fb

Μιλάνο – Βενετία, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο - βενετσιάνικο αρχοντικό δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου! | 16.03.2024 (Κ.Δευτέρα)

Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 699€

Ταυτότητα ταξιδιού

Από τον τίτλο του φαντάζει  μια κοινή ευρωπαϊκή πρόταση για ταξίδι, που θα μπορούσε να την αποκαλέσει και κάποιος συνηθισμένη, αλλά όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά ταξίδια μας, έχουμε τον τρόπο μας να την κάνουμε πολιτιστική. Θα νοιώσουμε την αύρα της μόδας στις πλατείες, στα καφέ, στα εστιατόρια, στα μουσεία στο Μιλάνο, θα εντυπωσιαστούμε από τις φινετσάτες βιτρίνες καταστημάτων στην Βερόνα, θα επισκεφτούμε ιστορικά καφέ στη Βενετία. Από την άλλη θα μαγευτούμε από το παλαιό Κάστρο του 1350, στις όχθες του ποταμού Αδίγη, στη Βερόνα, όπου φιλοξενείται το μεγαλύτερο μουσείο στην πόλη, με αναγεννησιακούς πίνακες και συλλογές από αγάλματα, τοιχογραφίες, κοσμήματα και αντίκες. Θα διαπιστώσουμε γιατί η Βενετία, ήταν σημαντικό κέντρο τέχνης από τον 13ο αιώνα μέχρι τα τέλη του 17ου. Εδώ άλλωστε άνθησε η Αναγέννηση αλλά γεννήθηκε και ο Βιβάλντι. Θα μας κλέψει την καρδιά η  διάσημη όπερα Σκάλα του Μιλάνου και η Πινακοθήκη Αμπροζιάνα, όπου φυλάσσονται μεταξύ άλλων τα σχέδια και τα σημειωματάρια του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Ελάτε μαζί με το Versus για ένα φανταστικό πενθήμερο σε Μιλάνο και Βενετία.

Στο ταξίδι αυτό λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε εμβληματικούς προορισμούς της βόρειας Ιταλίας, ξεκινώντας από το κέντρο της μόδας, το Μιλάνο, και καταλήγοντας στο Βένετο με τη Γαληνοτάτη Βενετία.

Ακολουθήστε μας για να γνωρίσουμε μαζί την Βενετία. Με τη βοήθεια του αρχηγού μας θα περπατήσουμε στα στενά της, θα διασχίσουμε γεφύρια και θα ανακαλύψουμε, μια πόλη, ολόκληρη ένα μουσείο, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά που χωρίζονται από κανάλια και επικοινωνούν με γέφυρες. Πρωτεύουσα της Περιφέρειας του Βένετο  βρίσκεται στην ομώνυμη ελώδη λιμνοθάλασσα που απλώνεται κατά μήκος της ακτογραμμής μεταξύ των ποταμών Πάδου και Πιάβε. Θα σας δείξουμε γιατί φημίζεται για την ομορφιά της τοποθεσίας της, την αρχιτεκτονική και τα έργα τέχνης.  

Το ταξίδι όμως αυτό είναι και Μιλάνο. Το Μιλάνο θεωρείται μητρόπολη της μόδας και συναγωνίζεται το Παρίσι. Δικαίως! Εκεί έχουν τα ατελιέ τους όλοι οι μεγάλοι Ιταλοί σχεδιαστές. Εκεί έχουν τα εργαστήριά τους οι κορυφαίοι τεχνίτες αξεσουάρ στο κόσμο. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα καφέ, στα εστιατόρια, στα μουσεία, η αύρα της μόδας επισκιάζει τα πάντα. Οι Μιλανέζες θεωρούνται οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο. Αλλά και οι Μιλανέζοι δεν πάνε πίσω.

Στο δρόμο από Μιλάνο για Βενετία θα κάνουμε μια στάση να σας μιλήσουμε για το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα. Τη Βερόνα την οποία θα περπατήσουμε την έκανε παγκοσμίως γνωστή ο Σαίξπηρ… Τρία έργα του διαδραματίζονται εκεί: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Οι δύο κύριοι της Βερόνα», «Το ημέρωμα της στρίγγλας». Κατά τα άλλα η πόλη έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, λόγω της αστικής δομής και της αρχιτεκτονικής της. Η Βερόνα γενικώς χαρακτηρίζεται για την κοσμοπολίτικη αίγλη που της δίνουν το καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο, οι φινετσάτες βιτρίνες των καταστημάτων και τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.

