fb

Λακωνία, Πυργοχώρια Λακωνικής Μάνης, Μονεμβάσια, με ημιδιατροφή | Οκτώβριος 2023 - Ιούνιος 2024

Διάρκεια: 3, 4 ΗΜΕΡΕΣ

τιμή από 349€

Ταυτότητα ταξιδιού

Σκληρό τοπίο, πέτρα, ήλιος και θάλασσα. Πυργόσπιτα αιώνων, απέραντοι ελαιώνες και πεντακάθαρα νερά. Μεσαιωνικές και βυζαντινές καστροπολιτείες και γραφικά χωριά με πλακόστρωτα και παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Σπήλαια, ναυάγια, φάροι και ανεμοδαρμένες πλαγιές. Κουζίνα παραδοσιακή και απαράμιλλη: Είστε στην Λακωνική Μάνη, αγαπημένη γη σύγχρονων «εξερευνητών», εραστών της «ακατέργαστης» φύσης και ταξιδιωτών των αισθήσεων.

 

Μόνο Στο Versus

  • Διαμονή στο Γύθειο, έναν από τους πιο όμορφους και μοναδικούς προορισμούς της Νότιας Ελλάδας, μια γεωγραφικά ιδανική βάση, ανάμεσα στα δύο πόδια της Πελοποννήσου που ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις για τις πολλές και εξαιρετικές εκδρομές που έχει ετοιμάσει για εσάς το Versus Travel.
  • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο «διαμάντι του Γυθείου», το πολυτελές ξενοδοχείο Las Hotel & Spa 4* ή στο Ακταίον Resort 4*, για χαλάρωση και ξεκούραση σε ένα καλόγουστο, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.
  • Ημιδιατροφή (2 ή 3 πρωινά και 2 ή 3 δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε)
  • Κατά την περιήγησή μας στο Γύθειο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ναυαγισμένο από το 1981 πλοίο «Δημήτριος» στην παραλία της Σελινίτσας, στο Βαλτάκι και το νησί Κρανάη.
  • Βόλτα στο «Γιβραλτάρ της Ελλάδας», τη Μονεμβασιά, που από την εντυπωσιακή «γέννησή της» κατά τον μεγάλο σεισμό του 375 π.Χ έως σήμερα είναι ζωντανό κομμάτι της ελληνικής Ιστορίας.
  • Επίσκεψη στα Σπήλαια του Διρού, στην Αρεόπολη.
  • Βλέπουμε τον Γερολιμένα & στην πυργοπολιτεία Βάθεια
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.
  • Περνάμε από τη Νεάπολη Βοϊών και έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Αρχαιολογικό της μουσείο με ευρήματα από το Παυλοπέτρι, την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου.

 

Εμπειρίες από το ταξίδι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα: Αθήνα – Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού (Σπάρτη) - Μυστράς – Γύθειο

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Αθήνα. Η πρώτη μας στάση στη Σπάρτη και στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Στο μουσείο έχετε την ευκαιρία να δείτε τις πρώτες μαρτυρίες για την παρουσία της ελιάς και την παραγωγή του λαδιού στον ελλαδικό χώρο, όπως σπάνια απολιθωμένα φύλλα ελιάς 50.000-60.000 ετών από τη Σαντορίνη, τα παλαιότερα ευρήματα που αποδεικνύουν την παρουσία ελαιόδενδρου στην Ελλάδα! Συνεχίζουμε για έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την περίφημη καστροπολιτεία του Μυστρά, που υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες για να εξερευνήσουν από κοντά έναν τόπο βγαλμένο από την ιστορία της Ελλάδας. Θα περιηγηθούμε σε βυζαντινές εκκλησίες και τείχη, και θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, ο οποίος ξεκίνησε από εδώ το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη το 1449. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα ή καφέ. Θα συνεχίσουμε για το Γύθειο, άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2n ημέρα: Γύθειο – Κρανάη – Ναυάγιο – Νεάπολη - Μονεμβασιά – Γύθειο

Πρωινό και αναχώρηση για μια πλούσια μέρα εντυπώσεων! «Πατάμε» ουσιαστικά στη γη της ανατολικής Μάνης. Κατευθυνόμαστε ανατολικά για μία περιπατητική ξενάγηση και μέσω του λιμενοβραχίονα στην Κρανάη (Μαραθονήσι), εκεί που -πάντα σύμφωνα με τη μυθολογία- ο Πάρης ξέχασε το κράνος του. Αποτέλεσε το καταφύγιό του με την ωραία Ελένη και εκεί πέρασαν την πρώτη τους νύχτα, πριν φύγουν για την Τροία!  Στην Κρανάη, θα δούμε τον πύργο Τζανετάκη, τον οκτάγωνο φάρο της Κρανάης ύψους 23μ., που κατασκευάστηκε από μάρμαρο Ταινάρου και τον ναό του Αγίου Πέτρου.

