέ
  • Επίσκεψη στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής Περέιρας

Περίοδοι

  • Πάσχα 2024
  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

01/05, 22/05, 03/07



Bonus Online Κράτησης

Χάρτης Ταξιδιού Μαδαγασκάρη – Ο δρόμος των φυλών και το εξωτικό νησί Νόσι Μπε | Μάιος - Πάσχα - Ιούλιος 2024

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info