 

Μόνο Στο Versus

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Ένα μοναδικό, άρτιο και πλήρες 5νθήμερο πρόγραμμα περιήγησης σε Μιλάνο και Βενετία που περιλαμβάνει:

  • Δύο διαν/σεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*, στο κεντρικό NH Machiavelli 4* με πρωινό.
  • Μόνο στο Versus: διαμονή στη Βενετία στο ξενοδοχείο Ca’ dei Conti 4* με πρωινό. Επιλέγουμε διαμονή σε κεντρικό βενετσιάνικο αρχοντικό-ξενοδοχείο δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου!
  • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά.
  • Βαπορέτο για τη μεταφορά μας στη Βενετία από το Μέστρε την ημέρα της μετάβασής μας στην πόλη (περιλαμβάνεται στην τιμή).
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.

Εμπειρίες από το ταξίδι

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μιλάνο (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για το Μιλάνο. Άφιξη στην πόλη της μόδας και του στυλ. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από την πιάτσα Ντουόμο, στην καρδιά της πόλης, για να επισκεφθούμε την ομώνυμη γοτθική εκκλησία που αποτελεί και το σύμβολο του Μιλάνου.

Στη συνέχεια θα δούμε το Παλάτσο Ρεάλε, που φιλοξενεί το Μουσείο Ντουόμο, και θα διασχίσουμε την περίφημη Γκαλέρια Βιτόριο Εμανουέλε ΙΙ, αφιερωμένη στον τότε βασιλιά της Ιταλίας. Ακολουθούν το ξακουστό νεοκλασικό Θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου, που πρωτολειτούργησε το 1778, και το Κάστρο των Σφόρτσα (Ιταλικά: Castello Sforzesco), του οποίου ο πύργος προβάλλεται συχνά ως το σπουδαιότερο αναγεννησιακό μνημείο της πόλης και οφείλει τη σημερινή του όψη κυρίως στις συνεχείς αναστηλώσεις που έγιναν στις αρχές του 20ού αιώνα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ημέρα: Μιλάνο

Ελεύθερη ημέρα στο Μιλάνο για βόλτες στην πόλη και… ατελείωτο shopping!

Η πόλη προσφέρεται για βόλτα και συνεχή εξερεύνηση. Από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, που αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, μέχρι τις γκαλερί, την περιοχή Ναβίλι αλλά και τα πάρα μα πάρα πολλά εκλεκτά εστιατόρια, οι επιλογές στο Μιλάνο μοιάζουν ατελείωτες.

Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μιλάνο – Βερόνα – Βενετία

Μετά το πρωινό μας θα εκδράμουμε στη Βερόνα, την πόλη όπου γεννήθηκε και πέθανε ο μεγαλύτερος λογοτεχνικός έρωτας, αυτός του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Εδώ, λοιπόν θα δούμε μεταξύ άλλων τη Ρωμαϊκή Αρένα, τη δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσαίο, καθώς και την πλατεία Έρμπε, μία από τις κεντρικότερες πλατείες του ιστορικού κέντρου της Βερόνας, με τα υπέροχα κτίρια και αγάλματα. Θα δούμε, επίσης, το «σπίτι της Ιουλιέτας» και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο (αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπήρξε μια μορφή που ενέπνευσε τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ).

Μετά την ξενάγησή μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, μέχρι την αναχώρηση για τη Βενετία (Μέστρε). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βενετία

Πρωινό και μεταφορά στη Βενετία με βαπορέτο (περιλαμβάνεται). Θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση στην πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίριά της σε βενετσιάνικο-γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους. Στην ξενάγησή μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη Γέφυρα του Ριάλτο, τον Πύργο του Ρολογιού, τη Γέφυρα των Στεναγμών, τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου (εξωτερικά) και την πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων. Το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι ελεύθερο για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας στο πασίγνωστο καφέ «Φλοριάν» αλλά και να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Βενετία – Πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μια τελευταία βόλτα με τον αρχηγό μας πριν από τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση
.
 

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από -
 Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΑZ 717

16/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ

06:00

07:10

ΑZ 2016

16/03/2024

ΡΩΜΗ  – ΜΙΛΑΝΟ

08:00

09:10

ΑZ 1480

20/03/2024

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΡΩΜΗ

19:25

20:40

ΑZ 722

20/03/2024

ΡΩΜΗ   – ΑΘΗΝΑ

21:50

00:45 +1

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 4*.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Η διαδρομή με βαπορέττο στη Βενετία.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Αναχωρήσεις από Κύπρο 
Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνονται οι φόροι, ο επίναυλος καυσίμων, τα φιλοδωρήματα, τα αχθοφορικά (όπου είναι δυνατόν), και η ειδική κυπριακή επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια χωρίς επιβάρυνση (ζητήστε μας τι περιλαμβάνει) εκτός από εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 340€
  • Οι είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mail κ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 300.
  • Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ. 