Σε αυτή την πλευρά της Μάνης υπάρχει κάτι άγνωστο στους περισσότερους! Σε μια γαλάζια παραλία στέκει το πλοίο-φάντασμα για πολλούς, με το όνομα «Δημήτριος», ναυαγισμένο από το 1981 στην παραλία της Σελινίτσας, στον Λακωνικό κόλπο (περιοχή Βαλτάκι)! Εντυπωσιακό, σκουριασμένο ναυάγιο, με ιστορία που θα ακούσουμε. Θα σταματήσουμε για να αποτυπώσουμε και αυτή την πλευρά της περιοχής και να βγάλουμε φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για την Νεάπολη Βοϊών και το Αρχαιολογικό της μουσείο (έξοδα εισόδου ατομικά). Θα δούμε ευρήματα αλλά και προβολή ντοκιμαντέρ, από την μοναδικής αρχαιολογικής αξίας, βυθισμένη πολιτεία στο Παυλοπέτρι (την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου!).

Η μέρα μας κλείνει με την πανέμορφη Μονεμβασιά του Γιάννη Ρίτσου, το «Γιβραλτάρ της Ελλάδας». Το λέει και το όνομά της: Έχει μία «μόνη εμβασία» (δηλαδή είσοδο) μετά την αποκοπή της από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, από τον ισχυρό σεισμό του 375 μ.Χ.! Μέσα στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μία από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα! Πάνω από 40 εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και καλντερίμια διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι τον 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής.

Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στην καστροπολιτεία ή να γευματίσετε (ατομικά έξοδα) σε κάποιο από τα παραδοσιακά τοπικά εστιατόρια. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Απόσκιερη Μάνη (Αρεόπολη – Σπήλαια Διρού – Κυπάρισσος – Γερολιμένας – Βάθεια)

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την ιδιαίτερα άγρια ομορφιά της Μάνης, από την πλευρά που δεν επισκεφθήκαμε μέχρι σήμερα.   Στην είσοδο της Λακωνικής Μάνης βρίσκεται η Αρεόπολη, που πήρε το όνομά της, είτε από τον θεό του πολέμου Άρη, είτε γιατί είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Το παλιό της όνομα μέχρι το 1836 ήταν Τσίμοβα.

Είναι ένας ιστορικός οικισμός που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας και είναι πατρίδα των Μαυρομιχαλέων.  Έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.

Προχωράμε πάντα νότια και συνεχίζουμε ευθεία, για τον Πύργο του Διρού. Τα διάσημα σπήλαια του Διρού, από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο.

Στην περιοχή υπάρχουν δύο σπήλαια, της Βλυχάδας και της Αλεπότρυπας. Η ύπαρξη του σπηλαίου Βλυχάδας ήταν γνωστή στους ντόπιους από το 1900 περίπου. Κανείς όμως δεν υποψιαζόταν το θαύμα που έκρυβε στο εσωτερικό του μέχρι το 1949, όταν οι ιδρυτές της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρίας, Γιάννης και Άννα Πετροχείλου, άρχισαν να το εξερευνούν συστηματικά. Μέσα στο σπήλαιο έχουν βρεθεί απολιθωμένα οστά πάνθηρα, ύαινας, λιονταριού, ελαφιού, κουναβιού και το μεγαλύτερο κοίτασμα οστών ιπποπόταμων στην Ευρώπη. Η τουριστική διαδρομή έχει συνολικό μήκος 1.500 μέτρα από τα οποία, τα πρώτα 1.200 είναι λιμναία και η περιήγησή τους διαρκεί περίπου 25 λεπτά. (είσοδος με ατομικά έξοδα).

Σημαντική σημείωση: Απαγορεύεται αυστηρά η αποκόλληση πετρωμάτων από το σπήλαιο. Κάθε τέτοια ενέργεια διώκεται ποινικά. Παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των λεμβούχων. Θυμηθείτε! Τα σπήλαια είναι αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συνεχίζουμε για Κυπάρισσο και Γερολιμένα, με τους μόλις 50 κατοίκους(!), που κάποιοι χαρακτηρίζουν το «ιερό λιμάνι» της Μάνης. Ακολουθεί η υπέροχη Βάθεια, η πυργοπολιτεία που στέκει αγέρωχη, σαν βασίλισσα στον θρόνο του Λακωνικού Κόλπου και είναι το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό της Μάνης! Οι πύργοι της, μοναδικά δείγματα λαϊκής οχυρωματικής αρχιτεκτονικής σε ολόκληρη την Ελλάδα, «υφαίνουν» το πιο όμορφο χαλί της Μάνης! Από εδώ απέκρουαν τις ληστρικές πειρατικές επιθέσεις. Το ύψος μάλιστα κάθε εμβληματικού πύργου είχε να κάνει με το κύρος της οικογένειας που τον είχε! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Γύθειο – Ναύπλιο – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Θα κάνουμε μία στάση στο πανέμορφο  Ναύπλιο, όπου θα μας δοθεί ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια του και να απολαύσουμε ένα καφέ με θέα το Παλαμήδι ή το Μπούρτζι. Εν συνεχεία πέρνουμε το δρόμο της επιστροφής μας για την Αθήνα.

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα σε αυτό.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ημέρα: Αθήνα – Μυστράς – Σπάρτη (Μουσείο Ελιάς) - Γύθειο

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από την Αθήνα. Στάση σε έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την περίφημη καστροπολιτεία του Μυστρά, που υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες για να εξερευνήσουν από κοντά έναν τόπο βγαλμένο από την ιστορία της Ελλάδας. Θα περιηγηθούμε σε βυζαντινές εκκλησίες και τείχη, και θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, ο οποίος ξεκίνησε από εδώ το ταξίδι του για την Κωνσταντινούπολη το 1449. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη και το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Στο μουσείο έχετε την ευκαιρία να δείτε τις πρώτες μαρτυρίες για την παρουσία της ελιάς και την παραγωγή του λαδιού στον ελλαδικό χώρο, όπως σπάνια απολιθωμένα φύλλα ελιάς 50.000-60.000 ετών από τη Σαντορίνη, τα παλαιότερα ευρήματα που αποδεικνύουν την παρουσία ελαιόδενδρου στην Ελλάδα! Το απόγευμα καταλήγουμε στο Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Απόσκιερη Μάνη (Αρεόπολη – Σπήλαια Διρού – Κυπάρισσος - Γερολιμένας – Βάθεια)

Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για την ιδιαίτερα άγρια ομορφιά της Μάνης, από την πλευρά που δεν επισκεφθήκαμε μέχρι σήμερα.   Στην είσοδο της Λακωνικής Μάνης βρίσκεται η Αρεόπολη, που πήρε το όνομά της, είτε από τον θεό του πολέμου Άρη, είτε γιατί είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους. Το παλιό της όνομα μέχρι το 1836 ήταν Τσίμοβα.
Είναι ένας ιστορικός οικισμός που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας και είναι πατρίδα των Μαυρομιχαλέων.  Έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.
Προχωράμε πάντα νότια και συνεχίζουμε ευθεία, για τον Πύργο του Διρού. Τα διάσημα σπήλαια του Διρού, από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο.
Στην περιοχή υπάρχουν δύο σπήλαια, της Βλυχάδας και της Αλεπότρυπας. Η ύπαρξη του σπηλαίου Βλυχάδας ήταν γνωστή στους ντόπιους από το 1900 περίπου. Κανείς όμως δεν υποψιαζόταν το θαύμα που έκρυβε στο εσωτερικό του μέχρι το 1949, όταν οι ιδρυτές της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρίας, Γιάννης και Άννα Πετροχείλου, άρχισαν να το εξερευνούν συστηματικά. Μέσα στο σπήλαιο έχουν βρεθεί απολιθωμένα οστά πάνθηρα, ύαινας, λιονταριού, ελαφιού, κουναβιού και το μεγαλύτερο κοίτασμα οστών ιπποπόταμων στην Ευρώπη. Η τουριστική διαδρομή έχει συνολικό μήκος 1.500 μέτρα από τα οποία, τα πρώτα 1.200 είναι λιμναία και η περιήγησή τους διαρκεί περίπου 25 λεπτά. (είσοδος με ατομικά έξοδα).