12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

  • Το υπόλοιπο μπορεί να αποπληρωθεί και με 12-18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Πρόγραμμα έως 18 άτοκες δόσεις για ταξίδια κόστους άνω των 2.500€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Για ποσά μικρότερα των 2.500€ γίνονται μέχρι και 12 άτοκες δόσεις). Ενημερωθείτε έγκαιρα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων και ελέγχετε με την τράπεζά σας το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών της κάρτας σας.
  • Πληρωμές με πιστωτική κάρτα μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση που μπορούμε να σας αποστείλουμε.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ VERSUS

Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων-οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι μη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν, προκειμένου να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.
  • Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, μπορείτε να ταξιδέψετε με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου. Διευκρινίζουμε ότι αυτό γίνεται μόνο με πολιτική ταυτότητα και όχι με υπηρεσιακή. Ενημερωθείτε σχετικά από το τμήμα πωλήσεων.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα, και ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στα έντυπά μας και στο σάιτ μας στο Ίντερνετ. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

* Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Όλες οι τιμές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Θεσσαλονίκη στο οποίο και οφείλεται η διαφορά στην τιμή. Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό μεταβαίνοντας στην Αθήνα με δικά σας μέσα.

Απαιτούνται 2 διανυκτερεύσεις στην Αθήνα.

Για την διαμονή και τις μεταφορές σας στην Αθήνα δείτε την ειδική προσφορά «StopOver Athens».

**Αναχωρήσεις από  Λάρνακα

Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα - Λάρνακα οι ώρες του οποίου και η αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνονται τη στιγμή της κράτησης, κατόπιν διαθεσιμότητας.  Σύμφωνα με τις πτήσεις  αν απαιτούνται διανυκτερεύσεις  στην Αθήνα και θέλετε να φροντίσουμε εμείς για τη διαμονή σας στην Αθήνα δείτε τις προνομιακές τιμές του “Stopover Athens" από 50 € το άτομο με μεταφορές.

 

ΔΩΡΕΑΝ

Αποκλειστική ταξιδιωτική ασφάλεια του Versus Τravel με καλύψεις για τον κορωνοϊό πριν και μετά το ταξίδι αλλά και για καραντίνα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Νιώστε απόλυτα προστατευμένοι, όπως σας έχουμε συνηθίσει.

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα του Versus είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Στο Versus δεν θα σας περιμένουν απογοητεύσεις και ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

 

Ένα μοναδικό, άρτιο και πλήρες 5νθήμερο πρόγραμμα περιήγησης σε Μιλάνο και Βενετία που περιλαμβάνει:

  • Δύο διαν/σεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*, στο κεντρικό NH Machiavelli 4* με πρωινό.
  • Μόνο στο Versus: διαμονή στη Βενετία στο ξενοδοχείο Ca’ dei Conti 4* με πρωινό. Επιλέγουμε διαμονή σε κεντρικό βενετσιάνικο αρχοντικό-ξενοδοχείο δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου!
  • Ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα μνημεία και αξιοθέατα για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι έτσι όπως μόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγματοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό καθημερινά.
  • Βαπορέτο για τη μεταφορά μας στη Βενετία από το Μέστρε την ημέρα της μετάβασής μας στην πόλη (περιλαμβάνεται στην τιμή).
  • Προσοχή: οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Την εκδρομή συνοδεύει εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός.

Highlights

  • Απολαύστε το Μιλάνο, την πόλη που ξεχωρίζει για τη φινέτσα της, τη μόδα, το καλό γούστο, την πλούσια αγορά και συνδυάζει τη γοητεία της ιστορίας και του πολιτισμού με το μοντέρνο τρόπο ζωής.
  • «Χαθείτε» στα ρομαντικά κανάλια της Βενετίας.
  • «Ερωτευτείτε» ξανά στη Βερόνα στο σπίτι της Ιουλιέτας.

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Δύο διαν/σεις στο Μιλάνο σε πολύ καλό ξενοδοχείο 4*.
  • Επιλέγουμε διαμονή σε κεντρικό βενετσιάνικο αρχοντικό-ξενοδοχείο δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου!
  • Πρωινό

 

Χάρτης Ταξιδιού Μιλάνο – Βενετία, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο - βενετσιάνικο αρχοντικό δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου! | 16.03.2024 (Κ.Δευτέρα)

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info