Σημαντική σημείωση: Απαγορεύεται αυστηρά η αποκόλληση πετρωμάτων από το σπήλαιο. Κάθε τέτοια ενέργεια διώκεται ποινικά. Παρακαλούμε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των λεμβούχων. Θυμηθείτε! Τα σπήλαια είναι αναπόσπαστο και σημαντικό κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Συνεχίζουμε για Κυπάρισσο και Γερολιμένα, με τους μόλις 50 κατοίκους(!), που κάποιοι χαρακτηρίζουν το «ιερό λιμάνι» της Μάνης. Ακολουθεί η υπέροχη Βάθεια, η πυργοπολιτεία που στέκει αγέρωχη, σαν βασίλισσα στον θρόνο του Λακωνικού Κόλπου και είναι το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό της Μάνης! Οι πύργοι της, μοναδικά δείγματα λαϊκής οχυρωματικής αρχιτεκτονικής σε ολόκληρη την Ελλάδα, «υφαίνουν» το πιο όμορφο χαλί της Μάνης! Από εδώ απέκρουαν τις ληστρικές πειρατικές επιθέσεις. Το ύψος μάλιστα κάθε εμβληματικού πύργου είχε να κάνει με το κύρος της οικογένειας που τον είχε!  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3n ημέρα: Γύθειο – Κρανάη – Μονεμβασιά – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για μια πλούσια μέρα εντυπώσεων! «Πατάμε» ουσιαστικά στη γη της ανατολικής Μάνης. Κατευθυνόμαστε ανατολικά για μία περιπατητική ξενάγηση και μέσω του λιμενοβραχίονα στην Κρανάη (Μαραθονήσι), εκεί που -πάντα σύμφωνα με τη μυθολογία- ο Πάρης ξέχασε το κράνος του. Αποτέλεσε το καταφύγιό του με την ωραία Ελένη και εκεί πέρασαν την πρώτη τους νύχτα, πριν φύγουν για την Τροία!  Στην Κρανάη, θα δούμε τον πύργο Τζανετάκη, τον οκτάγωνο φάρο της Κρανάης ύψους 23μ., που κατασκευάστηκε από μάρμαρο Ταινάρου και τον ναό του Αγίου Πέτρου.

Συνεχίζουμε με την πανέμορφη Μονεμβασιά του Γιάννη Ρίτσου, το «Γιβραλτάρ της Ελλάδας». Το λέει και το όνομά της: Έχει μία «μόνη εμβασία» (δηλαδή είσοδο) μετά την αποκοπή της από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, από τον ισχυρό σεισμό του 375 μ.Χ.! Μέσα στα μεσαιωνικά τείχη της Μονεμβασιάς βρίσκεται μία από τις πιο καλοδιατηρημένες και ζωντανές καστροπολιτείες στην Ελλάδα! Πάνω από 40 εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και καλντερίμια διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι τον 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής μας στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα σε αυτό.

 

Ξενοδοχείο Τύπος Δωματίου Κόστος Φόροι Οι φόροι  συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 349 € 0 €
Twin Room 349 € 0 €
Single Room 449 € 0 €

Περιλαμβάνονται

  • Μετακινήσεις/μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 ή 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • Ημιδιατροφή (2 ή 3 πρωινά και δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε)
  • Επισκέψεις-περιηγήσεις, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φάκελος χαρτιών & πληροφοριών.
  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε χώρους επισκέψεων (αρχαιολογικοί χώροι, σπήλαια και μουσεία).
  • Γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων
  • Ατομικά - προσωπικά έξοδα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.
  • Φόρος διαμονής*.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ –

ΤΕΛΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Από 01/01/18 είχε τεθεί σε ισχύ ο νέος φόρος διαμονής βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων δεν περιλαμβάνεται, και θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Από την 01/01/2024 με την απόφαση Α. 1217/2023 καταργείται ο «Φόρος διαμονής» και αντικαθίσταται από το «Τέλος Ανθεκτικότητας Κλιματικής Κρίσης» το οποίο θα πρέπει να καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

Το τέλος διαμορφώνεται για τα ξενοδοχεία ως εξής:

2*, 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

3*, 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

4*, 7,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

5*, 10,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Με την κράτησή σας χρειάζεται να αποστείλετε και φωτοτυπία της ταυτότητάς σας.
  • Στην κράτησή σας δηλώνετε αν θέλετε διπλό κρεββάτι ή δύο ξεχωριστά, αν υπάρχει κάποια αλλεργία ή διατροφική συνήθεια ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να γνωρίζουμε πχ κάποιο κινητικό πρόβλημα κλπ.
  • Περιορισμένος αριθμός μονόκλινων & τρίκλινων δωματίων, ενημερώνεστε πρώτα από τον ταξιδιωτικό σας σύμβουλο.
  • Στις εορταστικές περιόδους το πρόγραμμα και τα γεύματα θα προσαρμόζονται ανάλογα χωρίς να παραλείπεται κάτι.
  • Οι θέσεις στο πούλμαν εναλάσσονται.

 

  • Η κράτησή σας πραγματοποιείται είτε ηλεκτρονικά στο www.versustravel.eu, είτε στα γραφεία μας τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία, με τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση με ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνα, e-mailκ.λπ.).
  • Το e-mail σας είναι για εμάς ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα να σας στέλνουμε μικρά ή μεγάλα μυστικά προετοιμασίας που έχουμε εδώ και χρόνια συλλέξει.
  • Με την κράτησή σας προσκομίστε στο e-mail [email protected] ή με φυσική παρουσία στα γραφεία μας φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και τη σύμβαση ταξιδιού υπογεγραμμένη. Χωρίς αυτά δεν είναι έγκυρη η κράτησή σας και δεν είναι δυνατή η ασφάλεια της προκαταβολής που περιλαμβάνει το Versus στα προγράμματά του.
  • Σας παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε το φαξ για την αποστολή του διαβατηρίου σας, μια και δεν είναι ευκρινή όλα τα πεδία του.
  • Η οριστικοποίηση της κράτησής σας, καθώς και των εκάστοτε προσφορών μας, γίνεται με κατάθεση της προκαταβολής (πρέπει να έχει προηγηθεί η δήλωση συμμετοχής σας). Η προκαταβολή για το συγκεκριμένο ταξίδι ορίζεται στα 100€.

    Σας παρακαλούμε δηλώστε ως αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο ενός από τα άτομα που ταξιδεύει, έτσι ώστε το ποσό να αντιστοιχιστεί στη δική σας κράτηση.  

    Πληρωμές μπορούν να γίνονται και στα γραφεία μας με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες. Στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας, για την προκαταβολή η χρέωση αυτής γίνεται εφάπαξ.

    Άτοκες Δόσεις:

    5 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ για τα ταξίδια της Ελλάδας. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣπριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

  • Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούμε ελέγχετε το ημερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή με το Versus Travel.

 

  • Διαμονή στο Γύθειο, έναν από τους πιο όμορφους και μοναδικούς προορισμούς της Νότιας Ελλάδας, μια γεωγραφικά ιδανική βάση, ανάμεσα στα δύο πόδια της Πελοποννήσου που ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις για τις πολλές και εξαιρετικές εκδρομές που έχει ετοιμάσει για εσάς το Versus Travel.
  • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο «διαμάντι του Γυθείου», το πολυτελές ξενοδοχείο Las Hotel & Spa 4* ή στο Ακταίον Resort 4*, για χαλάρωση και ξεκούραση σε ένα καλόγουστο, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον.
  • Ημιδιατροφή (2 ή 3 πρωινά και 2 ή 3 δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε)
  • Κατά την περιήγησή μας στο Γύθειο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ναυαγισμένο από το 1981 πλοίο «Δημήτριος» στην παραλία της Σελινίτσας, στο Βαλτάκι και το νησί Κρανάη.
  • Βόλτα στο «Γιβραλτάρ της Ελλάδας», τη Μονεμβασιά, που από την εντυπωσιακή «γέννησή της» κατά τον μεγάλο σεισμό του 375 π.Χ έως σήμερα είναι ζωντανό κομμάτι της ελληνικής Ιστορίας.
  • Επίσκεψη στα Σπήλαια του Διρού, στην Αρεόπολη.
  • Βλέπουμε τον Γερολιμένα & στην πυργοπολιτεία Βάθεια
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς & Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.
  • Περνάμε από τη Νεάπολη Βοϊών και έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Αρχαιολογικό της μουσείο με ευρήματα από το Παυλοπέτρι, την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη του κόσμου.

 

Σχόλια Πελατών

Παρόμοιοι Προορισμοί

Μόνο στο Versus Travel

  • Τρεις ή τέσσερις διανυκτερεύσεις στο «διαμάντι του Γυθείου», το πολυτελές ξενοδοχείο Las Hotel & Spa 4* ή στο Ακταίον Resort 4*
  • Ημιδιατροφή (2 ή 3 πρωινά και 2 ή 3 δείπνα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε)

 

Περίοδοι

  • Μάιος - Ιούνιος 2024

Αναχωρήσεις

21/06



Bonus Online Κράτησης

Πληροφορίες για τις Χώρες Countries Info